Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt

0:3

koniec (0:2)

02.11.2018, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 10. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 3.01 3.56 2.43

Trápenie domácich futbalistov v tomto zápase už hlavný rozhodca nepredlžoval a Frankfurt si tak po výhre rozdielom triedy odváža domov tri body, ktoré sú teda určite zaslúžené. Stuttgart bol dôstojnejším súperom hlavne v druhom dejstve, ale výrazne svojho súpera neohrozil. Kríza domácich sa tak prehlbuje, hostia sa naopak posúvajú aspoň dozajtra na tretiu pozíciu.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:24:34)

90

Koniec zápasu.

89

Frankfurt dal gól!
Je tu ešte jeden presný zásah tohto stretnutia v Mercedes-Benz Aréne! Frankfurt založil rýchlu útočnú akciu na súperovu polovicu, striedajúci Willems našiel skvelým centrom pred bránou hlavu NICOLAIA MÜLLERA a ten už dáva konečnú podobu tohto zápasu – 0:3!

89

89. Nicolai Müller (FRN) - 0:3

88

Frankfurt drží loptu na svojich kopačkách sa už sa snaží len ukontrolovať záver tohto stretnutia. Môžme už zrejme konštatovať, že sa len hrá o konečnú podobu výsledku.

86

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Filip Kostić, prichádza Jetro Willems.

85

Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Berkay Özcan, prichádza Gonzalo Castro.

83

Zaujímavý center pred bránu hostí vyslal Maffeo, ale jeho pokus končí len u brankára Trappa. Ten sa pochopiteľne s rozohrávkou nikam neponáhľa.

82

Čas sa tak domáci už výrazne kráti, v druhom polčase si žiadnu veľkú gólovú situáciu nevypracovali. Zlepšili síce svoju hru, ale v ofenzíve sa Stuttgart stále trápi.

81

Niečo málo cez desať minút, ak rátame aj nadstavený čas, ostáva do konca tohto stretnutia. Frankfurt smeruje za troma bodmi, čo by znamenalo posun na popredné priečky v Bundeslige.

80

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Ante Rebić, prichádza Nicolai Müller.

79

79. Ante Rebić (FRN)

79

Rebić dnes zrejme ten gól naozaj nedosiahne! Po peknej výmene lôpt sa pokúsil o ďalší strelecký obstrel, ale ten ide tesne vedľa domácej brány!

78

Hostia zvolili rozohrávku nakrátko a aj naďalej sú s loptou usadení na útočnej polovici. Ako to tak už vypadá, podobné obrázky už uvidíme do konca stretnutia.

77

Pekná útočná akcia futbalistov v čiernych dresoch, nasledovať ešte bude aj rohový kop. Frankfurt si tak môže svoj pobyt na útočnej polovici predĺžiť.

76

Momentálne prebieha boj o loptu v okolí stredového kruhu. To určite viacej vyhovuje Frankfurtu, ktorý sa dnes pod výraznejší tlak nedostal a tri body by pre hostí boli zaslúžené.

75

Ten sa stále nemá kam ponáhľať a tak si pohodlne drží svoje vedenia o dva góly, ktoré sa v týchto chvíľach zdá byť už neohrozené.

74

Po dlhšej dobe sme sledovali aj útočnú kombináciu domáceho výberu, ktorá však nebola nijak úspešná. Opäť je tak pri lopte hosťujúci celok.

73

Individuálnou akciu sa teraz snažil presadiť Rebić, ale nepodarilo sa mu preniknúť cez obranu súpera. Čo je však podstatné, Frankfurt je stále pri lopte.

71

Stále pokračuje obliehanie domácej šestnástky, ktoré však futbalisti Stuttgartu zvládajú. Skorej by však potrebovali útočiť, kedže predbežné skóre hovorí v ich jasný neprospech.

70

Futbalisti v čiernych dresoch držia loptu na svojich kopačkách a opäť sa už skúšajú presadiť na súperovej polovici. Domáci sa tak musia brániť v čase, kedy by potrebovali útočiť.

69

Vo veľkej skrumáži sa dokázal pred hosťujúcou bránou presadiť domáci Maffeo, ale tento gól Stuttgartu neplatí, kvôli postaveniu mimo hru. Na neuznané góly to tak je 1:1!

68

Stále tak pokračujeme za stavu 0:2, čo hosťom plne vyhovuje. Uvidíme, či teda ešte príde nejaká zaujímavá situácia, ktorá by mohla zmeniť tento predbežný stav.

67

Ani z toho nepadol tretí presný zásah v Mercedes-Benz Aréne! Hostia sa dostali do prečíslenia, Rebić prihrával na voľného Hallera, ktorému sa však nepodarilo vo veľmi dobrej pozícii prelobovať brankára Zielera!

65

Na útočnej polovici sa už opäť usadili futbalisti Frankfurtu, ktorí predvádzajú úspešnú kombináciu. Domácim neostáva teda nič iné, ako sa znova pustiť do vysokého napádania.

64

64. Luka Jović (FRN)

64

Rebić pokračuje vo svojej dnešnej aktivite a teraz vymyslel zaujímavú prihrávku na svojho spoluhráča Jovića. Tomu však dnes zrejme nieje súdené dať gól, keďže jeho technická strela míňa súperovu bránu.

63

Po dlhšej dobe sme videli menší závar pred hosťujúcou bránou, ale dobre zapracovala obrana tohto celku a následne predviedol úspešnú rozohrávku aj brankár Trapp.

62

Frankfurt stále napĺňa úlohu papierového favorita a prípadné tri body môžu hosťujúci celok vyniesť v tabuľke vyššie.

61

Stuttgart teraz kombinoval na útočnej polovici, ale nepodarilo sa mu nič zaujímavého vymyslieť. K lopte sa tak už dostávajú hostia, ktorí sa naopak nemajú kam ponáhľať.

60

Po hodine hry tak hostia stále vyhrávajú o dva góly a sú tak na najlepšej ceste za troma bodmi. Domáci sa to ešte snažia zmeniť, ale čaká ich veľmi náročná úloha.

58

58. Luka Jović (FRN)

58

Ďalšia šanca na rozhodnutie pre hosťujúci celok! Haller vyslal presný pas do pokutového územia na Jovića, ktorý postupoval na brankára domácich, ale jeho obhodenie smeruje vedľa domácej brány!

57

Druhý polčas je zatiaľ vyrovnanejší ako ten prvý, ale tie dva inkasované góly z prvého dejstva budú domácich zrejme ešte poriadne mrzieť. Do konca zápasu však ešte ostáva dostatok času.

56

56. Luka Jović (FRN)

56

Pri troške šťastia teraz mohli hostia definitívne rozhodnúť toto stretnutie! Aj Frankfurtu sa podarilo založiť úspešný útočný výpad, následne sa do strely poriadne oprel Jović, ale trafil len bočnú sieť!

55

Toto bola ďalšia pekná útočná akcia domáceho výberu. Zaujímavý center do pokutového územia sklepol Gómez, k strele z voleja sa dostal Gentner, ale ani on nemieril presne.

53

Je však vidno, že domáci zlepšili hru v druhom polčase a častejšie dostávajú súpera do nepríjemných situácii. Musia však čo najskôr streliť kontaktný gól, aby boli späť v hre o body.

52

Postupnou kombináciu sa tam však domáci predsa len dostali. Následne sa strelou spoza pokutového územia prezentoval González, ale nemieril presne.

51

Na druhej strane sme sledovali rohový kop zo strany hosťujúceho celku, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol. Pri lopte je už domáci Stuttgart, ktorému sa však nedarí preniknúť na súperovu polovicu.

50

Domáci sa snažia o vysoké napádanie, aby získali loptu na svoje kopačky a následne sa im podarilo aj založiť niečo nebezpečné. Gómezovi sa otváral priestor na pravej strane, ale včas zasiahla súperova obrana.

49

49. Luka Jović (FRN)

49

Aj naďalej pretrváva útočný nápor hosťujúceho výberu, ktorý stále postupne smeruje za troma bodmi z tohto stretnutia. Futbalistov Frankfurtu však ešte čaká kus cesty.

48

Uvidíme, či sa domácim podarí ešte niečo spraviť s týmto výsledok, budú však musieť výrazne zlepšiť svoju hru v ofenzíve.

47

Druhý polčas dnešného stretnutia v Mercedes-Benz Aréne odštartovali svojim výkopom hosťujúci futbalisti. Obaja tréneri spravili do tohto dejstva po jednej zmene.

46

Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Erik Thommy, prichádza Berkay Özcan.

46

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Gélson Fernandes, prichádza Marc Stendera.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Eintracht Frankfurt zatiaľ pohodlne naplňuje úlohu favorita tohto stretnutia, keď v prvom polčase zaznamenal už dva presné zásahy a domácich do žiadnej veľkej šance nepustil. Stuttgart tak má čo do druhého polčasu zlepšovať, znova sa vám teda prihlásime tesne pred jeho začiatkom, ktorý je približne naplánovaný na 21:34.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Žltú kartu dostáva Santiago Ascacibar (VfB Stuttgart).

45

Napokon sa nadstavuje ešte jedna minúta!

44

Blíži sa nám už záver prvého polčasu. Uvidíme, čo hlavný rozhodca Jablonski ešte niečo nadstaví nad rámec riadneho hracieho času.

42

Žltú kartu dostáva Sébastien Haller (Eintracht Frankfurt).

41

Aj realizácie tejto štandardnej situácie sa ujal Thommy, ale ďalší z jeho centrov do pokutového územia úspešný nebol. Hostia tak môžu úspešne kontrolovať záver prvého polčasu.

40

Gentner bol s loptou veľmi aktívny a vybojoval pre svoj celok priamy kop na útočnej polovici. Táto situácia však domácim nič zaujímavého neponúkla, bude však ešte nasledovať aj rohový kop.

39

Možno je na takéto predčasné závery ešte priskoro, ale všetko tomu nasvedčuje dianie na hracej ploche. Stuttgart tak prehlbuje svoju krízu, čo sa domácim fanúšikom na tribúne pochopiteľne nepáči.

38

Pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu, hostia si nedávno vylepšili svoje vedenie a vyzerá to, žeby mali toto stretnutie dotiahnuť do úspešného konca.

37

Sledovali sme ďalšiu peknú útočnú akciu zo strany hosťujúceho celku, veľký rýchlosť teraz ukázal Kostić, ale aj tak bol pri lopte skorej brankár domácich Zieler.

36

Domáci však určite ešte svoje zbrane neskladajú, snažia sa o vysoké napádanie súperovej rozohrávky. Frankfurt si ale dáva pozor na lacné straty lôpt.

35

Na obraze hry sa v podstate stále nič nemení, sledujeme útočnú aktivitu hosťujúceho výberu, ktorý pohodlne kontroluje dianie na ihrisku.

33

To sú teda pre domáci výber už poriadne komplikácie, prehráva o dva góly a prvý polčas sa ešte nekončí. Papierové predpoklady tohto stretnutia tak rýchlo naberajú reálne kontúry.

32

32. Ante Rebić (FRN) - 0:2

32

Frankfurt dal gól!
A ten práve aj prichádza! Tejto gólovej situácii najprv prechádzala veľká šanca Hallera, ktorá však ostala nevyužitá. Útočné ťaženie Frankfurtu však stále pokračovalo, Jović našiel presným centrom v pokutovom území súpera hlavu ANTEHO REBIĆA a ten svoju dnešnú aktivitu pretavil aj v presný zásah – 0:2!

31

Opäť sledujeme kombináciu futbalistov v čiernych dresoch, ako sa postupne snažia presunúť na útočnú polovicu. Domáci sa teda musia znova brániť, prípadný druhý gól v ich sieti by im narobil veľké problémy.

30

Polhodina z tohto stretnutia v Mercedes-Benz Aréne už uplynula, zatiaľ hostia stále vyhrávajú najtesnejším možným rozdielom. Hra sa však začína postupne vyrovnávať, snáď do konca prvého polčasu ešte uvidíme niečo zaujímavé.

29

Spomínaná štandardná situácia však nič zaujímavého neponúkla a tak sa k lopte dostáva Frankfurt. Futbalisti tohto výberu sa pochopiteľne nikam neponáhľajú a snažia sa držať loptu na svojich kopačkách čo najdlhšie.

28

Stuttgart začína však postupne ožívať a po nedovolenom zákroku od hosťujúceho hrotového útočníka Hallera bude zahrávať priamy kop. Hostia sa tak ešte budú musieť brániť.

27

Aspoň takto mohli zatiaľ domáci futbalisti potešiť svojich miláčikov na tribúne. Domáci priaznivci by však radšej videli presný zásah, ktorý by ich vrátil späť do hry.

26

26. Nicolás González (STU)

26

Zaujímavý moment pred hosťujúcou bránou! Aogovi sa podarilo odcentrovať až do pokutového územia, kde si úspešne nabehol jeho spoluhráč González, ale z voleja poslal loptu len mimo troch žrdí!

25

Po veľmi dlhej dobe sa domáci futbalisti usadili aj na útočnej polovici, ale zatiaľ márne hľadajú recept na prekonanie súperovej defenzívy. Frankfurt tak pohodlne kontroluje dianie na ihrisku.

24

Ten tak mal zatiaľ viacej práce ako jeho náprotivok Trapp, ale na prvý vážnejší zákrok obaja brankári stále čakajú. Čo je však podstatné, Zieler už loptu zo svojej siete musel loviť.

23

Mali sme možnosť sledovať postupnú kombináciu hosťujúceho výberu, ktorá smerovalo až pred pokutové územie súpera. Šikovne si za obranu nabiehal Jović, ale pri lopte bol skorej brankár Zieler.

22

Pomaly sme sa dostali za polovicu úvodného dejstva, hostia si aj naďalej držia svoje tesné vedenie o jeden gól a domácich ešte prakticky k ničomu nepustili.

20

Stuttgartu sa nevydaril prechod na útočnú polovicu a tak sa po krátkej pauze opäť k lopte dostávajú hostia. Frankfurt sa však v týchto chvíľach nikam neponáhľa, zvolil postupnú rozohrávku smerom dopredu.

19

Nič na tom nezmenila ani táto útočná akacia da Costu. Hosťujúci futbalista sa neprebil cez pozornú obranu súpera a tak sa po dlhšej dobe dostáva k lopte domáci výber.

18

Domáci sú stále zavretí na vlastnej polovici ihriska a čelia vysokému náporu zo strany svojho dnešného súpera. Frankfurt však zatiaľ okrem gólu nič zaujímavého neponúkol.

17

Zatiaľ veľmi aktívnym dojmom pôsobí v tomto zápase hosťujúci Rebić. Už po niekoľkýkrát centroval do pokutového územia súpera, škoda len že ani táto lopta nič zaujímavého neponúkla.

16

Hostia sa pokúsili o útočný výpad z ľavej strany, ale ani v tomto prípade neboli obzvlášť úspešní. Kombinácia futbalistov v čiernych dresoch však aj naďalej pretrváva.

15

Aj naďalej sú pri lopte futbalisti Frankfurtu, ktorí zatiaľ naplňujú úlohu favorita tohto stretnutia. Je však ešte priskoro robiť nejaké závery, ubehla nám len štvrťhodina zo zápasu v Mercedes-Benz Aréne.

14

Smerom k domácej bráne sa valia ďalšie útočné výpady, defenzíva Stuttgartu je však už na pozore. Toto ale určite hosťom vyhovuje, hrá sa ďaleko od ich brány.

13

Hostia sú však naopak gólom veľmi povzbudení, čo je aj logické. S loptou sa usadili na útočnej polovici a dostávajú súpera pod tlak. Domácim teda neostáva nič iné, ako sa len brániť.

12

Na rade je tak teraz domáci výber, ktorý sa nenachádza v ideálnom rozpoložení a tento gól súpera mu určite nepomohol. Stuttgart má však ešte dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom urobil.

11

11. Sébastien Haller (FRN) - 0:1

11

Frankfurt dal gól!
Táto radosť hosťujúceho celku z úvodného presného zásahu je už oprávnená! K strele spoza pokutového územia sa dostal Jović, brankár domáceho celku ešte stihol reagovať, ale loptu vyrazil len pred seba. Ako prvý sa k úspešnej dorážke dostal SÉBASTIEN HALLER a posiela Frankfurt do vedenia o jeden gól – 0:1!

10

Zakrátko sme opäť sledovali v útočnom ťažení domáceho zakončovateľa, ale proti jeho strele bol úspešný brankár Zieler. Píska sa však aj postavenie mimo hru.

9

9. Mario Gómez (STU)

9

Vysoké napádanie sa domácim vyplatilo a sledovali sme následne celkom peknú akciu Stuttgartu. Maffeo úspešne odcentroval loptu v pokutovom území na Gómeza, ale ten z dobrej pozície bránu súpera netrafil.

8

Hostia sa postupnou kombináciu dostávajú na polovicu súpera, ale majú to veľmi ťažké sa v útoku presadiť. Domáci im poskytujú len minimum priestoru na manévrovanie s loptou.

7

Po nedovolenom zákroku, ktorý bol aj ocenený žltou kartou zahrával domáci tím priamy kop. Jeho realizácia však úspešná nebola a lopta už patrí futbalistom Frankfurtu.

6

Žltú kartu dostáva Filip Kostić (Eintracht Frankfurt).

5

Gól neplatí! Podľa videa dosiahol Rebić gól z ofsajdu a tak pokračujeme za stavu 0:0! Domáci si tak poriadne vydýchli, ale budú si musieť na podobné zaváhania v obrane dávať pozor.

4

4. Ante Rebić (FRN)

4

Hneď v úvode stretnutia je to veľmi zaujímavý moment! Hosťujúci Rebić síce dostal loptu do siete a tak sa Frankfurt radoval z úvodného zásahu v tomto zápase, ale hlavný rozhodca Jablonski dostal pokyn od videorozhodcu, aby túto situáciu ešte prekonzultoval.

3

V rýchlom slede sa nám vystriedali útočné výpady na oboch stranách, momentálne je však pri lopte domáci výber. Hostia na nič nečakajú a okamžite sa pokúšajú o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.

2

Domáci nedokázali úspešne preniknúť na polovicu súpera, čo sa však podarilo hosťujúcemu celku. K lopte sa dostal Rebić, ktorý aj dvakrát centroval do pokutového územia Stuttgartu, ale nič zaujímavého nám to neponúklo.

1

Prvý polčas stretnutia v Mercedes-Benz Aréne sa už naplno rozbehol, o úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti, ktorí sa tak budú pokúšať ak o prvú útočnú akciu. Stuttgart zabojuje dnes o body v bielych dresoch. hostia naopak v čiernych.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Hlavný rozhodca tohto stretnutia Jablonski, spoločne so svojimi asistentmi Pfeiferom a Badstübnerom privádza oba tímy na hraciu plochu Mercedes-Benz Arény. To je už teda signál, že prvý polčas sa čoskoro začne. Prajem vám teda všetkým príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný futbalový večer! O pár desiatok minút sa začne predohráva desiateho kola nemeckej Bundesligy, keď v Mercedes-Benz Aréne na seba narazia domáci celok VfB Stuttgart a hosťujúci celok Eintracht Frankfurt. Domáci futbalisti sa nenachádzajú v ideálnom rozpoložení, keď uzatvárajú ligovú tabuľku a v poslednej dobe len zbierajú prehry. Dnes však majú šancu v domácom prostredí sa pokúsiť odlepiť od tohto dna, ale proti nim sa postaví Frankfurt, ktorý sa naopak v prípade víťazstva môže posunúť na popredné priečky. Oba tímy teda majú o čo hrať a my sa tak môžme tešiť na zaujímavé stretnutie. Zatiaľ si prezriete zostavy oboch celkov, tesne pred výkopom sa znova prihlásime.
Úvodné zostavy:

VfB Stuttgart: Zieler – Maffeo, Baumgartl, Pavard, Badstuber, Aogo – Thommy, Gentner (C), Ascacibar, N. González – Mario Gómez

Náhradníci: Grahl – G. Castro, Akolo, Kopacz, Özcan, Beck, Sarpei

Eintracht Frankfurt: Trapp – N'Dicka, D. Abraham (C), Hasebe – D. da Costa, de Guzmán, G. Fernandes, Kostić – Jović, Rebić – Haller

Náhradníci: Rönnow – Willems, Stendera, N. Müller, Allan, Tawatha, Hrgota.

Rozhodca: Jablonski – Pfeifer, Badstübner
Vítam všetkých priaznivcov futbalu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia VfB Stuttgart a Eintracht Frankfurt. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:30.

Dnes je na programe predohrávka desiateho kola nemeckej Bundesligy. Mercedes-Benz Aréna v Stuttgarte bude hostiť stretnutie medzi domácim celkom VfB a Eintrachtom Frankfurt. Budeme teda svedkami súboja celkov z opačných častí tabuľky a tímov, ktoré sú v rozličnom rozpoložení.

VfB Stuttgart:
Domáci futbalisti majú na svojom konte len 5 bodov a tak sa nachádzajú na poslednom 18. mieste v tabuľke, o skóre za Düsseldorfom. Len v jednom jedinom prípade dokázal Stuttgart vyhrať, v dvoch prípadoch sa zrodila remíza a v ostatných šiestich stretnutiach domáci podľahli. Aj posledná forma domáceho výberu je veľmi zlá, uvidíme, či sa to v tomto zápase podarí Stuttgartu napraviť.

Eintracht Frankfurt:
Hosťujúci celok má na svojom konte 14 bodov a nachádza sa zatiaľ na peknom siedmom mieste, Frankfurt zaostáva za tretím miestom len o tri body, táto časť tabuľky je teda nesmierne vyrovnaná. Posledná forma tohto tímu je takisto veľmi priaznivá, v poslednom zápase však Frankfurt musel remízu zachraňovať v nadstavenom čase.

Favoritom tohto zápase tak budú hostia, ale rozhodovať sa bude na ihrisku a nie na papieri. Uvidíme, ako napokon toto stretnutie v Mercedes-Benz Aréne dopadne. Sledujte ho formou nášho prenosu!
Vítame vás u on-line prenosu. Stretnutie sa začne o 20:30.

VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt

0:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 11. Haller, 32. Rebić, 89. N. Müller

Karty:   45+1. Ascacibar (STU) – 6. Kostić (FRN), 42. Haller (FRN)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 8:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 4:10.

VfB Stuttgart: Zieler – Maffeo, Baumgartl, Pavard, Badstuber, Aogo – Thommy (46. Özcan, 85. G. Castro), Gentner (C), Ascacibar, N. González – Mario Gómez.
Náhradníci: Grahl – G. Castro, Akolo, Kopacz, Özcan, Beck, Sarpei.

Eintracht Frankfurt: Trapp – N'Dicka, D. Abraham (C), Hasebe – D. da Costa, de Guzmán, G. Fernandes (46. Stendera), Kostić (86. Willems) – Jović, Rebić (80. N. Müller) – Haller.
Náhradníci: Rönnow – Willems, Stendera, N. Müller, Allan, Tawatha, Hrgota.

Rozhodca: Jablonski – Pfeifer, Badstübner