Menu

Futbal

Európska liga

Eintracht Frankfurt – Chelsea FC

1:1

koniec (1:1)

02.05.2019, 21:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Semifinále • Michal Sadlek

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:02:14)
Držanie lopty: 36 % : 64 %.
Strely na bránu: 1:5.
Strely mimo: 2:6.
Rohy: 4:11.
Ofsajdy: 2:1.
Fauly: 16:9.
Frankfurt bude s nerozhodným výsledkom asi spokojnejší, väčšinu druhého polčasu sa totiž ani len nedostal poriadne na polovicu Chelsea. Hostia mali chvíľami skutočne drvivý tlak, svoje šance ale nedokázali využiť a mohli za to v závere pykať. Niekoľko nebezpečných situácií si totiž vytvoril i domáci tím, ani on ich ale nedokázal premeniť. Po prvom zápase je tak v lepšej pozícii Chelsea, ktorá strelila gól vonku a doma jej stačí na postup do finále neinkasovať gól.

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Rodeho prihrávka na Kostića pred šestnástkou Chelsea nebola presná a namiesto toho dostali hostia loptu priamo do rýchleho protiútoku. Našťastie pre domácich si hostia neporozumeli a o loptu prišli.

90+3

Striedajúci Willems sa hneď zapojil do hry, keď sa snažil nájsť nákopom z pravej strany spoluhráčov pred bránou Chelsea. Center sa mu ale veľmi nevydaril a s prehľadom ho chytil brankár Arrizabalaga.

90+2

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Mijat Gaćinović, prichádza Jetro Willems.

90+1

Giroud sa znovu dral za nákopom zo stredu ihriska, znovu sa ale previnil útočným faulom v súboji s Hintereggerom.

90

Bude sa hrať ešte päť minút.

89

Center odvrátila obrana Chelsea a následne fauloval v súboji o loptu Gaćinović Kantého. Srb hneď potom dostal kŕče, od ktorých mu pomáhajú spoluhráči.

88

Jović obral o loptu Pedra v strede ihriska a na ľavom krídle ho prešprintoval. Krídelníkovi Chelsea tak nezostalo nič iné, len ho faulovať. Domáci získavajú priamy kop takmer od rohovej zástavky.

87

Na trávniku po súboji s Abrahamom leží Pedro. Ten signalizuje rozhodcovi, že ho domáci kapitán zasiahol lakťom, ani tentokrát ale del Cerro Grande nereaguje.

86

Hostia si vôbec neporozumeli pri rozohrávke a takmer za to pykali! Jorginho po odkope od brány rozohral na Rodeho, ktorý sa dral hneď k bráne. K odrazenej lopte sa potom dostal ešte i Jović, jeho strelu ale zablokoval pred odkrytou bránou David Luiz.

85

Na center z rohu si skvele nabehol Abraham, ktorý sa uvoľnil od obrancu Chelsea, zblízka ale poslal loptu nad Arrizabalagovu bránu.

84

Domáci v závere zvyšujú svoju aktivitu. Paciência si narazil loptu s da Costom, Jorginho im ju ale odkopol na rohový kop.

82

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Ruben Loftus-Cheek, prichádza Mateo Kovačić.

81

81.

81

Da Costa krásnou kľučkou obišiel Davida Luiza a prihrávkou pred bránu hľadal Paciênciu. Ten sa snažil loptu pred Arrizabalgom zasiahnuť sklzom, chýbalo mu však na to pár centimetrov a hrací predmet tak doskákal mimo bránu hostí.

80

Abraham zablokoval strelu Emerson a obranca Chelsea potom kapitána domácich fauloval. Domáci trochu naťahujú čas pri rozohrávke.

Eintracht Frankfurt – Chelsea FC

1:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 23. Jović – 45. Pedro

Karty:   58. Hasebe (FRN), 61. G. Fernandes (FRN) – 19. Christensen (CHE)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:9.

Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hinteregger, Falette – D. da Costa, G. Fernandes (73. Paciência), Hasebe, Kostić – Gaćinović (90+2. Willems), Rode – Jović.
Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, N'Dicka, Paciência, Torró, Willems, Chandler.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), David Luiz, Christensen, Emerson – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek (82. Kovačić) – Pedro, Giroud, Willian (61. E. Hazard).
Náhradníci: Caballero – M. Alonso, Barkley, E. Hazard, Higuaín, Zappacosta, Kovačić.

Rozhodca: del Cerro Grande – Yuste, Alonso (všetci Španielsko)

Odveta: Chelsea - Frankfurt 1:1