Menu

Futbal

Európska liga

SK Slavia Praha – Bayer Leverkusen

1:0

koniec (0:0)

29.10.2020, 21:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Skupina C • Miroslav Revaj

Veľká radosť v Eden Aréne! Slavia zvládla streliť gól v druhom polčase a to zásluhou striedajúceho Olayinku v 80. minúte a Bayer Leverkusen prvýkrát v novej sezóne prehráva. V druhom polčase sa Slavia zlepšila a bola aktivnejšia, v 65. minúte zahodil striedajúci Stanciu penaltu, ale napokon ho to mrzieť nemusí. Hostia mali v tomto zápase prakticky len jednu veľkú šancu, ale od 22. minúty museli hrať bez vylúčeného Bellarabiho a tento fakt určite ovplyvnil celý zápas.

Ďakujem za pozornosť, prajem už dobrú noc! (22:55:34)

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Amiri to skúsil priamou strelou, ale tá smeruje nad bránu Slavie. To je už z tohto zápasu všetko!

90+4

Demirbay vybojoval priamy kop na útočnej polovici zo zaujímavej pozície. To je posledná šanca pre Leverkusen streliť v tomto zápase gól.

90+3

Domáci napádajú rozohrávku súpera a do ďalších šancí nemeckého súpera nepúšťa.

90+2

Bayer Leverkusen sa ešte snaží niečo vymyslieť, ale domáci sú už v obrane pozorný. Zatiaľ to teda vyzerá, že Slavia získa tri body.

90+1

V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!

90

Žltú kartu dostáva Ondřej Kolář (SK Slavia Praha).

90

90. Nadiem Amiri (LEV)

90

Amiri mal najväčšiu šancu hostí v tomto zápase! Hosťujúci futbalista si krásne nabehol do pokutového územia kde bol zle pokrytý, ale skvelý center si nedokázal úspešne spracovať a následne zakončiť!

89

Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovat.

88

Diaby poslal prízemný center pred bránu domácich, ale Kolář dokázal túto loptu pohodlne zneškodniť pred nabiehajúcim Baileym.

87

Slavia ustála tento nápor súpera a dostáva loptu do bezpečia. Leverkusen sa však opäť presúva na útočnú polovicu, Wendell je napokon v ofsajde.

86

Hostia sa už posupne dostávajú na útočnú polovicu, stále sa však nevedia prepracovať až do zakončenia na Kolářovu bránu.

85

Leverkusen sa snaží o prechod na útočnú polovicu, ale domáci momentálne výborne bránia stred poľa a súpera k ničomu vážnemu nepúšťajú.

84

Momentálne je už pri lopte Slavia, ktorá sa nemusí nikam ponáhľať. Pre českého majstra to však ešte bude náročné udržať tri body.

83

Slavia ubránila rohový kop a zvládla potom aj útočné ťaženie súpera, po nepresnom zakončení bude nasledovať odkop od domácej brány.

82

A hostia už kombinujú na útočnej polovici a po tečovanej Dragovićovej strele bude nasledovať rohový kop Leverkusenu.

81

Momentálne prebieha za postranou čiarou ošetrovanei autora gólu, ktorý má krv v tvári. No uvidíme, aká bude reakcia oslabeného Leverkusenu, či hostia pôjdu do prípadného rizika.

SK Slavia Praha – Bayer Leverkusen

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 80. Olayinka

Karty:   59. Provod (SLA), 68. Olayinka (SLA), 71. Musa (SLA), 76. Ševčík (SLA), 90. O. Kolář (SLA)   22. Bellarabi (LEV)

Nepremenená penalta: 65. Stanciu (SLA), brankár Hrádecký zneškodnil

SK Slavia Praha: O. Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil (C) – Ševčík, Holeš (61. Stanciu) – Malinský (71. Sima), Provod (76. Traoré), Oscar (61. Olayinka) – Lingr (46. Musa).
Náhradníci: Kovář, Stejskal – Stanciu, Hovorka, Olayinka, Tecl, Sima, Kuchta, Musa, Traoré, Alijagić.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Jedvaj, Tah, Dragović, Wendell – Baumgartlinger (C), Demirbay – Bellarabi, Wirtz (67. Amiri), Diaby – Alario (46. Bailey).
Náhradníci: Grill, Lomb – Amiri, Bailey, S. Bender, Sinkgraven, Tapsoba.

Rozhodca: William Collum – Francis Connor, Douglas Ross – Nicholas Walsh (všetci SCO)