Menu

Futbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)

MFK Chrudim – FC Hradec Králové

2:3

koniec (0:0)

21.04.2021, 17:00 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Petr Dejnožka cz

Tipsport: 7.17 4.33 1.45

90

A znovu se žlutí, tentokrát je za faul potrestán Vojtěch Řezníček.

90

Zároveň je za roztržku potrestán i Otto Urma.

90

Roman Čáp dostává žlutou kartu.

89

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ladislav Mužík, přichází Jan Havlena.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ju Kang-hjon, přichází Roman Čáp.

88

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tak to je smrtící obrat lídra tabulky, kteří otáčí stav třemi brankami během osmi minut! Centr z pravé strany propadl až na zadní tyč na DANIELA VAŠULÍNA, který v pádu dopravil míč za záda Simona Zímy a otočil stav z 0:2 na 3:2!

85

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Pavel Sokol, přichází David Látal.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Petr Drahoš.

84

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Lídr tabulky z Hradce Králové se během čtyř minut raduje z vyrovnání! Centr z rohového kopu ideálně prodloužil MICHAL LEIBL a jeho hlavička končí v chrudimské síti – 2:2!

82

Mohlo být vyrovnáno! Daniel Vašulín perfektní hlavičkou hledal ještě Závišku, Zíma s Venclem měli plné ruce práce, ale nakonec dokázali udržet míč před brankovou čarou!

80

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Rázem nás čeká ještě obrovské drama! PAVEL DVOŘÁK dostal trochu prostoru za pokutovým územím, otočil a ukázkovou střelou po zemi parádním angličákem vrací hradecké fotbalisty deset minut před koncem zpět do hry – 2:1!

74

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Breda, přichází Vojtěch Řezníček.

71

Chrudim právě vstřelila branku!
Obrovská radost domácích fotbalistů, kteří vedou již o dvě branky! Velký potlesk u této branky směřuje k Dominikovi Haškovi, jenž ve středu hřiště vystihl rozehrávku a založil akci. Na jejím konci však David Breda centrem na přední tyč našel útočníka JU a ten prohodil Reichla na přední tyči – 2:0!

67

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází František Čech, přichází Jan Král.

67

Ahmed Fofana nejprve zavařil svým spoluhráčům rozehrávkou, následně zboural hostujícího Leibla i s kapitánem Kesnerem. Dostal za to žlutou kartu.

65

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Jan Záviška.

55

Rybička se hnal za balonem na útočnou polovinu příliš vehementně, sudí mu odpískal faul a navíc ukázal žlutou kartu.

53

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté se dostávají do vedení! Po zákroku na Ondřeje Kesnera kopala Chrudim penaltu, kterou proměnil nejlepší střelec FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY LADISLAV MUŽÍK! Reichl sice vystihl stranu, prudkou přízemní střelu ale vyrazit nedokázal – 1:0!

52

Penalta pro Chrudim!

48

Obrovská příležitost přišla i na druhé straně! Jakub Rada z otočky vystřelil po zemi velmi šikovně, míč se ještě marně snažil tečovat Urma. Brankář Simon Zíma musel také vytáhnout skvělý zákrok, kterým udržel skóre bezbrankové!

48

Tak to byla stoprocentní příležitost Dominika Haška, která mohla znamenat vedení! Haškovu hlavičku ale fantasticky vytáhl brankář Reichl!

39

Ondřej Kesner byl v souboji s hradeckým fotbalistou pozdě, za faul dostává žlutou kartu a navíc je tu zajímavý volný přímý kop z dílny Hradce Králové. U balonu Jakub Rada.

34

Ve 34. minutě jsme tu viděli asi největší šanci prvního poločasu a měl ji bývalý chrudimský fotbalista Daniel Vašulín! Ten si zpracoval dlouhý balon a po kličce levou nohou po zemi jen těsně minul chrudimskou branku!

21

Další zajímavá šance Hradeckých! Daniel Vašulín zůstal na malém vápně naprosto nehlídaný, jenže svoji šanci zahodil a balon poslal nad břevno branky Chrudimi!

16

Okénko v chrudimské obraně přineslo po čtvrthodině hry první kvalitní příležitost Hradce Králové! Filip Novotný dostal od Vašulína míč na levou stranu, byl v pokutovém území naprosto sám a prudkou ranou protáhl brankáře Simona Zímu!

Vedení soutěže odložilo na neurčito dvě nejbližší utkání klubu FC Hradec Králové. Důvodem pro odložení duelů druhé nejvyšší soutěže jsou karanténní opatření nařízená místně příslušnou hygienickou stanicí a souvisejí s významně zvýšenými počty pozitivních výsledků testů na přítomnost viru SARS-CoV-2.

MFK Chrudim – FC Hradec Králové

2:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 53. Mužík (pen.), 71. Kang-hjon – 80. P. Dvořák, 84. Leibl, 88. Vašulín

Karty:   39. Kesner (CHR), 55. Rybička (CHR), 67. Fofana (CHR), 90. Čáp (CHR), 90. Řezníček (CHR) – 90. Urma (HKR)

MFK Chrudim: Zíma – D. Hašek, Fofana, Vencl – Mužík (89. J. Havlena), Kesner (C), D. Breda (74. Řezníček), Hlavsa, Sokol (85. Látal) – Kang-hjon (89. Čáp), Rybička (85. Drahoš).
Náhradníci: Janda – Drahoš, Řezníček, J. Havlena, Čáp, Juliš, Látal.

FC Hradec Králové: Reichl – F. Čech (67. J. Král), Donát, Leibl, Urma – Kodeš, J. Rada – Vlkanova (C), P. Dvořák, F. Novotný (65. Záviška) – Vašulín.
Náhradníci: Ottmar – J. Král, Soukeník, Kateřiňák, D. Doležal, Záviška, Vučić.

Rozhodca: Pechanec – Blažej, Melichar