Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Deportivo Alavés – Villarreal CF

2:1

koniec (1:0)

21.04.2021, 21:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 31. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25) cz

90+1

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Joselu, přichází Deyverson.

84

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Yeremi Pino.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Mario Gaspar, přichází Rubén Peña.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Fer Niño.

80

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Deportivo z ničeho nic udeřilo! Už už zápas pomalu a jistě uspával, ale on ještě může být pořádně zajímavý. Joselu přes bránícího Ramira Funese Moriho našel ve vápně pasem zprava EDGARA MÉNDEZE, který z voleje zacílil za záda marně zasahujícího Rulliho. Asistence: Joselu.

79

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jota, přichází Facundo Pellistri.

74

Edgar Méndez (DAL) zatáhl soupeře za dres ve slibně se rozvíjející akci a je dalším potrestaným hráčem na straně domácích.

70

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Francis Coquelin.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Moisés Gómez.

69

Žlutou kartu za protesty dostal jeden z rozcvičujících se náhradníků. Nelíbilo se mu, že souboj ve vápně nebyl posouzen jako pokutový kop ve prospěch Deportiva. Konkrétně se jednalo o Manua Garcíu (DAL).

63

Nebylo co řešit. Pedraza (VLR) sestřelil u lajny pronikajícího Jotu Peleteira a právěm si vysloužil žlutou kartu. Vůbec první v tomto zápase.

59

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Edgar Méndez.

58

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Luis Rioja, přichází Pere Pons.

57

Obrovská možnost Villarrealu na druhé straně! Paco Alcácer se ocitl zcela sám před brankářem Pachecem, z blízkosti ho ale nepřekonal. Trestuhodně zahozená šance ze strany Žluté ponorky.

57

Také Deportivo nyní vystrčilo růžky po rohovém kopu! Konkrétně Lejeune, jehož pokus doletěl jen těsně mimo branku.

50

Villarreal právě vstřelil branku!
Tahle akce hodně zaváněla ofsajdem, nakonec ale rozvlnění sítě ze strany PACA ALCÁCERA bylo uznáno za regulérní. Centr zprava nedokázal stoper Laguardia zachytit a jeho soupeř se následně prosadil i z těžkého úhlu. Máme vyrovnáno. Bez asistence.

40

Pacheco musel být v pohotovosti! Pedraza zleva poslal přihrávku do středu na volného spoluhráče Gerarda Morena, jehož pokus zastavovaly až soupeřovy rukavice. Moc povedená akce Žluté ponorky. Jen to zakončení postrádá efektivitu.

29

Villarreal mohl vyrovnat! Dani Parejo poslal centr leva do šestnáctky, tam ho Pedraza sklepl pro svého spoluhráče Paca Alcácera, který okamžitě vypálil. Nicméně mířil jen do míst, kde stál připravený Pacheco.

17

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Hosté sice doteď drželi více míč na svých kopačkách, taková skutečnost je jim ale platná jak mrtvému zimník. Po centru zleva sklepl míč ve vápně Jota Peleteiro svou pravačkou k volnému JOSELUOVI, který už následně pohotově zacílil. Asistence: Jota Peleteiro.

14

A další možnost Deportiva! Najednou se začíná pořádně osmělovat outsider tohoto souboje. Rulli ovšem dobře zasáhl vůči dalšímu nebezpečnému pokusu Joselua.

13

Hostující gólman Rulli poprvé v akci! Domácí předvedli velmi dobrou kombinaci, na hranici šestnáctky si zpracoval míč na pravačku Joselu a ostře vypálil, nicméně na soupeřova muže v rukavicích nevyzrál.

1

Uběhlo jen pár sekund a už se Žlutá ponorka tlačila k první brance! Po centru Maria Gaspara z pravé strany hlavičkoval z nebezpečné pozice Chukwueze, avšak jeho hlavičku vyrazil pryč bránící Laguardia. Tohle hodně zavánělo prvním rozvlněním sítě.

Deportivo Alavés – Villarreal CF

2:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 17. Joselu (Jota), 80. Méndez (Joselu) – 50. Alcácer

Karty:   69. M. García (DAL), 74. Méndez (DAL) – 63. Pedraza (VLR)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:11.

Deportivo Alavés: F. Pacheco – Martín, Laguardia, Lejeune, Navarro – Jota (79. Pellistri), Battaglia, Pina, Rioja (58. Pons) – Joselu (90+1. Deyverson), Lucas Pérez (59. Méndez).
Náhradníci: Sivera – Guidetti, Pons, Pellistri, Méndez, M. García, Deyverson, López, Tachi, Burgui, Sainz.

Villarreal CF: Rulli – M. Gaspar (84. Peña), Albiol, Ra. Funes Mori, Pedraza – Chukwueze (70. Moisés Gómez), Capoue (84. Niño), Parejo (70. Coquelin), Trigueros – G. Moreno, Alcácer (84. Pino).
Náhradníci: Asenjo – Baena, Moisés Gómez, P. Torres, A. Moreno, Foyth, Coquelin, Niño, J. Costa, Pino, Peña, Bacca.

Rozhodca: Adrián Cordero – Roberto Alonso, Antonio Cerezo