Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – VfB Stuttgart

2:2

koniec (1:1)

24.01.2023, 20:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • 17. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl) cz

Tipsport: 2.14 3.81 3.36

90+4

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Hm, když tohle člověk vidí, nechápe, co ANDREJ KRAMARIČ pořád dělá v Hoffenheimu. Chorvatský kanonýr na pravé straně vápna zachytil přetažený centr, navedl si míč do středu a krásnou zakroucenou trefou vyrovnává dnešní utkání. Asistence: Kevin Akpoguma.

90+2

Kadeřábek mohl být hrdinou! Tlak Hoffenheimu však pokračoval i nadále, načež přiletěl na malé vápno prudký centr, který český hráč usměrnil těsně nad domácí branku – škoda.

85

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Serhou Guirassy, přichází Josha Vagnoman.

83

Fantastický Müller zachraňuje Stuttgart! Obránce hostů při pokusu odkopnout míč trefil jen spoluhráče, od kterého se míč odrazil na penaltu k Dabburovi, ale jeho ránu z otočky gólman hostů vyškrábl!

82

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Ihlas Bebou, přichází Tom Bischof.

82

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Sebastian Rudy, přichází Kasper Dolberg.

81

Aha, tak pozor! Záložník Stuttgartu dostal druhou žlutou kartu pravděpodobně za to, že při gólové radosti přeskočil reklamní bariéry a vydal se až ke kotli hostů. K tomu říkám jen "LOL"!

79

Pozor na to! Rozhodčí přerušuje hru a na konto Naouiroua Ahamady (STU) putuje druhá žlutá karta, což znamená vyloučení!

77

Stuttgart právě vstřelil branku!
A je to naprosto zaslouženě tady! Stuttgartu vyšel rychlý brejk po pravé straně, po němž Ahamada našel zpětnou přihrávkou na hranici šestnáctky WATARUA ENDA, jenž krásnou trefou do levého horního rohu otáčí vývoj zápasu! Asistence: Naouirou Ahamada.

76

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Angelo Stiller, přichází Muhammed Damar.

73

Naouirou Ahamada (STU) se může se spoluhráči těšit z rohového kopu, ale ještě před ním vyfasuje žlutou kartu za řeči.

72

Na druhé straně se Stuttgart prokombinoval až k šestnáctce, z jejíž hranice nebezpečně vypálil Führich, ale Baumann šel skvěle k zemi!

68

Hezký přímočarý útok Stuttgartu po levé straně táhl Führich, jenž stříleným centrem na malé vápno hledal svého parťáka. Dobíhající hráč hostů se však natahoval marně!

66

Atakan Karazor (STU) byl v souboji pozdě, tudíž vidí zaslouženou žlutou kartu.

64

Zajímavý brejk Hoffenheimu! Na pravé straně si zaběhl za obranu Bebou, načež z úhlu poslal míč na přední tyč a nadělal Müllerovi nepříjemné starosti!

62

Rozhodčí ještě potrestal Kevina Akpogumu (HOF) žlutou kartou. Stejně jako domácí borec a jeho spoluhráči nemám tušení, za co ji dostal.

58

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Silas, přichází Juan José Perea.

50

Kadeřábkův aut odstartoval povedený rozruch ve vápně, který přinesl centr českého hráče na malé vápno, kde se marně natahoval Baumgartner a vysokou hlavičku poslal mimo!

46

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Kevin Vogt, přichází Munas Dabbur.

45+5

Stuttgart právě vstřelil branku!
Obrovská radost na straně hostů! Zvýšený tlak přináší ovoce, ačkoliv se zdálo, že Stuttgart svou chybičkou na útočné polovině nastartuje smrtící brejk domácích, jeden z hostů ale Ahamada dokázal vybojovat míč zpět a vyslat SERHOUA GUIRASSYHO, jehož střela do levého rohu srovnává skóre zápasu! Asistence: Naouirou Ahamada.

45+1

První hezká akce Stuttgartu! Silas dostal přihrávku do pravé strany, načež jeho nepříjemnou ránu Baumann vyrazil před sebe. Ahamada vzápětí nastřeleným míčem hledal na zadní tyči svého parťáka, kterému chyběl jen malý kousek!

39

Nacvičený signál pomohl domácím k tlaku, načež Baumgartner po přetaženém centru zavřel zadní tyč a hledal na druhé straně Beboua, který se však v souboji se soupeřem nedostal k ideální hlavičce.

34

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Tiago Tomás, přichází Chris Führich.

28

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Robert Skov, přichází Kevin Akpoguma.

18

Hezká akce Hoffenheimu! Přihrávku za obranu poslal na pravé straně vápna domácí hráč z otočky do šestnáctky, kde stál zcela volný Bebou, jehož hlavička byla ve vyložené šanci šílená. I kdyby ale uspěl, gól by kvůli ofsajdu neplatil!

11

Hoffenheim právě vstřelil branku!
První krásná akce přináší první gól! Přízemní centr z pravé strany jeden z hostů špatně odvrátil před vápno, kde Baumgartner nezazmatkoval a posunul míč doleva, odkud Angeliñův lob našel ANDREJ KRAMARIČ a nataženou kopačkou usměrnil míč do sítě. Asistence: Angeliño.

TSG 1899 Hoffenheim – VfB Stuttgart

2:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 11. Kramarić (Angeliño), 90+4. Kramarić (Akpoguma) – 45+5. Guirassy (Ahamada), 77. Endo (Ahamada)

Karty:   62. Akpoguma (HOF) – 66. Karazor (STU), 73. Ahamada (STU)   79. Ahamada (STU)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:4.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kadeřábek, Vogt (46. Dabbur), Nsoki – Skov (28. Akpoguma), Rudy (82. Dolberg), Stiller (76. Damar), Angeliño – Baumgartner, Kramarić – Bebou (82. Bischof).
Náhradníci: L. Philipp – Bičakčić, Che, F. Becker.

Tréner: A. Breitenreiter

VfB Stuttgart: F. Müller – Anton, Mavropanos, Ito, Nartey – Karazor – Ahamada, Endo (C) – Silas (58. Perea), Guirassy (85. Vagnoman), Tomás (34. Führich).
Náhradníci: Bredlow – Stenzel, Millot, Egloff, Pfeiffer, Kastanaras.

Tréner: B. Labbadia

Rozhodca: Badstübner – Schüller, Hüwe