Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

Racing Lens – OGC Nice

0:1

koniec (0:0)

01.02.2023, 21:00 • Stade Bollaert-Delelis, Lens • 21. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 1.8 3.57 5.19

Lens o víkendu zachránilo bod na hřišti Troyes a nyní mělo výhodu domácího prostředí, ani přes obrovský tlak v závěru zápasu ale na úvodní a jediný gól utkání z kopačky Gaëtana Labordeho odpovědět nedokázalo. Série deseti ligových zápasů bez porážky Racingu je u konce. Konečný výsledek utkání. RC Lens 0 Nice 1. (22:53:40)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Gaëtan Laborde se poté dostal k odraženému míči a z hranice šestnáctky pohotově vypálil, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl Brice Samba.

90

Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 2 minuty.

87

Khéphren Thuram předvedl fantastické sólo, když mezi třemi protihráči pronikl do šestnáctky a z její levé strany napřáhl k přízemní střele, kterou vybíhající Brice Samba vyrazil na roh!

84

Lens má sice během závěrečných minut zápasu velký tlak a snaží se o vyrovnání, jenže Nice zachránilo v důležitý moment břevno a stále na jeho hřišti vede.

83

Przemysław Frankowski je v dnešním zápase hodně aktivní a nyní chtěl najít spoluhráče dlouhým kolmým pasem na vzdálenější levé tyči, míč ale skončil v zámezí.

79

Aaron Ramsey tak dlouho diskutoval s rozhodčím po faulu ve středu hřiště, až poté viděl žlutou kartu.

78

Střídání v týmu Racing Club de Lens:
ze hřiště odchází Jonathan Gradit, přichází Rémy Labeau Lascary.

77

Seko Fofana se dostal k odraženému míči po standardní situaci a na levé straně šestnáctky se dvakrát pěkně uvolnil, jeho bomba z úhlu ale našla jen Schmeichela.

76

Pablo Rosario předvedl ostrý zákrok, za který viděl žlutou kartu. Standardní situace pro domácí Lens.

73

Gaël Kakuta vypálil zpoza šestnáctky a jeho přízemní střela mířila k přední pravé tyči, Kasper Schmeichel ji ale pěkně vytáhl na rohový kop!

70

Kasper Schmeichel rychle vyběhl daleko z brány a odpálil míč na autové vhazování, poté ale musel spěchat rychle zpět. Florian Sotoca centroval a míč skončil za bránou. Domácí velice rychle vhazovali.

68

68. Seko Fofana napálil nádhernou bombou z dálky břevno!

68

OGC Nice chybovalo v rozehrávce a Seko Fofana vyrazil do rychlého protiútoku, na jehož konci nádhernou bombou zpoza šestnáctky orazítkoval břevno! Rozhodčí zkoumal, jestli nešlo o gól.

67

Seko Fofana si na levé straně hřiště pěkně hodil míč na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké přízemní střele, která skončila v náručí Kaspera Schmeichela.

65

Střídání v týmu Racing Club de Lens:
ze hřiště odchází Jean Emile Onana, přichází Łukasz Poręba.

65

Střídání v týmu Racing Club de Lens:
ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Florian Sotoca.

Racing Lens – OGC Nice

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Laborde (An. Mendy)

Karty:   76. Rosario (NIC), 79. Ramsey (NIC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 1:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:8.

Racing Lens: Samba – Gradit (78. Labeau Lascary), Danso, Medina – Frankowski, S. Fofana (C), J. Onana (65. Poręba), Haidara (25. Machado) – Thomasson (65. Sotoca), W. Saïd (65. Openda), Kakuta.
Náhradníci: Leca – Boura, Le Cardinal, Louveau.

OGC Nice: Schmeichel – Ndayishimiye, Dante (C), Todibo (58. Viti), An. Mendy (59. Bard) – Ramsey, Búdawí (21. Rosario), Thuram – Lotomba, Laborde, Diop.
Náhradníci: Boulhendi – Bryan, Beka Beka, Brahimi, Bouanani, Barkley.

Rozhodca: Thomas Leonard. Asistenti: Mathieu Grosbost, Aurélien Drouet. Čtvrtý rozhodčí: Benjamin Lepaysant. VAR: Nicolas Rainville. AVAR: Christian Guillard