Menu

Hokejbal

Play-off CCM extraligy (CZE)

HBC Plzeň – HBT Vlašim

3:5

koniec (0:2, 0:3, 3:0) Stav série: 0:3

16.05.2015, 16:00 • Hokejbalová hala • Semifinále • Tomáš Majer (@TomasMajer11) cz

44:30

Plzeň to zkusí v šesti.

42:44

Plzeň právě vstřelila branku!
Zajímavý závěr! Plzeňskou halou zní domácí goal song od Bon Jovi. ONDŘEJ MALÝ střílí svoji druhou branku utkání. Když se prosadil dorážkou z hranice brankoviště. Asistence: Michal Edl, Jaroslav Kejř.

41:57

Další šance Plzně. Edlova střela se odrazila od plexiskla před Ondřeje Malého ten ale balonek zasáhnout nedokázal.

40:54

Přesilovku si zahraje Plzeň. Za katr putuje Gärtmer kvůli podražení.

39:23

Vlašim je opařená. Po přistrčení Gřoňky se míček dostal k Ondřeji Kejřovi, který na malém prostoru zakončoval zády k bráně. Přesto nadělal obraně Vlašimi se Strakou značné problémy.

38:43

Plzeň právě vstřelila branku!
Zápas se dramatizuje. Plzni vyšel jeden z rychlých protiútoků. Martin Krch našel povedenou přihrávkou nastartovaného ERIKA POLÍVKU, který chladnokrevně prostřelil Straku. Musím říct, že tato dvojice si vstřelený gól zasloužila! Asistence: Martin Krch.

38:03

Plzeň právě vstřelila branku!
Tak přeci jen! Plzeňané střílí první branku. Ondřej Benedikt se pěkně protáhl kolem pravého mantinelu a na Straku zkusil bekhendový blafák. Hostující brankář dokázal zasáhnout, ale na dorážku ONDŘEJE MALÉHO byl krátký. Asistence: Ondřej Benedikt.

36:18

Plzeň byla v pěti jen chvilku. Marek Švarc podle rozhodčích podrazil Wróbela. Jeho pád vypadal poměrně teatrálně, ale Vlašim má další přesilovku.

34:13

Erikm Polívka (PLZ) udeřil loktem Wróbela a putuje na trestnou lavici.

33:02

Kukrál teď prožil křest ohněm! Průcha vyslal do úniku Burdu, ten uháněl sám domácího brankáře, ten ale přečel jeho úmysl a zasáhl lapačkou.

27:22

To už je na Petra Kráčinu hodně. Odchází z branky a nahrazuje jej Martin Kukrál.

27:22

Vlašim právě vstřelila branku!
Výbornou práci teď předvedl nejzkušenější hráč Jan Nýdl, který prošel mezi třemi protihráči a po povedené kličce nahrál JANU STŘECHOVI, který pouze zametl balonek do prázdné klece. Asistence: Jan Nýdl.

25:15

Vlašim právě vstřelila branku!
S domácími to vypadá vůbec dobře. Teď se k nim navíc postavila Štěstěna zády. PETR DANKO se dostal ke střele z mezikruží, proti jeho střele ale dobře zasáhl Michal Edl, od jehož rukavice míček doskákal až za brankovou čáru. V takové situaci nemohl Kráčina nic dělat. Asistence: Jan Střecha.

24:01

První vyloučení. Rímský (VLA) podrazil Slance. Zároveň na trestnou putuje i Vágner (PLZ), který právě sekl Rímského při signalizované výhodě.

22:43

Vlašim právě vstřelila branku!
Středočeši se teď prosazují z ničeho nic. Rutinní střela po buly teď znamená třetí gól Vlašimi. ONDŘEJ KIELER je označen za střelce branky. Kráčina měl zakrytý výhled. Asistence: Tomáš Horák.

17:54

Plzeň to zkouší střelami ze střední vzdálenosti. A jedna z nich se teď málem ujala! Krch zpoza červené vyslal střelu zápěstím a Straka proti němu vytrčil lapačku. Míček o ni pouze škrtnul a směřoval do hostující brány. Skončil ale těsně mimo.

15:47

Ondřej Kejř je při chuti. Za soupeřovou bránou se zbavil dvou protihráčů a nahrál osamocenému Jiřímu Benediktovi, který ale z dobré pozice minul.

12:14

A jako bych to přivolal. Po vyhraném vhazování zazvonila také tyč Vlašimské branky. Adam Vágner minul o milimetry. Míček se poté odrazil směrem do brankoviště a Straka měl teď pořádné štěstí, že si jej nesrazil do vlastní brány.

11:39

Vlašim právě vstřelila branku!
Vítěz základní části jde za postupem do finále. Za modrou čárou se míčku dostal JÁN RÍMSKÝ, který s míčkem krátce zadribloval a povedenou střelou prostřelil, jak blokujícího Benedikta, tak brankáře Kráčinu. Asistence: Petr Švanda.

07:05

Vlašim právě vstřelila branku!
Hosté jdou zaslouženě do vedení. Střecha v tváří tvář nepřekonal Kráčinu střelou mezi nohy. Následovalo vhazování po kterém se balonek dostal k Nýdlovi. Proti jeho pumelici ještě domácí brankář zareagoval. Na dorážku PAVLA DUŠKA byl ale krátký. Asistence: Jan Nýdl, Jakub Šindelář.

03:47

Plzeň teď zachránila tyč! Wröbel na malém prostoru přelstil dva protihráče a přihrál na modrou Špalemu. Ten svoji střelu nasměroval do břevna domácí branky.

01:02

Velká šance Vlašimi! Po vhazování v obranném pásmu uháněla dvojice Danko – Střecha v přečíslení dva na jednoho! Střecha vybídl ke skórování Danka, ten ale netrefil branku.

HBC Plzeň – HBT Vlašim

3:5

koniec (0:2, 0:3, 3:0) Stav série: 0:3

Späť na online

Góly a asistencie: 39. Malý (Benedikt O.), 39. Polívka (Krch), 43. Malý (Edl, Kejř J.) – 8. Dušek (Nýdl, Danko), 12. Rímský (Švanda), 23. Kieler (Horák), 26. Danko (Střecha), 28. Střecha (Nýdl)

HBC Plzeň: Kráčina (od 28. Kukrál) – Edl (C), Benedikt O., Slanec, Hanuš, Krpal, Vágner – Malý, Benedikt J., Kejř J., Polívka, Švarc, Krch, Krásný, Gřoňka, Vít, Pauer, Pejchar, Kejř O., Kavalír.

HBT Vlašim: Straka (Šupík) – Čičatka (C), Nýdl, Kieler, Blaško, Gärmer, Špale, Blažek – Burda, Horák, Bartejs, Průcha, Dušek, Šindelář, Topolánek, Danko, Wróbel, Střecha, Švanda, Rímský.

Rozhodca: Koskuba, Šulo

Priebeh zápasu
1. tretina
07:05
11:39
Po 1. tretine
2. tretina
22:43
24:01
25:15
27:22
Po 2.tretine
3. tretina
34:13
36:18
38:03
38:43
40:54
42:44
Koniec