Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Werder Brémy – FC Schalke 04

0:3

koniec (0:1)

15.08.2015, 15:30 • Weserstadion, Bremen • 1. kolo • Miroslav Revaj

Fortuna: 3.05 3.2 2.3

V druhom polčase pokračovali domáci futbalisti v útočnej aktivite ako tomu bolo na konci prvého polčasu, dnes ich však trápila efektivita! tá však vyšla hosťom výborne, v druhom polčase pridali ešte dva góly a tak vstupujú do nového ročníka tou správnou nohou a získavajú 3 body!

Dnes nám ešte určite ostaňte verní aj naďalej, je pre Vás pripravených ešte množstvo športových prenosov! Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera! (17:23:04)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Už prebieha nadstavený čas, pri lopte sú hostia a loptu si prihrávajú v zadu medzi sebou. Zrejme sa už ničoho zaujímavého nedočkáme, čakáme na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí tento zápas.

90

Hostia teraz ukázali pekný ťukes pred 16-tkou domácich, ku lopte sa napokon dostal Draxler, mieril však vysoko nad bránu domácich.

89

Domáci však zachytili loptu a dokázali získať rohový kop. Po ňom zakončoval Ujah, ale veľmi nepresne a tak brankár hostí zasahovať nemusel.

88

Hostia sú však ešte pri chuti a snažia sa zakladať útočné akcie. Momentálne sú pri lopte a pomaličky prenikajú pred domácu 16-tku.

87

Zápas sa už v podstate len dohráva, hostia sa už radujú z víťazstva, domácim nič iné neostáva ako sa s týmto výsledkom vyrovnať. Hrali v druhom polčase síce aktívne, efektívne však už nie.

85

85. Klaas-Jan HUNTELAAR - 0:3

85

Schalke 04 dalo gól!
A je definitívne rozhodnuté! Domáci tím sa už chystal ku záverečnému tlaku, avšak loptu získali hostia, rýchlo sa vydali smerom dopredu, Sané v pokutovom území prihral na zle pokrytého KLASS- JAN HUNTELAAR, ktorý krásne zakončil a upravil tak priebežný stav zápasu na 0:3!

84

Čas do konca zápasu sa už rýchlo kráti, domáci tím stále prehráva o dva góly a na defenzívu hostí nemôže nájsť recept. Uvidíme, či sa domáci dostanú ku nejakému veľkému záverečnému tlaku, ktorý by už mal prísť!

84

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Fin Bartels, prichádza Alejandro Gálvez.

83

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Leroy Sané.

82

Po krátkej dobe však domáci zaútočili opäť, Junuzovic zahrával rohový kop, avšak jeho center nenašiel žiadneho jeho spoluhráča a tak ide lopta na stranu hostí.

81

Do zakončenia sa dostal Ujah, jeho pokus z prvej strany bol však pre brankára hostí Fährmann len bežnou rutinou.

80

Žltú kartu dostáva Marco Höger (FC Schalke 04).

79

Domáci sa po nedovolenom zákroku dostávajú ku lopte. Hostia sa už formujú v zadných radoch.

78

Žltú kartu dostáva Dennis Aogo (FC Schalke 04).

77

Hostia však loptu rýchlo stratili a tak to dopredu skúsili domáci. Ujah sa už rútil smerom na bránu hostí, hostia však v poslednej chvíli dobre zasiahli a tak sa Ujah do zakončenia nedostal.

76

Aj s následným rohovým kopom si defenzíva hostí poradila a Schalke navyše získava loptu na svoje kopačky.

75

Junuzovic to skúsil priamo na bránu, jeho pokus nadvihol však dobre postavený múr nad bránu hostí! Domáci tak budú mať k dispozícii rohový kop!

74

Hostia sa napokon dopustili nedovoleného zákroku a domáci získavajú nebezpečný priamy kop! Zahrávať ho bude Junuzovic.

73

Domáci futbalisti si však loptu rýchlo vybojovali späť a hosťom začínajú robiť značné problémy.

72

Netrvalo dlho a domáci sa opäť snažili zaútočiť,túto akciu im však prekazil ofsajd. Ku lopte sa tak dostanú hostia.

71

Po peknej útočnej akcii domáceho tímu zakončoval hlavou Vesteergard, bol však chrbtom ku bráne a tak brankár hostí Fährmann nemal problém loptu pokryť.

70

Domáci futbalisti sa však nevzdávajú a stále sa snažia útočiť. Musia čo najrýchlejšie streliť kontaktný gól a prípadne tak zdramatizovať záver zápasu. Majú na to ešte pomerne dostatok času.

69

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Clemens Fritz, prichádza Florian Grillitsch.

68

68. Eric CHOUPO-MOTING - 0:2

68

Schalke 04 dalo gól!
Z ničoho nič prichádza druhý gól hostí a tak je priebežný stav stretnutia 0:2! Pre domácich to je tak veľmi nepríjemná situácia, dvojgólové manko dohnať do konca stretnutia ľahké nebude! Hostia zachytili lopty a dostali sa do rýchleho brejku, Matip výborne vysunul dopredu MAXIMA CHOUPO-MOTINGA, ktorý sa dostal pred bránu domácich a pohodlne zakončil a lopta skončila tam kam patrí!

66

Domáci výborne obsadili stred ihriska a keď sa hostia dostanú ku lopte, ďaleko sa nedostanú. Domácim to však cestu za gólom zatiaľ neuľahčilo.

65

Momentálne sa hrá rýchly futbal hore-dole, oba tímy však dokážu prečítať úmysel svojho súpera a zastaviť tak črtajúce sa nebezpečenstvo.

64

Po dobre zahratom rohovom kope sa do zakončenia dostal Matip, jeho strela však bola nepresná a bránu domácich minula. Šancu zaútočiť tak bude teraz mať domáci celok.

63

Hostia sa zmocnili lopty a dokázali aj nebezpečne zaútočiť, domáci odvracajú loptu na rohový kop. Zahrávať ho bude opäť Geis.

62

Futbalisti domáceho tímu teraz obliehali domácu 16-tku, ku presnému zakončeniu sa však nedostali. Hostia sa prezentujú výbornou defenzívou a domácim nič tak ľahko nedarujú.

61

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Franco Di Santo, prichádza Marco Höger.

60

Útočiť musia viac domáci, čo aj sledujeme, avšak šťastie v zakončení nemajú. Hostia sa ich útokom bez problémov bránia a po zisku lopty sa nikam nehrnú.

59

O rýchlu útočnú akciu sa teraz postarali hostia, ich úmysel však výborne prečítal pravý obranca domácich Gebre Selassie a loptu im zobral.

58

Domáci tím teraz predviedol peknú útočnú akciu po pravej strane, do pokutového územia vnikol s loptou Bartels, jeho prízemný pokus na vzdialenejšiu tyč však tesne minul bránu hostí.

57

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Levin Öztunali, prichádza Aron Jóhansson.

56

Ku lopte sa dostali domáci, rýchlu akciu však nezaložili, snažia sa zaútočiť postupne. Hostia sa tak stihli sformovať v zadných radoch.

55

Teraz sa do zakončenia dostal domáci Öztunali, ale mieril veľmi nepresne, brankár hostí Fährmann tak zasahovať nemusel.

54

Útočné ťaženie sledujeme na oboch stranách, avšak žiadne presné zakončenie nevidíme. Buď dobre zasiahne defenzíva, alebo je strela veľmi nepresná. Takýto scenár určite viac vyhovuje hosťom.

53

Brankár domácich Wiedwald sa poriadne hneval na obranu, veľa nechýbalo a domáci by sa dostali už do veľmi zložitej situácie. hrá sa však veľmi útočný a zaujímavý futbal.

52

Nechýbalo veľa a domáci mohli prehrávať o dva góly! Hostia vyrazili do rýchleho brejku, domáci si nedali pozor, poza chrbát domácej obrany sa s loptou dostal zoči-voči domácemu brankárovi Huntelaar, brankár Wiedwald však famóznym zákrokom zabránil gólu!

51

V útočnom ťažení boli teraz hostia, avšak ani im sa nepodarilo preveriť domáceho brankára. Goretzka mieril mimo bránu.

50

Podobne tomu bolo aj teraz, keď sa ku lopte dostal domáci Bartels, jeho strela spoza 16-tky hostí však mierila až príliš vysoko, brankár hostí tak zasahovať nemusel.

49

Druhý polčas zatiaľ veľa futbalovej krásy neprináša, lopta lieta z jednej strany na druhú, ani jeden z tímov ešte presne nezakončil svoju útočnú akciu.

48

Táto útočná akcia po pravej strane sa domácim nepodarila, Gebre Selassie vyslal pridlhú prihrávku za obranu hostí a lopta tak skončila za postrannou čiarou.

47

V úvode druhého polčasu patrila útočná akcia hosťom, avšak napokon po nedovolenom zákroku o loptu prichádzajú. Snahu zaútočiť tak majú teraz domáci futbalisti.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sa spoločne s rozhodcami už vrátili na trávnik, druhý polčas sa tak môže už čoskoro začať!
Sledovali sme zaujímavý prvý polčas, kde od úvodu zápasu boli aktívnejší domáci, ale dlho nemohli nájsť recept na defenzívu hostí. Ak ju aj našli, tak skvelo zasiahol domáci brankár Wiedwald. V 33.minúte však hostia opäť zaútočili po pravej strane a výsledkom toho bol vlastný gól domáceho Gebre Selassieho a hostia viedli 1:0! Po inkasovanom góle domáci ožili, ale vyrovnať sa im už však nepodarilo. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas!

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Loptu získali hostia a snažili sa ešte o rýchle zaútočenie, Neustädter bol však faulovaní a to celú akciu hostí spomalilo.

43

Už sa nachádzame v samom závere prvého polčasu, domáci hrajú aj naďalej aktívne, ale ku presnému zakončeniu na bránu hostí sa dostať nemôžu.

42

Netrvalo však dlho a aktívny hostia sa opäť dostali ku lopte a teraz sa im podarilo už aj zakončiť. Strela Fritza bola však veľmi nepresná a brankár hostí zasahovať nemusel.

41

Napokon sa domáci dostali pred bránu hostí, avšak v osobnom súboji bol brankár hostí Fährmann faulovaní a tak sa do zakončenia domáci nedostali.

40

Hostia boli pri lopte ale tesne za polovičkou ihriska ju po chybe strácajú. Domáci po zisku lopty ihneď vyštartovalo dopredu, snažia sa nejako ohroziť bránu hostí.

39

Exekútorom priameho kopu bol napokon sám Junuzovic, skúšal to priamo na bránu ale loptu zastavil dobre postavený domáci múr. Domáci však teraz veľmi ožili, hostia sa tak musia mať na veľkom pozore.

38

Pekná akcia domáceho tímu, po rýchlom brejku bol tesne pred domácou 16-tkou faulovaní Junuzovic a vybojoval tak pre svoj tím nebezpečný priamy kop. Z tejto pozície sa dá brána ohroziť aj priamou strelou.

37

Domáci sa však mierne prebrali a snažia sa čo najrýchlejšie vyrovnať, určite nechcú do šatne odchádzať s jednogólovým mankom.

36

Tempo hry teraz trocha upadlo a nič zaujímavého sa nedeje. Lopta lieta zo strany na stranu, žiadnu súvislú akciu nevidíme.

35

Ak sa ku lopte domáci dostanú, tak sa nikam moc neponáhľajú a kombinujú medzi sebou. Domáci ich tak musia vysoko napádať, hosťom to však žiadne problémy nerobí.

34

Hostia sa tak zaslúžene dostávajú do vedenia a aj naďalej hrajú veľmi aktívne. Uvidíme, či gól bol pre domácich dostatočným varovaním.

33

33. Theodor Gebre Selassie - 0:1

33

Schalke 04 dalo gól!
A je tu zaslúžený gól, ktorý dávajú hostia a priebežný stav zápasu je 0:1! Aktívnym hosťom sa stále nedarilo v koncovke a tak keď už ten gól nevedeli daň oni, tak si ho domáci strieľajú sami!Nenápadná prihrávka, ktorá mierne podskakovala prepadla za hráča hostí a pri snahe ju poslať do bezpečia si ju nešťastne do vlastnej brány krásne poslal GEBRE SELASSIE! Nešťastný moment tohto českého obrancu.

31

Napokon ani tento útok hosťom nič nepriniesol, domáci sa ubránili a skúšajú zaútočiť, hostia ich však výborne vysoko napádajú.

30

Domáci zachytili nebezpečný center hostí do ich pokutového územia a loptu tak odkopávajú ďaleko do bezpečia, hostia však pri lopte ešte ostanú a môžu opäť zaútočiť.

29

V útoku sú tak opäť futbalisti Schalke, na domácu defenzívu a brankára Wiedwald však stále recept nenašli. Obraz hry tak od úvodu aj naďalej ostáva v platnosti.

28

Po veľmi dlhej dobe sa napokon dostali pred 16-tku hostí futbalisti domáceho celku, ku lopte sa následne dostal Junuzovic, jeho strela však bola veľmi nepresná.

27

Hostia z následného rohového kopu nič nevyťažili a tak majú loptu na svojich kopačkách domáci. Hostia sa však už stihli rýchlo vrátiť dozadu.

26

Skvelý zákrok domáceho brankára Wiedwald! Hostia už dnes po niekoľký krát zaútočili po pravej strane, výborný center do pokutového územia, na ktorý skákali hneď dvaja hráči, Goretzka vyslal skvelú hlavičku ku ľavej tyčke, ale brankár Wiedwald previedol famózny zákrok a zachránil tak svoj tím od inkasovania.

25

Domáci sa však opäť ďalej ako za polovičku ihriska nedostali, loptu strácajú a tak sa snažia zaútočiť hostia. domáci sa už rýchlo stiahli dozadu vypomôcť obrane.

24

Netrvalo dlho a hostia opäť zaútočili po pravej strane, avšak nevydarená prízemná prihrávka do pokutového územia nenarobila domácim futbalistom žiadne problémy.

23

Futbalisti domáceho celku sa ubránili bez problémov aj teraz, slabšiu strelu dokázal domáci brankár Wiedwald pokryť a zakladá tak rýchly brejk domácich.

22

Hostia sú už opäť pri lopte a tak sa domáci budú musieť opäť sústrediť na defenzívnu činnosť. Obraz hry sa tak od úvodu zápasu stále nemení.

21

Domáci napokon rohový kop ubránili a hostia sa tak do ničoho zaujímavého neodstali. Ku gólu však pri predchádzajúcej akcii, z ktorej pramenil roh boli veľmi blízko!

20

Obrovská šanca na otvorenie gólového účtu pre hostí! Schalke teraz zahralo krásnu akciu po pravej strane, centrovaná lopta prepadla za obranu domácich až pred bránu domáceho tímu, na loptu skákali hneď dvaja hráči hostí, avšak skvelým obranným zákrokom ju na poslednú chvíľu odkopol na rohový kop Lukimya!

18

Domáci dokázali teraz trocha pritlačiť na hostí a vybojovali si aj rohový kop, nič však z neho nevyťažili a tak sú späť pri lopte hostia, ktorí sú aj naďalej smerom dopredu veľmi aktívny.

17

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Matija Nastasić, prichádza Roman Neustädter.

16

Tak napokon budeme svedkami prvého striedania v zápase už teraz! Nastašič v hre nemôže pokračovať a tak sa musí nechať vystriedať.

15

Prvý krát v zápase dokázali domáci dlhšie podržať loptu a snažia sa založiť útočnú akciu. Vysoké napádanie hostí im však robí problémy.

14

Opäť sa muselo ošetrovať, keď sa v 16-tke hostí zranil v osobnom súboji hráč Schalke Nastašič. Ten ej ošetrovaný za postrannou čiarou a je v opatere lekárov.

13

Na obraze hry sa nám nič nemení, aktívnejším tímom sú hostia, ale žiadnu vyloženú šancu si vytvoriť nedokážu. Domáci sa výborne prezentujú v defenzíve.

12

Za postrannou čiarou muselo po osobnom súboji dôjsť ku ošetrovaniu, Choupo-Moting je však už v poriadku a v hre môže pokračovať ďalej.

11

Ak sa ku lopte dostanú domáci, dlho si ju neužijú a ihneď ju strácajú. Hostia zakladajú jeden útok za druhým, avšak do vyloženej gólovej šance sa zatiaľ nedostali.

10

Netrvalo však dlho a hostia sa opäť dostali ku lopte, keďže domáci faulovali. Exekútorom priameho kopu bol Geis, jeho pekná točená strela len tesne minula bránu domácich!

9

Po rohovom kope, ktorý zahrával Geis sa ku strele dostal Choupo-Moting, bránu domácich však prestrelili. Hostia sa tak po dlhšej dobe dostanú ku lopte.

8

Tlak hostí sa začína pomaly stupňovať. domáci sa musia len brániť! Huntelaar sa dostal ku lopte, do jeho strely sa však obetavo vrhol Lukimya a poslal loptu na rohový kop!

7

Naďalej však platí, že hostia sú aktívnejším smerom dopredu a majú častejšie loptu na svojich kopačkách. Po jednom rýchlom útoku po pravej strane sa dostal ku lopte Choupo-Moting, podišiel bližšie ku domácej 16-tke, jeho tvrdá strela však mieri vysoko nad bránu!

6

Hostia boli pomerne dlho pri lopte, ale z prihrávok nič nevyťažili a po chybe loptu stratili. Dopredu tak rýchlo vyrazili domáci futbalisti, Junuzovič sa dostal ku lopte a následne aj vystrelil, mieril však veľmi nepresne.

5

Od úvodu zápasu sú mierne aktívnejší hostia, majú aj častejšie loptu na kopačkách, avšak gólovú šancu sme ešte nevideli, domácemu tímu dobre funguje defenzíva.

4

Exekútorom rohového kopu bol napokon Geis, jeho center na bližšiu tyč však obranca domácich vystihol a odhlavičkoval loptu do bezpečia.

3

Hostia sa dokázali prebiť pred 16-tkou domácich a po zrazenej lopte od domáceho hráča budeme svedkami prvého rohového kopu v zápase, postarajú sa oň hráči Schalke.

2

Zaútočiť sa teraz snažili aj domáci, po nepresnej prihrávke však loptu strácajú a tak ju hostia získavajú v podobe autového vhadzovania.

1

Zápas sa nám už naplno rozbehol! Úvodný výkop patril hosťom, ktorí sa snažili rýchlo preniknúť po pravej strane, domáci však ich úmysel vystihli.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Domáci celok má na sebe oblečené zelené dresy, hostia si na seba vzali dresy bielej farby.

Oba tímy v sprievode rozhodcov práve prichádzajú na trávnik! Po úvodných formalitách sa tak zápas môže začať!

Prajem príjemný športový zážitok! Nový ročník Bundesligy sa tak začína!
Hráči sa už po rozcvičke pobrali do šatní, kde sa pripravia na zápas. Do jeho začiatku tak ostáva už len chvíľa.
Prajem príjemné športové popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už veľa času neostáva. Na futbalovom štadióne Weserstadion v Brémach je už všetko pripravené na zápas. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. Zo Slovenska v tomto zápase nemá zastúpenie žiaden hráč, z Česka sa však v domácom tíme od začiatku zápasu na poste pravého obrancu predstaví Gebre Selassie.

Tesne pred začiatkom zápasu sa vám opäť prihlásime!
Úvodné zostavy:

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya-Mulongoti, Vestergaard, U. Garcia – Bargfrede – Fritz(K), Junuzović – Öztunali, Ujah, Bartels.
Náhradníci: Zetterer – Jóhansson, Gálvez, Kroos, Grillitsch, Eggestein, Sternberg.

FC Schalke 04: Fährmann – Riether, Matip, Nastasić, Aogo – Choupo-Moting, Goretzka, Geis, Draxler – Di Santo, Huntelaar(K).
Náhradníci: Gspurning – Kolašinac, Meyer, Höger, Caiçara, Sané, Neustädter.
Vítam všetkých fanúšikov športu pri sledovaní on-line textového prenosu z futbalového zápasu medzi Werder Brémy – FC Schalke 04 s výkopom o 15:30, o tomto čase sa tak začína aj tento on-line textový prenos!

Týmto víkendom sa rozbieha najvyššia futbalová súťaž v Nemecku, ktorá nesie názov Bundesliga a fanúšikovia tejto prestížnej súťaže sa môžu tešiť na jej prvé kole. V ňom žreb súťaže určil, že proti sebe nastúpia už tradičný účastníci tejto súťaže a to Werder Brémy, ktorý na svojom štadióne privíta FC Schalke 04. Pred zápasom sa ešte pozrime na minuloročné postavenie oboch tímov a ich prípravu na túto novú sezónu.

Werder Brémy:
Tento celok sa v ročínku 2014/2015 umiestnil približne v strede tabuľky a to na 10.mieste, keď zaznamenal 11 výhier, 10 remíz a 13 prehier. V príprave na túto sezónu odohral
Werder Brémy až 13 prípravných zápasov, z ktorých až 12 vyhral a jeden remizoval, takže príprava bola veľmi úspešná. Generálkou pred prvým ligovým zápasom bolo pohárové stretnutie proti Wurzburger Kickers, ktoré Brémy vyhrali 2:0 po predĺžení.

FC Schalke 04:
Hostia sa v minulom ročníku umiestnili na lepšej pozícii ako domáci, obsadili napokon po 13 výhrach, 9 remízach a 12 prehrách šieste miesto a kvalifikovali sa tak do základnej skupiny EL. Schalke odohralo v príprave 7 prípravných zápasov, z ktorých 3 vyhrali, 3 remizovali a 1 prehrali. Aj hostia absolvovali generálku na tento zápas v pohárovom stretnutí, keď porazili Duisburg 5:0!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

Werder Brémy – FC Schalke 04

0:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 33. Gebre Selassie (vla.), 68. Choupo-Moting, 85. Huntelaar

Karty:   78. Aogo (SCH), 80. Höger (SCH)

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya-Mulongoti, Vestergaard, U. Garcia – Bargfrede – Fritz (69. Grillitsch), Junuzović – Öztunali (57. Jóhansson), Ujah, Bartels (84. Gálvez).
Náhradníci: Zetterer – Jóhansson, Gálvez, Kroos, Grillitsch, Eggestein, Sternberg.

FC Schalke 04: Fährmann – Riether, Matip, Nastasić (17. Neustädter), Aogo – Choupo-Moting, Goretzka (83. Sané), Geis, Draxler – Di Santo (61. Höger), Huntelaar.
Náhradníci: Gspurning – Kolašinac, Meyer, Höger, Caiçara, Sané, Neustädter.