Menu

Futbal

Holandská Eredivisie

Ajax Amsterdam – Willem II Tilburg

3:0

koniec (1:0)

15.08.2015, 19:45 • Amsterdam ArenA, Amsterdam • 2. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Fortuna: 1.31 5.1 8.2

90+1

90+1. Anwar El Ghazi - 3:0

90+1

Ajax právě vstřelil branku!
Václav Černý byl na počátku akce svého týmu, která skončila třetím gólem. Na útočné polovině soupeře přesně přihrál na Lasse Schøneho, ten posunul míč na hranici vápna, kde byl na střelu připraven ANWAR EL GHAZI. Na jeho technickou ránu si sice Lamprou sáhl, vyrazil jí nad sebe a míč doskočil za brankovou čáru. Asistence: Lasse Schøne.

67

67. Anwar El Ghazi - 2:0

67

Ajax právě vstřelil branku!
Už jsem chtěl říct, že je neskutečné, když dva domácí hráči stáli na malém vápně, míč dostal El Ghazi a nedokázal jej poslat zblízka do sítě. Hosté ale rychle ztratili míč, Bazoer jej zatáhl před vápno, na jeho středu našel ANWARA EL GHAZIHO, ten se uvolnil, podíval se, kde stojí gólman a poslal mu krásnou navštívenku téměř do pravé šibenice. Asistence: Riechedly Bazoer.

18

18. Arkadiusz MILIK - 1:0

18

Ajax právě vstřelil branku!
Hosté předvedli prachbídnou rozehrávku, kterou zachytil Tete. Ihned posunul balon na pravou stranu na Klaassena, který odcentroval do vápna a našel přesně hlavu ARKADIUSZE MILIKA. Pro něj nebylo problémem zamířit mimo dosah gólmana, navíc za jeho zády byl ještě připraven na hlavičku Daley Sikngraven. Asistence: Davy Klaassen.

Ajax Amsterdam – Willem II Tilburg

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 18. Milik, 67. El Ghazi, 90+1. El Ghazi

Ajax Amsterdam: Cillessen – Tete, Veltman, Riedewald, Dijks – Bazoer (77. Černý), Klaassen (73. Schøne), Gudelj – El Ghazi, Milik (82. Sanogo), Sinkgraven.
Náhradníci: Boer – Schøne, Viergever, Sanogo, van Rhijn, Heitinga, Černý.

Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk, D. Wuytens, Peters, Koppers – Ojo, Falkenburg (71. Braber), S. Wuytens – de Sa (84. Vleugels), Živković, Andrade (60. Mathieu).
Náhradníci: Meul – Vleugels, Pluim, Joppen, Ligeon, Braber, Mathieu.

Rozhodca: Bas Nijhuis