Menu

Futbal

MONACObet liga

ŠK Slovan Bratislava U21 – MFK Dukla Banská Bystrica

2:1

koniec (1:1)

16.08.2015, 10:30 • Rapid, Bratislava • 3. kolo • Tomáš Schügerl, Daniela Mesíková

Tipsport: 2.15 3.6 4.2

77

ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
Z ničoho nič sa domáci ujímajú vedenia, prvá strela na bránu v druhom polčase končí v sieti! Akciu vypracoval Gašparovič, ktorý si krásne potiahol loptu na pravú stranu šestnástky a umnou prihrávkou našiel pred bránou Ďuriša, ktorý v sklze trafil proti padajúcemu brankárovi brvno. Lopta sa odrazila pred bránu k MARTINOVI HUBERTOVI, ktorý hlavou bez problémov trafil do prázdnej brány!

28

ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
Enormný tlak domáceho celku rezultuje vo vyrovnávací gól! Najprv Peltier nádherným volejom opečiatkoval brvno, aby lopta ostala v hre a doputovala na ľavú stranu šestnástky k Ďurišovi. Jeho krížny volej ešte z čiary odkopával obranca, ale len pred päťku k ROBERTOVI MATEJKOVI, ktorý už loptu dokopol do odkrytej brány!

2

Banská Bystrica dala gól!
Tak to je neuveriteľné, Banská Bystrica strieľa gól okamžite v úvode stretnutia! HARIS GARAGIĆ sa obtočil s loptou v šestnástke a presnou strelou zaskočil Valašíka!

ŠK Slovan Bratislava U21 – MFK Dukla Banská Bystrica

2:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 28. Matejka, 77. Hubert – 2. Garagić

Karty:   66. Lády (SBB), 76. Matejka (SBB), 88. Valašík (SBB) – 16. Zečević (BBY), 41. Savić (BBY), 61. Nikolič (BBY)   50. Savić (BBY)

ŠK Slovan Bratislava U21: Valašík – Čikoš, Záhumenský, Malý, Kotula (30. Hubert) – Lády, Lásik, Gašparovič, Peltier (64. Sabo) – Matejka, Ďuriš
Náhradníci: Šlahor (NB), Sokol, Molnár, Majerčák, Hubert, Nagy, Sabo

MFK Dukla Banská Bystrica: Maťašovský – Snitka, Wilwéber, Nikolič, Vodecký – Urgela (55. Pančík), Kostadinov, Savič, Garagič – Zečevič (70. Hric), Šovčík
Náhradníci: Polóny (NB), Zázrivec, Gombala, Hric, Pančík, Šufliansky

Rozhodca: Ochotnický – Ferenc, Štrbo