Menu

Futbal

Kvalifikácia ME

Bulharsko – Nórsko

0:1

koniec (0:0)

03.09.2015, 20:45 • Stadion Vasil Levski, Sofia • Skupina H • Jan Havlovic (@jeanhavlovic) cz

Fortuna: 2.45 3.0 2.95

90

Následně dostává žlutou kartu i Skjelbred, který se provinil nedovoleným zákrokem v souboji se střídajícím Rangelovem! Bulharský tým hlavně zajímá, kolik hlavní rozhodčí nastaví minut!

89

Na pravé straně velmi ostře zajel do souboje s Skjelbredem domácí Jordan Minev, a hlavní rozhodčí následně odpískal nedovolený zákrok! Minev měl ještě nějaké slovní připomínky, a dostává žlutou kartu!

45

V samotném závěru prvního poločasu dostává žlutou kartu i domácí hráč! Ivelin Popov zastavil nedovoleným zákrokem unikajícího Toma Høgli. Norové ještě stihli rozehrál standardní situaci, nicméně centr Johansena neznamenal pro branku Mitreva žádné nebezpečí.

40

40. Žlutá karta

40

V levém rohu hřiště svedl souboj domácí Georgij Milanov s Alexanderem Tetteym. Záložník Norwiche se prezentoval ostrým zákrokem, za který uviděl žlutou kartu, pro norský tým je to druhá v tomto zápase!

20

Před vápnem norského vápna šel do zajímavého průniku Stanislav Manolev, nicméně jeho postup zastavil nedovoleným zákrokem Tom Høgli, který za svůj čin dostává zaslouženě žlutou kartu!

Bulharsko – Nórsko

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Forren (Johansen)

Karty:   45. I. Popov (BUL), 89. J. Minev (BUL) – 20. Høgli (NOR), 40. Tettey (NOR), 90. Skjelbred (NOR)

Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:14.

Bulharsko: Mitrev – Bandalovski, A. Alexandrov, Bodurov, J. Minev – Manolev (61. Tonev), Djakov (C), Čočev, G. Milanov (78. Nedělev) – I. Popov, Micanski (68. Rangelov).
Náhradníci: Makendžijev – Terziev, V. Minev, Ivan Ivanov, M. Alexandrov, Slavčev, Nedělev, Zlatinski, Rangelov, Christov, Tonev.

Nórsko: Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren (75. Nordtveit), Høgli (C) – Samuelsen (65. Skjelbred), Tettey, Johansen (87. S. Strandberg), Berget – Søderlund, Henriksen.
Náhradníci: Almenning Jarstein, Hansen – S. Strandberg, Aleesami, Linnes, Nordtveit, Valon Berisha, Ødegaard, Skjelbred, Jenssen, Nielsen, Veton Berisha.

Rozhodca: Nijhuis – van de Ven, Schaap (vš. Nizozemsko)