Menu

Futbal

Liga majstrov

Real Madrid – Šachtar Doneck

4:0

koniec (1:0)

15.09.2015, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • 1 • Skupina A • Jakub Bobovič

Fortuna: 1.18 7.5 14.0

90+3

Koniec zápasu. (22:35:29)

90+3

Snaha hostí v závere zrejme nebude korunovaná gólom a čakáme už asi len na záverečný hvizd rozhodcu Bebeka.

90+2

Veľká šanca hostí! K strele sa teraz odhodlal Alex Teixeira, jeho pokus bol tečovaný zrejme Pepem a padajúca lopta následne poriadne natiahla Navasa, ktorý ju musel vytesniť spod brvna na rohový kop.

90+2

Hostia s loptu na kopačkách, domáci napádajú ich rozohrávku aj v záverečných minútach.

90+1

Pjatov si teraz poradil s centrom Carvajala z pravej strany a následne rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.

90

Nadstavený čas – 3 minúty.

90

Ani Fred si teraz nedokázal poradiť s defenzívou Realu a následne sa rýchlo musí vracať na vlastnú polovicu, keďže jeho mužstvo hrá po vylúčení Stepanenka v desiatich.

89

Strata lopty v podaní domácich futbalistov, finálna prihrávka teraz Ronaldovi nevyšla a loptu tak majú na svojich kopačkách futbalisti Šachtaru.

88

Rozhodca Bebek teraz poskytol domácim výhodu a to po faule Rakyckého na Isca, jeden z hráčov Realu vystrelil na bránu Šachtaru, v nej však stojí Pjatov, ktorý si s týmto streleckým pokusom do stredu brány poradil.

87

Pri lopte sa teraz na chvíľu ocitol aj striedajúci hráč hostí Bernard, vzápätí ju však stratil a dopredu tak idú domáci.

86

Pri lopte vidíme po dlhej dobe aj hostí, ich snaha však končí v strede ihriska.

85

Veľká šanca domácich futbalistov! K odrazenej lopte sa teraz vo vnútri šestnástky dostal Karim Benzema, ktorý prudkou strelou poriadne natiahol Pjatova, ktorý loptu vyrazil na rohový kop.

84

O víťazovi tohto stretnutia je rozhodnuté. Pri lopte aj aktuálne vidíme domácich futbalistov. Hodno poznamenať že hostia budú tráviť túto prehru ešte dlho, v prvom polčase pôsobili sympatickým dojmom.

82

Striedanie v tíme Šachtar Doneck: z ihriska odchádza Oleksandr Hladkij, prichádza Bernard.

81

81. Cristiano RONALDO - 4:0

81

Real Madrid dal gól! Gól strelil CRISTIANO RONALDO.
Domáci rozohrali rohový kop ozaj ukážkovo! Azda nikto nečakal že lopta bude smerovať na jedného z posledných brániacich hráčov, Marcela, ktorý si na ňu počkal pred veľkým vápnom a strelou z voleja preveril schopnosti Pjatova, ktorý loptu len vyrazil pred seba a do siete ju následne z bezprostrednej blízkosti upratal svojim tretím gólom v stretnutí CRISTIANO RONALDO.

81

Ronaldo zahral priamy kop len do múru tiel hráčov v oranžovo-čiernom a následne budú mať domáci k dispozícii rohový kop.

80

Malyšjev si teraz pred pokutovým územím vyšliapol na Carvajala a následne vidí žltú kartu. Priamy kop pre Real, zahráva Ronaldo.

80

Žltú kartu dostáva Maxim Malyšjev (Šachtar Doneck).

79

O center do šestnástky sa teraz z pravej strany pokúsil Srna, aj túto loptu však do bezpečia posiela pozorná defenzíva domácich.

78

Teixeira teraz nabil Malyšjevovi, ten však loptu netrafil ideálne a jeho pokus tak Navasa nepreveril.

77

77.

77

Tentoraz to už hráčom v bielych dresoch vyšlo, z ľavej strany centroval Isco, v šesnástke našiel Benzemu, ten však hlavičkuje z hranice veľkého vápna vysoko nad bránu hostí.

76

Modrič teraz nedokázal odcentrovať cez Azeveda, ktorý opäť blokuje pokus hráčov Realu, ktorých v dnešnom stretnutí privádza do zúfalstva.

76

Kovačič teraz našiel na strane Carvajala, ten sa snažil o center do šestnástky, loptu však pred ním mimo hraciu plochu odvracia bezchybný Azevedo.

75

Žltú kartu dostáva Olexandr Kučer (Šachtar Doneck).

75

Marcelo bol faulovaný v strede ihriska Kučerom a ten následne vidí za tento zákrok žltú kartu.

74

Striedanie v tíme Šachtar Doneck: z ihriska odchádza Marlos, prichádza Viktor Kovalenko.

74

Navas teraz nedokázal udržať loptu v hre a Šachtar bude mať k dispozícii rohový kop z ľavej strany ihriska.

73

Pjatov teraz skvele čítal hru a skryl loptu do náručia pred Benzemom, ktorý sa k nej dostával vo vnútri šestnástky.

73

K lopte sa teraz na hranici veľkého vápna dostal Ronaldo, počkal si na jej pohyb a následne ju prudko trafil z voleja ľavou nohou, jeho pokus však nebol presný.

72

Pri lopte aktuálne hostia, tí sa snažia o rýchle úniky po stranách, defenzíva Realu však doposiaľ v dnešnom stretnutí pracuje bez chýb.

71

Isco sa teraz v úniku snažil hľadať na hranici malého vápna Ronalda, pred ním však skvele zasiahol Pjatov, ktorý skryl loptu v náručí.

70

Zakončenie Benzemu z hranice veľkého vápna teraz nebolo vôbec presné a lopta následne smeruje mimo hraciu plochu.

69

Hráči Realu teraz držia loptu častejšie na svojich kopačkách a aktuálne okupujú šestnástku hosťujúceho mužstva.

68

Hráči Šachtaru teraz strácajú v ofenzíve loptu a to po tom čo sa Fred snažil preniesť hru na opačnú stranu dlhým pasom.

68

Tréner hostí reaguje na priebeh hry prvým striedaním v dnešnom stretnutí. Uvidíme ako sa to odrazí na hre baníkov po zvyšok stretnutia.

67

Striedanie v tíme Šachtar Doneck: z ihriska odchádza Taison, prichádza Maxim Malyšjev.

65

Zdá sa že o výsledku tohto stretnutia je rozhodnuté. Šachtar doplatil doposiaľ nie na vylúčenie Stepanenka, ale na chybu rozhodcu a neskôr aj na individuálnu chybu jedného z jeho hráčov.

63

63. Cristiano RONALDO - 3:0

63

Real Madrid dal gól! Gól strelil CRISTIANO RONALDO.
Po tom čo rukou zahral v šestnástke jeden z hosťujúcich futbalistov bola nariadená rozhodcom Bebekom druhá penalta v rozpätí ôsmich minút! Tentokrát sa však jednalo o jednoznačný zásah rukou od jedného z hostí. Loptu si na biely bod postavil opäť CRISTIANO RONALDO, ktorý si zvolil rovnakú stranu ako pred pár minútami, Pjatov sa hodil do opačnej a lopta sa tak ocitla v sieti Šachtaru aj po tretíkrát.

62

Bola nariadená penalta pre tím Real Madrid CF!

62

S centrom do šestnástky z ľavej strany si teraz poradil Rakyckyj a hlavou posiela loptu ďaleko od svojej šestnástky.

61

Hladkij sa teraz snažil dostať k lopte po prihrávke od Srnu, defenzíve domáceho mužstva však zapracovala a celú túto situáciu rieši už v zárodku.

61

Srna fauloval jedného z prenikajúcich hráčov Realu, loptu si na priamy kop postavil Ronaldo, jeho strelecký pokus však smeruje nad bránu Śachtaru.

60

Žltú kartu dostáva Darijo Srna (Šachtar Doneck).

59

Po tom čo ihrisko nútene opustil Gareth Bale, z neho odchádza aj kapitán domácich Sergio Ramos, ktorý tak zrejme doplatil na zákrok Stepanenka a nemôže ďalej pokračovať v hre.

59

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Sergio Ramos, prichádza Nacho Fernández.

58

Na center od Srnu z pravej strane si teraz v šestnástke vyskočil Hladkij, loptu zasiahol, smer však nebol presný.

57

Taison faulovaný v strede ihriska a dopredu tak môžu ísť hostía, ktorí budú rozohrávať priamy kop.

55

Real Madrid dal gól! Gól strelil CRISTIANO RONALDO.
Tak toto azda nie! Hlavný rozhodca nariadil pokutový kop po signalizácii bránkového rozhodcu a to po tom čo Ronaldo napálil loptu zblízka do chrbta kapitána hostí, Darija Srnu, čo potvrdil aj opakovaný záber. Loptu si na biely bod postavil CRISTIANO RONALDO, ktorý ju napálil po pravej strane Pjatova, ktorý vystihol smer lopty, zachytiť ju však nedokázal.

55

55. Cristiano RONALDO - 2:0

54

Bola nariadená penalta pre tím Real Madrid CF!

54

Azevedo opäť bezchybne, rohový kop domácich zlikvidoval dlhým odkopom na prednej tyči.

53

Azevedo teraz odvracia loptu mimo hraciu plochu a Real bude mať následne k dispozícii rohový kop.

52

Veľká škoda pre hostí. Šachtar nie je až takým fackovacím panákom ako predpovedali stávkové kancelárie, teraz to však bude mať po vylúčení Stepanenka veľmi ťažké.

51

Stepanenko teraz úplne zbytočne doslova zlikvidoval na útočnej polovici ihriska kapitána domácich Ramosa a ten ostáva ležať na ihrisku s nepríjemnou grimasou v tvári. Hráč hostí vidí od rozhodcu Bebeka druhú žltú a následne červenú kartu.

50

50. Červená karta po druhej žltej

50

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Taras Stepanenko (Šachtar Doneck).

50

Hostia to teraz mierne prekombinovali, vystreliť mohol kľudne aj Marlos, ten však váhal a radšej prihral, veľká škoda pre hostí.

50

Fred si teraz vybojoval faul v strede ihriska a Šachtar má následne k dispozícii priamy kop.

49

Hostia teraz začínajú z vlastnej polovice ihriska, v ofenzíve často vidíme aj krídelných obrancov Srnu a Azeveda.

47

Domáci v postavení mimo hru, rozohrávať bude zhruba z hranice veľkého vápna brankár Pjatov.

46

Pjatov teraz musel zasahovať po centri Benzemu z pravej strany, lopta totižto smerovala na Ronalda.

46

Druhý polčas sa nám začal rozohrávkou hostí a taktiež aj jednou zmenou v zostave domácich. Tréner Benitéz siahol po striedaní v obrane, na ihrisko sa dostal Pepe.

46

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Raphaël Varane, prichádza Pepe.

46

Začal sa druhý polčas.
Je za nami prvý polčas stretnutia A-skupiny Ligy Majstrov, po ktorom Real Madrid vedie nad Šachtarom Doneck 1:0. Jediný gól doposiaľ zaznamenal francúzsky útočník v službách Bieleho Baletu Karim Benzema, ktorý využil zaváhanie brankára hostí Pjatova, ktorému po centri Carvajala vypadla lopta z náručia. Hráč domáceho mužstva mal aj druhú veľkú príležitosť, keď si v 14.minúte zbehol za obranu po prihrávku od Ronalda, prebral si loptu, položil si aj Pjatova, avšak následne zakončil vysoko nad bránu hostí. Druhý polčas sa začne zhruba o 21:46 hod.

Výsledok druhého stretnutia A-skupiny

PSG 1:0 Malmö (po 1.polčase)

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

V nadstavenom čase sa o center do šestnástky pokúšal Ronaldo, jeho pokus však zblokoval v prvom polčase aktívny Azevedo.

45

Nadstavený čas – 1.minúta.

45

Rakyckyj teraz z bezprostrednej blízkosti poslal malú domov na Pjatova a ten to musel riešiť razantným odkopom na útočnú polovicu ihriska.

44

Marcelo teraz centroval z ľavej strany ihriska, našiel v šestnástke Ronalda, tomu však lopta odskočila od nohy a následne smeruje mimo hraciu plochu.

43

Blíži sa záver prvého polčasu, videli sme gól, striedanie, množstvo náznakov šancí a napokon aj gólové tutovky. Podarí sa ešte niektorému z mužstiev v závere prvého dejstva skórovať?

42

Hostia sa dostávali do nebezpečnej situácie, Azevedo bol však po prihrávke od Teixeiru v postavení mimo hru a to neuniklo ani rozhodcovi na čiare.

41

Domáci ostali aj napriek predošlej akcii, ktorá im príliš nevyšla v ofenzíve a o strelu sa pokúsil Luka Modrič, ktorý napriahol spoza šestnástky, lopta končí tesne vedľa ľavej tyče Pjatova.

41

Kovačič sa teraz snažil prenechať prihrávku od Kroosa niektorému zo svojich spoluhráčov, žiaden však nebol nablízku.

40

Priamy kop z ľavej strany ihriska zahral Taison, loptu posadil na hlavu Kučera, ten však hlavičkuje veľmi nepresne.

39

Pekná súhra hostí na útočnej polovici ihriska sa končí po tom ako Benzema fauloval Rakyckejho. Priamy kop pre hostí.

39

Hladkij teraz stráca loptu po súboji s Ramosom, Šachtar však ostáva na útočnej polovici ihriska, vhadzovanie obstará Azevedo.

38

Srna teraz v ofenzíve stratil loptu a bude sa musieť ihneď vracať na vlastnú polovicu ihriska, kde má povinnosti.

37

Azevedo odvádza v defenzíve skvelú prácu, Carvajal na neho nevyzrel ani tentoraz a od brány bude rozohrávať Pjatov.

36

Skvelú prácu teraz odviedol Stepanenko, ktorý odzbrojil pred šestnástkou od lopty jedného z domácich futbalistov, loptu si následne prebral Rakyckyj, ktorý postupoval až na útočnú polovicu ihriska, odovzdal ju Azevedovi, ten sa však v súboji jeden na jedného nedokázal presadiť.

34

Domáci futbalisti po úvodnom góle ožili a na ich hre je vidno väčšie odhodlanie. Aj teraz si jeden z domácich hráčov dovolil v strede ihriska v takýchto zápasoch málo vídanú pätičku, ktorou našiel jedného zo svojich spoluhráčov.

33

Ronaldo to skúsil centrom, nenašiel však žiadneho zo svojich spoluhráčov, pričom Ramos si ešte od rozhodcu Bebeka pýtal pokutový kop, po tom čo spadol v šestnástke, rozhodca to však videl inak.

32

Žltú kartu dostáva Taras Stepanenko (Šachtar Doneck).

32

Stepanenko teraz fauloval prenikajúceho hráča domáceho mužstva a domáci budú mať následne k dispozícii priamy kop, zahráva Ronaldo.

31

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Mateo Kovačić.

30

30. Karim BENZEMA - 1:0

30

Real Madrid dal gól! Gól strelil KARIM BENZEMA.
Veľká chyba brankára hostí Pjatova teraz posiela Real do vedenia! Brankár hostí teraz neudržal loptu v náručí po centri Carvajala, následne mu vypadla a do siete ju bez problémov upratal KARIM BENZEMA.

29

Gareth Bale s nepríjemnou grimasou v tvári. Reprezentant Walesu bude potrebovať ošetrenie a zrejme bude musieť tréner domácich Benitéz prvýkrát v stretnutí striedať.

27

Jediné čo teraz hosťom nevyšlo bola finálna prihrávka. Z ľavej strany unikal do šestnástky Teixeira, poslal loptu do ohňa, následne ju však do bezpečia v poslednej možnej chvíli odkopol jeden z brániacich hráčov Realu.

27

Loptu teraz do šestnástky posielal Carvajal, dlhým odkopom ju však následne do bezpečia posiela Kučer.

26

Teixeira sa teraz snažil prenechať loptu smerujúcu po zemi do šestnástky, žiaden z jeho spoluhráčov si však na ňu z druhej vlny nezbehol.

25

Zhruba v polovici prvého polčasu hráme na Santiago Bernabéu v Madride stále bez gólov. Pri lopte sú aktuálne domáci futbalisti, nevychádza im však prechod do útoku.

24

Rakyckyj teraz hľadal na pravej strane ihriska centrom Srnu, pred ním odvracia loptu mimo hraciu plochu Marcelo.

22

Hráči Šachtaru v prechode do ofenzívy, baníci teraz držia loptu dlhú chvíľu na svojich kopačkách.

21

Carvajal si teraz chcel na pravej strane obhodiť Azeveda, hráč hostí mú však na lep nesadol, od lopty ho odzbrojil a nakoniec si vypýtal faul.

20

Akcia domácich opäť zastavená tesne pred šestnástkou, postaral sa o to Kučet, ktorý vystihol finálnu prihrávku jedného z hráčov Realu.

19

Za obranu si teraz po loptu zbehol Benzema, nakoniec však túto situáciu vyriešili obrancovia Šachtaru, konkrétne Srna a Rakyckyj.

18

V ofenzíve opäť domáci futbalsiti, tí teraz kombinujú prihrávkami na útočnej polovici.

17

Domáci majú územnú prevahu, sú častejšie pri lopte a na pohľad sú lepším mužstvom, doposiaľ to však nedokázali v koncovke pretaviť do gólu.

16

K lopte sa teraz na zadnej tyči dostal po centri z ľavej strany Ronaldo, zasekol si Azveda, následne však nedokázal zakončiť tak, aby prekvapil Pjatova v bráne Šachtaru.

14

14.

14

Veľká tutovka domácich futbalistov! Ronaldo sa teraz skvele uvoľnil pred šestnástkou a poslal do úniku Benzemu, ten si počkal na pohyb brankára Pjatova, ktorého si položil na zem, následne však zakončil veľmi nepresne a lopta smeruje nad bránu.

13

Pjatov teraz ukázal že je mužom na správnom mieste a po centri jedného z domácich z pravej strany ihriska zlikvidoval zakončenie Balea z hranice zhruba desiatich metrov.

12

Alex Teixeira sa teraz nachádzal v postavení mimo hru a tak je akcia hostí zastavená už v zárodku.

11

Rakyckyj teraz v strede ihriska stratil loptu a to všetko po nepresnej prihrávke jedného z jeho spoluhráčov.

9

Na ľavej strane sa teraz uvoľnil Azevedo, ktorému pomohlo aj to, že sa jeden z obrancov Realu pošmykol, jeho strela však smeruje vedľa domácej brány.

9

Dlhá lopta za obranu smerujúca na Baela končí v náručí Pjatova, ktorý kontroluje jej dopad.

8

Hosťom teraz unikol na pravej strane Ronaldo, skúsil to centrom na zadnú tyč, tam našiel Marcela, ten síce loptu zasiahol, v snahe vystreliť však loptu nasmeroval vysoko nad bránu.

7

Do šestnástky teraz centroval z pravej strany Darijo Srna, loptu však hlavou do bezpečia odvracia Sergio Ramos.

6

Domáci mali k dispozícii rohový kop, k hlavičke sa na zadnej tyči dostal Varane, jeho pokus bol však nepresný a lopta následne opúšťa hraciu plochu.

6

Hostia zo štandartnej situácie nevyťažili nič a následne sa už musia brániť ofenzívnym chúťkam Bieleho Baletu.

5

Kroos teraz fauloval prenikajúceho Teixeiru a to v stredovom kruhu. Následne je nemecký futbalista dôrazne napomínaný hlavným rozhodcom Bebekom.

4

Dopredu sa teraz dostali aj hostia, ich akcia však bola zastavená a loptu drží v rukách Navas, ktorý bude rozohrávať.

3

Domáci rozohrali rohový kop nakrátko, Varane sa skvele uvoľnil proti dvojici brániacich hráčov Šachtaru a jeho následná strela zvnútra šestnástky smerovala tesne nad bránu Pjatova!

3

Z ľavej strany teraz centroval do šestnástky Bale, loptu však hlavou posiela do bezpečia Azevedo, domáci majú k dispozícii rohový kop.

2

Pri lopte teraz vidíme hostí z Donecku, ktorí začínajú od Pjatova a nikam sa neponáhľajú.

1

Stretnutie sa nám začalo. Loptu od začiatku držia na svojich kopačkách domáci futbalisti.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Isco, Kroos – Bale, Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Pepe, Kovačić, Nacho Fernández, Casemiro, Čeryšev, Jesé.

Šachtar Doneck: Pjatov – Srna (C), Kučer, Rakyckyj, Azevedo – Fred, Stepanenko – Marlos, Teixeira, Taison – Hladkij.
Náhradníci: Kanibolockij – Ordec, Dentinho, Malyšjev, Bernard, Eduardo, Kovalenko.

Rozhodca: Ivan Bebek (Chorvátsko).
Príjemný dobrý večer Vážení fanúšikovia futbalu a Ligy Majstrov obzvlásť. Vítam Vás pri on-line prenose zo zápasu A-skupiny v ktorom Real Madrid privíta na domácom štadióne ukrajinský Šachtar Doneck.

Real Madrid CF

Biely balet je desaťnásobným víťazom tejto súťaže a ani tento rok nebude chýbať v jej skupinovej fáze. Po minulej sezóne zavládlo v slávnom španielskom klube sklamanie. V Lige skončili zverenci trénera Benitéza, ktorý po minulej sezóne nahradil na lavičke Carla Ancelottiho na 2.pozícii. Majstrovský titul putoval v minulej sezóne do Barcelony, ktorá vyhrala súťaž s náskokom dvoch bodov práve pred Realom. Sklamanie nastalo aj z konečného výsledku v Lige Majstrov, kde Real nedokázal obhájiť titul z minulého roku, keď zdolal v lisabonskom finále svojho mestského rivala, Atlético po predĺžení 4:1. Real v minuloročnej edícii Ligy Majstrov vypadol v semifinále s turínskym Juventusom po výsledkoch 2:1 (vonku) a 1:1 (doma). Cez letnú prestávku nastalo v kádri pusiniek hneď niekoľko zmien, najviac stál funkcionárov Bieleho baletu príchod chorvátskeho stredopoliara Matea Kovačiča z milánskeho Interu, za zmienku stojí aj príchod brazílskeho obrancu Danila, ktorý posilnil klub z portugalského FC Porto. Z odchodov stojí za to spomenúť prestup dlhoročnej brankárskej ikony Ikera Casillasa, ktorý zamieril do FC Porto. Klub opustil aj nemecký stredopoliar Sami Khedira a to po tom čo sa stal voľným hráčom. Khedira prestúpil do turínskeho Juventusu. Klub zmenili aj Diego Llorente (Rayo Vallecano), či Lucas Silva ( Olympique Marseille). Obaja títo hráči pobudnú vo svojich nových kluboch na hosťovaní.

Šachtar Doneck

Klub z Donbassu vstupuje do tohtoročnej edície skupinovej fázy Ligy Majstrov opäť po roku, kedy vypadol v osemfinále s Bayernom Mníchov a to po výsledkoch 0:0 (doma) a 7:0 (vonku). Cesta Šachtaru viedla do skupinovej fázy cez play-off, kde klub ktorý je aktuálne druhý rok v azyle v západoukrajinskom Ľvove narazil na rakúsky Rapid Viedeň, aj s našim Jánom Novotom v bráne. Šachtar si vybojoval postup po po výsledkoch (0:1) vonku a (2:2) doma. Hlavne odvetný zápas v Ľvove priniesol nervydrásajúci priebeh, v závere sa však šťastie priklonilo na stranu baníkov z Donbassu. V domácej súťaži v minulom ročníku musel Šachtar skloniť hlavy pred kyjevským Dynamom, ktoré triumfovalo v ukrajinskej Premier League s náskokom desiatich bodov. Aktuálne je Šachtar v domácej súťaži na 2.mieste s mankom troch bodov na svojho večného rivala, Dynamo Kyjev. Hráči Šachtaru ako som už spomenul hrajú svoje domáce zápasy v Ľvove, ubytovaní sú však na báze v Kyjeve a tak si na nedostatok cestovania nemôžu sťažovať. Situácia v krajine nedovoľuje aby klub hral vo svojej domovskej Donbass aréne s kapacitou 52 187 divákov. Aj v kádri baníkov nastali v lete určité zmeny, opustili ho opory, Douglas Costa zamieril do Bayernu Mníchov, Luiz Adriano do milánskeho AC, Fernando do talianskej Sampdorie. Klub naopak posilnil brazílsky útočník Eduardo. Rodák z brazílskeho Rio de Janeira sa do Šachtaru vrátil po pôsobení vo Flamengu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

Real Madrid – Šachtar Doneck

4:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 30. Benzema, 55. Ronaldo (pen.), 63. Ronaldo (pen.), 81. Ronaldo

Karty:   32. Stepanenko (SAC), 60. Srna (SAC), 75. Kučer (SAC), 80. Malyšjev (SAC)   50. Stepanenko (SAC)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane (46. Pepe), Ramos (C) (59. Nacho Fernández), Marcelo – Modrić, Isco, Kroos – Bale (31. Kovačić), Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Pepe, Kovačić, Nacho Fernández, Casemiro, Čeryšev, Jesé.

Šachtar Doneck: Pjatov – Srna (C), Kučer, Rakyckyj, Azevedo – Marlos (74. Kovalenko), Fred, Stepanenko, Teixeira, Taison (67. Malyšjev) – Hladkij (82. Bernard).
Náhradníci: Kanibolockij – Ordec, Dentinho, Malyšjev, Bernard, Eduardo, Kovalenko.

Rozhodca: Ivan Bebek (Chorvátsko)