Menu

Futbal

Liga majstrov

PSV Eindhoven – Manchester United

2:1

koniec (1:1)

15.09.2015, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • 1 • Skupina B • Lukáš Rastislav Ovšonka

Fortuna: 3.25 3.35 2.25

73

Žltú kartu za faul na Martiala dostáva domáci Jeffrey Bruma, PSV Eindhoven v týchto chvíľach nie je príliš aktívny v ofenzíve. Celá jedenástka domáceho tímu je stiahnutá na vlastnej polovici.

67

Kapitán United Chris Smalling zastavil domáceho Guardada a bolo to nepríjemným zákrokom, čo znamená žltú kartu od rozhodcu Nicolu Rizzoliho.

60

Ashley Young sa rozbiehal za loptou pred šestnástku, ďalej mu preniknúť nedovolil Héctor Moreno, ktorý mu vystavil typický hokejový kanadský bodyček a to je vo futbale neprípustné. Dostáva za to Moreno žltú kartu.

55

Sme svedkami prvej žltej karty v zápase. Ashley Young sa v okolí poliacej čiary rozbehol do útoku, no faulom ho zastavil Santiago Arias a práve za podkopnutie dostáva kartový trest.

PSV Eindhoven – Manchester United

2:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 45+2. H. Moreno, 57. L. Narsingh – 41. Depay

Karty:   55. Arias (PSV), 60. H. Moreno (PSV), 73. Bruma (PSV) – 67. Smalling (MAN)

PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Hendrix – Pröpper, Guardado (72. Schaars) – L. Narsingh, L. de Jong (C), Lestienne (86. Locadia).
Náhradníci: Pasveer – S. Poulsen, Pereiro, Schaars, Vloet, Locadia, De Wijs.

Manchester United: de Gea – Darmian, Smalling (C), Blind, Shaw (24. Rojo) – Schweinsteiger, A. Herrera (75. Fellaini) – Young (86. A. Valencia), Mata, Depay – Martial.
Náhradníci: Romero – Rojo, McNair, Carrick, A. Valencia, Schneiderlin, Fellaini.

Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (všetci ITA)