Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Sporting Gijón – Real Betis

1:2

koniec (1:0)

27.09.2015, 12:00 • Estadio El Molinón (Gijón) • 6. kolo • Patrik Saloky

Fortuna: 2.35 3.2 3.1

Zápas v Gijóne sa skončil. Hostia dokázali v druhom polčase otočiť stav zápasu, a po góloch z 46. a 57. minúty vyhrali nad Sportingom Gijón 2-1. Druhý polčas bol pomerne vyrovnaný, priniesol niekoľko veľkých príležitostí, ktoré však ostali nepremenené, a tak sa z víťazstva tešia hráči Betisu Sevilla. Hlavný rozhodca udelil v dnešnom zápase jednu žltú kartu, ktorú dostal Diaye z Betisu.
To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný deň. (13:52:12)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Prebieha posledná minúta predĺženia. Pablo Pérez hlavičkoval zo zvláštnej pozície, ale lopta smerovala iba do stredu brány kde bol pripravený brankár Adán.

90+3

Rubén Castro nevybojoval loptu pri rohovej zástavke, a domáci idú do jedného z posledných útokov v dnešnom zápase.

90+2

Prebieha druhá minúta nadstaveného času. Hostia zahrávali po faule v strede ihriska priamy kop, a po ďalšom zákroku domáceho tímu budú zahrávať priamy kop z cca 30 metrov.

90+1

V druhom polčase sa budú nadstavovať 4 minúty.

90

Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Loptu majú hráči Betisu, ktorí sa snažia dostať na útočnú polovicu.

89

Domáci prakticky neustále s loptou na kopačkách, ale obrana Betisu je pripravená pred vlastnou 16kou a odoláva všetkým útokom.

88

Znova akcia Gijónu, ale tentokrát si hostia dokázali poradiť a loptu dostať do bezpečia. Tak posledné minúty zápasu môžu byť ešte poriadne napínavé.

87

87. Miguel Ángel Guerrero (Gijón) sa ocitol v obrovskej príležitosti.

87

Veľká príležitosť pre Gijón, ale Guerrero tesne pred bránou mieril iba vedľa ľavej žrde.

86

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Cejudo, ktorý má svalové problémy a to sa domácim vôbec nepáči, pretože z ihriska schádza veľmi pomaly. Nahradí ho Torres.

86

Halilović sa snažil dostať do 16ky Betisu, ale cez troch obrancov v zelených dresoch nedokázal prejsť. Jeho strela bola zblokovaná, a do útoku prešli hostia.

85

Hráči Betisu si v útoku nerozumeli, a domáci získali loptu prakticky zadarmo. Okamžite sa vrhli do útoku, ale obranná línia Betisu ich zastavila už v stredovej zóne.

84

Akcia Gijónu bola zastavená ofsajdovým verdiktom, a tak sa musia domáci znova stiahnuť na vlastnú polovicu.

83

Hráči Betisu kontrolujú hru, a nepúšťajú domácich do veľkých príležitostí. Domáci už musia dať do útoku všetky svoje sily, a tak sa možno otvorí priestor na rýchle protiútoky pre Betis.

82

Halilović sa ťažko dvíhal z trávnika po zákroku pred 16kou Betisu, ale už je v poriadku a vracia sa do obrany pomôcť svojim spoluhráčom.

Sporting Gijón – Real Betis

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 17. C. Castro – 46. Joaquín, 57. Rubén Castro

Karty:   68. N'Diaye (RBE)

Sporting Gijón: Alberto García – Lora, Meré (81. P. Pérez), L. Hernández, Isma López (62. Guerrero) – Cases, S. Álvarez – Jony (75. Muñiz), Halilović, Menéndez – C. Castro.
Náhradníci: D. Díaz – Muñiz, Guerrero, Guitián, Mascarell, Carmona, P. Pérez.

Real Betis: Adán – Varela, Westermann, Bruno González, Piccini – N'Diaye, D. Ceballos (70. Petros) – Cejudo (86. X. Torres), Portillo, Joaquín (78. Molina) – Rubén Castro.
Náhradníci: D. Giménez – Molinero, Figueras, van Wolfswinkel, X. Torres, Molina, Petros.

Rozhodca: Juan Martínez Munuera- R.Del Palomar, D.Cerdá