Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Villarreal CF – Celta Vigo

1:2

koniec (0:1)

18.10.2015, 12:00 • 8. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Fortuna: 2.0 3.3 3.7

Máme tu koniec súboja dvoch tabuľkových susedov. Celta Vigo potvrdila svoju formu, ktorá je tak asi o niečo lepšia, ako tá, ktorú má Villarreal a odváža sa tri body. (13:49:30)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Celta sa snaží držať loptu na polovici súpera a priviesť zápas do úspešného konca.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

90. NOLITO - 1:2

90

Celta Vigo dalo gól!

A je to tu! Celta Vigo šokuje El Madrigal a pravdepodobne si odvezie všetky tri body. Strela Orellanu opečiatkovala ešte len brvno, no NOLITO sa dorážkou do prázdnej brány už nemýlil.

90

Posledná minúta riadnej hracej doby. Dá ešte niekto gól?

89

Prihrávka Orellanu do šestnástky nabiehajúcemu Guidettimu nepriniesla požadované nebezpečenstvo, domáci dostali loptu preč.

87

Center hľadajúci Guidettiho získal pred útočníkom Celty brankár Areola, ktorý rýchlo založil akciu, no žiadny protiútok z toho napokon nebol.

86

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Daniel Wass, prichádza Nemanja Radoja.

85

Nolito hľadal na hrote Guidettiho, toho ale dokázal pokryť Rukavina a poslal loptu dopredu, kde to vyzerá dobre. Soldado sa zbavil strážcu, tvrdo vypálil, avšak len do rukavíc Alvareza.

81

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Iago Aspas, prichádza John Guidetti.

79

Trigueros skúsil šťastie strelou spoza šestnástky, keďže dostal dosť miesta, no jeho pokus v bráne nekončí, nasledovať bude len roh.

78

Kombinácia domáceho celku končí centrom Gaspara, ktorý je zrazený na rohový kop.

77

Fernández sa oprel do lopty z dostatočnej vzdialenosti, no jeho tvrdý pokus bránu Areólu oblúkom minul.

75

Prudký center aj následný pokus Nolita dostali domáci hráči preč a dokonca môžu ísť do protiútoku, lenže Suaréz nestihol pas do krídla na hracej ploche.

75

Mallo nedostal centrom loptu do šestnástky cez Suaréza, nasledovať bude deviaty roh zápasu.

73

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Pablo Hernández, prichádza Théo Bongonda.

72

Pekná kombinácia hostí v šestnástke súpera zakončená šancou Nolita, ktorý sa ocitol sám pred Areolom, lenže nabiehal z ofsajdu.

71

Žltú kartu dostáva Roberto Soldado (Villarreal CF).

70

Priamy kop pre hostí končí odvrátením v podaní domácich hráčov a po následnom pase späť sa faulom previnil stopér Goméz.

67

67. Denis SUÁREZ - 1:1

67

Villarreal dal gól!

Druhý polčas vyzeral, že ho má Celta pod kontrolou, lenže nepridala druhý gól a tak domáci trestajú. Šťastná ruka kouča Marcelinha poslala do hry DENISA SUARÉZA a práve strela tohto odchovanca Celty Vigo k bližšej žrdi prekvapila gólmana Álvaréza.

65

Ten končí priamo v rukaviciach Areólu. Dlhý výkop Francúza hľadal Bakambuho, osamotený o loptu prišiel.

64

Aspas sa dral za loptou do šestnástky, v nej sa mu však zaplietla pod nohy a tak ho dobehol Gaspar, vytlačil do uhlu, útočník Celty získal aspoň roh.

63

Orellana kľučkoval v šestnástke súpera, no keď videl, že to k ničomu nevedie tak prihral po seba na Nolita, ktorý krútil loptu do vinkla, lenže bránu minul.

60

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Léo Baptistão, prichádza Cédric Bakambu.

59

Perfektná práce Nolita, ktorý udržal proti presile loptu pred šestnástkou, poslal nádhernú kolmicu do nej Orellanu, Čiľan ešte posunul na malé vápno zabudnutému Aspasovi, lenže španielsky útočník nedokázal pred prázdnou bránou trafiť loptu.

57

Už to vyzeralo na dobrú kontru v podaní hostí ťahanú Aspasom, lenže ten celú akciu na šestnástke zabrzdil a preto je z toho len ďalšia kombinácia v okolí šestnástky.

55

Lopta do šestnástky Villarrealu prišla zľava a aj keď ju hostia proti presile nestratili, poslali ju späť do zadu, až k brankárovi Álvarezovi.

54

Celta Vigo drží dlho loptu na svojich kopačkách v strede poľa, necháva behať súpera a naťahuje čas. Toto jej pokojne stačí.

51

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Samuel, prichádza Denis Suárez.
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Nahuel Leiva, prichádza Antonio Rukavina.

50

Rohový kop mali k dispozícií aj domáci, ani oni však nič nevymysleli a po nepresnej prihrávke Nahuela o loptu prišli.

49

Krkolomná rozohrávka rohu k ničomu neviedla, iba k strele z veľkej diaľky vysoko nad.

48

Nolitov prudký center našiel hlavu Soldada, ktorý poslal loptu za seba na rohový kop.

47

47. Červená karta po druhej žltej

47

Bailly zbúral vedľa vlastnej šestnástky jedného z hráčov Celty za čo uvidí žltú kartu a keďže je už druhá, musí ísť predčasne pod sprchy. Villarrealu sa začína výhra dnes pomaly vzdiaľovať.

46

Začal sa druhý polčas.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

45. Nolito (CVG)

45

Ďalšia veľká šanca hostí, tentoraz si Nolito naviezol loptu z krídla až do šestnástky a strelou okolo Areólu trafil žrď!

44

44. Pablo Hernández (CVG)

44

Perfektná práca Nolita, ktorý udržal loptu na hranici šestnástky proti trom súperom a keďže sa všetci sústredili na neho, posunul ju pred Areólu na nabiehajúceho Hernándeza, ten tesne bránu minul.

43

Žltú kartu dostáva Daniel Wass (Celta Vigo).

42

42. Fabián ORELLANA - 0:1

42

Celta Vigo dalo gól!

Vzhľadom k priebehu hry prekvapivý presný zásah v podaní Celty Vigo, o ktorý sa presnou strelou spoza šestnástky postaral FABIÁN ORELLANA.

40

Ofenzívy faul od hráčov domácich, ani ďalší roh nič zaujímavé neprináša.

39

Po jednom centri nasleduje aj ten druhý, pretože hostia len poslali loptu za čiaru.

39

Roh pre Villarreal by mohol byť oživením posledných niekoľkých minút, kedy sme tu mali naozaj veľmi hluchú fázu.

37

Žltú kartu dostáva Sergi Gómez (Celta Vigo).

36

Žltú kartu dostáva Eric Bailly (Villarreal CF).

33

Villarreal sa drží v okolí šestnástky Celty Vigo, lenže nedarí sa mu dostať do nej. Nevyriešil to ani center od Jaumeho Costu, bol príliš vysoký a dlhý.

32

Skvelý pas na Hernándeza do šestnástky domáceho tímu, Areóla včas vyštartoval a loptu spod nôh hráča Celty berie.

30

Celú akciu zakončil strelou spoza šestnástky dánsky záložník Wass, nenamieril presne, lopta letela ďaleko od brány.

29

Nolitov center prešiel okolo Gaspara, Bailly ho už ale krásnymi nožničkami dokázal odkopnúť preč.

28

Manu Trigueros sa snažil poslať prihrávku popri poslednom obrancovi Celty na nabiehajúceho Soldada, ktorý by išiel sám na brankára, no tá nakoniec neprešla.

26

Center na prvú žrď domáci pohodlne odvrátili a už aj môžu ísť do rýchlej kontry, avšak po pase Soldada do krídla Nahuelovi sa mladík previnil faulom.

25

Rohový kop po Samuelovom zákroku proti Nolitovi zahrá samotný hráč Celty, predtým ale dôjde k nejakým dohovorom v šestnástke.

22

Po ňom prišla hlavička Pinu, ktorá ide len tesne nad bránu.

22

22. Mario Gaspar (VLR)

22

Pekná kombinácia domáceho celku pred šestnástkou, ktorú po sklepnutí Baptistaa zakončil strelou kapitán Gaspar. Mieril na vzdialenejšou žrď a Álvaréz musel vyrážať na roh.

21

Samuel našiel na odvrátenej strane pokutového územia nabiehajúceho Manuho, ktorý vystrelil z prvej z voleje a mieril tesne vedľa brány.

19

Následne prišiel center sprava, no nepresný. Hostia odkopli a faulu sa navyše dopustil Nahuel.

19

Soldado faulovaný Cabralom asi 15 metrov pred šestnástkou Celty, Villarreal rozohral rýchlo a na krátko.

16

Rohový kop domáceho celku smeroval na malé vápno, odkiaľ ho hostia odvrátili, následne ale dovolili vystreliť Manuovi, ktorého strela ľavačkou z hranice šestnástky mieri len tesne nad bránu Álvaréza.

15

Nahuel sa pokúsil o prihrávkou pomedzi stopérov za obranu na nabiehajúceho stopéra Ruiza, v poslednej chvíli zakročil Goméz a loptu cez hlavu odkopol.

14

Samuelov center do šestnástky súpera dokázali hostia pred dvojicou útočníkov "žltej ponorky" odkopnúť, avšak len do autu, domáci pokračujú ďalej.

13

Faul v strede poľa na Manua Triguerosa od záložníka Hernandéza, Villarreal môže pokračovať v zakladaní akcie.

11

Nahuelov center minul Soldado, Samuel však prihral na hranicu šestnástky Manuovi, ktorého tvrdá strela trafila prvého obrancu stojaceho pred ním.

10

Aspas sklepol vysokú loptu za obranu pre Orellanu, ktorý si ju vymenil s Nolitom a ocitol sa v ofsajde.

10

K lopte sa postavil Manu Trigueros, ktorý aj obstrelil múr, ale svoj pokus namieril veľmi, veľmi vysoko nad bránu Álvareza.

9

Hernández fauluje Pinu tesne pred vlastnou šestnástkou, na čo sa ozval hvizd arbitra a uvidíme zaujímavú štandardnú situáciu.

8

Nahuel sa v stredovom kruhu perfektne vyhol protihráčovi a dostal Villarreal do zaujímavej kontry. Pred šestnástkou prihral na Soldada, ten sa dostal do uhlu a prihrávkou späť loptu stratil.

7

Aspas sa dostal s loptou na nohe až do šestnástky, lenže tam ho domáci zdvojili. Španiel sa cez tento blok neprebil a navyše fauloval stopéra Baillyho.

6

Center na šestnástku hostí zachytil Soldado a chrbtom k bráne chcel vysunúť do šestnástky Baptistaa, ktorý ale jeho úmysel nepochopil.

5

Následný center sprava už mohol znamenať gól, skvelý center prepadol cez Soldada aj gólmana Celty až na hlavu zabudnutého na malom vápne Baptistaa, jeho hlavička v páde minula bránu.

5

Manu preniesol hru do ľavého krídla, odkiaľ sa pokúsil dostať loptu do šestnástky Nahuel, avšak neprešiel cez druhú prekážku v podobe hráča Celty.

3

Kombináciu na pravom krídle Celty vedľa šestnástky domácich skvele prerušil Nahuel Leiva a dopredu tak ide Villarreal, lenže prihrávka Soldada do pokutového územia našla iba belasé dresy.

2

Manu Trigueros získal loptu v strede poľa, avšak následne ho hráči Celty Vigo začali atakovať a tak poslal nepresnú prihrávku do autu.

1

Výkop patril hosťom, ktorý sa od svojho brankára pokúsili založiť prvú akciu, po faule na ich hráča v strede poľa môžu začínať odznova.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar (C), Bailly, V. Ruiz, J. Costa – Samuel, Pina, Trigueros, Leiva – Baptistão, Soldado.
Náhradníci: Barbosa – Antonio Rukavina, J. dos Santos, Denis Suárez, Castillejo, Bakambu.

Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass, B. Fernández (C), P. Hernández – Orellana, Aspas, Nolito.
Náhradníci: Díaz – Planas, Madinda, Radoja, Bongonda, Guidetti, Señé..
Súboj dvoch celkov, ktorým tento ročník zatiaľ vychádza na prekvapenie veľmi dobre nám sľubuje veľmi zaujímavý zápas. Villarreal bol pred začiatkom tabuľky líder, Celta Vigo tretia v tabuľkovom postavení. Výsledkami Realu Madrid, Barcelony či Atlético Madrid sa to v priebežnom poradí určite pomení, no oba tímy majú svoje pozície vo vlastných rukách. Ak domáci získajú tri body, vrátia sa na líderskú pozíciu a Celta sa určite zosunie dole, remíza by poslala tabuľkou nižšie oba celky a výhra hostí by znamenala, že bude na druhej priečke.

Uvidíme, ako sa oba tímy vysporiadajú s reprezentačnou prestávkou. Vážnejšie uškodiť mohla asi hosťom, keďže tí ešte od začiatku sezóny ani raz neprehrali. Naopak, Villarreal nezískal ani bod už dvakrát. Raz vo Viedni proti Rapidu v rámci EL a naposledy v poslednom ligovom kole pred pauzou.

Postavenie v tabuľke

2. Villarreal 7 5 1 1 12:5 16
3. Celta Vigo 7 4 3 0 15:7 15


Villarreal CF

Strelci

1. Cédric Bakambu 3
2. Soldado, Baptistao 2
3. Manu, Bruno, Samuel, Gaspar 1

Posledných päť duelov

Levante – Villarreal 1-0
Villarreal – Plzeň 1-0 (EL)
Villarreal – Atlético Madrid 1-0
Málaga – Villarreal 0-1
Villarreal – Bilbao 3-1


Celta Vigo

Strelci

1. Nolito 5
2. Aspas 4
3. Orellana, Wass 2
3. Fontas, Guidetti 1

Posledných päť duelov

Celta Vigo – Getafe 0-0
Eibar – Celta Vigo 1-1
Celta Vigo – Barcelona 4-1
Sevilla – Celta Vigo 1-2
Celta Vigo – Las Palmas 3-3
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Villarreal CF – Celta Vigo

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 67. Denis Suárez – 42. Orellana, 90. Nolito

Karty:   36. Bailly (VLR), 71. Soldado (VLR) – 37. Sergi Gómez (CVG), 43. Wass (CVG)   47. Bailly (VLR)

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar (C), Bailly, V. Ruiz, J. Costa – Samuel (51. Denis Suárez), Pina, Trigueros, Leiva (51. Antonio Rukavina) – Baptistão (60. Bakambu), Soldado.
Náhradníci: Barbosa – Antonio Rukavina, J. dos Santos, Denis Suárez, Castillejo, Bakambu.

Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass (86. Radoja), B. Fernández (C), P. Hernández (73. Bongonda) – Orellana, Aspas (81. Guidetti), Nolito.
Náhradníci: Díaz – Planas, Madinda, Radoja, Bongonda, Guidetti, Señé.