Menu

Futbal

Talianska Seria A

AC Miláno – Chievo Verona

1:0

koniec (0:0)

28.10.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 10. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295) cz

Fortuna: 1.72 3.6 5.5

Je tu konec zápasu a domácí si z něj nakonec odnášejí zasloužené tři body, protože byť měli i několikrát štěstí, tak celkově byli lepším týmem. Do vedení je poslal Antonelli a to jim už vydrželo, což bylo i zásluhou výtečného mladíka Donnarummy, který chytal jako zkušený mazák. Celý výkon AC byl oproti minulým zápasům zlepšený a Chievo nám toho naopak v mezihře moc nepředvedlo. Ode mne je to dnes vše, já Vám přeji pěkný zbytek týdne a loučím se s Vámi. (22:44:23)

90+3

Konec zápasu.

90+3

V poslední minutě měli hosté aut u rohového praporku, míč sice dostali do vápna, ale tam se pískal útočný faul na gólmana Donnarummu, který byl vážně mírně přistrčen.

90+2

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Luiz Adriano.

90+1

Nastavují se tři minuty a Bonaventura v jejich úvodu mohl a měl jít sám na Bizzarriho, jenže sudí odmával neexistující ofsajd a akce je zastavena...

89

A opět Kucka! Ten si naskočil na rohový kop a využil zaváhání Bizzarriho k hlavičce z dobrého místa, jenže svoji střelu nasměroval hlavou pouze mimo soupeřovu bránu!

88

Ale hrozilo se opět na druhé straně a pálil v tomto ohledu velice agilní Juraj Kucka! Bizzarri se proletěl vzduchem, ale míč z nohy bývalého Sparťana nakonec prolétl asi půl metru mimo bližší tyče!

87

Alex dnes řídí celou obranu AC a jeho výkon musím pochválit. Teď odvrátil nohou z voleje nebezpečný míč a stal se tak hrdinou okamžiku, tlak Verony ale opět graduje.

84

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alessio Cerci, přichází Kejsuke Honda.

82

K rozhodnutí bylo velice blízko, protože Bonaventura parádně pronikl po levém křídle a předkládal míč před prázdnou bránu, jenže ve skluzu dojíždějící Bacca na míč těsně nedosáhl.

80

Opět se vydalo na drobný průzkum území AC, jenže to moc dobře nedopadlo a Kucka po střele z otočky mířil pouze mimo Bizzarriho klec!

78

Ke střele se na druhé straně probil Bacca a nemyslel to zle, jenže bránu Bizzarriho o asi metr přestřelil a z klidu ho tak nevyvedl.

76

K menší postrkovačce došlo mezi Bertolaccim a Cacciatorem, sudí vše nakonec řeší domluvou a hraje se dál bez karet pro tyto borce. Chievo stále drží míč a tlačí svého soupeře.

74

Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Sergio Pellissier, přichází Riccardo Meggiorini.

72

Chievo ale nedá svoji kůži lacino a stále se snaží tvořit hru. Milán ale poctivě brání a hosté to mají těžké.

70

AC se zase trochu vrátilo do zápasu a drží teď míč nějakou dobu ve své moci, ale před chvílí zažilo horké chvilky. Uvidíme, jestli domácí ještě nějaký gól přidají.

67

67.

67

A hrdinou okamžiku se stal mladičký šestnáctiletý gólman Gianluigi Donnarumma! Na toho pelášil ze strany zcela sám zkušený frovard Paloschi, jenže italský talent se položil na zem a míč vytáhl skvěle mimo tři tyče!

66

Domácí se stále snaží hrát a nečekat na to, co vymyslí Chievo a teď to zkusil ránou z dálky Kucka! Ta nebyl vůbec zlá a nakonec prolétla jen těsně vedle tyče padajícího Bizzarriho.

AC Miláno – Chievo Verona

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 53. Antonelli (Bacca)

Karty:   50. Pinzi (CHV), 58. Cesar (CHV)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 8:10.

AC Miláno: G. Donnarumma – Abate (14. De Sciglio), Alex, A. Romagnoli, Antonelli – Kucka, Montolivo, Bertolacci – Cerci (84. Honda), Bacca (90+2. Adriano), Bonaventura.
Náhradníci: Abbiati, Diego López – Suso, De Sciglio, Mexés, N. de Jong, Calabria, J. Mauri, C. Zapata, A. Poli, Adriano, Honda.

Chievo Verona: Bizzarri – Frey (46. Cacciatore), Dainelli, Cesar, Gobbi – L. Castro, Radovanović, Pinzi – Birsa (64. Mpoku) – Paloschi, Pellissier (74. Meggiorini).
Náhradníci: Bressan, Seculin – Pepe, Sardo, Mpoku, Gamberini, Cacciatore, Christiansen, Meggiorini, Inglese.

Rozhodca: G. Calvarese – Magnanelli, Vivenzi