Menu

Futbal

Európska liga

SSC Neapol – FC Midtjylland

5:0

koniec (3:0)

05.11.2015, 19:00 • Stadio San Paolo, Neapol • 4 • Skupina D • Patrik Saloky

Fortuna: 1.22 5.7 15.5

Zápas v Neapole sa skončil. V druhom polčase pribudli do siete Midtjyllandu dva góly, o ktoré sa postarali Maggio a Callejón. Hostia dnes na juhu Talianska nepredviedli vôbec nič, a domov budú odchádzať s veľmi zlým pocitom. Naopak domáci už majú istotu postupu do ďalšej fázy Európskej ligy, a môžu byť spokojní aj s dnešným výkonom. (20:52:07)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

El Kaddouri pálil z hranice 16ky, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Nasleduje odkop od brány Midtjyllandu.

90+1

Prvá minúta nadstaveného času neprináša nič zaujímavé. Hostia sú pred 16kou Neapola, ale zatiaľ sa nedokážu presadiť.

90+1

V druhom polčase sa budú nadstavovať 2 minúty.

90

Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Loptu majú hráči Midtjyllandu, ktorí sa ešte budú snažiť o strelenie gólu.

89

Domáci veľmi rýchlo získali loptu späť a už smerujú pred 16ku Midtjyllandu.

88

Gabbiadini fauloval Nováka, a bude z toho priamy kop pre Midtjylland vo vlastnej 16ke. Gabbiadini by rád pridal tretí gól, ale zatiaľ to nevychádza.

87

Domáci posielajú do 16ky Midtjyllandu jednu loptu za druhou, ale obrana hostí odoláva. Na šiesty gól to už nevyzerá, ale možno sa ešte dočkáme prekvapenia.

86

Allan pálil z 30 metrov, ale jeho strela minula ľavú žrď. Nasleduje odkop od brány Midtjyllandu.

85

Gabbiadini zakončoval hlavou z 12 metrov, ale jeho pokus smeroval ďaleko od ľavej žrde. Na opačnej strane strieľal z hranice 16ky Sisto, ale jeho pokus smeroval len do stredu brány kde bol pripravený Reina.

84

Zápas v Neapole sa pomaly končí. Priniesol gólové predstavenie Neapola a slabý výkon Midtjyllandu. Domáci si teda zabezpečili postup do ďalšej fázy Európskej ligy, a hostia budú musieť na dnešný duel rýchlo zabudnúť.

83

David López vidí žltú kartu za faul na hráča Midtjyllandu.

82

Midtjylland sa snaží niečo vymyslieť pred 16kou Neapola, ale strela Sista z 20 metrov smerovala vysoko nad bránu.

80

Z rohového kopu nevznikla žiadna príležitosť, a loptu už získali domáci. Tí v dnešnom zápase jasne dominujú, o čom svedčí držanie lopty, ktoré je rovnaké ako na konci prvého polčasu teda 65%-35%.

79

Hostia sa dostali pred bránu Neapola a bude z toho rohový kop.

78

Ak Neapolu vydrží skvelá forma aj v ďalšom priebehu Európskej ligy, môže to byť jeden z kandidátov na celkové víťazstvo. Midtjylland si z dnešného zápasu odnesie veľmi nepríjemný výsledok, a o postup do ďalšej fázy súťaže bude musieť zabojovať v ďalších dvoch zápasoch.

77

77. José María Callejón - 5:0

77

Neapol dal gól! Domáci zahrávali rohový kop z ľavej strany, po ktorom sa presadil hlavou JOSĚ CALLEJÓN. Brankár Andersen nemal šancu zasiahnuť.

75

Do tejto chvíle je to veľmi slušný zápas. Hlavný rozhodca Bastien neudelil žiadnu žltú kartu, a aj faulov bolo veľmi málo. Pri lopte sú stále hráči Midtjyllandu, ale Reina sa nemusí ničoho báť, pretože lopta je od neho vzdialená 40 metrov.

74

Allan sa snažil prejsť cez štyroch obrancov, ale jeho cesta skončila už pri treťom. Domáci loptu rýchlo získali späť a už zakladajú novú akciu.

73

Center do 16ky Midtjyllandu nezachytil Callejón a loptu majú znova hostia. Tí sa síce dostávajú častejšie na útočnú polovicu, ale tam nie sú príliš nebezpeční.

72

El Kaddouri sa v 16ke Midtjyllandu previnil útočným faulom, a loptu získavajú hostia.

71

Domácim zrejme stačia štyri góly v sieti Midtjyllandu. Hostia by radi dostali aspoň jednu loptu za Reinov chrbát, ale zatiaľ je to veľmi nepravdepodobné.

70

Oba tímy majú všetky tri striedania za sebou, a dnešný zápas dohrajú v súčasnom zložení. Neapol je tradične pri lopte a smeruje do ďalšej akcie.

69

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Olsson, a nahradí ho Sisto.

69

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Strinić, a nahradí ho Hysaj.

68

Neapol skúša stále rovnaké akcie, ktoré začínajú prechodom do 16ky Midtjyllandu z ľavej strany a následne pokračujú prihrávkou pred bránu. Prvá časť sa podarí takmer vždy, no pri druhej zapracujú obrancovia Midtjyllandu, ktorí loptu dokážu dostať do bezpečia.

67

Rohový kop domáceho tímu nepriniesol žiadnu príležitosť, a celá situácia sa končí odkopom brankára Andersena.

66

Výborná práca Callejóna, ktorý sa dostal do 16ky a prihral Gabbiadinimu. Ten v ťažkej pozícii nedostal loptu do siete, ale domáci budú zahrávať rohový kop.

65

Po dlhom čase sa do útoku dostali hostia, ale Royer poslal loptu z 14 metrov vedľa pravej žrde domácej brány.

64

Hostia dokážu loptu dostať maximálne za postrannú čiaru. Veľmi slabý výkon Midtjyllandu v dnešnom zápase, ktorý sa vôbec nedá porovnať s minulým zápasom, ktorý sa odohral v Dánsku.

63

Oba tímy majú k dispozícii ešte jedno striedanie. Neapol ostáva aj po striedaní pred 16kou Midtjyllandu.

62

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Onuachu, a nahradí ho Pušić.

61

Domáci sa stále držia na útočnej polovici, ale všetko sa odohráva ďaleko od brány.

60

Do konca dnešného stretnutia ostáva ešte pol hodina hry. O jeho osude sa rozhodlo už dávno, ale Neapol ešte môže pridať ďalšie pekné góly a potešiť svojich priaznivcov na štadióne San Paolo.

59

Z rohového kopu nevznikla žiadna príležitosť, ale domáci sa stále držia na útočnej polovici.

58

58. Mikkel Andersen (MID)

58

Allan pálil z 20 metrov, ale brankár Andersen vytiahol skvelý zákrok, ktorým vyrazil loptu na piaty rohový kop pre Neapol.

57

Gabbiadini vypálil na bránu, a lopta smerovala tesne vedľa pravej žrde. Brankár Andersen si vydýchol.

57

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Insigne, a nahradí ho Callejón.

56

Domáci majú znova loptu na svojich kopačkách a smerujú pred 16ku Midtjyllandu.

54

54. Christian MAGGIO - 4:0

54

Neapol dal gól! CHRISTIAN MAGGIO zamieril do 16ky Midtjyllandu, a zdalo sa že po atakoch od Ureňu spadne a bude z toho penalta. On sa však dokázal udržať na nohách a strelou k pravej žrdi dáva štvrtý gól.

54

Hamšík sa dnes v zápase dlho nezdržal, ale podal dobrý výkon, ktorým prispel k 3 gólom v sieti Midtjyllandu. Hostia sa snažili v 16ke Neapola vystreliť na bránu, ale nakoniec sa im to nepodarilo a už sa musia brániť.

53

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Hamšík, a nahradí ho Allan.

52

Prvá väčšia príležitosť hostí. Olsson sa snažil pretlačiť loptu do brány, ale brankár Reina má loptu vo svojich rukaviciach.

51

Onuachu sa previnil útočným faulom a tak sa končí akcia Midtjyllandu.

50

Insigne skúsil strelu z 20 metrov, ale jeho nevydarený pokus smeroval niekoľko metrov vedľa ľavej žrde.

49

Gabbiadini je už na nohách a hra pokračuje ďalej. El Kaddouri bol v ofsajde a tak sa akcia Neapola končí neúspešne.

48

Gabbiadini fauloval brankára Andersena, ale práve útočník Neapola ostáva ležať v 16ke Midtjyllandu.

47

Gabbiadini sa ocitol v dobrej príležitosti, ale z niekoľkých metrov neposlal loptu do siete. Nasleduje rohový kop Neapola.

46

V Neapole sa začal druhý polčas dnešného zápasu medzi Neapolom a Midtjyllandom. Loptu majú hostia, ktorí sa pustili do prvej akcie.

46

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza obranca Hansen, a nahradí ho útočník Ureña.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas v Neapole sa skončil. Priniesol tri góly v sieti Midtjyllandu a absolútnu prevahu Neapola. Skóre otvoril v 13. minúte El Kaddouri a o 10 minút zvýšil na 2-0 Gabbiadini. Ten istý hráč pridal tretí gól Neapola v 38. minúte, a do šatní tak oba tímy odchádzajú za stavu 3-0 pre Neapol. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne už o 15 minút.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Prebieha posledná minúta prvého polčasu. Neapol ho ukončí na útočnej polovici.

44

Blíži sa záver prvého polčasu. Hostia sa ešte snažia niečo vymyslieť na útočnej polovici, ale stále je to veľmi slabé. Neapol hrá v tréningovom tempe.

43

Gabbiadini dostal dobrú prihrávku do 16ky Midtjyllandu, ale v ťažkej pozícii nedokázal loptu zasiahnuť a usmerniť ju do brány.

42

Insigne bol faulovaný v strede ihriska, a domáci budú zahrávať priamy kop.

41

65%-35% to je držanie lopty v prvom polčase. Reálne je to ale absolútna prevaha Neapola, pretože Reina v domácej bráne nemal do tejto chvíle prakticky žiadnu prácu. Vystrašila ho iba strela, ktorú naňho vyslal Onuachu z veľkej vzdialenosti a to priamo do stredu brány.

40

Do konca prvého polčasu ostáva ešte 5 minút. Neapol si už teraz zabezpečil postup do ďalšej fázy Európskej ligy a ďalšie dve stretnutia už môže odohrať vo veľkej pohode.

38

38. Manolo GABBIADINI - 3:0

38

Neapol dal gól! Skvelá akcia Neapola priniesla tretí gól v sieti Midtjyllandu. Po prihrávke od Lópeza skúsil MANOLO GABBIADINI strelu takmer do stredu brány ale brankár Andersen ani obrancovia nedokázali zasiahnuť a lopta končí v sieti.

37

Neapol si prihráva v strede ihriska. Hostia sa snažia o vysoké napádanie, ale zatiaľ im to neprináša žiadne získané lopty.

36

Akciu Midtjyllandu ukončil tretí ofsajd v dnešnom zápase a do útoku idú znova domáci.

35

Po rohovom kope sa do vzduchu zavesil Koulibaly, ale jeho pokus smeroval vedľa ľavej žrde.

34

Ďalšia akcia Neapola a ďalší rohový kop pre domácich. Brankár Reina sa zdržiava až pri stredovej čiare, akoby si chcel aspoň na chvíľu zahrať so svojimi spoluhráčmi.

33

Hansen vhodil loptu až do 16ky Neapola, ale tam si hostia nevypracovali žiadnu príležitosť. Hra sa presunula na polovicu Midtjyllandu.

32

Po dlhšom čase sa hostia dostali pred 16ku Neapola, ale zatiaľ je to bez strely na bránu.

31

Hamšík skúsil strelu z 30 metrov, ale jeho pokus smeroval vysoko nad bránu. Nasleduje odkop brankára Andersena.

30

Do konca prvého polčasu ostáva ešte 15 minút. Hamšík posielal pred bránu Midtjyllandu dobrú prihrávku, ale lopta len prešla 16ku a skončila za postrannou čiarou.

29

Ak bude zápas pokračovať takýmto štýlom, Neapol dnes môže znova zaznamenať minimálne 4 góly. Všetko sa odohráva na polovici Midtjyllandu, a hostia sú radi ak dostanú loptu na pár sekúnd na polovicu Neapola.

28

Domáci majú znova loptu na svojich kopačkách a trápia obranu dánskeho klubu. Midtjylland zatiaľ len bráni.

27

Hamšík predviedol skvelú prácu s loptou a obišiel dvoch hráčov Midtjyllandu. Potom prihral do 16ky Insignemu, ale ten neposlal pred bránu hostí dobrú loptu. Všetko vyriešil brankár Andersen.

26

Strinić posielal dobrú prihrávku do 16ky hostí, ale obrancovia Midtjyllandu dokázali zasiahnuť. Následne sa Chiricheş previnil útočným faulom, a domáci sa musia stiahnuť na vlastnú polovicu.

25

Po nevydarenej akcii Midtjyllandu získali loptu domáci, ktorí znova zamierili do útoku.

24

Neapol predvádza aj v dnešnom zápase skvelý futbal. Po 23 minútach vyhráva 2-0 a hostí nepustil prakticky k ničomu.

23

23. Manolo GABBIADINI - 2:0

23

Neapol dal gól! Skvelá akcia Neapola. Hamšík prihral do 16ky Insignemu, ktorý vystrelil na bránu. Brankár Andersen ešte dokázal zasiahnuť, ale vyrazenú loptu pohodlne dorazil do brány MANOLO GABBIADINI.

22

Strinić skúsil preniknúť cez niekoľko hráčov Midtjyllandu, ale nakoniec bol zastavený tesne za hranicou 16ky. Hostia sa snažia založiť novú akciu pomalými prihrávkami na vlastnej polovici.

21

Priamy kop nepriniesol žiadnu príležitosť, a do útoku už zamierili hostia. Novák však nestihol pridlhý center, a lopta končí za postrannou čiarou.

20

Strinić bol faulovaný Hansenom, a domáci budú zahrávať priamy kop z cca 30 metrov.

19

Hostia sa postupne dostali na útočnú polovicu, ale tam pôsobia dosť bezradne. Obrana Neapola nemá žiadne problémy.

18

Ďalšia akcia Neapola, ale Gabbiadini nenašiel v 16ke hostí žiadneho spoluhráča a lopta končí za čiarou.

17

17. Manolo Gabbiadini (NEA)

17

Insigne prihrával do 16ky Midtjyllandu Gabbiadinimu, ktorý hlavou mieril tesne vedľa pravej žrde.

16

Akcia hostí bola zastavená ofsajdom, ale ani domáci sa na útočnej polovici nevedia presadiť.

15

Hamšík sa snažil prihrať pred bránu, ale cez dvoch obrancov loptu nepretlačil. Neapol však ostáva pred 16kou Midtjyllandu.

14

Ešte pred gólom vyskúšal strelu z veľkej vzdialenosti Onuachu, ale jeho pokus smeroval len do stredu brány kde bol pripravený Reina. Pri lopte sú znova domáci, ktorí idú okamžite do útoku.

13

13. Omar El Kaddouri - 1:0

13

Neapol dal gól! Domáci sa dočkali. Po dvoch veľkých príležitostiach prichádza prvý gól, ktorý po dobrej prihrávke za obranu Midtjyllandu strelil OMAR EL KADDOURI.

12

Loptu už získali hostia, ale proti obrane Neapola si nedokázali poradiť. Po faule na Strinića pri postrannej čiare budú domáci zahrávať priamy kop z cca 30 metrov.

11

Neapol je zatiaľ lepším tímom a do tejto chvíle mal dve veľké príležitosti. Aj teraz je na útočnej polovici a snaží sa niečo vymyslieť pred 16kou Midtjyllandu

10

10. Lorenzo Insigne (NEA)

10

Insigne vyskúšal strelu z 20 metrov, a lopta len tesne minula ľavú žrď. Skvelý pokus domáceho tímu.

9

Hra sa presunula do stredu ihriska. Po faule na Koulibalyho budú domáci zahrávať priamy kop.

8

Po druhom rohovom kope sa loptu snažil chytiť brankár Andersen ale jeho zákrok nebol najlepší. Lopta smerovala k skupine hráčov v 16ke, ale domáci nakoniec zakončili veľmi nepresne.

7

Z prvého rohového kopu sa žiadna šanca nezrodila, ale domáci si v krátkom čase vybojovali ďalší, tentokrát z opačnej strany.

6

Po akcii Neapola nasleduje prvý rohový kop v dnešnom zápase. Bude patriť domácim, ktorým dnes stačí 1 bod na postup zo skupiny.

5

Neapol stále s loptou na svojich kopačkách, ale zatiaľ príliš ďaleko od brány Midtjyllandu.

4

Neapol získal loptu na vlastnej polovici a pomaly smeruje do útoku. Dnes výnimočne aj s kapitánom Hamšíkom, ktorý väčšinou vynecháva zápasy v Európskej lige.

3

Loptu už získali hráči Midtjyllandu, ale na útočnej polovici zatiaľ nevedia vymyslieť vôbec nič.

2

2. Omar El Kaddouri (NEA)

2

Obrovská príležitosť domácich! El Kaddouri si v 16ke hostí prebral loptu po skvelom centri z polovice ihriska, ale v ťažkej pozícii mieril vedľa ľavej žrde.

1

Zápas v Neapole sa začal. Domáci dnes nastúpili v tradičných modro-bielych dresoch, a hostia z Dánska v červených. Úvodný výkop patril domácim, ktorí sa snažia založiť prvú akciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

SSC Neapol: Reina – Ch. Maggio, Chiricheş, Koulibaly, Strinić – David López, Valdifiori, Hamšík (C) – El Kaddouri, Gabbiadini, L. Insigne.

Náhradníci: Gabriel – Hysaj, Albiol, Allan, Jorginho, Callejón, Higuaín.

FC Midtjylland: Andersen – Rømer, Banggaard, Sviatchenko (C), Novák – Hansen, Sparv, J. Poulsen, Olsson – Royer – Onuachu.

Náhradníci: Raahauge – Lauridsen, Duelund, Sisto, M. Rasmussen, Pušić, Ureña.

Rozhodca: Benoît Bastien- H.Zakrani, F.Haquette (Francúzsko).
Vítam Vás pri sledovaní futbalového zápasu Európskej ligy medzi SSC Neapol a FC Midtjylland.

SSC Neapol

Tím z juhu Talianska predvádza v Európskej lige skvelý futbal, a po troch zápasoch je s 9 bodmi na prvom mieste skupiny D. V prvom zápase zdolal Club Bruggy presvedčivo 5-0, v druhom Legiu Varšava 2-0 a v poslednom nedal šancu dnešnému súperovi, ktorého zdolal 4-1. V prípade dnešnej výhry by si mohli hráči Neapola definitívne zabezpečiť postup do ďalšej fázy Európskej ligy. V domácej Serii A sa im darí rovnako dobre, kedže po 11 zápasoch majú na svojom konte 22 bodov, a v tabuľke sú na štvrtom mieste.

FC Midtjylland

Do Neapola pricestuje Midtjylland, ktorému sa v Európskej lige darí nad očakávania. Už len postup do hlavnej fázy tejto súťaže bol pre dánsky klub veľkým úspechom, ale je celkom možné, že ich cesta sa nemusí skončiť v základnej skupine. Po troch zápasoch majú na svojom konte 6 bodov, a v tabuľke skupiny D sú na druhom mieste. V domácej súťaži sa im darí tiež veľmi dobre, pretože po 14 kolách majú na svojom konte 27 bodov a v tabuľke najvyššej dánskej súťaže sú na druhom mieste.

Dnešný zápas sa odohrá na štadióne Stadio San Paolo v Neapole, ktorý má kapacitu 60 240 divákov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

SSC Neapol – FC Midtjylland

5:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 13. El Kaddouri, 23. Gabbiadini, 38. Gabbiadini, 54. Ch. Maggio, 77. Callejón

Karty:   83. David López (NEA)

SSC Neapol: Reina – Ch. Maggio, Chiricheş, Koulibaly, Strinić (69. Hysaj) – David López, Valdifiori, Hamšík (C) (53. Allan) – El Kaddouri, Gabbiadini, L. Insigne (57. Callejón).
Náhradníci: Gabriel – Hysaj, Albiol, Allan, Jorginho, Callejón, Higuaín.

FC Midtjylland: Andersen – Rømer, Banggaard, Sviatchenko (C), Novák – Hansen (46. Ureña), Sparv, J. Poulsen, Olsson (69. Sisto) – Royer – Onuachu (62. Pušić).
Náhradníci: Raahauge – Lauridsen, Duelund, Sisto, M. Rasmussen, Pušić, Ureña.

Rozhodca: Benoît Bastien- H.Zakrani, F.Haquette (Francúzsko)