Menu

Futbal

MONACObet liga

FK Haniska – FK Spišská Nová Ves

1:0

koniec (0:0)

14.11.2015, 13:00 • Dávid Lech

Haniska tak napokon dokázala zdolať Spišskú Novú Ves najtesnejším rozdielom 1:0. Spišiaci mali viacero dobrých príležitostí, no dnes im zlyhala koncovka. Väčšina striel hostí smerovala mimo bránu, dobrý výkon podal aj domáci brankár Norbert Fedor, ktorý sa po záverečnom hvizde rozhodcu môže radovať zo zisku troch bodov po výsledku 1:0. (14:54:59)

90+1

Koniec zápasu.

90

V závere zápasu uvidíme ešte jednu nadstavenú minútu.

89

Haniska ale teraz nedovoľuje hosťom dostať sa do záverečného tlaku, opäť má loptu na svojich kopačkách a všetko nasvedčuje tomu, že domáci futbalisti dnes dokráčajú za víťazstvom.

88

Dobrou strelou sa navyše prezentovali domáci, ktorí chceli spečatiť dnešný trojbodový zisk, no skóre ostáva nezmenené a Spišiaci budú mať v záverečných minútach poslednú šancu na skórovanie.

87

Hostia sa tak snažia vyrovnať a pripraviť Hanisku o body, no zatiaľ sa im v koncovke vôbec nedarí a prehrávajú o jeden gól.

86

Hosťujúci tréner Branislav Ondráš posiela na ihrisko Jakuba Tomaščíka výmenou za Mária Baldovského.

86

A v závere zápasu vidíme druhé striedanie na strane domácich. Z ihriska sa porúča Viktor Maťaš. Do hry sa dostáva Peter Pástor.

86

Do konca zápasu ostáva necelých päť minút. Zatiaľ čo Haniska je v závere stretnutia maximálne spokojná v ýsledkom, Spišiaci nechcú odchádzať z ihriska ako porazení.

85

Haniska sa navyše snaží o potvrdenie svojho vedenia, postupným útokom sa približuje k bráne hostí, no nechce zbytočne zakončovať a tak vyčkáva, kým sa otvorí priestor v obrane súpera.

84

Spišiaci sa ale teraz prezentovali nebezpečným útokom, vyslali dobrú strelu spred šestnástky na domácu bránu, no ani táto strela nezmenila skóre.

83

Domáci ale situáciu zatiaľ výborne zvládajú, držia loptu na svojich kopačkách a snažia si držať odstup od hráčov hostí.

82

Hosťom sa kráti čas na vyrovnanie, Haniska stále vyhráva o jeden presný zásah, no v záverečnej desaťminútovke sa ešte musí pripraviť na nápor hostí, ktorí sa budú snažiť o vyrovnanie.

81

Z rohového kopu sa ale Spišiaci presadiť nedokázali a Haniska tak naďalej vedie o jeden jediný gól.

80

A tréner Jaroslav Rybár posiela do hry čerstvú silu. Na ihrisko sa dostane Miroslav Seman, ktorý v hre nahradí Petra Leška.

80

Hostia budú zahrávať rohový kop a majú tak vynikajúcu príležitosť na vyrovnanie.

78

Haniska teraz oblieha hosťujúcu šestnástku, Spišská Nová Ves sa ale dostáva k lopte a postupuje dopredu.

77

Haniska sa s loptou na kopačkách nikam neponáhľa, posúva si loptu v strede poľa a snaží sa pozbierať čo najviac sekúnd.

76

FK Haniska zvládla krušné chvíle, Spišiaci dobýjali bránu domácich, no nedokázali vyrovnať. K dispozícii však majú ešte dostatok času na to, aby zabojovali o body.

75

Haniska vyslala dobrú strelu na brankára Stančáka. Ten ju vyrazil na rohový kop, z ktorého sa ale domácim nepodarilo navýšiť svoj jednogólový náskok.

74

Ani tentoraz sa ale hostia strelecky nepresadili, hráči Hanisky sa dostali k lopte a po dlhom čase postupujú do útoku.

73

Hostia majú k dispozícii ďalší roh. Podarí sa im konečne vyrovnať? Za svoju hru v posledných desiatich minútach by si to zaslúžili.

72

Spišská Nová Ves ale nedokázala využiť ani svoj tretí rohový kop v zápase a skóre ostáva nezmenené, 1:0.

71

Lopta končí za bránkovou čiarou, nasledovať bude rohový kop Spišiakov.

70

Strela hostí teraz mierila medzi tri žrde domácej brány, no ani z tejto akcie sa Spišiaci nepresadili a v hre sa pokračuje za stavu 1:0.

69

Haniska sa posledné minúty len bráni, Spišiaci zvýšili tempo hry a obliehajú domácu šestnástku.

68

Spišská Nová Ves teraz vyslala ďalšiu dobrú strelu smerom na domácu bránu, no lopta napokon mierila mimo tri žrde.

67

Hanisku čakajú ešte krušné chvíle. Hostia sa snažia dobyť domácu defenzívu, no brankár Fedor je zatiaľ v dnešnom súboji stopercentný.

65

Spišská Nová Ves sa napriek nepriaznivému vývoju stretnutia snaží všemožne vyrovnať no zatiaľ sa hosťujúci futbalisti nedokážu strelecky presadiť.

64

Za faul je navyše žltou kartou napomínaný hosťujúci futbalista Kamil Zekucia. Pre hostí je to už štvrtá karta v dnešnom súboji.

63

Útok Hanisky teraz zastavili hostia nedovoleným spôsobom, domáci futbalisti budú rozohrávať loptu.

62

Z rohového kopu sa ale Spišiaci nedokázali presadiť a necelých 30 minút pred koncom zápasu tak musia doháňať jednogólové manko.

61

Spišská Nová Ves sa dostala k ďalšej strele, tentoraz brankár Fedor vyrazil loptu na roh.

60

Spišská Nová Ves teraz vyslala loptu na bránu Hanisky, no strela hostí sa nevošla medzi tri žrde domácich.

59

Haniska ale teraz viac času trávi na vlastnej polovici ihriska, Spišiaci sa snažia o čo najrýchlejšiu odpoveď na inkasovaný gól.

58

Rozhodca Roman Galád teraz udeľuje piatu žltú kartu v zápase. Druhýkrát napomína hráča domácich, po Maťašovi je tentoraz "odmenený" kartou Matúš Pekár.

57

Spišská Nová Ves ale neskladá zbrane, čo dáva jasne najavo rýchlym protiútokom. Hráč Hanisky teraz fauloval svojho súpera.

56

Rohový kop ale domáci využiť nedokázali. Až tak ich to však mrzieť nemusí, minúty pomaly pribúdajú a domáci vedú 1:0.

55

Haniska je pri chuti, snaží sa pridať ďalší gól a postarať sa o to môžu domáci hráči s pomocou rohového kopu, ktorý teraz budú zahrávať.

54

Ak Spišiaci dnes chcú bodovať, budú musieť streliť minimálne jeden gól. Za nami je vyše 50 minút hry a v hľadisku panuje po presnom zásahu dobrá atmosféra.

53

Haniska sa tak dokázala strelecky presadiť a zápas po otváracom góle by mohol nabrať na obrátkach.

52

Haniska dala gól!A Haniske vyšiel rýchly protiútok po tom, čo získala od svojho súpera loptu. V 52. minúte tak idú domáci futbalisti do vedenia 1:0! Strelecky sa presadil Miroslav Klimek.

52

K lopte sa ale opäť dostávajú domáci futbalisti a postupujú dopredu.

51

Spišská Nová Ves má stále loptu na svojich kopačkách v strede poľa a snaží sa vymyslieť ofenzívnu akciu, ktorá by priniesla otvorenie skóre.

50

Haniska sa zmocnila lopty a postupuje tak dopredu. Akciu domácich ale prerušila obrana Spišiakov, ktorá otáča hru smerom k bráne domácich.

49

Strela hostí ale teraz smerovala mimo bránu a nasledovať bude odkop od brány domácich.

48

Pri lopte je Spišská Nová Ves, ktorá sa dnes už neraz prezentovala veľmi sľubnými ofenzívnymi akciami.

47

Nasleduje už tretia žltá karta hostí v dnešnom súboji. Tentoraz je napomínaný Radoslav Sirko. Haniska rozohráva loptu zo stredu ihriska.

47

Hru ale teraz otáčajú domáci futbalisti, ktorí okamžite vyrazili do útoku, no ich snahu prerušil faul hostí.

46

Druhý polčas dnešného zatiaľ bezgólového stretnutia sa začal. Spišská Nová Ves sa dostala k lopte.

46

Začal sa druhý polčas.

45+2

Prvý polčas sa skončil. V závere prvého polčasu sa už nič dramatické nestalo a obaja aktéri stretnutia budú vstupovať do druhého polčasu za nerozhodného stavu 0:0.

45

V závere prvého polčasu sa budú nadstavovať dve minúty, no oba tímy zjavne čakajú na hvizd rozhodcu a nechcú zbytočne riskovať inkasovaný gól.

44

Žltou kartou je napomínaný aj hosťujúci futbalista Richard Boroš. V prvom polčase sme tak videli už tri žlté karty.

43

Domáci futbalista Viktoš Maťaš teraz videl za svoj zákrok žltú kartu. Spišiaci budú rozohrávať loptu.

42

Domáci ale nedokázali využiť zrejme poslednú šancu prvého polčasu na strelenie gólu a v hre sa tak pokračuje za stavu 0:0.

41

Haniska sa ale teraz snažila prekvapiť svojho súpera, dostala sa na dostrel hosťujúcej brány, no lopta napokon končí za bránkovou čiarou, nasledovať bude rohový kop.

40

Do konca prvého dejstva zostáva päť minút, oba tímy zrejme už len vyčkajú do záveru prvého polčasu.

39

Prvý polčas sa pomaly chýli ku koncu. Spišská Nová Ves sa opäť dostala k strele, no ani tá sa nezmestila medzi tri žrde brankára Fedora.

37

Na väčšiu gólovú príležitosť ale diváci zatiaľ márne čakajú. Oba tímy nechcú riskovať, snažia sa čakať na chybu súpera, čo sa jasne odzrkadľuje na výsledku.

36

Do konca prvej 45-minútovky ostáva desať minút, Haniska stále remizuje so Spišskou Novou Vsou 0:0 a nič nenasvedčuje tomu, že by sa mal opakovať výsledok zo septembrového merania síl týchto súperov, keď Haniska zvíťazila na Spiši 0:4.

34

Haniska si zatiaľ nedokáže vytvoriť vážnejšiu gólovú príležitosť, čo môže domácich futbalistov v konečnom dôsledku mrzieť. Spišiaci sa už neraz dokázali rýchlo dostať pred bránu Fedora a dostali sa aj k viacerým nebezpečných strelám.

33

V dnešnom súboji sa stretla domáca tretia najhoršia ofenzíva DOXXbet ligy v skupine Východ proti tretej najhoršej obrane súťaže.

32

Haniska sa všemožne snaží dostať do vedenia, no hostia výborne bránia a navyše už neraz svojmu súperovi pohrozili rýchlym protiútokom.

31

Pred nami je ešte pätnásť minút prvého polčasu, v ktorom sa môže zomlieť čokoľvek.

30

Po tretine hry je ale stav nerozhodný 0:0 a diváci v Haniske tak márne čakajú na otvorenie skóre.

28

Spišiaci naposledy zdolali na domácej pôde Tepličku nad Váhom najchudobnejším víťazstvom 1:0 a dnes sa budú snažiť o natiahnutie víťaznej šnúry.

27

Haniska naposledy prehrala v Poprade 4:1 a dnes sa tak snaží odčiniť vysokú prehru pod Tatrami. K vyššiemu sebavedomiu by jej mohol dopomôcť triumf z úvodu septembra nad Spišskou Novou Vsou, odkiaľ si zverenci Jaroslava Rybára odviezli víťazstvo 0:4.

26

V 26. minúte tak vidíme prvú žltú kartu v zápase, ktorú vidí hosťujúci futbalista Tomáš Šoltés za svoj nešetrný zákrok voči hráčovi Hanisky.

25

Haniska teraz získala loptu a postupovala dopredu, no akciu FK prerušil hvizd rozhodcu. Po faule na domáceho futbalistu bude nasledovať zrejme trest pre hráčov Spišskej Novej Vsi.

24

Spišská Nová Ves má teraz loptu vo svojej moci, lopta ale končí v aute a hostia budú zahrávať autové vhazodvanie.

22

Spišská Nová Ves navyše predvádza veľmi solídny futbal, pred vlastnou bránou hrá jednoducho, no veľmi efektívne a strelci hostí sa zatiaľ zastreľujú, keď väčšina lôpt z kopačiek Spišiakov končí mimo brány.

21

Z rohového kopu sa ale domáci nedokázali presadiť. K dispozícii mali už tri rohy, no ani raz zatiaľ nedokázali z ponúknutej šance vyťažiť žiadané ovocie v podobe streleného gólu.

20

Na defenzívu Spišiakov teraz čaká ďalšia náročná skúška. Domáci budú zahrávať rohový kop.

18

Haniska v posledných minútach prebrala iniciatívu hry a snaží sa o dobytie brány Spišskej Novej Vsi.

17

Domáci ale nedokázali využiť výhodu rohového kopu, Spišská Nová Ves zvládla túto situáciu na výbornú a stav je tak naďalej bezgólový.

16

Haniska sa teraz snaží o skórovanie, no lopta napokon končí za bránkovou čiarou a nasledovať bude rohový kop.

15

Vo väčšej permanencii je dnes hosťujúci brankár Roland Stančák, ktorý sa dnes musí mať na pozore. Spišskej Novej Vsi patrí až desiata priečka v tabuľke, s čím v klube rozhodne nie sú spokojní. Spišiaci tak musia bodovať, aby sa posunuli v tabuľke vyššie.

14

Spišská Nová Ves sa už neraz snažila o prekvapujúci útok, no väčšina striel smerovali mimo brány a domáci brankár Norbert Fedor tak zatiaľ výraznejšie zasahovať nemusel.

13

Hostia zo Spišskej Novej Vsi by sa pre zmenu vďaka víťazstvu v dnešnom súboji dotiahli na svojho súpera z Hanisky. Zatiaľ ale sledujeme vyrovnaný súboj, v ktorom čakáme na úvodný gól.

12

Haniska dnes bude s určitosťou bojovať z celých síl o tri body. V prípade víťazstva by sa mohla posunúť na šiestu priečku pred Zvolen.

11

Na druhej strane pohrozili rovnakým spôsobom aj hostia. Spišská Nová Ves sa ale nedokázala presadiť po rohovom kope a stav je po vyše desiatich minútach hry bezgólový.

10

Haniska teraz zahrávala rohový kop, no nepodarilo sa jej skórovať.

9

Brankár domácich Fedor teraz bude vykopávať loptu od svojej brány.

8

Spišská Nová Ves sa teraz dostala k lopte a postupuje s ňou dopredu. Hráči hostí sa napokon dostali k strele, no lopta opäť minula domácu bránu.

7

Naopak, Spišská Nová Ves sa bude spoliehať zrejme predovšetkým na rýchle protiútoky a pozornú obranu. Haniska je pri lopte v strede ihriska.

6

Haniska sa ale snaží držať loptu na svojich kopačkách. Pred očami vlastných divákov bude s istotou chcieť zabojovať o plný bodový zisk.

5

Po piatich minútach je skóre bezgólové, oba tímy sa nikam neponáhľajú. Dnes možno očakávať duel, ktorý môže pokojne rozhodnúť jediný gól.

4

O prvú strelu sa postarali hostia z FK Spišská Nová Ves, no lopta z kopačky hosťujúceho hráča putovala mimo brány.

3

FK Haniska sa ale rovnako snaží o čo najrýchlejšie strelenie gólu, no na prvú vážnejšiu šancu si budeme musieť chvíľu počkať.

2

Spišská Nová Ves od úvodu zápasu potvrdzuje, že s ňou musia hráči Hanisky rátať a snaží sa dobyť domácu defenzívu.

1

Zápas sa nám začal. Súperi sa v úvodných minútach len oťukávajú.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK Haniska: Fedor – Laczko, Maťaš, Klimek, Beck, Cicman, Horváth, Pekár, Leško, Kolbas, Majerník (C). Tréner: Jaroslav Rybát
Náhradníci: Nagy, Seman, Hrubovčák, Suchý, Pástor, Kovács

FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Boroš, Šoltés, Zekucia, Baldovský, Štefanik, Sirko (C), Kováč, Kiššák, Čekovský. Tréner: Branislav Ondáš
Náhradníci: Dzurilla, Kunzo, Tomaščík, Rychnavský, Lipták

Rozhodca: Galád – Hrčka, Poláček.
V sedemnástom kole DOXXbet ligy v skupine Východ je v sobotu naplánovaný zápas medzi FK Haniska a FK Spišská Nová Ves.

Domáci celok FK Haniska sa v posledných zápasoch výkonnostne trápi. Aktuálne siedmy tím tabuľky má na konte 21 bodov a na šiestu priečku stráca dva body. FK v posledných troch zápasoch získalo len jeden bod za domácu remízu s Liptovský Mikulášom a východniarsky tím sa tak bude snažiť o vylepšenie svojej reputácie.

Proti hráčom Hanisky sa postaví hrateľný súper zo Spišskej Novej Vsi, ktorý sa potáca na desiatom mieste tabuľky spomedzi dvanástich účastníkov v skupine Východ. V šestnástich kolách pozbierali Spišiaci len osemnásť bodov, no v posledných dvoch zápasoch si pripísali zverenci Branislava Ondáša šesť bodov po výhrach v Dolnom Kubíne v pomere 1:3 a následnom domácom víťazstve 1:0 nad Tepličkou nad Váhom.

Hostia majú čo svojmu súperovi vracať. V úvode septembra hostili Hanisku na domácej pôde a pred očami vlastných divákov prehrali vysoko 0:4.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

FK Haniska – FK Spišská Nová Ves

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 52. Klimek

Karty:   43. Maťaš (HNS), 58. Pekár (HNS) – 26. Šoltés (SNV), 44. Boroš (SNV), 47. Sirko (SNV), 64. Zekucia (SNV)

FK Haniska: Fedor – Laczko, Maťaš, Klimek, Beck, Cicman, Horváth, Pekár, Leško, Kolbas, Majerník (C). Tréner: Jaroslav Rybát
Náhradníci: Nagy, Seman, Hrubovčák, Suchý, Pástor, Kovács

FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Boroš, Šoltés, Zekucia, Baldovský, Štefanik, Sirko (C), Kováč, Kiššák, Čekovský. Tréner: Branislav Ondáš
Náhradníci: Dzurilla, Kunzo, Tomaščík, Rychnavský, Lipták

Rozhodca: Galád – Hrčka, Poláček