Menu

Futbal

Španielska LaLiga

RCD Espanyol Barcelona – Malaga CF

2:0

koniec (2:0)

21.11.2015, 20:30 • Power8 Stadium • 12. kolo • Miroslav Revaj

Fortuna: 2.35 3.0 3.3

V druhom polčase sme napokon žiadny gól nevideli a tak sa zápas končí víťazstvom domáceho tímu 2:0! Rozhodol tak prvý polčas, kde domáci tím dokázal streliť dva góly, o ktoré sa postaral Pérez a stal sa tak hlavným hrdinom tohto zápasu. Druhý polčas už bol o čosi menej atraktívnym než ten prvý, určite sme sa však mali na čo pozerať počas celého zápasu.

Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého sobotného večera! Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. (22:24:45)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Žltú kartu dostáva Víctor Sánchez (RCD Espanyol Barcelona).

90+1

Málaga sa dostala ku lopte, ale opäť však nemá kadiaľ preniknúť pred bránu domáceho tímu. Domáci tím si už tento výsledok určite postráži.

90

Hlavný rozhodca Juan Martínez Munuera nadstavuje ešte dve minúty!

89

Predsa len sa domáci dostali ešte aj do útoku, získali rohový kop, ktorý im však nič zaujímavého nepriniesol. Ku lopte sa tak dostávajú hostia.

88

Domáci celok sa momentálne sústreďuje len na bránenie výsledku, čo je pochopiteľné. Priebeh záveru tohto zápasu naznačuje, že je zrejme už o jeho osude rozhodnuté.

87

V závere zápasu sú predsa len hostia pri lopte, nedarí sa im však nájsť žiadnu medzeru v obrane domácich, odkiaľ by sa dalo nebezpečne pohroziť.

86

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Gerard Moreno.

85

Teraz sa hosťom podarilo aj dostať sa do koncovky, strela z otočky však Charlesovi nevyšla podľa predstáv tak sa domáci napokon neocitli v žiadnom nebezpečenstve.

84

Málaga sa teraz zmocnila lopty a trocha pritlačila na domácich futbalistov, ktorí im však veľa priestoru nedávajú. Už je tu samotný záver zápasu, hostia stále prehrávajú o dva góly.

83

Lopta sa teraz dostala na kopačky domácich futbalistov, ktorý sa nikam neponáhľajú a kombinujú s loptou na svojej polovičke.

82

A opäť sme videli ďalší nedovolený zákrok, cítiť, že sa blíži záver zápasu a oba tímy začínajú byť trocha nervóznejšie.

81

Málaga prenikala postupne s loptou dopredu, u postrannej čiary sa však dopustili útočného faulu a tak o loptu prichádzajú.

80

Hostia sa snažili teraz o rýchly prechod do útoku, bol im však odmávaný a odpískaný ofsajd. Ku lopte sa tak prakticky zadarmo dostanú domáci futbalisti.

79

Žltú kartu dostáva Marco Asensio (RCD Espanyol Barcelona).

78

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Nordin Amrabat, prichádza Adnane Tighadouini.

77

Pri lopte je momentálne domáci celok, ktorý sa nikam nehrnie a snaží sa už teraz naťahovať čas. Hostia musia vysoko napádať domácu rozohrávku.

76

Žltú kartu dostáva Pau López (RCD Espanyol Barcelona).

75

75.

75

Hostia prenikli do pokutového územia domácich, ku strele sa dostal nový muž na ihrisku Horta, jeho strelu však dokázal domáci brankár výborným zákrokom vyraziť na rohový kop!

75

Sánchez sa po priamom kope dostal do zakončenia hlavou, lopta však končí len u pozorného brankára hostí Kameniho.

74

Domáci tím sa prebil s loptou až dopredu, po nedovolenom zákroku získavajú domáci futbalisti priamy kop.

73

Čas sa začína už pomaličky hosťom rýchlo krátiť a stále prehrávajú o dva góly. Priebeh zápasu zatiaľ nasvedčuje tomu, že by sme sa mohli dočkať nejakého enormného tlaku zo strany hostí. Počkajme si však na záver stretnutia, či tam sa udeje niečo podobné.

72

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Víctor Álvarez, prichádza Burgui.

70

Hostia sa dostali do rýchleho brejku a dokázali vyslať aj nebezpečný center do 16-tky domácich, tam si však loptu dobre postrážila domáca obrana.

69

Rohový kop však domácim nič nepriniesol, brankár hostí Kameni dobre zapracoval vo vzduchu a loptu si stiahol do svojho náručia.

68

Postupným útokom sa domáci dostali až do pokutového územia hostí a získali rohový kop. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť.

67

Lopta je momentálne na kopačkách domácich futbalistov, ktorí pohodlne kombinujú medzi sebou a snažia sa tak kontrolovať priebeh zápasu, ktorý sa zatiaľ vyvíja v ich prospech.

66

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Duda, prichádza Ricardo Horta.

65

V pokutovom území domácich teraz vznikom zmätok, ku zakončení hlavou sa napokon dostal Charles, bránu domácich však týmto pokusom minul.

64

Domáci teraz predviedli rýchlu akciu smerom dopredu, škoda pre nich že si Álvarez zle spracoval loptu, mohla byť z toho zaujímavá príležitosť pre domácich futbalistov.

63

Málaga si teraz vybojovala po chybe domácich loptu na svoje kopačky a snaží sa preniknúť s ňou dopredu. Domáci tím im však veľa priestoru neposkytuje.

62

Lopta je momentálne na kopačkách domácich futbalistov, ktorí si ju posúvajú medzi sebou a postupne sa tak posúvajú dopredu. To sa domácim fanúšikom páči a odmeňujú ich za to veľkým potleskom.

61

Ani teraz však hostia po rohovom kope neudreli. Vo vzduchu sa v osobnom súboji previnili útočným faulom a tak lopta pripadne domácim futbalistom.

60

Netrvalo však dlho a hostia si svojou aktivitou vybojovali ďalší rohový kop! Domáca defenzíva tak opäť bude čeliť štandartke zo strany hostí.

59

Druhý rohový kop za sebou však už hosťom nič zaujímavé nepriniesol a tak sa domáci tím ubránil bez problémov. Hostia sú však aj naďalej veľmi aktívny a vysoko napádajú rozohrávku hostí.

58

Málaga sa dostala do rýchleho brejku, získala rohový kop, vo vzduchu však dobre zapracoval domáci brankár Pau López a loptu vyboxoval na ďalší rohový kop pre hostí!

57

Veľa nechýbalo a mohli sme byť svedkami hattricku! Pérez sa dostal ku výborne centrovanej lopte, hlavou však len tesne minul bránu hostí!

56

Domáci celok sa dostal ku nebezpečnému priamemu kopu, lopta v pokutovom území hostí smerovala na prednú tyč, tam ju však dokázal obranca hostí odpratať do bezpečia.

55

Hosťom teraz na druhej strane nevyšiel rýchly prechod do útoku a o loptu tak prišli. Domáci sa pochopiteľne nikam neponáhľajú a pomaly zakladajú svoj útok na bránu hostí.

54

Dlho však netrvalo a hostia sa opäť dostali ku lopte, vyslali na domácu bránu aj strelu, avšak brankár Pau López nemusel zasahovať. Hosťom teraz nemožno uprieť snahu, v koncovke sú však aj naďalej jaloví.

53

Na dobre centrovanú loptu do vnútra 16-tky domácich teraz skákal Charles, loptu však tesne minul. Domáci tím si tak môže vydýchnuť a skúsiť s loptou založiť nejakú nebezpečnú situáciu.

52

Futbalisti hosťujúceho celku sú však od začiatku druhého polčasu veľmi aktívny a domácich dostávajú pod tlak. Domáca defenzíva však dnes zatiaľ úspešne vzdoruje aj naďalej.

51

Hostia majú na konte dvojgólové manko a musia ho čo najrýchlejšie zmazať, ak chcú z toho zápasu vyťažiť nejaké body. Momentálne sa tlačia s loptou dopredu, avšak nedarí sa im v koncovke.

50

Malága svojou aktivitou získala rohový kop, s ním si však domáci futbalisti poradili a hostí do žiadnej situácie nepustili.

49

Domáci futbalisti však z priameho kopu napokon žiadnu zaujímavú príležitosť nevyťažili a pri lopte sú tak už hostia.

48

Pérez, ktorý hrá dnes veľmi aktívne sa dostal ku lopte, neprešiel však cez obrancu hostí, ktorý si však pomohol rukou a tak domáci tím získava priamy kop.

47

Druhý polčas sa nám už naplno rozbehol! Výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa snažia s loptou preniknúť na útočnú polovičku. Do druhého dejstva spravili obaja aktéri po jednej zmene v zostave.

46

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Arthur Boka, prichádza Javier Ontiveros.

46

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Juan Rafael Fuentes, prichádza Rubén Duarte.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na trávniku, druhý polčas sa nám tak čoskoro môže začať!
Skončil sa nám zaujímavý prvý polčas, pri ktorého sledovaní sme sa určite nenudili! Hostia boli od úvodu zápasu aktívnejší, ale po dvoch rýchlych brejkoch domácich inkasovali dva góly oba z kopačky Péreza a tak domáci tím vyhráva po prvom polčase 2:0! Hostia sa tlačia s loptou dopredu, dostávajú sa aj do šancí, tie však väčšinou končia na pozornom domácom brankárovi, ktorý má na svojom konte už niekoľko výborných zákrokov. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:35!

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Hlavný rozhodca nadstavuje ešte jednu minútu!

44

V závere prvého polčasu sú pri lopte domáci, nikam sa neponáhľajú a pečlivo vyčkávajú na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí prvé dejstvo.

43

Hostia zahrávali po faule priamy kop, naložili s ním však veľmi zle a napokon sa do žiadnej nebezpečnej príležitosti nedostali. Domáci tím tak je pri lopte a snaží sa nazbierať pred koncom prvého polčasu cenné sekundy.

42

Žltú kartu dostáva Álvaro González (RCD Espanyol Barcelona).

42

A Lopéz opäť vyťahuje ďalší výborný zákrok! Amrabat sa na pravej strane dostal ku lopte, jeho strelu však domáci brankár vyráža na rohový kop!

41

Málaga teraz trocha pritlačila na domáci celok, odrazená lopta sa následne dostala ku Fornalsovi, jeho strela však domáceho brankára nepreverila a ten si pripisuje ďalší úspešný zákrok.

40

Žltú kartu dostáva Papakouli Diop (RCD Espanyol Barcelona).

39

Domáci napokon po faule získali nebezpečný priamy kop, center do pokutového územia hostí sa dostal až ku Rocovi, ten však len tesne minul bránu hostí!

37

Rohový kop napokon žiadne nebezpečenstvo neprinieslo a domáci futbalisti sú už pri lopte a snažia sa preniknúť až pred bránu hostí.

36.

36

Pau López v bráne domácich predviedol opäť výborný zákrok! Charles sa dostal po výbornej prihrávke ku lopte, jeho šikovná strela však brankára domácich neprekvapila a ten ju výborným zákrokom posiela na rohový kop!

35

Žltú kartu dostáva Duda (Málaga CF).

34

Málaga získala však loptu, vyrazila do rýchleho brejku, loptu sa snažil Amrabat pred domácou 16-tkou posunúť na svojho spoluhráča, to sa mu však nepodarilo a taj hostia o loptu prišli.

33

Dnes veľmi aktívny Pérez mal zálusk na ďalší presný zásah, strihol si tak pekné sólo, hostia však jeho úmysle prečítala a loptu pred ním však odkopli za postrannú čiaru. Domáci tak ešte v útoku ostávajú.

32

Hostia sa prebojovali až ku bráne domácich, získali zaujímavý priamy kop, ktorý však zrealizovali veľmi zle a tak domácim napokon žiadne nebezpečenstvo nehrozilo.

30

Domáci celok sa dostal do rýchleho brejku a získal na svoju stranu rohový kop. Loptu však už má vo svojej moci brankár hostí Kameni a dopredu tak teraz pôjdu hostia.

29.

29

Domáci tím mal teraz veľké šťastie! Hostia začínajú čoraz viac hroziť a teraz sú domáci radi, že neinkasovali gól! Domáci brankár ostal šokovaný, že centrovaná lopta prepadla až ku bráne, tá napokon opečiatkovala jej ľavú tyč a odrazila sa do náručia domáceho brankára.

28

Málaga rozohrala tento rohový kop nakrátko, s loptou však bola vyhnaná na svoju polovičku, odkiaľ sa snaží založiť ďalší útok.

27

Amrabat sa však zmocni lopty a po jeho útočnej aktivite získavajú hostia rohový kop. Domáci sa tak už formujú v zadných radoch.

26

Netrvalo dlho a do útoku sa opäť dostali hostia, prebojovali sa až pred 16-tku domácich, tam to však zbytočne prekombinovali a loptu tak strácajú. Dopredu tak ide domáci celok.

25

Domácim futbalistom však teraz ich útočný výpad nevyšiel, postranný rozhodca signalizuje ofsajd.

24

Ani teraz sa aktívnym hosťom nepodarilo nijak výrazne preveriť domácu defenzívu. Domáci sa tak dostali ku lopte a pohodlne kombinujú a posúvajú sa dopredu.

23

Hostia to teraz skúsili po pravej strane, centrovanú loptu do domácej 16-tky však už má vo svojom náručí domáci brankár Pau Lopéz.

22

Málaga však ešte svoje zbrane neskladá a snaží sa čo najrýchlejšie streliť kontaktný gól, ktorý by ich vrátil späť do hry. Domáca defenzíva si však na útočné výpady hostí dáva veľký pozor.

21

Hostia tak opäť inkasovali a nevyzerá to v tomto zápase s nimi nijak ružovo. Domáci tím sa dostáva do rýchlych brejkov, častejšie aj miestami drží loptu a hlavne je pozorná ich defenzíva.

20

20. Hernán PÉREZ - 2:0

20

Espanyol Barcelona dala gól!
Skóre zápasu sa nám však presa len mení! Domáci tím sa dostal do rýchleho brejku, rozohral krásnu útočnú akciu, do pokutového územia hostí sa dostala lopta až ku HERNÁN PÉREZ , ktorý krásnou strelou posiela domácich do vedenia 2:0 a zaznamenáva tak aj svoj druhý presný zásah v tomto zápase!

19

Mohlo byť vyrovnané! Domáci si nerozumeli v rozohrávke, po veľkej chybe sa ku lopte dostal hosťujúci Amrabat, jeho prízemnú strelu však domáci brankár výborne vyrazil do bezpečia a drží tak domáce vedenie o jeden gól!

18

Domáci futbalista Fuentes je už späť na trávniku, diváci ho vítajú veľkým potleskom. Momentálne sú pri lopte práve domáci futbalisti.

17

Momentálne sledujeme skôr taký súboj o loptu z oboch strán. Žiadne zaujímavé výpady či momenty diváci na štadióne možnosť vidieť nemajú.

16

Hra sa nám teraz na chvíľu prerušila, pretože na trávniku ostal ležať domáci Fuentes o osobnom strete. V hre sa už pokračuje, zatiaľ však bez domáceho futbalistu.

15

Žltú kartu dostáva Nordin Amrabat (Málaga CF).

14

V posledných chvíľach zápasu sú aktívnejší hostia, momentálne sa snažili o rýchlu útočnú akciu po pravej strane, domáca obrana však opäť výborne zasiahla. Hosťom sa zatiaľ nedarí preniknúť cez pozornú defenzívu hostí.

13

A opäť sme boli svedkami nedovoleného zákroku! Priamy kop rozohrávali teraz hostia, center smerujúci na Weligtona však domáca obrana pokryla a tak sa hostia do ničoho zaujímavého nedostali.

12

Domáci pekne zakombinovali pred bránou hostí, hostia však čisto odobrali útočiacim domácim futbalistom loptu a dostávajú sa tak do rýchleho brejku.

11

Hostia však s loptou opäť ďaleko neprenikli, po útočnom faule strácajú loptu a dopredu tak môže ísť domáci celok. Hostia sa tak rýchlo vracajú späť.

10

Domácim futbalistom tento priamy kop napokon nevyšiel, po zlej rozohrávke bol napokon odmávaný ofsajd a tak sa ku lopte dostanú futbalisti Málagy.

9

Opäť rýchla útočná akcia domácich futbalistov, po nedovolenom zákroku získava domáci celok ďalší nebezpečnejší priamy kop.

8

Hostia sa však v týchto chvíľach ku lopte dostávajú len sporadicky a opäť útočia domáci futbalisti. Nedarí sa im však preniknúť s loptou pred bránu hostí.

7

Od úvodu zápasu boli aktívnejší hostia, avšak práve oni inkasovali úvodný gól tohto zápasu. Uvidíme, ako sa zápas bude vyvíjať naďalej.

6

6. Hernán PÉREZ - 1:0

6

Espanyol Barcelona dala gól!
Domáci tím sa napokon ujíma prekvapivo vedenia 1:0! Rýchla útočná akcia po pravej strane, ku lopte sa dostal HERNÁn PÉREZ, prenikol s loptou do pokutového územia, tam si krásne zasekol obrancu hostí a výbornou strelou prekonal brankára hostí – 1:0!

6

Rohovému kopu sa domáci opäť ubránili. Momentálne je domáci tím pri lopte a snaží sa preniknúť dopredu a nebezpečne zaútočiť.

5

Lopta sa po exekúcii priameho kopu odrazila od múru na rohový kop! Hostia sú tak v úvode zápasu veľmi aktívny, domáci sa prakticky ešte nedostali ani za polovičku ihriska.

4

Avšak hostia sa zakrátko opäť dostali ku lopte, vyrazili do rýchleho brjeku a po faule na prenikajúceho Dudu získavajú nebezpečný priamy kop.

3

Málaga ešte zahrávala rohový kop, hostia sa však do žiadnej nebezpečnej situácie nedostali a tak sa domáci futbalisti dostávajú ku lopte.

2

Prvá veľká šanca tohto zápasu prichádza hneď v úvode! Hostia sa dostali do útoku, lopty sa zmocnil Amrabat, vyslal peknú strelu na domácu bránu, brankár Pau López však výborným zákrokom podržal svoj tím!

1

Zápas sa nám už naplno rozbehol! Úvodný výkop zápasu patril hosťom, ktorí sa už pokúšajú o prvú útočnú akciu v tomto zápase.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Pred samotným výkopom je tu ešte vzdanie úcty obetiam teroristického útoku v Paríži!
Oba tímy v sprievode rozhodcov práve prichádzajú na trávnik! Po úvodných formalitách sa nám tak zápas môže začať, prajem príjemný športový zážitok!
Príjemný večer všetkým futbalovým fanúšikom! Vítam Vás pri sledovaní on-line textového prenosu zo zápasu RCD Espanyol Barcelona – Málaga CF. Do začiatku veľa času neostáva, čas si môže skrátiť naštudovaním zostáv oboch mužstiev. Zápas povedú z pozície rozhodcov páni Juan Martínez Munuera – Roberto Alonso Fernández, David Canales Cerdá. Na štadióne je už všetko pripravené, tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
Úvodné zostavy:

RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C), Álvaro González, Roco, Fuentes – V. Sánchez, Diop – H. Pérez, Asensio, V. Álvarez – F. Caicedo.
Náhradníci: Bardi – R. Duarte, Sevilla, Burgui, Abraham González, Sylla, G. Moreno.

Málaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri, Weligton (C), Boka – Tissone, Fornals – N. Amrabat, Duda, J. P. Carlos – Charles.
Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Miguel Torres, Horta, Tighadouini, Recio.

Rozhodca: Juan Martínez Munuera – Roberto Alonso Fernández, David Canales Cerdá.
Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a prajem príjemný večer! Dnes sa spoločne zameriame na zápas medzi RCD Espanyol Barcelona – Málaga CF s výkopom o 20:30!

Týmto víkendom pokračuje najvyššia futbalová súťaž v Španielsku s názvom Primera Division. V 12.kole na seba narazia domáci celok RCD Espanyol Barcelona, ktorý sa momentálne nachádza na 13.mieste a hostia Málaga CF, ktorej momentálne patrí 17.miesto.

Už tabuľkové postavenie oboch tímov napovedá, že kto bude v tomto zápase favoritom. Je ním tak domáci celok, ktorému sa však v posledných zápasoch až tak nedari, z posledných 5 zápasov 1 vyhral, 2 remizoval a 3 prehral. V poslednom kole nestačil na Bilbao, ktorému podľahol 1:2. Ani hostia na tom nie sú v poslednej dobe nijak lepšie, z posledných zápasov 2 vyhral a 3 prehral. V poslednom kole hostia nestačili na Betis, ktorému podľahli 1:0.

Proti sebe sa tak postavia dva tímy, ktorým sa v poslednej dobe nedarí podľa predstáv, uvidíme, ako tento zápas napokon dopadne. Oba tímy nutne potrebujú body.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

RCD Espanyol Barcelona – Malaga CF

2:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 6. H. Pérez, 20. H. Pérez

Karty:   40. Diop (ESB), 42. Álvaro González (ESB), 76. Pau López (ESB), 79. Asensio (ESB), 90+1. V. Sánchez (ESB) – 15. N. Amrabat (MLG), 35. Duda (MLG)

RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C), Álvaro González, Roco, Fuentes (46. R. Duarte) – V. Sánchez, Diop – H. Pérez, Asensio (86. G. Moreno), V. Álvarez (72. Burgui) – F. Caicedo.
Náhradníci: Bardi – R. Duarte, Sevilla, Burgui, Abraham González, Sylla, G. Moreno.

Malaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri, Weligton (C), Boka (46. Ontiveros) – Tissone, Fornals – N. Amrabat (78. Tighadouini), Duda (66. Horta), J. P. Carlos – Charles.
Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Miguel Torres, Horta, Tighadouini, Recio, Ontiveros.

Rozhodca: Juan Martínez Munuera – Roberto Alonso Fernández, David Canales Cerdá