Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

OGC Nice – Paríž Saint-Germain

0:3

koniec (0:2)

04.12.2015, 20:30 • Allianz Riviera • 17. kolo • David Panuška cz

Fortuna: 6.5 4.3 1.5

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:6.
Střely mimo: 5:9.
Rohy: 3:2.
Ofsajdy: 2:4.
Fauly: 9:11. (22:26:36)
Je konec. Druhý poločas nám nabídl jedinou branku, kterou vstřelil fenomén Ibrahimovič. Branek mohlo být více, ale nakonec byli 'jen' tři. PSG se po výborném výkonu zase oddálili vrcholu tabulky a míří za dalším titulem, který bude již čtvrtý v řadě. Já se s vámi pro dnešek loučím a u francouzského fotbalu zase někdy nashledanou!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Edinson Cavani následně dostal míč z brankové čáry na hranici vápna, odkud se mu ovšem nepovedlo svojí střelou přidat branku. Utkání nám pomalu a jistě končí.

90+2

Edinson Cavani dobíhal míč, který mířil za čáru a pokoušel se jej předat do vápna na lépe postavené spoluhráče, ale míč v záklonu špatně trefil a ten mu z kopačky sjel.

90+1

Ángel Di Mária posílal míč do vápna, kde byl dlouhovlasý Cavani. Ten ale k míči aktivně nepřistupoval a jeho přihrávka byla brankářem zachycena.

90

Začíná nám poslední minuta dnešního utkání. Kamery si všimly Zlatana Ibrahimoviče, jenž předal svůj dres jednomu z fanoušků, který si pro něj přišel. Krásné gesto.

89

Nyní jde vidět, jaké pokyny hosté mají. Edinson Cavani mohl jít směrem dopředu, ale místo toho předal míč obráncům, kteří si nahrávají mezi sebou.

87

Hostí kombinují před vápnem a zkouší svého soupeře čímkoliv překvapit. Jejich úsilí ovšem není tak značné, jako v předchozích minutách.

85

Obránce Aurier tělem odstavil Seriho a dostává za to žlutou kartu. Rozhodčí nejspíše sečetl menší zákroky, jinak této kartě nerozumím.

85

PSG utkání opravdu jen dohrává, a to kombinační hrou po celém hřišti. Už nevidíme tak aktivní fotbal, jako doposud.

83

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Vincent Koziello, přichází Stéphan Raheriharimanana.

81

Stále vidíme kombinaci hostí, kteří spíše utužují svou kombinační hru. Je to takový menší trénink na další utkání nejen na Ligue1.

80

PSG jen kombinuje ve středu hřiště a kontroluje dnešní skvělou výhru aktivní hrou. PSG kráčí za čtrnáctou výhrou v tomto ročníku.

78

Z levé strany se dostával míč před branku, kde byl nebezpečný Cavani, ale ten se nakonec k míči nedostal. Cardinale vyběhl a přihrávku pohotově lapil.

77

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází Saïd Benrahma.

77

Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Zlatan Ibrahimović, přichází Lucas Moura.

76

Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Thiago Motta, přichází Ezequiel Lavezzi.

75

Edinson Cavani dostal míč z levé strany a následně posílal míč na branku. Místo branky ale doslova sestřelil jednoho z bránících hráčů, který se zvedá těžce.

OGC Nice – Paríž Saint-Germain

0:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 35. Cavani (Ibrahimović), 44. Ibrahimović (pen.), 61. Ibrahimović (Di María)

Karty:   40. Matuidi (PSG), 85. Aurier (PSG)   43. Hult (NIC)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:11.

OGC Nice: Cardinale – Baysse, Bodmer, Le Marchand – Genevois (62. Boscagli), Koziello (83. Raheriharimanana), Seri, N. Mendy, Hult – Ben Arfa, Germain (77. Benrahma).
Náhradníci: Hassen – Boscagli, Mallmann, Benrahma, A. Mendy, Puel, Raheriharimanana.

Paríž Saint-Germain: Trapp – Aurier, Silva, Marquinhos, Kurzawa – Stambouli, Motta (76. Lavezzi), Matuidi (58. Rabiot) – Di María, Ibrahimović (77. Moura), Cavani.
Náhradníci: Sirigu – Moura, Maxwell, Lavezzi, Rabiot, Luiz, Ongenda.

Rozhodca: Gautier – Annonier, Jeanne