Menu

Futbal

Francúzsky ligový pohár

FC Lorient – Dijon FCO

3:0

koniec (1:0)

15.12.2015, 20:00 • Osemfinále • Tomáš Hála (@tom_hala) cz

Fortuna: 1.56 3.8 5.3

Utkání končí jasnou výhrou domácího celku, který dokázal svému soupeři vstřelit hladce tři branky. Dijon sice přešel přes tři kola, dnes ale na prvoligový celek Lorient nestačil, ten si tak zajistil postup do dalšího kola. Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování. (21:53:17)

90+3

Konec zápasu.

88

Lorient právě vstřelil branku!
Zdá se, že je již opravdu rozhodnuto! Domácí přidávají krátce před koncem třetí branku, jejímž autorem je WALIB MESLOUB. Ten dokázal perfektně využít Lavigneho výbornou přihrávku.

80

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Touré, přichází Bellugou.

77

Benet se rozhodl překvapit své protihráče a z dálky vypálil poměrně dobrou ránu, obrana Lorientu nakonec míč zblokovala na rohový kop.

75

Wow, Traoré se postavil k rohovému kopu, který stočil rovnou do brány. Ačkoliv to Basilio nečekal, tak se mu podařilo míč chytit.

74

Traoré se hned po chvíli na hřišti dostal ke střele, avšak Basilio předvedl jistý zákrok a střelu čerstvého hráče zneškodnil.

71

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Philippoteaux, přichází Bouanga.

68

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Jeannot, přichází Traoré.

62

Lees-Melou si naskočil na centr Beneta, který šel do rohového praporku, avšak míč nakonec v bráně neskončil, obrovská šance!

58

I domácí tým má svého potrestaného hráče.

55

Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Thiam, přichází Bizet.

53

Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Bamba, přichází Souquet.

52

Lorient právě vstřelil branku!
Domácí využívají velmi rychle přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! ROMAIN PHILIPPOTEAUX, který se trefil přízemní střelou mimo dosah brankáře Basilia, tak navazuje na dnes již tak dobrý výkon.

47

To je ale hodně špatný začátek pro hosty! Sané obdržel druhou žlutou kartu, zápas pro něj tedy končí!

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas. Domácí ukázali svou kvalitu, soupeře jasně přehráli a vstřelili jednu branku. Uvidíme, co přinese druhý poločas.

45

První poločas skončil.

45

Domácí na hostující celek neskutečné tlačí, avšak Dijon se dobře brání. Již osm akcí odvrátil na rohový kop.

39

Druhou žlutou kartu v zápase dostává opět hostující hráč.

38

Lorient právě vstřelil branku!
Jako bych to zakřikl, máme zde opravdu první branku! BENJAMIN JEANNOT se dostal před bránou hostujícího celku k dorážce a z veliké blízkosti se nemýlil, domácí vedou 1:0!

35

Lorient má zatím jasnou převahu, ve všem. 61% držení míče, 4 střely na bránu a 5 rohových kopů. Vypadá to, že je jen otázkou času, kdy padne úvodní branka.

27

Mesloub zahrával rohový kop, avšak svoji střelou trefil pouze připravenou zeď složenou z hráčů Dijonu.

24

Máme zde první žlutou kartu dnešního zápasu. Sané (DIJ) zezadu ostře sestřelil Jeannota, rozhodčí toto musel potrestat!

21

Maury se vápně dostal k odraženému balonu a pokoušel se vypálit z první, ale bránu přestřelil.

19

Hosté zahrávali rohový kop a málem se dostali do vedení! Belmonte si naskočil na centr a hlavičkou poslal míč do dobrých míst, avšak Chaigneau předvedl perfektní zákrok!

16

Philippoteaux si nabíhal na přihrávku od Warise, obránci Dijonu ale dokázali balon odrazit na rohový kop, z toho již domácí nic nevytěžili.

13

Philippoteaux se natlačil s balonem na střed a zkusil delší střelu po zemi, Basilio se ale na zem dostal velmi rychle a balon dokázal zastavit.

10

Dvě veliké šance si vytvořil Lavigne, který v jedné z nich po rychlé akci z pravé strany nedokázal prostřelit brankáře Basilia.

8

Po následné akci si dokonce domácí mohli vyzkoušet standardní situaci v podobě rohového kopu, avšak z této pozice se jim bránu ohrozit nepodařilo.

6

Nyní už musel být v pozoru Basilio, jelikož se domácí propracovali až ke střele na bránu, hostující brankář ale svůj tým podržel.

4

Hosté si v dalším nebezpečném útoku dokonce i vypracovali pozici, jejich střela ale skončila mimo bránu.

2

V prvních minutách se oba celky dostaly do poměrně nebezpečných útoku, avšak ani jeden z nich nakonec nevytěžil ani pouhou střelu na bránu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Lorient: Chaigneau – Paye, Kone "C", Touré, Le Goff – Mulumba, Mesloub, Philippoteaux, Lavigne – Jeannot, Waris
Náhradníci: Lecomte, Bellugou, Guerreiro, Jouffre, Traoré, Bouanga, Moukandjo

Dijon FCO: Basilio – Bamba, Sané, Paulle "C", Andonian – Belmonte, Ngoyi, Maury – Benet, Lees-Melou – Thiam
Náhradníci: Dilo, Souquet, Sammaritano, Amalfitano, Babit, Bizet.
Dijonu se ve druhé nejvyšší francouzské soutěži opravdu daří, na svém kontě má již 36 bodů a díky tomu je na prvním místě tabulky. Naopak Lorient na tom není až tak dobře, avšak proti Dijonu je tu jedna zásadní věc, jedná se o prvoligový celek, kvalita soupeřů je tady trochu někde jinde. Aktuálně se domácí celek nachází na osmé příčce se 25 body, v posledních zápasech se mu ale moc nedaří. Toto střetnutí tak bude velmi zajímavé, ačkoliv jsou domácí velikým favoritem.
Zatímco pro domácí celek to bude první zápas v poháru, hostující Dijon už má za sebou celkem tři duely. V tom prvním svedl poměrně vyrovnanou bitvu s Creteilem, který nakonec byl poražen 4:3. V dalším zápase zavítal Dijon na hřiště Mét, kde vyhrál hladce 2:0, v zatím posledním zápase porazil Reims 2:1.
Dobrý den, vítám vás u sledování online přenosu u zápasu francouzského poháru. V zápase, který zpestří dění úterního večera, se střetnou týmy FC Lorient a Dijon FCO- Úvodní výkop zápasu je naplánován na 20. hodinu, zápasem vás provede Tomáš Hála.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

FC Lorient – Dijon FCO

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. Jeannot, 52. Philippoteaux, 88. Mesloub

Karty:   58. Kone (LOR) – 24. Sané (DIJ), 39. Belmonte (DIJ)   47. Sané (DIJ)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 10:3.

FC Lorient: Chaigneau – Paye, Kone "C", Z. Touré (80. Bellugou), Le Goff – Mulumba, Mesloub, Philippoteaux (71. Bouanga), Lavigne – Jeannot (68. Traoré), Waris
Náhradníci: Lecomte, Bellugou, Guerreiro, Jouffre, A. Traoré, Bouanga, Moukandjo

Dijon FCO: Basilio – Bamba (53. Souquet), Sané, Paulle "C", Andonian – Belmonte, Ngoyi, Maury – Benet, Lees-Melou – Thiam (55. Bizet)
Náhradníci: Dilo, Souquet, Sammaritano, Amalfitano, Babit, Bizet