Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Real Sociedad San Sebastian

3:1

koniec (1:0)

30.12.2015, 16:00 • Santiago Bernabéu (Madrid) • 17. kolo • Patrik Saloky

Zápas v Madride sa skončil. Druhý polčas priniesol tri góly, z toho dva skončili v sieti Realu Sociedad. V 49.minúte vyrovnal na 1-1 Bruma, no v 68. minúte vrátiť vedenie Realu Madrid pekným gólom Ronaldo, a v 86. minúte upravil na 3-1 Vázquez. Domáci boli v dnešnom stretnutí lepším tímom a zaslúžene zvíťazili. Ronaldo síce nepremenil jeden pokutový kop, no mrzieť ho to nemusí, pretože aj tak dvomi gólmi pomohol svojmu tímu k výhre nad Realom Sociedad. (17:51:58)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Prebieha posledná minúta dnešného zápasu. Loptu majú hráči Realu Sociedad, ktorí sa ešte snažia o zníženie nepriaznivého stavu.

90+2

Ronaldo skúsil priamu strelu na bránu, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Nasleduje odkop brankára Rulliho.

90+1

Po faule Bergaru na Balea budú domáci zahrávať priamy kop z 30 metrov. Pri lopte je už Cristiano Ronaldo.

90+1

V druhom polčase sa budú nadstavovať 3 minúty.

90

Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Rohový kop nepriniesol žiadnu príležitosť, a lopta je už v strede ihriska.

89

Marcelo hľadal spoluhráčov pred bránou Realu Sociedad, ale je z toho iba ďalší rohový kop.

88

Real Madrid má loptu na svojich kopačkách a kontroluje záver zápasu. Hostia ešte bojujú, ale dnes to už zrejme stačiť nebude.

87

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Modrić, a nahradí ho Casemiro.

86

86. Lucas VÁZQUEZ - 3:1

86

Real Madrid dal gól! Bale poslal skvelý center do 16ky Realu Sociedad, ktorým našiel LUCASA VÁZQUEZA a ten nedal brankárovi Rullimu žiadnu šancu.

85

Hráči Realu Sociedad držia loptu na útočnej polovici, ale zatiaľ sa všetko deje príliš ďaleko od domácej brány.

84

Vázquez si urobil dobrú pozíciu na strelu, ale jeho pokus z 20 metrov bol zblokovaný. Loptu už majú hostia, ktorí sa rýchlo presúvajú na útočnú polovicu.

83

Domáci smerovali do rýchleho protiútoku, ale Ronaldo si netrúfol na šprint proti dvom obrancom Realu Sociedad a akciu zabrzdil. Hráči Realu Sociedad mu loptu zobrali a hra sa presunula na polovicu domáceho tímu.

82

Rohový kop hostí nepriniesol žiadnu príležitosť, a hra sa presunula do stredu ihriska.

81

Po prihrávke do domácej 16ky sa vo veľkej príležitosti ocitol Pardo, ale jeho zblokovaná strela minula pravú žrď. Nasleduje rohový kop Realu Sociedad.

80

Na opačnej strane akcia Realu Sociedad, ale brankár Navas mal ľahkú prácu. 55%-45% to je držanie lopty v doterajšom priebehu dnešného zápasu.

79

Rohový kop Realu Madrid nepriniesol žiadnu príležitosť, ale spomalený záber ukázal, že po prihrávke od Vázqueza sa v sklze Martínez dotkol lopty rukou a domáci mali zahrávať pokutový kop. Rozhodcovia to však nevideli, a tak hra pokračuje ďalej.

78

Pardo fauloval v strede ihriska a domáci zahrávali priamy kop. Marcelo sa snažil prejsť cez Martíneza ale vybojoval iba ďalší rohový kop.

77

Loptu už získali hráči Realu Madrid, ktorí postupne prešli na útočnú polovicu. Tam sa im zatiaľ príliš nedarí prekonať obranný val Realu Sociedad.

76

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Benzema, a nahradí ho Vázquez.

75

Bruma sa snažil presadiť v domácej 16ke, ale jeho strela bola zblokovaná. Následne strieľal z 20 metrov Pardo, ale jeho pokus smeroval vedľa pravej žrde domácej brány.

74

Hostia sa usadili na útočnej polovici, no lopta je častejšie za postrannou čiarou ako na hracej ploche.

72

Pardo poslal do domácej 16ky pomerne dobrú loptu, ale tá našla iba hráčov Realu Madrid ktorí ju odkopli do bezpečia. Následne skúsil ešte strelu z veľkej vzdialenosti Yuri, ale jeho pokus smeroval vedľa pravej žrde domácej brány.

71

Hráči Realu Madrid zahrávali rohový kop z ľavej strany, ale ten nepriniesol žiadnu príležitosť. Po faule na Velu budú hostia zahrávať priamy kop z cca 30 metrov.

71

Elustondo sa zranil po zrážke so spoluhráčom Martínezom a musí byť ošetrovaný na hracej ploche.

70

Skvelá akcia Realu Madrid. Ronaldo prihral Kroosovi a ten Benzemovi, ktorý z niekoľkých metrov vypálil na bránu no pozorný Rulli jeho strelu vyrazil.

69

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Jonathas, a nahradí ho Vela.

68

68. Cristiano RONALDO - 2:1

68

Real Madrid dal gól! Desiaty rohový kop Realu Madrid priniesol druhý gól CRISTIANA RONALDA. Lopta od Marcela našla Ronalda, ktorý strelou bez prípravy poslal loptu k pravej žrdi.

67

Priamy kop hráčom Realu Sociedad vôbec nevyšiel, a loptu už majú domáci. Tí sa veľmi rýchlo presunuli na útočnú polovicu a vybojovali rohový kop.

66

Bergara bol faulovaný v strede ihriska, a hostia získavajú priamy kop. Hráči už smerujú do domácej 16ky.

65

Hostia predviedli peknú akciu, ale Illarra sa v domácej 16ke nepresadil a lopta skončila v rukaviciach brankára Navasa. Na opačnej strane strela bez prípravy od Benzemu, ale jeho pokus bol veľmi nevydarený a lopta len pomaličky doletela k brankárovi Rullimu.

64

Tréner Realu Madrid Benítez nervózne pobehuje pred svojou lavičkou a nemožno sa čudovať, pretože prípadná remíza s Realom Sociedad by takmer určite znamenala jeho odchod z Madridu.

63

Hráči Realu Sociedad držia loptu na svojich kopačkách a prihrávajú si v strede ihriska. Domáci ich napádajú s tromi hráčmi, no zatiaľ bez úspechu.

62

Illarramendi vidí žltú kartu po faule na Pepeho.

62

Kovačić našiel v 16ke Realu Sociedad Benzemu, ale jeho nevydarená hlavička nemohla spôsobiť problémy brankárovi Rullimu.

61

Kovačić sa snažil vysunúť Marcela, ale jeho prihrávka bola príliš prudká a lopta končí za čiarou. Nasleduje odkop brankára Rulliho.

60

Rohový kop Realu Madrid nepriniesol žiadnu príležitosť, a do útoku už zamierili hráči Realu Sociedad.

59

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Rodríguez, a nahradí ho Kovačić.

58

Bale sa dostal do veľkej príležitosti, ale jeho výbornú strelu z 20 metrov vyrazil brankár Rulli na rohový kop.

58

Na lavičke Realu Madrid sa chystá prvé striedanie. Na hracej ploche zatiaľ držia loptu hráči Realu Madrid.

57

Po faule na Prieta budú hostia zahrávať priamy kop v strede ihriska. Hráči už smerujú pred 16ku Realu Madrid.

56

Nacho vidí žltú kartu po faule na Prieta.

55

Real Madrid získal loptu v strede ihriska, a teraz sa na vlastnej polovici snaží založiť novú akciu.

53

53. Bruma (RSC)

53

Po skvelej prihrávke od Prieta sa do veľkej šance dostal Bruma, ale loptu si posunul príliš ďaleko, a situáciu vyriešil brankár Navas. Veľká škoda pre Real Sociedad, pretože toto mohlo skončiť gólom.

52

Rodríguez dobre potiahol loptu po ľavej strane, ale následnej neprihral presne do 16ky Realu Sociedad.

51

Hra sa presunula do stredu ihriska kde oba tímy bojujú o loptu.

50

Hráči Realu Madrid sa snažia rýchlo odpovedať, no Ronaldova strela z veľkého uhla skončila iba na bočnej sieti.

49

49. BRUMA - 1:1

49

Real Sociedad San Sebastian dal gól! Je vyrovnané. Hráči Realu Sociedad predviedli veľmi peknú akciu, po ktorej dávajú vyrovnávajúci gól. BRUMA dostal v 16ke domáceho tímu dobrú prihrávku, a krásnou strelou nedal šancu brankárovi Navasovi.

48

Pardo skúsil priamu strelu na bránu, ale jeho pokus smeroval tesne nad.

47

Modrić fauloval Jonathasa, a hostia budú zahrávať priamy kop z cca 25 metrov.
Dnešné stretnutie sleduje 69 896 divákov.

46

V Madride sa začal druhý polčas zápasu medzi Realom Madrid a Realom Sociedad San Sebastian. Úvodný výkop patril hráčom Realu Sociedad, ktorí po prvom dejstve prehrávajú 0-1.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas v Madride sa skončil. Priniesol jeden gól, jednu nepremenenú penaltu a niekoľko ďalších zaujímavých momentov. Domáci mohli vyhrávať už v 24. minúte, no Ronaldo poslal loptu z pokutového kopu tesne nad bránu Realu Sociedad. Svoje zaváhanie napravil v 42. minúte, keď premenil druhý pokutový kop a poslal domácich do vedenia 1-0. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne už o 15 minút.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Druhá minúta nadstaveného času neprináša nič zaujímavé. Real Madrid drží loptu na svojich kopačkách a čaká na koniec prvého polčasu.

45+1

Nadstavený čas prináša ďalší rohový kop Realu Madrid, no ten končí rovnako ako tie predošlé, teda bez ohrozenia brankára Rulliho. Lopta je už v strede ihriska.

45+1

V prvom polčase sa budú nadstavovať 2 minúty.

45

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza zranený Canales, a nahradí ho Pardo.

45

Prebieha posledná minúta prvého polčasu. Je však takmer isté, že rozhodcovia ešte nadstavia 2-3 minúty. Ronaldo strieľal z hranice 16ky, ale jeho strela bola veľmi nepresná.

43

Záver prvého polčasu patrí Realu Madrid, ktorý sa dostal do vedenia a teraz sa znova snaží niečo vymyslieť pred 16kou Realu Sociedad.

42

42. Cristiano Ronaldo (REA)

42

Real Madrid dal gól! Druhý pokutový kop už CRISTIANO RONALDO premenil, a domáci vyhrávajú 1-0. Loptu poslal do ľavej časti brány, a hoci brankár Rulli smer strely vystihol, loptu vyraziť nedokázal.

41

41.

41

Canales sa zranil a musí byť ošetrený. Bolo to však nezavinené, a všetko sa stalo ešte v strede ihriska pred akciou Balea. Hraciu plochu opúšťa na nosidlách.

41

Marztínez vidí žltú kartu za protesty.

40

Bale predviedol skvelú individuálnu akciu a následne odcentroval do 16ky Realu Sociedad. Loptu zasiahol rukou Yuri a bude z toho druhý pokutový kop pre Real Madrid!

39

Benzema sa snažil presadiť v 16ke Realu Sociedad, ale lopta končí bola príliš rýchla a končí v rukaviciach brankára Rulliho.

38

Ronaldo sa snažil odcentrovať do 16ky Realu Sociedad, ale lopta skončila za postrannou čiarou. Následne pálil z 14 metrov Benzema, ale jeho strela smerovala do stredu brány kde bol pripravený Rulli. Štatistika striel na bránu 10-5.

37

Hostia s loptou na kopačkách smerujú pred domácu 16ku. Hra je v posledných minútach pomerne vyrovnaná.

36

Na opačnej strane tvrdá strela Modrića z cca 25 metrov, ale lopta smerovala iba do stredu brány kde bol pripravený Rulli.

35

35. Jonathas (RSC)

35

Príležitosť Realu Sociedad. Jonathas zakončoval hlavou z 10 metrov, ale jeho pokus smeroval tesne vedľa pravej žrde domácej brány.

35

Ronaldo fauloval v strede ihriska Bergaru, a hostia získavajú priamy kop. Postupne sa posúvajú pred domácu 16ku.

34

Hostia sa rútili do rýchleho protiútoku, ale Bruma pred 16kou Realu Madrid zle prihral Yurimu a tým sa celá akcia zabrzdila. Hráči Realu Sociedad následne o loptu prišli, a tak sa to celé skončilo bez ohrozenia domácej brány.

33

Po faule Yuriho domáci zahrávali priamy kop z cca 35 metrov, ale loptu posunuli iba smerom dozadu. Novú akciu teda začínajú na vlastnej polovici.

32

Yuri vidí žltú kartu po faule na Balea.

31

Hráči Realu Madrid zahrávali ďalší rohový kop, ale ani tentokrát z toho nebolo ohrozenie brány Realu Sociedad. Domáci sú jasne lepším tímom, no zatiaľ sa nedokážu gólovo presadiť.

30

Prieto zakončoval hlavou v 16ke Realu Madrid, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.

29

Po faule Realu Madrid zahrávali hostia priamy kop z cca 35 metrov, ale lopta našla v domácej 16ke iba hráčov v bielych dresoch.

28

4-1 to je štatistika striel na bránu. Domáci sú naozaj produktívnejší, no zatiaľ svoje šance nepremieňajú, a nevyužili ani pokutový kop. Teraz Benzema hľadal Cristiana Ronalda v 16ke Realu Sociedad, ale jeho center bol príliš dlhý a lopta končí za čiarou.

27

Benzema skúsil strelu z cca 25 metrov, ale jeho pokus skončil v rukaviciach brankára Rulliho.

26

Do útoku zamierili hráči Realu Madrid a vybojovali si piaty rohový kop. Tentokrát z ľavej strany.

25

Stav sa teda po penalte nemení, a hostia si môžu vydýchnuť. Po faule Realu Madrid budú hostia zahrávať priamy kop v strede ihriska.

24

24. Cristiano Ronaldo (REA)

24

Cristiano Ronaldo nepremenil pokutový kop! Loptu poslal nad bránu Realu Sociedad.

23

Yuri fauloval Benzemu a domáci budú zahrávať pokutový kop!

23

23. Karim Benzema (REA)

23

Penalta pre Real Madrid!

21

Akcia Realu Madrid sa skončila po ofsajde v ktorom bol Benzema, no domáci sa veľmi rýchlo znova dostali k lopte a už sú pred 16kou Realu Sociedad.

20

Domáci zahrávali štvrtý rohový kop v dnešnom zápase, ale ten nepriniesol žiadnu príležitosť. Napriek tomu domáci ostávajú na útočnej polovici.

19

Real Madrid oblieha 16ku Realu Sociedad, no zatiaľ bez ohrozenia brány. Hostia veľmi dobre bránia a nepúšťajú domácich do žiadnej šance.

18

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza zranený Agirretxe, a nahradí ho Bruma.

17

Agirretxe na nosidlách opúšťa hraciu plochu, a na lavičke hostí sa pripravuje striedanie.

16

Cristiano Ronaldo skúsil strelu z veľkej diaľky, ale jeho prízemný pokus smeroval vedľa pravej žrde.

14

Na opačnej strane veľká príležitosť hostí. Agirretxe sa už dostával do šance, ale proti brankárovi Navasovi si neporadil. Teraz ostáva ležať na trávniku, no penalta z toho nebude.

13

13. Keylor Navas (REA), Imanol Agirretxe (RSC)

13

Hráči Realu Madrid sa usadili na útočnej polovici, ale zatiaľ sa všetko deje príliš ďaleko od brány Realu Sociedad.

12

Hostia zahrávali prvý rohový kop v dnešnom zápase, ale hlavička Martíneza smerovala tesne vedľa ľavej žrde domácej brány.

11

Yuri skúsil strelu z 25 metrov, ale trafil iba Pepeho ktorý ostáva ležať na trávniku.

10

Celá akcia Realu Madrid končí po útočnom faule Benzemu. Hostia získavajú priamy kop vo vlastnej 16ke.

9

Veľká príležitosť domáceho tímu. Cristiano Ronaldo zakončoval z niekoľkých metrov, ale brankár Rulli predviedol ďalší výborný zákrok, ktorým loptu vyrazil do bezpečia.

8

8. Cristiano Ronaldo (REA), Karim Benzema (REA)

8

Jonathas padá v domácej 16ke po súboji s Pepem, ale hlavný rozhodca tento súboj neposúdil ako nedovolený. Do útoku idú hráči Realu Madrid.

7

Jonathas si v útoku počínal nedovolene, a tak budú domáci zahrávať priamy kop pri rohovej zástavke. K lopte smeruje brankár Navas.

6

Druhý rohový kop Realu Madrid už nepriniesol žiadnu príležitosť, a do útoku môžu ísť hostia.

5

Po prvej akcii Realu Madrid nasledoval aj prvý rohový kop, a Pepe skvelou hlavičkou vystrašil brankára Rulliho. Ten musel vytiahnuť skvelý zákrok,ktorým loptu vytlačil nad bránu.

4

Akcia Realu Sociedad sa končí po ofsajde, v ktorom bol Agirretxe. Loptu získavajú hráči domáceho tímu, ktorí sa zatiaľ nevedia dostať do herného rytmu.

3

Pri lopte sú znova hráči Realu Sociedad, ktorí sa snažia dostať cez prehustený stred ihriska.

2

Prvá akcia Realu Madrid skončila už v strede ihriska, a do útoku zamierili hostia. Strela Canalesa z cca 25 metrov však smerovala vysoko nad bránu, a tak nasleduje odkop brankára Navasa.

1

Zápas v Madride sa začal. Domáci dnes nastúpili v tradičných bielych dresoch, a hostia v červeno-modrých. Úvodný výkop patril hráčom Realu Madrid, ktorí sa na vlastnej polovici snažia založiť prvú akciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Navas – Danilo, Pepe, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić, Kroos, James Rodríguez – Bale, Benzema, Ronaldo.

Náhradníci: Casilla – Varane, Kovačić, Casemiro, L. Vázquez, Jesé, Isco.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, Carlos Martínez, I. Martínez, Yuri – Prieto, Illarramendi, Bergara, Canales – Agirretxe, Jonathas.

Náhradníci: Olazábal – Bruma, Vela, Pardo, Litri, D. Reyes, de la Bella.

Rozhodca: José González González- J.Santos, J.Pérez.
Vítam Vás pri sledovaní futbalového zápasu španielskej Primery División medzi Realom Madrid CF a Realom Sociedad San Sebastian.

Real Madrid CF

Real Madrid neprežíva najlepšiu sezónu. V Lige majstrov síce všetko funguje podľa predstáv, no kuriózne vypadnutie z ligového pohára a momentálne tretie miesto v tabuľke Primery División sú už horšie. Po 16 kolách majú hráči Realu Madrid na svojom konte 33 bodov, a v tabuľke im patrí spomínané tretie miesto za mestským rivalom Atléticom Madrid a prvou Barcelonou. Posledné štyri ligové zápasy priniesli 9 bodov za tri výhry a jednu prehru. Neisté miesto trénera Beníteza zachránil posledný zápas, v ktorom hráči Realu dokázali zvíťaziť nad Rayom Vallecano vysoko 10-2.

Real Sociedad San Sebastian

Do Madridu zavíta Real Sociedad, ktorý sa momentálne nachádza v pokojnom strede tabuľky. Po 16 kolách majú hráči Realu Sociedad na svojom konte 16 bodov, a v tabuľke im patrí 14. miesto. Od pásma zostupu ich však delia iba dva body, a tak musia byť ostražití aby sa v závere sezóny vyhli bojom o záchranu. Posledné štyri zápasy hráčom Realu Sociedad štyri body za jednu výhru, jednu remízu a dve prehry. V poslednom zápase nestačili na Villarreal, s ktorým prehrali 0-2.

Dnešný zápas sa odohrá na štadióne Estadio Santiago Bernabéu v Madride, ktorý má kapacitu 85 454 divákov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Real Madrid – Real Sociedad San Sebastian

3:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 42. Ronaldo, 68. Ronaldo, 86. L. Vázquez – 49. Bruma

Karty:   56. Nacho Fernández (REA) – 32. Yuri (RSC), 41. Carlos Martínez (RSC), 62. Illarramendi (RSC)

Real Madrid: Navas – Danilo, Pepe, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić (87. Casemiro), Kroos, James Rodríguez (59. Kovačić) – Bale, Benzema (76. L. Vázquez), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Varane, Kovačić, Casemiro, L. Vázquez, Jesé, Isco.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, Carlos Martínez, I. Martínez, Yuri – Prieto, Illarramendi, Bergara, Canales (45. Pardo) – Agirretxe (18. Bruma), Jonathas (69. Vela).
Náhradníci: Olazábal – Bruma, Vela, Pardo, Litri, D. Reyes, de la Bella.

Rozhodca: José González González- J.Santos, J.Pérez

Diváci: 69 896