Menu

Futbal

Talianska Seria A

Carpi FC 1909 – Udinese Calcio

2:1

koniec (1:0)

09.01.2016, 15:00 • Stadio Alberto Braglia, Modena • 19. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295) cz

Tipsport: 3.1 3.2 2.47

Zápas je tedy za námi a i přes ne moc pohledný herní projev nakonec vyhráli domácí. Carpi šlo po ojedinělé akci do vedení 2:0, ale vzápětí snížil Zapata a domácí tak museli začít betonovat. Nakonec se vážně ubránili a odnášejí si z dnešního mače proti Udinese všechny body. Ode mne je to dnes vše, přeji pěkný zbytek víkendu a loučím se. (17:00:19)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Carpi drží míč na útočné polovině a asi to bude v dnešním zápase vše.

90+3

Za zakopnutí vidí žlutou Saugher.

90+3

Do dobré šance se hnalo Carpi, ale Saughreova přihrávka byla zblokována a tu druhou už sebral Karnezis.

90+1

Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Jerry Mbakogu, přichází Emanuele Suagher.

90

Přidány jsou čtyři minuty.

89

Stále se domácí drží, ale stále je to spíše silou vůle. Další centr sebral Belec a dlouho vyčkává s rozehráním.

87

Felipe fauloval Mbakogua, ale Carpi opět spíše pošetřilo čas a míč nakoplo do země nikoho. Tohle asi ke zvýšení náskoku nepovede.

85

Udinese se stále snaží útočit, ale Carpi zavřelo krám a brání v plném počtu hráčů. Uvidíme, jestli tento beton přinese výhru.

83

Do velké šance se dostali hosté po dalším rohu, když se z velké mely dostal míč až k Felipemu a ten pálil do tyče Belecovy brány!

82

Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází Marquinho.

81

Po rohovém kopu se hrozilo ale na druhé straně a Zapata na míč jen těsně nedosáhl!

78

Za hosty fauloval kousek před vápnem náletem do útočníka zezadu Piris, vidí žlutou a navíc tu je nebezpečný přímák pro Carpi.

76

Teď jsou domácí pod vážně hodně velkým tlakem, vypadá to ale, že Udinese bude mít velký problém s tím, dostat se do šance. Zatím se totiž nepovedlo.

74

I dále útočí hosté, které ten snižující gól nabudil. Vypadá to, že Carpi se bude nakonec ještě hodně klepat o výhru.

72

72. Duvan ZAPATA - 2:1

72

Udinese právě vstřelilo branku!
Tak to ještě bude zajímavé! Další šťastný odraz se totiž odehrál na druhé straně, kde Lodi sice svým pasem napálil beky, ale míč se nakonec dostal k DUVANU ZAPATOVI, jenž procedil míč skrz smolně zasáhnuvšího Belece!

70

70. Lorenzo LOLLO - 2:0

70

Carpi právě vstřelilo branku!
Tak z ničeho nic přišla akce domácích a je tu gól, který asi potápí veškeré naděje hostů na bodový zisk! Po velké závaru ve vápně se míč odrazil ke zcela volnému a nikým nehlídanému LORENZU LOLLOVI, který tvrdou ránou poslal míč za zmateného Karnezise!

68

Teď už to vypadalo, že přijde kontr Carpi, ale domácí nejeví žádnou snahu hrát dopředu a tak přišel pouze velice chabý nákop dopředu, který se neujal.

66

Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Antonio Di Gaudio, přichází Marco Crimi.

65

Tlak Udinese hodně opadl a už se opět hraje hlavně ve středu pole, což vyhovuje Carpi a to tak zdržuje, co to jde.

63

Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Silvan Widmer, přichází Alexis Zapata.

62

Di Natale se dostával do úniku, ale jeho náběh přišel moc brzy, takže se vystavil do ofsajdu.

60

Teď musel na zem Karnezis, ke střele se totiž po pasu za obranu dostal z voleje Lasagna, ale řecký gólman jeho střelu vytáhl na roh!

58

Teď to zkusilo Carpi středem, ale ani to nebylo úspěšné a nakonec si tak Udinese poradilo.

56

Momentálně se hraje ve středu pole a ani jeden z týmů se nedokáže dostat přes obranu toho druhého.

54

Do dobré šance se dostával domácí Lasagna, ovšem míč si nakonec moc předkopl a z možnosti na únik tak byl akorát odkop Danila!

52

Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Stipe Perica, přichází Antonio Di Natale.

51

Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raffaele Bianco, přichází Kevin Lasagna.

49

Carpi se zatím výlučně brání a ve druhé půli se moc nepředvedlo, Udinese je zatím o hodně lepší.

47

K první větší šanci poločasu se dostal Fernandes, který pálil z hrany vápna po zemi, jeho střelu ale Belec chytil.

46

Začal druhý poločas.
Tak po prvním poločase mám celkem smíšené pocity a za sebou už několik vypitých energy drinků, protože to moc velká zábava nebyla a oči se musely všem divákům ospalostí zavírat. V podstatě, když to shrnu, za 45 minut jsme viděli tři zaznamenáníhodné situace. Nejprve pálil z dálky k tyči Lodi, Belec vyrazil. Poté se dostal do šance domácí Zaccardo, ale opět pálil pouze do gólmana. Nakonec hlavou otevřel skóre Pasciuti a to byl konec vší zábavě. Doufejme, že se to ve druhé půli zlepší.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta a ta se už chýlí ke konci, zatím to vypadá, že Carpi dohraje poločas na útočné půlce.

44

Ani další akce hostů nevedla k úspěchu, když střela Andana šla neskutečně hodně mimo.

42

Teď Udinese trochu zabralo a Carpi se spíše bránilo, žádná šance ale nepřišla a domácí se v klidu osvobodili dlouhým odkopem.

40

Ke střele se po následném centru dostal Cofie, ale bloky zafungovaly dobře a jeho střelu srazily do náruče Karnezise.

39

Domácí teď chtěli pokutový kop, žádali o něj ale marně, protože svému pádu Bianco hodně přidal. Carpi tak má po dobré akci pouze rohový kop.

36

Do akce se už dostával Perica, nakonec ale Belec vyběhl a míč sebral. Na druhé straně získal Di Gaudio aut.

34

Teď z brány včas vyběhl Karnezis a další akci domácích zamezil, jeho celek se ale stále po inkasované brance nedostal do hry.

32

K dalšímu zakončení domácích se dostal Bianco, ale jeho pokus z dálky se neujal a skončil vedle.

30

Carpi se ale snaží hrát aktivně i po vstřelené brance a Udinese se nemůže dostat do většího tlaku. Zatím hosté nepodávají ideální výkon. A domácí? Ti sice také ne, ale zatím to stačí.

28

Hosté se snažili kontrovat a také měli přmý kop, ovšem ten skončil pouze zakončení Badua hodně nad.

26

26. Lorenzo PASCIUTI - 1:0

26

Carpi právě vstřelilo branku!
Tak toto je velký šok pro hosty! Z ničeho nic a vlastně z ojedinělé šance totiž Carpi neomylně udeřilo! Na přímý volný kop totiž vystoupal daleko výše než bránící Widmer LORENZO PASCIUTI a z blízkosti poslal míč hlavou přesně k tyči, mimo dosah bezmocného Karnezise!

24

Čirou náhodou se dostali domácí opět ke střele, ale tu bych snad tak ani neklasifikoval, protože mi přišlo, že byla tak pomalá, že by se možná zastavila o vápno, kterým je namalovaná branková čára. Každopádně tuto nedůraznou hlavičku Mbakongua Karnezis v pohodě sebral ze země.

22

Teď sice získali míč nazpět domácí, ale zase ho odevzdali. A vlastně se to samé stalo i po chvíli znova. Oba týmy mezi sebou hrají s míčem hru "Horká brambora", kdy se ani jeden nechce spálit a držet ho náhodou moc dlouho.

20

Nadále ale sledujeme šedivý zápas plný nepřesností a bojovnosti obou celků, zoufale tomu ale chybí kvalita.

18

Tak velká šance se z ničeho nic udála i na druhé straně! Přihrávku do vápna dostal po několika šťastných odrazech Zaccardo, z blízka ale trefil pouze nohu padajícího Karnezise!

16

K první větší šanci a vlastně vůbec první střele celého zápasu se dostal z dálky Lodi, jeho projektil k tyči ale vytěsnil na rohový kop Belec!

14

Opět to zkoušelo po straně Carpi, ale bylo to stejně sterilní, jako dnes zatím všechny útoky obou týmů. Na první vážnější vzrušení pořád čekáme.

12

Do zakončení se na druhé straně tlačil Badu, nakonec ale úspěšný nebyl. Následný centr do vápna domácích také nepochodil.

11

Zatím nesledujeme nijak záživný zápas a vypadá to, že to bude klasický duel, který rozhodně první a dost možná jediná branka. Teď ještě aby vůbec padla.

9

Domácí jsou o trochu lepším týmem posledních minut, k žádnému většímu ohrožení brány se ale zatím nedostali.

7

Kousek za středem pole byl faulován Di Gaudio, následný přímák byl rozehrán do strany a Carpi o míč po chvíli přišlo.

5

Hosté jsou zatím vyrovnaným soupeřem a snaží se hrát aktivně, ovšem žádný ofenzivní fotbal zatím nesledujeme.

4

Po delší odmlce se o slovo směrem vpřed přihlásilo i Carpi, ale nakonec domácí získali pouze rohový kop.

2

Na zemi zůstal hostující Perica po srážce s Romagnolim, ale vypadá to, že bude v pořádku a odchází za čáru. Opět se hraje dál.

1

Domácí v bílém měli první útočnou akci, ovšem jejich akce skončila velice rychle. Na druhé straně ale fauloval Fernandes, takže míč se zase vrací na domácí kopačky.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Pasciuti, Cofie, R. Bianco, Di Gaudio – Lollo – Mbakogu.
Náhradníci: Brkić – Lasagna, Crimi, Suagher, Martinho, Silva, Daprelà.

Udinese Calcio: Karnezis – Piris, Danilo, Felipe – Widmer, Badu, Lodi, Fernandes, Adnan – Perica, Théréau.
Náhradníci: Meret – Wague, A. Zapata, Di Natale, Emanuel Insúa, Iturra, Guilherme, Edenilson, Marquinho, Kone, R. Aguirre, Heurtaux.

Rozhodčí: Fabbri – Tonolini, Mondin.
Dobrý den, vítám Vás u zápasu Serie A, kde se proti sobě utkají týmy Carpi a Udinese.

O důležité domácí body bude bojovat FC Carpi, jenž je na předposledním místě v nezáviděníhodné pozici. Svého soupeře se však nezalekne, bezbranková remíza proti Laziu ho nabudila a proti Udine si věří. Zebry ale dvakrát naplno bodovaly a představa, že ztratí proti nováčkovi se jim pranic nelíbí.

Carpi se stále nachází v sestupových vodách a aby se jim alespoň na konci sezony vyhnulo, musí výsledkově zabrat. Zápas s Laziem by mohl být příslibem. Bezbranková remíza se přeci jenom nečekala, zvláště když Lazio v předchozím kole vyhrálo na půdě vedoucího Interu Milán. Získaný bod ale není náhodný, už v minulých kolech ukázal nováček soutěže, že umí sehrát vyrovnanou partii i s mnohem zvučnějšími týmy. Remíza s AC Milán, výhra na půdě Fiorentiny v rámci italského poháru a nyní zmiňovaná dělba bodů s Laziem. Ani zápas s Juventusem nebyl špatný, byť ho Carpi těsně prohrálo.

I přes všechny tyto aspekty bude v souboji s Udine outsiderem. Zebry patří mezi tradiční účastníky Serie A a toto utkání by měly zvládnout. Jak se totiž zdá, chytly na přelomu roku formu. Už před Vánocemi tým přerušil třízápasovou sérii porážek, když vyhrál na horké půdě turínského FC a po novém roce doma zdolal nevyzpytatelnou Atalantu Bergamo. Udine bylo v zápase s Bergamaschi lepším týmem a mohlo vyhrát i větším rozdílem.

Oba aktéři hlásí několik absencí. Carpi nemůže počítat hned se čtveřicí hráčů, jmenovitě Fedelem, Bubnjićem, Biancem a Matosem. V táboře hostí to pak jsou Merkel, Koné a dlouhodobě Domizzi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Carpi FC 1909 – Udinese Calcio

2:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 26. Pasciuti (R. Bianco), 70. Lollo (Lasagna) – 72. A. Zapata

Karty:   90+3. Suagher (CAR) – 78. Piris (UDI)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:7.

Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Pasciuti, Cofie, R. Bianco (51. Lasagna), Di Gaudio (66. Crimi) – Lollo – Mbakogu (90+1. Suagher).
Náhradníci: Brkić – Lasagna, Crimi, Suagher, Martinho, Silva, Daprelà.

Udinese Calcio: Karnezis – Piris, Danilo, Felipe – Widmer (63. A. Zapata), Badu, Lodi, Fernandes (82. Marquinho), Adnan – Perica (52. Di Natale), Théréau.
Náhradníci: Meret – Wague, A. Zapata, Di Natale, Emanuel Insúa, Iturra, Guilherme, Edenilson, Marquinho, Kone, R. Aguirre, Heurtaux.

Rozhodca: Fabbri – Tonolini, Mondin