Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Barcelona – Granada CF

4:0

koniec (2:0)

09.01.2016, 16:00 • Camp Nou (Barcelona) • 19. kolo • Patrik Saloky

: 1.1 26.0 84.0

Zápas v Barcelone sa skončil. Domáci ho podľa očakávaní zvládli, a pripisujú si dôležité víťazstvo. V druhom dejstve pridali domáci ešte dva góly, keď v 58. minúte zavŕšil svoj hattrick kapitán Messi, a v 83. minúte zvýšil na 4-0 Neymar. Domáci mohli pridať ešte niekoľko ďalších gólov, ale určite ich to nemusí mrzieť.
To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný večer. (17:53:42)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Márquez vypálil na bránu, ale jeho pokus zneškodnil brankár Bravo.

90+2

Dnešný zápas ukončí priamy kop Granady z cca 35 metrov.

90+1

Neymar predviedol skvelú akciu, ale jeho center pred bránou nedokázali hráči Barcelony zasiahnuť a tak loptu tečoval jeden z obrancov Granady.

90+1

V druhom polčase sa budú nadstavovať 2 minúty.

90

Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. V 16ke Barcelony si nedovolene počínal Isaac, a loptu získavajú hráči domáceho tímu.

89

Adriano si v útoku počínal nedovolene, a po jeho zákroku budú hostia zahrávať priamy kop na vlastnej polovici.

88

Blíži sa úplný záver dnešného zápasu. Lopta je na polovici Barcelony, kde sa hráči Granady snažia o jednu z posledných akcií.

87

Pri lopte sú znova hráči Barcelony, ktorí sa pomaly presúvajú pred 16ku Granady.

86

Messi hľadal v 16ke parádičkou Adriana, ale lopta smerovala k hráčom Granady. Barcelona predviedla ďalšiu super technickú akciu, ale piaty gól v sieti Granady z toho tentokrát nebol.

85

Granada sa snaží aspoň o čestný zásah, ale dnes jej to jednoducho nejde. Lopta končí pri brankárovi Barcelony, ktorý ju posiela svojim spoluhráčom.

83

83. NEYMAR - 4:0

83

Barcelona dala gól! V sieti Granady končí štvrtá lopta, no tentokrát to nie je gól z kopačky kapitána Messiho. Po peknej akcii Barcelony prihral Suárez pred bránu kde bol NEYMAR, a ten nedal brankárovi Fernándezovi žiadnu šancu.

82

Biraghi sa zranil v hlavičkovom súboji s Alvesom ale zdá sa, že sa to zaobíde bez ošetrenia.

81

Neymar si neporadil proti dvom obrancom Granady, a po akcii Barcelony nasleduje odkop brankára Fernándeza.

80

Pred nami je posledných 10 minút dnešného zápasu. Pri lopte sú hráči Barcelony, ktorí smerujú pred 16ku Granady.

79

Akcia Granady sa končí po ofsajde, v ktorom bol Édgar. Loptu získavajú domáci.

78

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Rochina, a nahradí ho Márquez.

77

Na lavičke Granady sa chystá posledné striedanie, zatiaľ čo na hracej ploche sa hostia snažia niečo vymyslieť pred 16kou Barcelony.

76

Pri lopte sú stále hráči Barcelony, ktorí aj v poslednej časti dnešného zápasu kontrolujú hru, a Granadu nepúšťajú do žiadnej príležitosti.

75

Barcelona sa usadila pred 16kou Granady, ale zatiaľ je to bez ohrozenia brankára Fernándeza.

74

Suárez bol vo veľmi dobrej pozícii, ale nevedel či má skôr prihrať pred bránu alebo vystreliť. Nakoniec zvolil technickú strelu k ľavej žrdi, ale lopta končí v rukaviciach brankára Fernándeza.

73

Po dvoch striedaniach môže hra pokračovať ďalej. Loptu majú hráči Barcelony, ktorí sa postupnými outovými vhadzovaniami dostávajú na útočnú polovicu.

72

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Peñaranda, a nahradí ho Rober.

71

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Arda Turan, a nahradí ho Adriano.

70

Barcelona sa usadila na útočnej polovici, a hráči Granady nevedia kam skôr skočiť. Domáci dnes predvádzajú futbal, vďaka ktorému sú najlepším tímom na svete.

69

Na opačnej strane krásna akcia Messiho s Neymarom pred 16ku Granady, ale v poslednej chvíli im radosť prekazil obranca Granady, ktorý loptu odkopol za postrannú čiaru.

68

Rochina pálil z vnútra 16ky, ale brankár Bravo jeho tvrdú strelu vyrazil do bezpečia.

67

Suárez hľadal v 16ke Neymara, ale lopta našla iba obrancov Granady. Tí sa veľmi rýchlo presunuli na útočnú polovicu.

66

Akcia Granady skončila 30 metrov pred bránou Barcelony, a do útoku tak idú znova domáci. Tí vyhrávajú 3-0, a ak sa nič mimoriadne nestane, dnešný zápas s prehľadom dotiahnu do víťazného konca.

65

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Vidal, a nahradí ho Alves.

64

Hráči Granady začínajú novú akciu pomalou rozohrávkou na vlastnej polovici. Tú im domáci znepríjemňujú vysokým napádaním s tromi hráčmi.

63

Vidal vidí žltú kartu po faule na Isaaca.

63

Ani tentokrát to Barcelona neurobila dobre, a hostia loptu veľmi rýchlo dostali do bezpečia.

62

Neymar sa snažil z veľkého uhla prihrať pred bránu, ale jeho snaha prináša iba ďalší rohový kop.

61

Priamy kop Barcelony skončil v múre hráčov Granady, a lopta sa dostala až do stredu ihriska.

60

Dória vidí žltú kartu za faul na Vidala.

60

Do konca dnešného zápasu ostáva ešte pol hodina hry. Do útoku znova zamierili hráči Barcelony, ktorí budú zahrávať priamy kop z cca 25 metrov.

58

58. Lionel MESSI - 3:0

58

Barcelona dala gól! Najprv sa do šance dostal Neymar, ktorý z uhla trafil pravú žrď brány Granady, ale k odrazenej lopte sa dostal kapitán LIONEL MESSI a ten už nezaváhal.

58

Hráči Granady predviedli dva nepríjemné fauly v strede ihriska, za ktoré dostali dve žlté karty. Následne sa do šance dostával Messi, ale v 16ke Granady o loptu prišiel práve v momente, keď chcel vystreliť na bránu.

57

Lombán vidí žltú kartu po faule na Neymara.

56

Édgar vidí žltú kartu po faule na Neymara.

55

Édgar neprešiel cez obrancov Barcelony, a tak sa aj táto akcia Granady končí neúspešne. Na opačnej strane padá v 16ke hostí Suárez, ale penalta z toho nebude.

54

Rakitić nenašiel pred 16kou Granady Suáreza a lopta končí za čiarou. Nasleduje odkop brankára Fernándeza.

53

Lombán pekne obstrelil múr hráčov, ale jeho pokus smeroval do stredu brány kde bol pripravený brankár Bravo.

52

Vidal fauloval Peñarandu, a hostia budú zahrávať priamy kop z 20 metrov. Veľmi dobrá príležitosť na priame ohrozenie brány.

51

Vermaelen fauloval Isaaca, a hostia zahrávali priamy kop z cca 25 metrov. Do domácej 16ky smerovala nebezpečná lopta, ale zakončenie Lombána bolo veľmi nepresné, a lopta skončila vysoko nad bránou.

50

Stále sa hrá na polovici Barcelony, no príliš ďaleko od domácej brány. Lopta je častejšie za postrannou čiarou ako na hracej ploche.

49

Hráči Granady zahrávali priamy kop z cca 40 metrov, ale lopta smerujúca do domácej 16ky skončila v rukaviciach brankára Brava.

48

Domáci začínajú novú akciu pomalou rozohrávkou na vlastnej polovici. Granada sa snaží napádať, no zatiaľ bez úspechu.

47

Prvá akcia druhého polčasu patrila hráčom Granady, ale žiadne ohrozenie domácej brány z toho nebolo. Pri lopte sú už hráči Barcelony a idú do útoku.

46

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Krhin, a nahradí ho Maínz.

46

V Barcelone sa začal druhý polčas dnešného zápasu medzi FC Barcelonou a Granadou CF. Úvodný výkop patril hráčom Granady, ktorý po 45 minútach prehrávajú 0-2.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas v Barcelone sa skončil. Priniesol dva góly a niekoľko ďalších príležitostí domáceho tímu. O oba presné zásahy sa postaral kapitán Messi, ktorý v 8. a 14. minúte zabezpečil dvojgólové vedenie pre svoj tím. Barcelona mala aj ďalšie veľké príležitosti, no tie nedokázala premeniť, a tak sa prvé dejstvo končí výsledkom 2-0. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začína už o 15 minút.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Prebieha posledná minúta prvého polčasu. Lopta je na polovici domáceho tímu, a zrejme sa už nič podstatné nestane.

44

Hra sa presunula na opačnú stranu ihriska, kde sa domáci snažia upraviť výsledok prvého polčasu na 3-0. Messi sa dostával do dobrej pozície, ale z veľkého uhla nedokázal zakončiť.

43

Po akcii Granady vypálil z 20 metrov Rochina, ale jeho tvrdá strela smerovala vedľa ľavej žrde domácej brány.

42

Rakitić našiel skvelým centrom v 16ke Granady Neymara, ale ten strelou bez prípravy trafil iba pravú bočnú sieť brány Granady.

41

Barcelona zahrávala priamy kop z cca 25 metrov, ale loptu smerujúcu do 16ky Granady vyrazil do bezpečia brankár Fernández.

40

Rohový kop Barcelony nebol úspešný, a ani snaha Neymara nepriniesla ohrozenie brány. Celá akcia sa končí odkopom od brány Granady.

39

Obrovská príležitosť Barcelony. Neymar prihrával pred bránu do čistej šance Messimu, ale v poslednej chvíli loptu zblokoval jeden z hráčov Granady a tá smerovala na rohový kop.

38

Rakitić skúsil strelu z cca 25 metrov, ale jeho pokus smeroval vedľa ľavej žrde brány Granady. Na strely je to zatiaľ 9-2 v prospech Barcelony.

37

Prvý polčas sa pomaly končí. Hráči Granady sa len veľmi ťažko dostávajú z vlastnej polovice, kedže ich rozohrávku napádajú traja hráči Barcelony.

36

Rakitić výborne prihral do 16ky Neymarovi, ktorý skúsil technickú strelu, ale jeho pokus smeroval tesne nad bránu Granady.

35

Hráči Granady sa vôbec nevedia dostať pred 16ku Barcelony, a ich akcie sa zväčša končia už v strede ihriska.

34

Akcia Barcelony sa končí po ofsajde, v ktorom bol Suárez. Loptu získavajú hráči Granady.

33

Hra sa presunula do stredu ihriska kde je množstvo súbojov o loptu.

32

Hostia zahrávali priamy kop z cca 25 metrov, ale lopta skončila iba v múre hráčov Barcelony.

31

Veľmi pekná akcia Barcelony. Suárez prihral do 16ky Vidalovi, ktorý prihral pred bránou Messimu, ale jeho strelu dokázal brankár Fernández vyraziť.

30

Do konca prvého polčasu ostáva ešte 15 minút. Domáci zatiaľ naplňujú predpoklady a zaslúžene vyhrávajú nad Granadou 2-0.

29

Rochina vidí žltú kartu po faule na Rakitića.

28

Hráči Granady začínajú novú akciu pomalou rozohrávkou na vlastnej polovici.

27

27.

27

Suárez a Neymar zahodili obrovskú príležitosť. V 16ke Granady si veľmi pekne prihrali, ale potom ju Suárez nepochopiteľne poslal vedľa pravej žrde.

26

Roberto hľadal v 16ke Granady Jordi Albu, ale ten bol tiesnený dvomi obrancami Granady a loptu si nedokázal spracovať.

25

Domáci zahrávali piaty rohový kop v dnešnom zápase, ale ten nepriniesol žiadnu príležitosť. Hráči Granady loptu rýchlo dostali do bezpečia.

24

Suárez výborne prihral do 16ky Messimu, ale jeho strela bola zblokovaná na rohový kop. Ten hráči Barcelony nerozohrali ideálne, a sami sa vytlačili až na vlastnú polovicu.

23

Hráči Granady sa usadili na útočnej polovici, ale zatiaľ je to bez strely na bránu. Všetko sa deje 20-30 metrov od brány Barcelony.

22

Messi hľadal v 16ke Granady Neymara, ale brankár Fernández bol rýchlejší a loptu má vo svojich rukaviciach.

21

Neymar predviedol technickú parádičku pred 16kou Granady, ale následne nepresne prihral a akcia Barcelony sa skončila.

20

Édgar fauloval v strede ihriska Turana, a domáci získavajú priamy kop. Hráči už smerujú pred 16ku Granady.

19

Arda Turan si v 16ke Barcelony počínal nedovolene, a je z toho priamy kop pre Granadu, ktorý rozohrá brankár Fernández.

18

Neymar sa znova dostával do veľkej príležitosti, keď si prebral loptu pred hranicou 16ky a brankár Fernández vybehol ďaleko pred svoju bránu, ale nakoniec si Neymar s touto situáciou neporadil, a bránu Granady vôbec neohrozil.

17

Neymar sa rútil do 16ky Granady, ale obrancovia hostí ho zastavili v poslednej chvíli presne na hranici pokutového územia. Následne sa domáci previnili faulom v strede ihriska, a Granada bude zahrávať priamy kop.

16

Hostia sa usadili na útočnej polovici, ale ich akcia sa končí po nepresnom centri do 16ky Barcelony, po ktorom lopta končí za čiarou. Nasleduje odkop brankára Brava.

14

14. Lionel MESSI - 2:0

14

Barcelona dala gól! Domáci už vyhrávajú o dva góly. Neymar prihral do 16ky Suárezovi, ten prihral pred bránu kde bol LIONEL MESSI, ktorý loptu bez väčších problémov dostal do siete.

13

Arda Turan sa dostával do veľkej príležitosti, ale v 16ke mu jeden z obrancov Granady trochu odkopol loptu, a Turanova strela bola veľmi nepresná.

12

Hráčom Granady sa podarilo získať loptu a zaútočiť, ale ich snaha sa skončila ešte pred 16kou Barcelony. Rubén Peréz fauloval Roberta, a domáci získavajú priamy kop.

11

Domáci sa usadili na útočnej polovici, ale zatiaľ sa všetko deje príliš ďaleko od brány Granady.

10

Granada sa snaží rýchlo odpovedať, ale Rochina to s aktivitou prehnal, a je z toho útočný faul v strede ihriska.

8

8. Lionel MESSI - 1:0

8

Barcelona dala gól! Teraz to už domácim vyšlo, a je z toho úvodný gól dnešného zápasu. V 16ke Granady poslal Arda Turan dobrú prihrávku pred bránu, na ktorú si nabehol LIONEL MESSI a nečakane dostal loptu do siete.

7

Ani tentokrát to domácim nevyšlo. Lopta z rohového kopu našla v 16ke iba hráčov v bielych dresoch, ktorí ju rýchlo dostali do stredu ihriska.

6

Messi našiel v 16ke Granady Suáreza, ktorý bol však vo veľmi ťažkej pozícii a nepodarilo sa mu prelobovať brankára Fernándeza. Nasleduje ďalší rohový kop Barcelony.

5

Rohový kop domáceho tímu nepriniesol žiadnu príležitosť, a na opačnej strane si v útoku nedovolene počínal Peñaranda. Loptu získavajú znova hráči Barcelony.

4

Obrovská príležitosť Barcelony. Messi poslal perfektný center za obranu Granady, po ktorom si loptu prebral Jordi Alba, ale ten loptu s prispením brankára Fernándeza poslal vedľa pravej žrde. Nasleduje rohový kop Barcelony.

3

Hra sa presunula na opačnú stranu ihriska kde domáci zahrávali prvý rohový kop. Ten však nepriniesol žiadnu príležitosť, a následná strela Rakitića smerovala vedľa pravej žrde. Nasleduje odkop od brány Granady.

2

O prvú strelu dnešného zápasu sa postaral Rochina, ktorý z veľkej vzdialenosti poslal loptu nad domácu bránu. Brankár Bravo nemusel zasahovať.

1

Zápas v Barcelone sa začal. Domáci dnes nastúpili v tradičných modro-červených dresoch, a hostia z Granady v bielych. Úvodný výkop patril hráčom domáceho tímu, ktorí sa snažia založiť prvú akciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: Bravo – Aleix Vidal, Piqué, Vermaelen, Alba – Roberto, Rakitić, Arda Turan – Messi, L. Suárez, Neymar.

Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Busquets, Adriano, Iniesta, Mathieu, Sandro.

Granada CF: Andrés Fernández – Méndez, Lombán, M. Dória, Biraghi – Krhin, R. Pérez – Rochina, Agbo, Success – Peñaranda.

Náhradníci: Kelava – El Arabi, R. Ibáñez, Miguel Lopes, Maínz, J. Márquez, F. Rico.

Rozhodca: Carlos Velasco Carballo- R.Fernández, M.Moreno.
Vítam Vás pri sledovaní futbalového zápasu španielskej Primery División medzi FC Barcelonou a Granadou CF.

FC Barcelona

Barcelone sa v poslednom období príliš nedarí. Po 17 zápasoch má na svojom konte 39 bodov, a v tabuľke Primery División jej patrí druhé miesto. Na vedúce Atlético Madrid strácajú hráči Barcelony dva body, no majú k dobru zápas s trápiacim sa Sportingom Gijon. V prípade výhry by sa posunuli na prvé miesto, no to si mohli zabezpečiť aj v predchádzajúcich zápasoch, ktoré príliš nezvládli a odniesli si z nich ,,iba,, remízy. Z posledných štyroch stretnutí dokázali zvíťaziť iba v jedinom, a vo zvyšných získali bod za remízu. V poslednom zápase remizovali s mestským rivalom Espanyolom 0-0, a tým iba potvrdili, že v poslednej dobe nemajú najlepšiu formu.

Granada CF

Do Barcelony pricestuje Granada, ktorej po 18 kolách patrí 17. priečka. Postavenie nad pásmom zostupu má určite ďaleko od predsezónnych očakávaní, no medzi 13. a 19. miestom je iba päťbodový rozdiel, a tak môže každý zápas hýbať poradím v dolnej časti tabuľky. V posledných štyroch zápasoch si hráči Granady pripísali 6 bodov za dve výhry a dve prehry. V poslednom stretnutí zdolali FC Sevillu 2-1.

Dnešný zápas sa odohrá na štadióne Camp Nou v Barcelone, ktorý má kapacitu 99 354 divákov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

FC Barcelona – Granada CF

4:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 8. Messi, 14. Messi, 58. Messi, 83. Neymar

Karty:   63. Aleix Vidal (BAR) – 29. Rochina (GRN), 56. Méndez (GRN), 57. Lombán (GRN), 60. M. Dória (GRN)

FC Barcelona: Bravo – Aleix Vidal (65. Dani Alves), Piqué, Vermaelen, Alba – Roberto, Rakitić, Arda Turan (71. Adriano) – Messi, L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Busquets, Adriano, Iniesta, Mathieu, Sandro.

Granada CF: Andrés Fernández – Méndez, Lombán, M. Dória, Biraghi – Krhin (46. Maínz), R. Pérez – Rochina (78. J. Márquez), Agbo, Success – Peñaranda (72. R. Ibáñez).
Náhradníci: Kelava – El Arabi, R. Ibáñez, Miguel Lopes, Maínz, J. Márquez, F. Rico.

Rozhodca: Carlos Velasco Carballo- R.Fernández, M.Moreno