Menu

Futbal

FA Cup

Doncaster Rovers FC – Stoke City FC

1:2

koniec (1:1)

09.01.2016, 16:00 • Keepmoat Stadium, Doncaster • 3. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic) cz

Tipsport: 4.1 3.3 1.8

57

57. Jonathan WALTERS - 1:2

57

Stoke City právě vstřelilo branku!
Hosté si však napravili chuť o pár sekund později! Thorsten Stuckmann nedokázal přesně odkopnout míč, a po lehkém zaváhání stopera se k míči dostal Peter Crouch. Anglický útočník posunul míč do středu pro JONATAHAN WALTERSE, který nádhernou ranou překonal Stuckamanna!

25

25. Nathan TYSON - 1:1

25

Doncaster právě vstřelil branku!
Domácí celek srovnává, a Keepmoat Stadium je v euforii! Celou akci začal ve středu hřiště Luke McCullough, který krásným sólem prošel až na hranici vápna, kde následně našel NATHANA TYSONA, jehož první střelu dokázal Haugaard parádním zákrokem lapit. Na dorážku zkušeného anglického útočníka byl již vša krátký!

15

15. Peter CROUCH - 0:1

15

Stoke City právě vstřelilo branku!
A favorit dnešního utkání se dostává po patnácti minutách do vedení, a vykračuje za postupem! Na pravé křídlo dostal od Shawcrosse centr Joselu, který se dokázal uvolnit ze souboje s Taylorem-Sinclairem, a centrem našel ve vápně PETERA CROUCHE! Zkušený anglický útočník ukázal, že to stále v noze má, a krásným zakončením nedal Stuckmannovi šanci!

Doncaster Rovers FC – Stoke City FC

1:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 25. Tyson – 15. Crouch, 57. Walters

Karty:   31. Tyson (DNC), 84. Grant (DNC) – 31. Wollscheid (STK), 39. van Ginkel (STK), 62. Walters (STK)

Doncaster Rovers FC: Stuckmann – McCullough, Alcock, Butler, Taylor-Sinclair (77. Main), Evina – Middleton (89.MacKenzie), Keegan (77. Chaplow), Grant – Tyson, Williams
Náhradníci: Davies, Main, Maroši, MacKenzie, Chaplow, Lund, Whitehouse

Stoke City FC: Haugaard – Bardsley (61. Johnson), Shawcross, Wollscheid, Wilson – Walters, van Ginkel, Adam (87.Sidwell), Joselu – Diouf, Crouch (66. Whelan)
Náhradníci: Johnson, Butland, Odemwingie, Sidwell, Shenton, Whelan, Dionatan

Rozhodca: Keith Stroud – Halliday, Hull (vš. Anglie)