Menu

Futbal

FA Cup

Bristol City FC – West Bromwich Albion

0:1

koniec (0:0)

19.01.2016, 20:45 • Ashton Gate Stadium, Bristol • 3. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon) cz

Tipsport: 3.8 3.3 2.03

To je z mé strany protentokrát vše, příště na počtenou! (22:52:00)
Nyní je tu už oficiální, favorizovaný West Bromwich Albion nakonec v odvetném zápase na bristolské půdě udolal Robins 1:0, postupový gól vsítil krátce po změně stran Salomón Rondón!

90+4

Konec zápasu.

90+3

Baggies totiž dělí několik sekund od postupu do čtvrtého kola FA Cupu!

90+2

Střídající vousáč Rickie Lambert se po prvním dotyku s míčem dočkal sborového a pronikavého pískotu ze strany domácích příznivců, příliš ho to ale mrzet nemusí.

90+1

Po nepovedené akci hráčů v červených dresech skončil balon v zámezí, Ben Foster s výkopem od své svatyně rozhodně nebude pospíchat...

90

Sudí Moss nastavil nad rámec základní hrací doby hned tři minuty!

90

...Na jehož místo nastupuje Rickie Lambert.

89

Tony Pulis sáhl ke svému poslednímu střídání. Ze hřiště už se pomalu šourá Victor Anichebe...

88

Baggies se ale zkušeně brání a svého soupeře ani nepouštějí k míči. Zdá se, že postup do čtvrtého kola účastníka Premier League nemine.

87

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Salomón Rondón, přichází Chester.

86

Domácím zbývá na vyrovnání zhruba pět minut, nyní už není kam uhnout a před čím se skrývat! Pokusí se Bristolští o zázrak?

85

Střídání v týmu Bristol City FC: ze hřiště odchází Scott Wagstaff, přichází Kieran Agard.

83

Kýžené vyrovnání nepřišlo ani po nařízeném rohovém kopu, Foster se ve vápně zorientoval ze všech nejrychleji a schoval centr z levé strany ve své náruči.

82

Ben Foster vyrazil Burnsův centr zpět k domácímu křídelníkovi, který bez váhání znovu vypálil, ale zkušený gólman West Bromu udržel Baggies ve vedení!

81

Centr z pravé strany dokázal Pocognoli odvrátit do autu, Robins se na začátku závěrečné desetiminutovky začínají pomalu, ale jistě nadechovat k závěrečnému tlaku.

80

Dnešní utkání sleduje na Ashton Gate Stadium 15185 diváků!

79

Vracející se McClean nedovoleně zastavil pronikajícího Wese Burnse, hostující středopolař může být rád, že za tento zákrok nevyfasoval žlutou kartu.

78

Střídání v týmu Bristol City FC: ze hřiště odchází Mark Little, přichází Luke Ayling.

77

Foster nemusel zasahovat anti po následném rohovém kopu, defenzivní hráz sešikovaná lodivodem Tonym Pulisem dokázala odvrátit balon do bezpečí.

76

K odraženému míči se na hranici pokutového území dostal Wes Burns, který se s tím nepáral a okamžitě vypálil, jeden ze zadáků Baggies ale jeho ránu dokázal zblokovat.

74

Z něj ale žádné nebezpečí pro Robins nepramenilo, jelikož domácí brankář O'Leary byl nedovoleným způsobem přistrčen k zemi, což neuniklo očím sudího Mosse.

73

McClean sice o balon v klíčovém momentu přišel, Baggies však budou mít k dispozici rohový kop z levé strany hřiště.

72

Diváci na Ashton Gate Stadium utichli, na vyprodaném stadionu v posledních minutách panuje nezvyklá komorní atmosféra.

71

Anichebe přenechal míč Salomonu Rondónovi, který si na kličku netroufl a posunul balon dozadu na Dawsona, jehož centr z pravé strany našel jen jednoho z hráčů v červeném.

70

Na vyrovnání jim přitom zbývá jen něco málo přes dvacet minut, momentální dění na hřišti nasvědčuje tomu, že Baggies mají našlápnuto k postupu do čtvrtého kola.

68

V posledních minutách se na hřišti nic převratného neděje, ani jeden tým se totiž nikam nežene. To platí i o Robins, kteří do kombinace na vlastní polovině zapojují i gólmana O'Learyho.

67

Střídajícímu Kodjiovi první dotek s balonem příliš nevyšel, balon je nyní v moci rozehrávajících zadáků West Bromu.

66

Střídání v týmu Bristol City FC: ze hřiště odchází Luke Anthony Freeman, přichází Jonathan Kodjia.

64

Little ale na průnikový pas nedosáhl, balon se stal snadnou kořistí Bena Fostera.

63

Následná akce Baggies ztroskotala ještě před půlící čarou, napadající Wilbraham s Burnsem vytlačili modrobílé až k jejich vlastnímu gólmanovi.

62

Hráči v červených dresech dostali nepovedenou rozehrávkou sami sebe pod tlak, Williams nakonec celou situaci uklidnil důrazným odkopem až na soupeřovu polovinu.

61

Domácí kapitán Wilbraham si balon nedokázal ideálně zpracovat, navíc k němu okamžitě přispěchal důrazný Jonny Evans. Balon tak skončil v autu.

60

Yacob byl ale faulován Wesem Burnsem, svěřenci Tonyho Pulise tak budou mít čas a klid na rozehrávku z vlastní poloviny.

58

Fotbalisté Bristolu se konečně vzpamatovali z šoku pramenícího z inkasovaného gólu, hráči v červených dresech jsou teď jednoznačně lepším týmem.

57

Stadionem to jen zahučelo, hlavička domácího kapitána Wilbrahama z hranice malého vápna ale proletěla vysoko nad břevnem Fosterovy svatyně.

56

Anichebe si nedokázal zpracovat snadnou přihrávku na polovině hřiště, balon se stal snadnou kořistí domácího křídelníka Reida.

54

Domácí se brání jen s velkými potížemi, Wagstaff teď ale dokázal zastavit rodící se akci Baggies hned v jejím zárodku. Nařízeného vhazování se ujme Michael Dawson.

53

Hráči v bílomodrých pruhovaných dresech jsou rázem mnohem aktivnějším týmem, skvadra Tonyho Pulise po úvodním gólu ožila.

52

52. Salomón RONDÓN - 0:1

52

West Brom právě vstřelil branku!
Baggies se pár minut po začátku druhého poločasu ujímají vedení! Rozlítaná domácí defenzíva pod tlakem úplně zapomněla na SALOMÓNA RONDÓNA, který z bezrostřední blízkosti nedal mladíkovi O'Learymu šanci!

50

Jeho exekuce se ujal Pocognoli, jenž sice dokázal obstřelit před sebou stojící zeď, balon však poté proletěl několik metrů vedle pravé tyče.

49

Vracející se Freeman nedovoleně strčil do unikajícího Sessègnona, Baggies tak budou zahrávat přímý kop z velmi nadějné pozice!

48

Na jejím konci stál nigerijský snajpr Victor Anichebe, jehož centr z pravé strany ale postrádal přesnost a balon rozvlnil horní síť domácí svatyně z její vnější části.

47

Výkopu druhé půle se ujali bristolští fotbalisté, kteří však o míč vzápětí přišli a družina Tonyho Pulise už zakládá protiakci.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka je za námi. K vidění byl vyrovnaný fotbal s několika šancemi na obou stranách, stav je však stále bezbrankový, a ve druhé půli se tak můžeme těšit na pořádné drama. Na Ashton Gate Stadium se vrátíme ve 21:48, tak buďte s námi u toho!

45+3

První poločas skončil.

45+2

Exekuce přímého kopu se ujal Luke Anthony Freeman, jeho lob ale nebyl přesný a Foster zasahovat nemusel!

45+2

Yacob byl dokonce za postrkování napomenut kartou žluté barvy.

45+1

Rozhodčí stále nedal svolení k rozehrávce přímého kopu, v pokutovém území Baggies je totiž k vidění jedna velká strkanice.

45

Sudí Moss nad rámec první půle nastavil dvě minuty!

44

Burns vyslal parádním průnikovým pasem Reida , který byl na hranici pokutového území faulován Yacobem a domácí budou v samém závěru první půle rozehrávat přímý kop ze skvělé pozice!

43

V samotném závěru první půle si svěřenci Tonyho Pulise dokázali vytvořit tlak na útočné polovině, k dalšímu zakončení se ale tentokrát nedostali.

41

41. McAuley tečoval Gardnerův pokus těsně vedle!

41

S tou Bromwichští nenaložili vůbec špatně! Gardnerovu skákavou ránu ještě hlavičkou tečoval McAuley, míč ale proletěl těsně nad břevnem bristolské klece!

40

Vracející se Burns si v souboji s unikajícím Pocognolim počínal nedovoleně, Baggies tak budou mít k dispozici rozehrávku z levé strany hřiště.

39

Posmívat se hráčům soupeře po nepřesných střelách je v Bristolu nejspíš zvykem, nyní se terčem domácích příznivců stal Salomón Rondón, jehož pokus z otočky proletěl vysoko nad břevnem.

38

Aktivní Burns to nemyslel vůbec špatně, jeho přihrávce na Wilbrahama ale postrádala přesnost. Kulatý nesmysl je v zámezí, Ben Foster si ho připravuje k odkopu.

37

Z následného přímého kopu však Baggies nic kloudného nevymysleli a právě faulovaný Anichebe byl pod tlakem nucen vrátit balon stoperům.

35

Pořízek Victor Anichebe byl hned dvakrát v krátkém časovém sledu stažen na trávník nestíhajícím Packem, sudímu po opakovaném prohřešku domácího středopolaře došla trpělivost a hra je přerušena.

34

Dalekonosná rána Jamese McCleana za nic nestála, z tribun se ozval ironický potlesk a následovat bude pouze odkop od O'Learyho svatyně.

33

Příznivci Robins se užuž nadechovali, začínalo to totiž vypadat, že Wes Burns se dostane do rychlého protiútoku. Nestalo se tak, velšský křídelník hned u půlící čáry o balon přišel.

32

Hosté s provedením autového vhazování dlouho vyčkávali, z tribun se začíná ozývat pískot. V poslední desetiminutovce ani jeden tým příliš fotbalové krásy nenabídl...

31

Yacob hokejovým bodyčekem seslal na trávník bezmocného Reida, což nemohlo uniknout pozornosti hlavního arbitra Mosse.

29

Akce Baggies skončila ještě před půlící čarou, ale ani následný rychlý protiútok domácího celku díru do světa neudělal. Burns totiž na prudkou přihrávku nedosáhl a balon se dokutálel až do zámezí.

28

Burnsův centr z pravé strany nikoho v červeném dresu nenašel, hostující stoper Baker zkušeně odhlavičkoval míč do bezpečí.

27

Bristolští ale s míčem nic kloudného nevymysleli, balon skončil v autu a vhazování se ujme hostující zadák Pocognoli.

26

Sessègnon to přehnal s agresivitou v souboji s Wagstaffem u postranní čáry, Robins tak budou mít na rozehrávku spoustu, spoustu času.

24

Victor Anichebe se zmocnil odraženého míče a nic nevymýšlel. Hostující středopolař vypálil z nějakých dvaceti metrů, míč ale trefil vnější stranou kopačky a přesnost jeho rány tomu odpovídala.

23

Svěřenci Tonyho Pulise po své první větší šanci převzali iniciativu a rázem jsou aktivnějším týmem, hráči v červených dresech se ale pozorně brání.

22

Little v nesnázích odhlavičkoval balon přímo na kopačku Gardnera, který vypálil z první a jeho tvrdý projektil jen těsně minul pravou tyč bristolské svatyně!

21

Dvacet minut hry je za námi a zatím byl k vidění velmi pohledný fotbal. Bristolští jsou dokonce o něco aktivnější než favorit.

20

Exekuce nařízeného přímého kopu se ujal Luke Anthony Freeman, po jeho stříleném centru to ale stadionem jen zahučelo. V trmě-vrmě před Fosterem se nejlépe zorientoval jeden ze zadáků Baggies a odkopl míč do bezpečí.

19

Burns zůstal po zákroku střídajícího Pocognoliho ležet na trávníku, sudí Moss hru přerušil až poté, co se spustil pískot z tribun.

18

Victor Anichebe na dalekonosný nákop adresovaný jemu nedosáhl, balon se dokutálel až do zámezí a následovat bude odkop od O'Learyho svatyně.

17

Brunt pro dnešek končí, jeho místo na trávníku zaujme belgický legionář Pocognoli.

16

Severoirský bojovník Brunt se ocitl v bolestech na trávníku, odkud jej po nějaké době sprovodili do zámezí týmoví fyzioterapeuti.

14

14. Burnsova gólovka!

14

Uff, to byla šance! Wes Burns se po pravé straně vyřítil proti Fosterovi, svatyni Baggies ale ze skvělé palebné pozice těsně minul!

13

Sessègnon vypálil z uctivé vzdálenosti, zhruba nějakých pětadvaceti metrů, jeho pokus ale postrádal přesnost i razanci a O'Leary mohl zůstat v klidu.

12

Právě Little si nyní nedokázal zpracovat přihrávku Scotta Wagstaffa, vhazovat tak tentokrát budou svěřenci Tonyho Pulise, jmenovitě pravý bek Dawson.

11

Bristolští jsou v úvodu aktivnějším týmem, defenzíva Baggies pod tlakem znovu odvrátila balon pouze do autu. Nařízeného vhazování se ujme Little.

9

Vlasáč Luke Anthony Freeman to udělal skvěle! Domácí záložník se na pravé straně zbavil obou svých strážců a naběhl si k hranici pokutového území, odkud ale pouze odevzdal balon připravenému Fosterovi.

8

Další akci Baggies bristolská defenzíva dokázala zastavit a balon se poté navíc odrazil do autu od kopačky hostujícího středopolaře Gardnera.

7

Debutant Max O'Leary bez sebemenších problémů ukryl dalekonosný centr z pravé strany ve své náruči a poté okamžitě rozehrál.

6

Marlon Pack si ale v nadějné pozici na střelu netroufl a místo toho posunul míč na levou stranu Burnsovi, jenž poté poslal kulatý nesmysl přímo do náruče brankáře West Bromu.

5

Individuální průnik Reida se s úspěchem nesetkal, Foster však posléze odkopl balon zpět na kopačku jednoho z domácích borců.

4

Z beznadějně vyprodaných tribun se ozývá potlesk, The Robins totiž nadále drží míč na útočné polovině a favorizovaným Baggies ho nepůjčují.

2

Z následného rohového kopu sice modrobílí nic kloudného nevytěžili, ale ani protiútok hráčů v červených dresech vedený krajním zadákem Littlem díru do světa neudělal.

1

Úvod vyšel lépe Baggies. James McClean si dokonce proklestil cestu až do pokutového území, s jeho průnikem si však domácí defenzíva poradila.

1

Utkání právě začalo.
Domácí gólman Max O'Leary se vůbec poprvé v kariéře představí v bristolské svatyni od začátku, poprvé v probíhajícím ročníku pak dostal šanci v základní jedenáctce křídelník Scott Wagstaff.
Úvodní sestavy:

Bristol City FC: O'Leary – Little, Flint, Baker, Williams – Reid, Pack, Freeman – Burns, Wilbraham, Wagstaff.
Náhradníci: Wollacott – Agard, Ayling, Bryan, Morrell, Kodjia, Vyner

West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, Evans, Brunt – Sessègnon, Gardner, Yacob, McClean – Rondón, Anichebe.
Náhradníci: Lindegaard – McManaman, Lambert, Leko, Gamboa, Pocognoli, Chester

Rozhodčí: Moss – Hussin, Mullarkey.
Bristol má nakročeno k sestupu do League 1, tedy až třetí nejvyšší anglické soutěže. The Robins patří dvaadvacátá příčka v tabulce se stejným bodovým ziskem jako Rotherham, tedy poslední nesestupový tým. Bristolští až do minulého víkendu drželi sérii sedmi zápasů bez výhry v řadě, během níž vyfasovali debakly 0:4 v Burnley a Derby, šestnáctého ledna však před vlastními fanoušky překvapivě udolali vedoucí Middlesbrough. Hostující stoper Tomáš Kalas zůstal pouze na lavičce.
Svěřenci velšského lišáka Tonyho Pulise půjdou do dnešního duelu v roli mírného favorita, disponují totiž poměrně solidní formou a v Premier League se pohybují v klidných středových vodách tabulky. Baggies jsou třináctí, tedy o jednu příčku výše než Chelsea.
Úvodní duel na Hawthorns skončil remízou 2:2, druholigový Bristol si tak vynutil odvetu na domácí půdě. Dnešek tak rozhodne o tom, kdo postoupí do druhého kola!

Baggies se sice ve druhé půli ujali zásluhou Berahina vedení, hosté ale dokázali góly Kodjiy a Agarda dokonce otočit skóre ve svůj prospěch. Odvetný duel na Ashton Gate Stadium pak vyrovnávacím gólem na konečných 2:2 zařídil Morrison, a to prosím v páté minutě nastavení!
Hezký úterní večer všem hokejovým nadšencům! Srdečně vás vítám u sledování duelu třetího kola nejstarší fotbalové soutěže na naší planetě – FA Cupu! Od 20:45 změří síly druholigový Bristol City FC s účastníkem Premier League West Bromwich Albion.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Bristol City FC – West Bromwich Albion

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 52. Rondón

Karty:   45+2. Yacob (WBA)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:13. Rohy: 3:1. Fauly: 8:10.

Bristol City FC: O'Leary – Little (78. Ayling), Flint, Baker, Williams – Reid, Pack, Freeman (66. Kodjia) – Burns, Wilbraham, Wagstaff (85. Agard).
Náhradníci: Wollacott – Agard, Ayling, Bryan, Morrell, Kodjia, Vyner

West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, Evans, Brunt (17. Pocognoli) – Sessègnon, Gardner, Yacob, McClean – Rondón (87. Chester), Anichebe.
Náhradníci: Lindegaard – McManaman, Lambert, Leko, Gamboa, Pocognoli, Chester

Rozhodca: Moss – Hussin, Mullarkey

Diváci: 15185