Menu

Futbal

Holandský pohár

PSV Eindhoven – FC Utrecht

1:3

koniec (0:2)

04.02.2016, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Štvrťfinále • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.34 5.05 7.8

Z mé strany je to pro dnešní den vše. Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalších přenosů se na Vás těší Tomáš Kubečka. Dobrou noc! (22:47:35)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:22.
Ještě doplním, že PSV prohrálo poprvé od přátelského utkání s Hibernians. Na domácím trávníku padl Eindhoven naposledy v březnu loňského roku. Utrechtu se tedy podařilo ukončit takřka jedenáctiměsíční sérii PSV bez porážky na svém stadionu.
Je dobojováno! Utrecht překvapivě poráží PSV Eindhoven na jeho hřišti a postupuje do semifinále domácího poháru! Do utkání vkročili lépe domácí, jenže van Ginkel ani de Jong Ruitera hlavou z těsné blízkosti nepřekonali! Utrecht šel do vedení po půlhodině hry, kdy hosté sehráli signál z rohového kopu, míč se dostal na kopačky Barta Ramselaara a ten s přehledem zakončil. Ještě před přestávkou přidali hosté druhou branku. Sebastien Haller se krásným způsobem zbavil Brenet a technickou střelou rozvlnil síť podruhé.

Na začátku druhé půle se očekával tlak PSV, ale byli to hosté, kdo zahrozil jako první. Haller se na hranici šestnáctky odhodlal k akrobatickému zakončení a jeho pokus vytáhl Pasveer s velkými obtížemi na roh! O pár minut později už stejný hráč poslal míč přesně do kroku Barta Ramselaara, který přidal svou druhou branku v utkání! PSV se sice ještě vrátilo do utkání díky vlastní brance Ramona Leeuwina hlavou, když poté neproměnilo PSV další velkou šanci, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. V závěru utkání ještě hrozil střídající Jozefzoon, ale ani on už recept na Ruitera nenašel.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Do odraženého míče se z voleje opřel rozběhnutý Hendrix. Jeho rána byla spíše dokladem domácího zmaru. Středopolař PSV sice trefil míč prudce, ale napálil jej jen do před sebou stojícího obránce.

90+3

Utrecht drží míč daleko od své branky a zdá se, že si postup do semifinále holandského poháru s přehledem pohlídá.

90+2

Hendrix si přebral míč za hranici šestnáctky, prvním dotekem si jej připravil na střelu a poté se do něj opřel placírkou. Jeho střela nabrala příliš velkou výšku a Ruitera neohrozila.

90+1

Na druhé straně mohl PSV vrátit do hry Jozefzoon. Střídající hráč si parádně zpracoval míč, pohrál si s ním a z otočky vyslal prudkou střelu. Míč prosvištěl těsně vedle levé tyče Ruiterovy branky!

90

Nastavují se 4 minuty!

90

Utrecht měl k dispozici přímý kop z nadějné pozice. Nedovoleným zákrokem se provinil Moreno, jež byl také po zásluze oceněn. Do míče se opřel Ayoub, jež zvolil dlouhý rozběh, avšak napálil pouze čtyřčlennou zeď.

89

Boymans dostává hodně prostoru. Domácí hrají v defenzivě na jediného obránce. Střídající Boymans se nyní prodral do velkého vápna, kde po souboji upadl, rovněž se dožadoval odpískání penalty, ale ani jeho prosby nebyly vyslyšeny.

88

Boymans se prudce otočil kolem svého strážce, když pospíchal za prodlouženým míčem. Při obrovské akceleraci strhl svého protivníka k zemi, čehož si hlavní rozhodčí všiml a odpískal útočný faul.

87

Ani tentokrát se to neobešlo bez zbytečných emocí. Hosté hrají na hranici rizika, celý stadion se po sporném souboji dožadoval pokutového kopu, nicméně rozhodčí měl celou situaci jako na dlani a rozhodl se nezapískat.

86

Před Ruiterovu branku směřoval načechraný centr. Po souboji na hranici malého vápna upadl de Jong, jež se dožadoval pokutového kopu, ale bude z toho pouze další rohový kop.

85

Do dobré příležitosti se řítil střídající Jozefzoon, který už byl v pokutovém území, ale na poslední chvíli se mu do střely položil obránce, jež srazil míč na rohový kop.

84

Hendrix se dopustil dalšího zbytečného faulu ve středu hřiště a od rozhodčího dostává důrazné varování. Utrecht si s rozehrávkou přímého kopu dává pořádně načas.

83

Domácí sevřeli soupeře před jeho pokutovým územím. Centrovaný míč odvrátil Ayoub, poté se k němu dostal střídající Ludwig, jež si vymodlil faul.

82

Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Barazite, přichází Ligeon.

81

Narsingh centroval z pravé strany do pokutového území, kam nabíhal de Jong, který v souboji přistrčil svého strážce k zemi a zaslouženě vidí žlutou kartu.

80

Střídající Pereiro vyzkoušel střelu levačkou přímo ze standardní situace. Ruiter se pouze ohlédl za vysokým zakončením, hosté přečkali další těžký moment.

79

Moreno se vysunul kupředu, aby v závěrečných minutách pomohl ofenzívě. Po jeho přihrávce byl faulován Hendrix. Domácí zahrají další přímý kop.

78

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Brenet, přichází Jozefzoon.

77

Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Ramselaar, přichází Ludwig.

76

Domácí mohli přidat další branku! To je mocný finiš! Ruiter vyrazil daleko z brankové čáry, avšak domácí hráč zazmatkoval a poslal míč pouze do stojícího obránce!

74

74. Ramon Leeuwin - 1:3

74

PSV právě vstřelilo branku!
PSV je zpět ve hře! Centr z následného přímého kopu tečoval u bližší tyče za brankovou čáru RAMON LEEUWIN, jež přesnou hlavičkou nešťastně překonal vlastního brankáře!

73

Moreno podpořil útočnou snahu svého týmu náběhem po levém křídle. Proti obránci PSV vystoupil Barazite, jež jej nejprve poslal k zemi a poté dostal křeče. Hosté nasbírají další sekundy.

71

Narsingh vykouzlil ze své kopačky krásný centr do pokutového území, na nějž si naskočil kanonýr de Jong. Útočník PSV pálil v hodně těžké pozici a podle toho to také dopadlo. Ruiter může uklidnit hru.

70

Utrecht zahrával další rohový kop. I tentokrát domácí neodvrátili nebezpečí napoprvé, míč dlouho poletoval ve velkém vápně, avšak nakonec jej Moreno dopravil mimo pokutové území.

69

Hosté hrozí i z rychlých protiútoku. Boymans centroval z pravé strany do pokutového území, na jeho přízemní přihrávku si nabíhal Haller, jemuž k zakončení scházely dva kroky.

68

Boymans se okamžitě zapojil do útočné snahy svého celku. Urostlý fotbalista se srdnatě rval v souboji v pokutovém území. Bruma se předvedl dobrým obranným zákrokem a nepustil Utrecht do další šance.

67

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází van Ginkel, přichází Pereiro.

66

Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Joosten, přichází Boymans.

65

Další útočnou snahu PSV brzdí hvizd rozhodčího. Podle arbitra Lesvedla se nedovoleného zákroku dopustil Marco van Ginkel, který by si měl dávat pozor, jelikož už jednu žlutou kartu dostal.

64

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Willems, přichází Isimat-Mirin.

63

Další střela Utrechtu. Ramselaar se pokoušel zaútočit na hattrick, napřáhl ze střední vzdálenosti a poslal prudkou střelu nártem. Jeho rána byla sice tvrdá, nicméně hodně nepřesná.

62

Hosté si nyní hodně zahráli s nervy svých příznivců. Leeuwin riskantně vrátil míč svému brankáři, jež musel poslat míč kolem dotírajícího Locadii. Gólman Utrechtu zvládl svou úlohu s přehledem.

61

Utrecht navíc nadále drží míč často na svých kopačkách. Ruiter se nyní poněkud ukvapil s rozehrávkou a poslal dlouhý nákop mimo hrací plochu.

60

Do konce utkání zbývá třicet minut hry a PSV potřebuje vstřelit alespoň tři branky, aby si vynutilo prodloužení! Takový průběh utkání rozhodně mnoho lidí neočekávalo.

58

58. Bart RAMSELAAR - 0:3

58

Utrecht právě vstřelil branku!
Z tribun se ozývá pískot, protože Utrecht vede už o tři branky! Míč se po autovém vhazování dostal k Hallerovi, jež jej adresoval na sprintujícího BARTA RAMSELAARA, ten si obešel Willems a podruhé proti Pasveerovi zakončil opět s velkým přehledem.

57

Na pravé straně si udělal výlet Brenet, jež upadl po očividném kontaktu s Kumem. Rozhodčí celou situaci viděl dobře a nakonec neposoudil Kumův zákrok jako nedovolený.

56

Haller pomáhá svému týmu i v defenzívě. Autor druhé branky dnešního utkání se poctivě vrátil až ke středové čáře, kde obral postupujícího Hendrixe.

55

Ayoub protančil s míčem středem hřiště, parádně předložil míč do vápna Barazitemu, jež technickým obstřelem orazítkoval břevno! Vzrušení je však zbytečné, jelikož druhý jmenovaný se lapil do ofsajdové pasti!

54

PSV si vytvořilo obrovský územní tlak, nicméně Bruma poslal nepřesnou přihrávku na de Jonga, kterou bez problémů přebral obránce Letschert. PSV se nedaří.

53

Locadia se pokoušel prodrat kupředu středem hřiště, jenže narazil na připraveného Ayouba, který mu míč bez větších obtíží uzmul.

52

Van Ginkel dostal po Narsinghově přihrávce šanci na reparát. Nejlepší hráč PSV v dosavadním průběhu zápasu posílal míč do pokutového území, nicméně napálil pouze stojícího obránce.

51

Až nyní se PSV prokombinovalo na polovinu soupeře. Van Ginkel si potáhl míč do obtížné pozice a proti třem bránícím hráčům se nedokázal uvolnit. Utrecht se bez problémů brání.

50

Z rohového kopu sice Utrecht nic nebezpečného nevymyslel, avšak domácí fotbalisté pouze odkopli míč na polovinu hostů. Ruiter s rozehrávkou nepospíchá.

49

49. Hallerovo akrobatické zakončení

49

Obrovská šance Utrechtu! Haller si přebral míč na prsa a akrobatickým zakončením mířil přesně k tyči! Pasveer se fantasticky natáhl a zlikvidoval střelu na rohový kop!

48

PSV vstoupilo do druhé půle hodně aktivně. S důrazem to na útočné polovině přehnal Marco van Ginkel, jež se ve snaze vybojovat míč dopustil nebezpečného skluzu, za který vidí žlutou kartu.

47

De Jong čekal na hranici ofsajdu na přihrávku ze středu hřiště, kanonýr domácího celku byl perfektně střežen Letschertem a k míči se neprodral.

46

Hosté zahájili výkopem druhý poločas, ve kterém budou hájit dvoubrankové vedení a budou se snažit stvrdit postup do semifinále. PSV musí hodně zabrat.

46

Začal druhý poločas.
Rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani vteřinu navíc! Do kabin odcházejí překvapivě spokojenější hosté, kteří vedou 2:0! První šanci utkání si vytvořilo PSV, ale Marco van Ginkel z těsné blízkosti selhal! O minutu později si na fantastickém Ruiterovi vylámal zuby i kanonýr de Jong! Utrecht udeřil po rohovém kopu. Míč se v pokutovém území dostal k Bartu Ramselaarovi, jež s přehledem propálil domácího gólmana! Utrecht ještě před přestávkou udeřil podruhé! Sebastien Haller se parádně uvolnil okolo Breneta a technickým pokusem rozvlnil síť podruhé! Pokud se PSV nechce s pohárem rozloučit už ve čtvrtfinále, bude muset v druhé půli hodně zabrat!

45

První poločas skončil.

44

Ani nyní se domácí k zakončení nedostanou. De Jong se podruhé v utkání ocitl v ofsajdové pasti. Obrana Utrechtu pracuje v prvním poločase na podtrženou jedničku.

43

PSV se stále nemůže přiblížit brance Utrechtu. Hosté drží míč daleko od své svatyně a dokonce jej nakopávají až k Pasveerovi. Na domácích jdou vidět známky frustrace.

41

41. Sebastien HALLER - 0:2

41

Utrecht právě vstřelil branku!
Neskutečné! Utrecht zvyšuje svůj náskok! SEBASTIEN HALLER potáhl míč kolem Breneta, navedl si jej na střelu a ránou mezi dalšími obránci PSV umlčel příznivce domácího celku!

40

Brenet poslal autové vhazování až do pokutového zemí, spoluhráč mu okamžitě vrátil míč. Domácí poté zahustili prostor, čehož Utrecht dokonale využil a zmocnil se míče.

39

Další slibná šance Utrechtu! Hosté jsou v dnešním utkání nažhavení! Zpoza pokutového území se do míče opřel Barazite, vypálil hodně tvrdě a Pasveer neudržel míč v rukavicích!

38

Bruma vyrazil na výlet s míčem na kopačce, do cesty se mu připletl vlastní spoluhráč a obránce PSV poté o míč přišel po dobrém skluzu Striedera.

37

Utrecht se nadále držel v blízkosti velkého vápna. Aktivně si počínal hlavně Joosten, jež se vrhl do hlavičkového souboje, ale od jeho hlavy si to míč zamířil za čáru.

36

Hosté z něj vytěžili pouze autové vhazování, po kterém odhlavičkoval míč z pokutového území Moreno. Pro PSV je toto určitě hodně šokující průběh utkání.

35

Domácí kombinují na polovině soupeře. Van Ginkel si říkal o míč, který posléze okamžitě ztratil a domácí se musejí rychle vracet, jelikož Utrecht míří do rychlého protiútoku.

34

PSV se pokouší o rychlou odpověď, Willems obešel u postranní čáry obránce a odcentroval do pokutového území. Na jeho vysoký centr si počíhal Ruiter a stáhl míč do rukavic.

32

32. Bart RAMSELAAR - 0:1

32

Utrecht právě vstřelil branku!
Utrecht jde do vedení! Hosté zahrávali rohový kop, tentokrát zvolili přihrávku do kombinace. Skvělou práci odvedl Ayoub, jež se dostal k odcentrování, míč se odrazil k BARTU RAMSELAAROVI, jež z těsné blízkosti propálil Pasveera!

31

Pröpper se uvolnil mezi dvojicí obránců, přehodil si míč na pravou nohu a poslal centr do velkého vápna. Tam si nabíhal de Jong, ale obrana Utrechtu před ním odvrátila míč do bezpečí.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry, PSV zatím drží míč častěji na kopačkách, avšak obrana Utrechtu nepouští domácí do větších šancí.

29

Marco van Ginkel je hodně aktiní, říká si o přihrávky a snaží se vymýšlet průnikové balóny. Domácí středopolař nyní hledal kolmicí Locadiu, ale do cesty se míči postavil Ramselaar.

28

Moreno musel hodně zrychlit, jelikož na pravé straně pospíchali hosté do otevřené obrany PSV. Stoper domácího celku zastavil nebezpečně vyhlížející brejk a navíc ještě vybojoval autové vhazování.

27

Pasveer vyrazil až na hranici velkého vápna, aby pomohl svým obráncům ve zlikvidování rodícího se útoku Utrechtu. Halter pospíchal za míčem marně, Pasveer byl rychlejší.

26

Znovu upaloval de Jong za míčem, který mířil jednoznačně do ofsajdu. Domácí útočník svůj pohyb včas zastavil a obránci Utrechtu mohou v klidu rozehrát.

25

Další snahu domácího kanonýra brzdí zdvižený praporek asistenta rozhodčího. De Jong bojoval o míč v ofsajdové pozici, což pomeznímu neuniklo.

24

Obrana Utrechtu zapomněla na de Jonga, který se dostal s míčem do vápna, avšak z ostrého úhlu už nenašel přihrávkou nabíhajícího Hendrixe. Tohle mohla být dobrá šance.

23

Marco van Ginkel se pokusil urychlit hru prudkou přihrávkou na Proppera. Druhý jmenovaný neučinil potřebný pohyb proti míči a Strieder se kulatého nesmyslu zmocnil.

22

Utrecht zahrával další rohový kop. Tentokrát se vzrušení před Pasveerem nekonalo, jelikož hosté se provinili útočným faulem ještě před tím, než míč doletěl do vápna.

21

Locadia poslal nenápadný míč do pokutového území, obrana jej ještě přizvedla do míst, kde stál de Jong. Kanonýr domácích se s míčem v těžké pozici nedokázal otočit a po chvíli o něj přišel.

20

PSV stále drží míč na polovině soupeře, domácí fotbalisté jsou snad všude a ve velkém klidu kombinují. Rozehrávku diriguje stoperská dvojice Bruma – Moreno.

19

PSV si vypracovalo další šanci! Zpoza pokutového území se do míče opřel Locadia. Jeho rána nártem nabrala příliš velkou výšku a míč doletěl mezi diváky na tribunách.

18

Domácí ještě zůstali u míče. Na centr z levé strany si tentokrát naskočil de Jong, který z podobné pozice jako van Ginkel rovněž trefil fantastického brankáře Utrechtu!

17

17. Nebezpečná hlavička Marca van Ginkela

17

První rohový kop zahrávalo také PSV. Na hranici malého vápna si naskočil Marco van Ginkel, ale z těsné blízkosti mířil jen do míst, kde byl připravený Ruiter, jež fantastickým zákrokem zachránil Utrecht!

16

Do pokutového území si nabíhal Ayoub, na nějž také mířil centrovaný míč, který ještě přizvedla domácí obrana. Pasveer byl pozorný, vyrazil včas z branky a stáhl míč ze vzduchu do rukavic.

15

Domácím se zatím nedaří v rozehrávce. Bruma měl spoustu času na přihrávku, jenže z kopačky vyslal trestuhodný diagonální míč, kterým nenašel nikoho v červenobílém.

14

Domácí vysunuli napadání až před pokutové území Utrechtu a donutili hosty k riskantní rozehrávce. Ruiter musel odkopnout míč v nouzi, ale po hlavičce jednoho z domácích zůstane Utrecht u míče.

13

Bruma poslal do pokutového území přetažený centr, na který si naskočil Marco van Ginkel, jež však zakončoval z ostrého úhlu a v záklonu neseřídil mířidla.

12

Locadia se probíjel po pravém křídle za dlouhým míčem z autového vhazování. Kum mu zkřížil cestu a poslal unikajícího soupeře k zemi. PSV rozehraje přímý kop.

11

A hosté se dostali do zakončení! Na hranici malého vápna si cestu k míči našel stoper Leeuwin, jež přetlačil v souboji svého strážce, jenže nakonec zamířil nad branku.

10

Chyba v rozehrávce PSV. Hendrix poslal těžkou přihrávku vlastnímu brankáři, Pasveer si s prudkým míčem neporadil a daroval Utrechtu první rohový kop v utkání.

9

Willems přetáhl centr až k Locadiovi, ten si míč přichystal na pravačku a našel na hranici malého vápna naskakujícího de Jonga. Kanonýr PSV se tentokrát k zakončení sice prodral, ale mířil nepřesně.

8

Barazite vyčíhal správný moment a na hranici ofsajdu si zaběhl za obranu PSV. Naštěstí pro PSV se včas vrátil Bruma a přesně načasovaným skluzem obral Utrecht o vyloženou šanci.

7

Z ničeho nic se PSV dostalo do pokutového území. Na dlouhou přihrávku si naběhl Locadia, jež ještě zasekl míč pod sebe a hledal v pokutovém území připraveného de Jonga. Kanonýr PSV se k zakončení nedostal.

6

Utrecht v úvodu utkání drží míč častěji na svých kopačkách a nepouští favorita utkání na svou polovinu. Hosté nyní kombinují ve středu hřiště v zadních řadách.

5

Utrecht se v úvodu dostává do nebezpečných náběhů za obranu. Haller pospíchal s míčem po levé straně proti Brenetovi. Domácí bek jej dobře vystál a Haller se nakonec vytlačil mimo hrací plochu.

4

Na druhé straně pospíchal za dlouhým míčem Locadia. Domácí rychlonožka sice předstihla svého strážce, ale prudkou přihrávku už na hrací ploše nezachytila.

3

Před branku se nastěhovali všichni hlavičkáři. Barazite se pravačkou pokusil zakroutit míč ku vzdálenější tyči, ale o několik decimetrů minul zařízení.

2

Do prvního útoku se hnal také Utrecht, z levé strany se do vápna prodíral Ayoub, jež si obhodil soupeře, který jej poslal k zemi. Hosté zahrají přímý kop z nadějné pozice.

1

Domácí obstarali výkop do dnešního utkání, dlouhý míč okamžitě mířil na kanonýra de Jonga, jež se pustil do hlavičkového souboje na hranici vápna, ale odešel jako poražený.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky nastoupily na hrací plochu. PSV bude hrát v červenobílém, zatímco hosté zvolili modrobílou sadu dresů.
Úvodní sestavy:

PSV Eindhoven: Pasveer – Brenet, Bruma, Moreno, Willems – Pröpper, Hendrix, van Ginkel – Narsingh, de Jong, Locadia
Náhradníci: Zoet, Isimat-Mirin, Arias, Pereiro, Maher, Jozefzoon, de Wijs

FC Utrecht: Ruiter – van der Maarel, Leeuwin, Letschert, Kum – Ramselaar, Strieder, Joosten, Ayoub – Barazite, Joosten, Haller
Náhradníci: Boymans, Ludwig, Bednarek, Ligeon, Abena, Rosheuvel, Troupée

Rozhodčí: Liesvedl – Janson, Bexkens.
Vzájemná utkání

Dnešní soupeři se pravidelně potkávají v rámci Eredivisie. Vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch PSV, které vyhrálo v sedmi duelech v řadě. Utrecht naposledy zvítězil v březnu roku 2012. Poslední duel se odehrál začátkem listopadu, kdy PSV na domácí půdě urvalo tři body za triumf 3:1!
PSV Eindhoven

Naopak PSV má úplně jiné starosti, o poznání příznivější. Favorit dnešního duelu vede o bod před Ajaxem domácí soutěž a už čtyři utkání v řadě nenašel přemožitele. Naposledy prohrálo PSV v přátelském souboji proti Hibernians. O víkendu hostil Eindhoven Graafschap a po dobrém výkonu se PSV radovalo z vítězství 4:2! Domácí oporou je jednoznačně de Jong, který vsítil už šestnáct branek! Cestu pohárem zahájilo PSV s Cambuurem, poté si poradilo s Genemuidenem a naposledy vyřadilo ligový Heracles!
FC Utrecht

Utrechtu patří v tabulce Eredivisie sedmá příčka, kterou drží se ziskem dvaatřiceti bodů. V posledních dvou utkáních však Utrecht odešel jako poražený, protože podlehl Rodě i Twente. Nepříjemností pro outsidera dnešního utkání je fakt, že body získává hlavně na domácím hřišti. Hosté v letošní sezóně spoléhají hlavně na Hallera, jež se v nejvyšší soutěži prosadil už jedenáctkrát. V poháru Utrecht postupně zdolal ONS Sneek, Groningen a v posledním kole vyprovodil poměrem 5:0 Achilles 29!
Dobrý večer všem příznivcům nizozemského fotbalu! Holandský pohár nabízí další čtvrtfinálový duel, tentokrát změří síly PSV Eindhoven a FC Utrecht! Utkání startuje ve 20:45 a jeho průběhem Vás provede Tomáš Kubečka.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

PSV Eindhoven – FC Utrecht

1:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 32. Ramselaar, 41. Haller, 58. Ramselaar, 74. Leeuwin (vla.)

Karty:   48. van Ginkel (PSV), 81. de Jong (PSV), 90. Moreno (PSV)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:22.

PSV Eindhoven: Pasveer – Brenet (78. Jozefzoon), Bruma, Moreno, Willems (64. Isimat-Mirin) – Pröpper, Hendrix, van Ginkel (67. Pereiro) – Narsingh, de Jong, Locadia
Náhradníci: Zoet, Isimat-Mirin (64. Willems), Arias, Pereiro (67. van Ginkel), Maher, Jozefzoon (78. Brenet), de Wijs

FC Utrecht: Ruiter – van der Maarel, Leeuwin, Letschert, Kum – Ramselaar (77. Ludwig), Strieder, Joosten, Ayoub – Barazite (82. Ligeon), Joosten (66. Boymans), Haller
Náhradníci: Boymans (66. Joosten), Ludwig (77. Ramselaar), Bednarek, Ligeon (82. Barazite), Abena, Rosheuvel, Troupée

Rozhodca: Liesvedl – Janson, Bexkens