Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Watford FC

1:0

koniec (0:0)

06.02.2016, 16:00 • White Hart Lane, London • 25. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Domáci Tottenham Hotspur bol celý zápas lepším a aktívnejším tímom, no ani za nič nemohol dať gól. Smolu však prelomil asi najlepší hráč tímu v tomto zápase Kieran Trippier. (17:54:35)

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Akého dlhý aut do šestnástky súpera predĺžil Cathcart len za seba, kde však bol Hugo Lloris a pohodlne loptu stiahol.

90+3

Mohol to byť šok pre domácich, keby Ighalo dokázal dať gól, pretože dlhý pas mu priamo na nohu sklepnutím posadil Deeney, no Nigérijčan zamieril do stredu brány. Navyše z ofsajdu.

90+2

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Christian Eriksen, prichádza Thomas Carroll.

90+1

Trippier ale pri tom Jurada prisadol a tak bude musieť Španiel podstúpiť vyšetrenie.

90+1

Center pred Llorisa našiel Jurada, ktorý poslal loptu smer brána v páde, ale nie príliš prudko a keďže Deeney nestihol dobehnúť, Francúz nemal väčší problém.

90

Nadstavujú sa 4 minúty.

88

Capoue našiel centrom do šestnástky Ighala, ktorý sa pokúsil o nožničky, ale namieril veľmi nepresne.

87

Na Eriksenov prudký center nabiehal Kane, ktorý však medzi dvomi stopérmi súpera zakončiť nedokázal.

86

Delle Alli si počkal a následne prehodil defenzívu súpera, čím zároveň poslal do veľkej šance Daviesa, lenže jeho vychytal brankár Gomes.

84

Trippierov center vyráža Gomes len k Eriksenovi, ktorý skúsil spoza šestnástky trafiť k žrdi, získal len rohový kop a ten nekopol dobre. Skončil na hlavách hostí.

83

Ten k ničomu nevedie, Watson poslal veľmi zlý center.

82

Už to vyzeralo, že Deeney môže ísť sám na bránu, no dobehla ho stopérska dvojica a tak zastal, posunul do druhej vlny Ighalovi, ktorý zrazenou strelou získal roh.

81

Eriksen sa aj so šťastím dostal až do šestnástky Watfordu, no zároveň aj do uhlu a tak svojou strelou netrafil bránu. Síce lopta letela na kopačku spoluhráča pred odkrytú bránu, preskočila mu nohu.

78

Watsonov veľmi dlhý center do šestnástky Tottenhamu odvrátený, Son Heung-Min môže ísť navyše do protiútoku, ale zastavil ho Behrami.

75

Na druhej strane nový muž Son Heung-Min vnikol do šestnástky súpera, spravil kľučku na Cathcarta a tvrdo vypálil k k bližšej žrdi. Gomes vyráža.

74

Jurado sa tentoraz pekne pohral s dvojicou obrancov a poslal kolmicu do šestnástky Ighalovi, pred ktorým zakročil brankár Lloris.

73

Prudký center Eriksena po zemi hľadal nohu Wimmera, ten v dobrej streleckej pozícií zľuftoval.

Tottenham Hotspur – Watford FC

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 64. Trippier

Karty:   61. Capoue (WAT)

Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies – Dier, Dembélé – Lamela (72. Son Heung-min), Eriksen (90+2. Carroll), Chadli (61. Alli) – Kane.
Náhradníci: Vorm – Walker, Rose, Son Heung-min, R. Mason, Alli, Carroll.

Watford FC: Gomes – Nyom, Cathcart, Britos (54. Prödl), Aké – Abdi (46. Deeney), Mario Suárez (46. Behrami), Watson, Capoue, Jurado – Ighalo.
Náhradníci: Pantilimon – Prödl, Behrami, Deeney, N. Amrabat, Anya, Holebas.