Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Athletic Club Bilbao – Villarreal CF

0:0

koniec (0:0)

06.02.2016, 20:30 • San Mamés Barria, Bilbao • 23. kolo • Miroslav Revaj

: 2.15 3.65 5.0

Napokon sme ani v druhom polčase gól nevideli, videli sme však v nadstavenom čase dve červené karty! Keďže gól nepadol, zápas končí remízou 0:0 a tímy si body podelia!

Ďakujem Vám za pozornosť, prajem pekný zvyšok neskorého sobotného večera a dobrú noc! (22:22:28)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

90+4. Daniele Bonera (VLR)

90+3

A ďalšia červená karta! Tesne pred koncom zápasu je tu vylúčenie aj na strane hostí, konkrétne to je Bonera, ktorý vidí druhú žltú kartu, čo sa rovná červenej karte!

90+2

V závere nadstaveného času sú častejšie pri lopte hostia, ktorí majú o jedného hráča v poli viac, ale nič im to však nie je takto v závere zápasu platné.

90+1

Napokon hlavný rozhodca nadstavoval až 4 minúty! Hostia po predchádzajúcom faule zahrávali priamy kop, ten však žiadny vzruch nepriniesol.

90

90. Iňaki Williams (ATB)

90

V 90.minúte zápasu prichádza červená karta na domácej strane! Williams nechutne fauloval, dostáva druhú žltú kartu a tak v tomto zápase dohral! Hostia si tak zahrajú tesne pred koncom zápasu o jedného hráča viac!

89

Čakáme už aj na údaj o nadstavovanom čase, nemalo by to byť veľa minút, ak vôbec sa bude niečo nadstavovať, veľa prerušení v druhom polčase nebolo.

88

V záverečných minútach sledujeme skôr nepresnosti na oboch stranách, to skôr sa prikláňa k tomu, že dnes sme na gól čakali márne.

87

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Mikel San José, prichádza Ander Iturraspe.

85

Lopta teraz lieta zo strany na stranu, avšak nič zaujímavého to do hry neprináša. Všetko nasvedčuje tomu, že dnes v tomto zápase gól neuvidíme a oba tímy si zo zápasu odnesú jeden bod.

84

Ani tento rohový kop však prvý gól tohto zápasu nepriniesol, domáci tím sa mu ubránil bez problémov. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého v samotnom závere tohto zápasu dočkáme.

83

83.

83

Tak predsa len sme sa mohli v závere zápasu dočkať gólu! Po chybe domácej obrany sa ku odrazenej lopte dostal Soldado, Iraizoz však včas vybehol z brány a dokázal loptu svojou hruďou poslať na rohový kop!

82

Oba tímy sa však ja v závere zápasu snažia zakladať nebezpečné útoky, avšak sa im v tom moc nedarí. Často oba tímy chybujú vo finálnej prihrávke.

81

Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, domáci sa ubránili bez problémov. Už sa nachádzame v záverečných minútach zápasu, vypadá to tak, že sa v tomto zápase gólu nedočkáme.

80

Po individuálnej akcii Suaréza hostia vybojovali rohový kop. Domáci sa tak už formujú v zadných radoch.

79

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Jonathan dos Santos, prichádza Samuel Castillejo.

78

Za obranu hostí smerovala centrovaná lopta, pri lopte bol však včas brankár hostí Aréola a loptu už má vo svojich rukaviciach a už aj stihol rozohrať útočnú akciu svojho tímu.

77

Žltú kartu dostáva Víctor Ruiz (Villarreal CF).

76

Žltú kartu dostáva Roberto Soldado (Villarreal CF).

75

Teraz sa na oboch stranách črtali nejaké tie útočné ťaženia, obe však stroskotali ne nepresných prihrávkach. Obaja brankári sú tak už dlhšie bez práce.

74

Hostia sa teraz dopustili nedovoleného zákroku v strede poľa a tak zbrzdili útočné ťaženie domácich futbalistov. Villarreal sa tak musí rýchlo vrátiť na svoju polovičku.

73

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Mateo Musacchio, prichádza Daniele Bonera.

72

Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, snažia sa o preniknutie na útočnú polovičku. Pomaličky sa dostávame do záverečnej fázy tohto zápasu, na prvý gól stále len čakáme.

71

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Javi Eraso, prichádza Iker Muniain.

70

Lopta sa monumentálne drží na kopačkách futbalistov hostí, nedarí sa im však preniknúť cez pozornú defenzívu hostí.

69

Žltú kartu dostáva Sabin (Athletic Club Bilbao).

68

Toto útočné ťaženie domácich futbalistov bolo napokon prerušené ofsajdom. Ku lopte sa tak prakticky zadarmo dostanú futbalisti Villarreal CF.

67

Sledujeme tak aj naďalej rýchly futbal hore-dole, avšak na prvý gól v tomto zápase stále čakáme. Zrejme to dnes v tomto zápase bude len o jednom góle, kto ho dá tak ten vyhrá.

66

Netrvalo však dlho a domáci futbalisti sa opäť dostávajú ku lopte a usadzujú sa na svojej útočnej a tak hosťujúcej obrannej polovičke. Obraz hry je zatiaľ podobný tomu prvému.

65

Po jednom z nich sa ku strele na bránu hostí dostal dnes veľmi aktívny domáci Williams, strela mu však vôbec nevyšla a lopta smerovala len mimo brány hostí.

64

Domácim futbalistom sa teraz darí postupne prenikať na útočnú polovičku, hostia odkopávajú lopty len na autové vhadzovanie.

63

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Markel Susaeta, prichádza Sabin.

62

Hostia mali možnosť po nedovolenom faule zahrávať priamy kop, ten však nijak vážne defenzívu domáceho tíme nepreveril. Dopredu to tak teraz môžu skúsiť domáci borci.

61

Žltú kartu dostáva Iñigo Lekue (Athletic Club Bilbao).

60

Napokon celú štandartnú situáciu domácich hostia vyriešili, brankár Aréola loptu vyboxoval a obranca Ruiz ju odkopol do bezpečia.

59

Williams pekne prenikal dopredu s loptou, hostia ho však zastavili len za cenu nedovoleného zákroku. Domáci tím tak získava ďalší priamy kop!

58

Na druhej strane sa teraz musel mať na pozore brankár Aréola, dokázal však včas vybehnúť a zobrať loptu do svojich rukavíc pred aktívnymi domácimi futbalistami.

57

Zaváhanie domácej defenzívy sa teraz snažil využiť Soldado, zdalo sa, že dostane veľa priestoru na samostatný postup na bránu domácich, Laporte sa však stihol vrátiť a loptu Soldadovi vziať.

56

Domáci futbalisti sa dostali do rýchleho brejku, dobre zakombinovali aj pred 16-tkou hostí, obrana hostí si však na to dala veľký pozor a dokázala napokon loptu poslať mimo nebezpečenstva.

55

K lopte sa teraz dostal celok hostí a snaží sa postupne preniknúť až na dostrel domácej brány. Dnes sú však obe defenzívy veľmi pozorné.

54

O chvíľu na to však domáci tím opäť pohrozil, v pokutovom území hostí sa však pred domácimi hráčmi dostal ku lopte skorej brankár Aréola, ktorý tak zažehnal riadiace sa nebezpečenstvo.

53

Na druhej strane sme potom mali možnosť sledovať rýchly protiútok domácich futbalistov, po ktorom sa aj do zakončenia dostal Etxebarria, jeho pokus však išiel len vysoko nad bránu hostí.

52

Zaútočiť sa však teraz podarilo aj hosťom, loptu do behu si dokázal prebrať Costa, viac však už stihnúť nedokázal, pretože ho o loptu obral jeden z domácich futbalistov.

51

Tak môžme kľudne povedať, že v úvode druhého polčasu sú aktívnejší domáci futbalisti, ktorí už hostí dokázali dostať aj pod tlak, žiadnu výraznejšiu šancu sme však zatiaľ nevideli.

50

Do pokutového územia hostí smerovali hneď niekoľko nebezpečných centrov, hostia to však všetko dokázali ustáť a následne aj poslať loptu do bezpečia.

49

Úvodné minúty druhého polčasu patrili domácim futbalistom, ktorí mali na svojich kopačkách loptu a aj obiehali 16-tku hostí. Zatiaľ sa im však nič zaujímavé vymyslieť nepodarilo.

48

V prvom polčase sme napokon gól nevideli, snáď sa ho dočkáme v tomto druhom. Kvalita zápasu je však zatiaľ veľmi vysoká, aj keď sme gól nevideli.

47

Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí spravili aj jednu zmenu v základnej zostave oproti prvému polčasu.

46

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Cédric Bakambu, prichádza Léo Baptistão.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už aj spoločne s rozhodcami tohto zápasu späť na ihrisku, druhý polčas tohto zápasu sa tak môže čoskoro začať!
Skončil sa nám prvý polčas zápasu medzi Athletic Club Bilbao – Villarreal CF, v ktorom sme napokon gól nevideli a tak je stav 0:0! Gól sme síce nevideli, ale tempo bolo pomerne vysoké a útoky sa striedali zo strany na stranu, avšak veľa šancí, ktoré volali po góle neboli. Uvidíme čo nám ponúknu oba tímy v druhom polčase.

Druhý polčas sa začne približne o 21:30!

45+0

Prvý polčas sa skončil.

44

Domáci to teraz skúšali po ľavom krídle, hostia však ich úmysel prečítali a loptu poslali do bezpečia za postrannú čiaru.

43

Hosťom sa teraz nepodarilo preniknúť do rýchleho brejku a tak idú do útoku opäť domáci futbalisti. Villarreal však výborne bráni stred poľa.

42

V záverečných minútach prvého polčasu sú pri lopte domáci futbalisti, nedarí sa im však v prechode do útočnej fázy. Zrejme sa nebude v prvom polčase nadstavovať ani minúta.

41

Žltú kartu dostáva Mikel San José (Athletic Club Bilbao).

40

Žltú kartu dostáva Cédric Bakambu (Villarreal CF).

39

Rohový kop nič prevratného nepriniesol, obrana domáceho celku si s ním poradil bez problémov a loptu poslala do bezpečia. Z prvého polčasu ostáva odohrať už len pár minút.

38

Hosťom sa podarilo teraz založiť rýchly protiútok, po ktorom budú zahrávať rohový kop. Domáci futbalisti sa tak pripravujú na bránenie svojej svätyne.

37

Priamy kop napokon tiež nič zaujímavého nepriniesol, pretože si vo vzdušnom súboji domáci hráč pomohol lakťom a tak bol proti nemu odpískaný faul.

36

Bilbao postupne prenikalo dopredu, hosťujúci Soldado sa dopustil nedovoleného zákroku a tak získava domáci tím priamy kop!

35

Domáci tím teraz stratil loptu, hostia sa dostali do prečíslenia, J. dos Santos sa však prezentoval len nepresnou prihrávkou a tak s tejto situácie napokon nič zaujímavého nebolo.

34

Rohový kop napokon žiadne vzrušenie nepriniesol, lopta je už na kopačkách futbalistov Villarrealu. Domáci tím sa tak stiahol späť na svoju polovičku.

33

33.

33

Konečne mali diváci na štadióne možnosť vidieť po dlhšej dobe aj nejaké poriadne vzrušenie! Ku zblokovanej lopte sa dostal domáci futbalista Williams, jeho pokus však obranca hostí Ruiz dokázal zblokovať na rohový kop!

32

A lopta začína opäť lietať zo strany na stranu, sledujeme aj množstvo nepresností na oboch stranách. Pomaly sa dostávame do záveru prvého polčasu.

31

Po osobnom súboji sa hra na chvíľu prerušila, pretože na trávniku ostal ležať Musacchio. Bude však v poriadku a v hre sa tak aj s Musacchiom môže pokračovať.

30

Hostia mali po nedovolenom zákroku možnosť zahrávať priamy kop, ten však napokon žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, lopta skončila len u brankára domácich Iraizoza.

29

Žltú kartu dostáva Iňaki Williams (Athletic Club Bilbao).

28

Futbalisti domáceho tímu sa dostali až pred 16-tku hostí, tam sa im podarilo aj pekne zakombinovať, avšak následne dobre zapracovala obrana hostí a loptu domácim futbalistom vzala.

27

Žltú kartu dostáva Jaume Costa (Villarreal CF).

26

Dopredu sa teraz podarilo prebojovať sa aj hosťom, ani im však táto situácia napokon nič nepriniesla. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že v tomto zápase veľa gólov neuvidíme, zrejme to bude len o jednom góle.

25

25.

25

Ani rohový kop domácich však nič prevratného nepriniesol, ten bol napokon rozohraný nakrátko, následne prišiel aj center do pokutového územia, avšak lopta skončila len za postrannou čiarou.

24

Postupnými prihrávkami sa podarilo domácim futbalistom prebojovať sa bližšie ku bráne hostí a získali na svoju stranu aspoň rohový kop!

23

Suárez sa teraz opäť dostal ku lopte, podarilo sa mu už aj ohroziť bránu domáceho celku strelou, kapitána domáceho tímu však táto strela neprekvapila a v pohode ju chytá.

22

Teraz sa však osmelili aj hostia, konkrétne Suárez, ktorý si prebral loptu, previedol pár šikovných kľučiek, jeho individuálnu akciu sa mu však napokon nepodarilo zakončiť ani strelou a loptu stratil.

21

V týchto chvíľach sú momentálne domáci futbalisti aktívnejší a operujú pred 16-tkou hostí. Stále sa však nemôžu dostať ku nebezpečnejšiemu ohrozeniu brány Villarrealu.

20

Onedlho tu bol ďalší center do pokutového územia hostí, avšak ani tento pokus nič zaujímavé nepriniesol, lopta sa dokotúľala až za postrannú čiaru.

19

Domáci to napokon dotiahli až na dostrel brány hostí, centrovaná lopta do pokutového územia však napokon skončila len v náručí brankára hostí Aréolu.

18

Ani hosťom teraz nevyšiel ich ofenzívny výlet, opäť to celé stroskotalo na nepresnosti vo finálnej prihrávke. Dopredu už skúšajú ísť futbalisti domáceho celku Athletic Club Bilbao.

17

Futbalista domáceho celku Lekue to teraz vyskúšal individuálne, recept na pozornú defenzívu hostí však nenašiel a loptu napokon stráca.

16

Dopredu sa teraz dostali aj hostia, ani im sa však nič prevratného napokon vymyslieť nepodarilo, stroskotalo to na chybnej prihrávke.

15

Williams sa teraz snažil využiť menšie zaváhanie hostí, jeho strela však napokon žiadne problémy hosťom nenarobila. Aj naďalej tak dlhšiu dobu čakáme na nejaké poriadne vzrušenie.

14

Napokon sa to domácim futbalistom aj podarilo, nebezpečne vyzerajúcu situáciu v 16-tke hostí však obrana Villarrealu vyriešila bez problémov a poslala loptu do bezpečia.

13

Lopta sa teraz na dlhší čas usadila na kopačkách domácich futbalistov, ktorý hľadajú cestu, ako preniknúť na polovičku svojho súpera, teda na svoju útočnú polovičku.

12

A opäť máme možnosť sledovať, ako sa útoky striedajú z jednej strany na druhú, avšak poriadnu šancu, ktorá by volal po góle sme už dlhšie nevideli. Oba tímy hrajú aj dosť opatrne.

11

Exekútorom rohového kopu bol napokon Etxebarria, hostia však ustáli bez ujmy a momentálne sa snažia založiť nejakú tú nebezpečnú útočnú akciu.

10

Domácemu celku sa napokon podarilo preniknúť až na dostrel brány hostí, kde vybojovali rohový kop! Brankár hostí si už koordinuje svojich spoluhráčov.

9

Menšie zaváhanie sme videli v zadných radoch domácich, avšak to sa napokon skončilo bez ujmy a domáci futbalisti sa už s loptou presúvajú na útočnú polovičku.

8

Lopta momentálne lieta z jednej strany na druhú, od úvodu tak máme možnosť sledovať rýchly a aktívny futbal. Uvidíme, ako sa obraz hry bude vyvíjať ďalej.

7

7.

7

Priamy kop napokon rozohral opäť Etxebarria, po ňom sa domáci futbalisti dostali aj do nebezpečného zakončenia, keď po aktivite San Josépo lopta skončila na spojenici, avšak napokon bol odmávaný ofsajd!

6

Zanedlho sa však hostia opäť dopustili faulu a tak si domáci tím priamy kop zopakuje. Hostia sa tak už formujú v zadných radoch.

5

Po nedovolenom zákroku zahrávali domáci futbalisti priamy kop, žiadnu zaujímavú situáciu to však napokon neprinieslo. Dopredu tak už skúša ísť celok hostí.

4

Pri lote je už opäť domáci celok, ktorý operuje na útočnej polovičke. Hostia sa tak budú musieť opäť brániť.

3

Z ničoho nič však prichádza prvá veľká šanca v tomto zápase! Domáci futbalisti stratili loptu, chybovali v obrane, na brankára sa sám rútil Soldado, ale Iraizoz v bráne domácich podržal svoje mužstvo výborným zákrokom!

2

V úvodných minútach prvého polčasu sú aktívnejší domáci futbalisti, ktorí sa postupne dostávajú bližšie ku bráne hostí.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol, úvodný výkop patril domácim futbalistom, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu práve prichádzajú na trávnik, zápas sa tak môže čoskoro začať!
Príjemný neskorší večer prajem všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu medzi Athletic Club Bilbao – Villarreal CF už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas povedú z pozície rozhodcov páni Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez. Tesne pred výkopom sa Vám opäť prihlásime, prajem Vám príjemný športový zážitok!
Úvodné zostavy:

Athletic Club Bilbao: Iraizoz (C) – Lekue, Bóveda, Laporte, Balenziaga – San José, Etxebarria – Susaeta, Eraso, I. Williams – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Etxeita, G. Elustondo, Iturraspe, M. Rico, Muniain, Sabin.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, B. Soriano (C), Trigueros, Denis Suárez – Bakambu, Soldado.
Náhradníci: Barbosa – Antonio Rukavina, Bonera, Castillejo, Leiva, Baptistão.

Rozhodca: Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez.
Španielska Primera División má dnes na programe kvarteto zápasov 23. kola. Zaujímavý duel sa odohrá na štadióne San Mamés, kde domáce Athletic Bilbao privíta Villarreal CF. Zápas sa začína o 20:30 hod.

ATHLETIC BILBAO

Baskický klub sa momentálne nachádza v tabuľke na 6. mieste, čo mu zaručuje priamu účasť v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA. Po poriadnom debakli, ktorý Bilbao utŕžilo na Nou Campe (6:0) sa zverenci Ernesta Valverdeho dokázali schopiť a nasledujúce dva zápasy vyhrali. V domácom prostredí zdolali v gólovej prestrelke Eibar 5:2 a minulý týždeň vydreli najtesnejšie víťazstvo na pôde Getafe. V Primere División má Athletic Club v domácom prostredí bilanciu 6-2-2 a v posledných 15 súťažných zápasoch ho dokázali na San Mamés zdolať len Real Madrid a FC Barcelona. Najlepším strelcom je kanonier Aritz Aduriz, ktorý v aktuálnom ročníku zaznamenal už 13 gólov. V dnešnom dueli budú chýbať Raúl Garcia, Ibai Gómez a potrestaný De Marcos.

VILLAREAL CF

Žltej ponorke sa v tomto ročníku darí pomerne slušne. Po 22 zápasoch má na svojom konte 44 bodov a v tabuľke jej patrí štvrtá priečka so sedembodovou stratou na Barcelonu. V domácej súťaži neprehrala posledných osem kôl, čo svedčí o výbornej forme tímu trénera Marcelina. Villarreal však môže mrzieť to, že práve s Athleticom Bilbao vypadol vo štvrťfinále Španielskeho kráľovského pohára. V poslednom zápase dokázal na štadióne El Madrigal zdolať Granadu 1:0, keď o cenných troch bodoch rozhodol z pokutového kopu Bruno Soriano. Ten má na svojom konte 5 gólov, no ešte o tri viac zaznamenal Cedric Bakambu. V dnešnom zápase budú hosťom chýbať Samuel, Eric Bailly a otázny je štart aj v prípade Adriána.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

Athletic Club Bilbao – Villarreal CF

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   29. I. Williams (ATB), 41. San José (ATB), 61. Lekue (ATB), 69. Sabin (ATB) – 27. J. Costa (VLR), 40. Bakambu (VLR), 76. Soldado (VLR), 77. V. Ruiz (VLR)   90. I. Williams (ATB) – 90+3. Bonera (VLR)

Athletic Club Bilbao: Iraizoz (C) – Lekue, Bóveda, Laporte, Balenziaga – San José (87. Iturraspe), Etxebarria – Susaeta (63. Sabin), Eraso (71. Muniain), I. Williams – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Etxeita, G. Elustondo, Iturraspe, M. Rico, Muniain, Sabin.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio (73. Bonera), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (79. Castillejo), B. Soriano (C), Trigueros, Denis Suárez – Bakambu (46. Baptistão), Soldado.
Náhradníci: Barbosa – Antonio Rukavina, Bonera, Castillejo, Leiva, Baptistão, Hernández Cascante.

Rozhodca: Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez