Menu

Futbal

Primeira Liga

Vitoria Guimarães – Sporting Lisabon

0:0

koniec (0:0)

29.02.2016, 21:00 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães • 24. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 5.5 3.85 1.63

Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u dalších přenosů! Dobrou noc! (23:02:38)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:17.
Je dobojováno! Vitória Guimarães nakonec vyválčila nad Sportingem Lisabon cenný bod za bezbrankovou remízu! Hosté byli po celou dobu utkání mnohem aktivnější a vypracovali si několik možností. Kanonýr Slimani však neměl svůj den a pokaždé si vylámal zuby na brankáři Silvovi, jež je hrdinou Guimarãese! Hrálo se hodně tvrdé utkání s velkým množstvím faulů! Dvacet minut před koncem dokonce obdržel Josué druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Sporting ale gól nevstřelil ani v početní převaze a přišel o cenné dva body v boji o titul!

90+5

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Barcos (Sporting Lisabon).

90+4

Coates napálil míč na Barcose, který v těžké pozici pouze odevzdal balón Silvovi. Domácí by si už závěr utkání měli pohlídat.

90+3

Centrovaný míč sice na přední tyči prodloužil jeden z domácích hlavičkářů, avšak kulatý nesmysl si to poté nekoordinovaně namířil do autu.

90+2

Pokračuje se ve hře! Guimarães drží Sporting daleko od své branky. Domácí dokonce vybojovali rohový kop.

90+1

Domácí už tahají čas všemi možnými způsoby. Jeden z obránců se svíjí v křečích. Trenér Sportingu vypadá hodně znepokojeně.

90

Nastavují se 4 minuty!

89

Schelotto schytal tvrdý úder do obličeje a zůstává ležet na polovině Guimarãese. Sportingu se krátí čas na vstřelení rozhodující branky.

88

Hosté to zkoušeli i ze strany! Centr od postranní čáry přelétl všechny hráče v tmavém dresu a bez teče se dostal až na druhou stranu.

87

Schelotto chtěl napravit své slabší chvilky z prvního poločasu a napřáhl ze střední vzdálenosti! Střela pravého obránce Sportingu Lisabon prolétla kolem spojnice břevna a tyče!

86

Domácí dlouho drželi míč u rohového praporku. Hosté se k útočníkovi sběhli ve třech a okamžitě jej o míč obrali. Z následného protiútoku zakončoval Barcos, ale trefil jen brankáře Silvu.

85

Středem hřiště to dnes nepůjde! Míč se odrážel od jednoho obránce k druhému až jej Carvalho poslal na Barcose, který však nemohl pokračovat, jelikož se chytil do ofsajdové pasti.

84

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Slimani, přichází Barcos.

84

Mohlo být rozhodnuto! Carvalho dostal skvostnou přihrávku do pokutového území! Kapitán Sportingu zakončoval placírkou na zadní tyč, kterou minul snad o půl metru!

83

Rohový kop nebezpečí pro domácí branku nepřinesl. Kupředu mohli naopak postupovat domácí,ale ani jejich útok nepřinesl žádnou šanci.

82

Hosté zkusili překvapit obranu Guimarãese! Carvalho poslal oblouček za obranu, ale brankář Silva byl pozorný a vyrazil míč na roh.

Vitoria Guimarães – Sporting Lisabon

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   27. Dourado (GUM), 38. Silva (GUM), 57. Josué (GUM), 90+4. Henrique (GUM) – 26. Schelotto (SPL), 34. Carvalho (SPL), 50. Semedo (SPL), 52. Patrício (SPL)   74. Josué (GUM)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:17.

Vitoria Guimarães: Silva – Gaspar, Josué, Pedrao, Dalbert – Saré, Cafu – Licá, Otávio, Valente – Dourado
Náhradníci: Douglas, Afonso, Hurtado, Teixeira, Andrade, Francis, Phete

Sporting Lisabon: Patrício – Schelotto, Semedo, Coates, Zeegelaar – Gelson, Carvalho, Mário, César – Ruiz, Slimani
Náhradníci: Jug, Pereira, Ewerton, Aquilani, Mané, Gutiérrez, Barcos

Rozhodca: Martins – Campos, Mota