Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Granada CF – Sporting Gijón

2:0

koniec (0:0)

03.03.2016, 20:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • 27. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka

V druhom polčase predviedli svoju ofenzívnu silu domáci a gólmi El-Arabiho v 72. minúte a Successa z tretej nadstavenej minúty a vyhrali 2:0.

Ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (21:54:29)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Granada dala gól!
Granada potvrdila svoju výhru v zápase! Po neúspešnom aute hosťujúceho tímu sa predviedol domáci Babin, získal loptu na hranici a posunul ju krížom na ISAACA SUCCESSA, ktorý na dvakrát, ale predsa skóroval!

90+2

Žltú kartu dostáva Rubén Pérez (Granada CF).

90+1

Rozhodcovia nadstavujú štyri minúty.

90

Žltú kartu dostáva Youssef El Arabi (Granada CF).

87

Rubén Rochina predviedol svoje individuálne zdatnosti v súboji jeden na jedného, ale nakoniec nezakončil.

86

Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Ognjen Vranješ, prichádza Dani Ndi.

84

84. Sergio Álvarez (GIJ)

84

Sergio Álvarez dostáva v krátkom časovom slede aj druhú žltú kartu, tentokrát za likvidačný faul na Successa a smeruje predčasne pod sprchy!

80

Rubén Rochina vyslal spoza šestnástky strelu na bránu z priameho kopu, ale mieril mimo.

78

Sergio Álvarez je potrestaný žltou kartou za to, ako tvrdo pristúpil protihráčovi na nohu.

75

Na bránu smeroval Rubén Rochina, bol však v šestnástkovom oblúku zastavený a následne už sa do šance nedostal.

72

72. Youssef El Arabi (GRN) - 1:0

72

Granada dala gól!
K lopte sa postavil YOUSEFF EL-ARABI a strelou ku ľavej žrdi prekonal Cuéllara!

71

71. Omar Mascarell (GIJ)

71

Penalta pre Granadu! Mascarell fauloval domáceho Barrala v šestnástke, loptu nezasiahol a hlavný rozhodca okamžite ukázal na biely bod!

69

Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Adalberto Peñaranda, prichádza David Barral.

68

Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Carlos Castro, prichádza Alen Halilović.

67

Rubén Pérez je potrestaný žltou kartou. Fauloval protihráča nepríjemnou vysokou nohou.

65

Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Fran Rico, prichádza Rubén Pérez.

63

Success vybehol po pravej strane a pokúšal sa o center. Rázne ho však odstavil Canella a nedal mu šancu.

61

Gijón sa snaží upokojiť hru a zapojiť do nej aj brankára. Hostia by už konečne potrebovali aj nejakú poriadnu strelu na bránu.

58

Jony smeroval po ľavej strane, snažil sa obhodiť si protihráča, ale úspešný nebol. Na opačnej strane si príležitosť po chybe vypracoval Success, ale takisto neobstál.

56

Brankár Cuéllar sa musel mať na pozore. Po rohovom kope Granady sa k hlavičke z malého vápna dostal El-Arabi a triafal do stredu brány.

55

Success predvádzal samostatné kľučky už na území šestnástky súpera. Raz sa zamotal, následne nasadil jasličky protihráčovi, ale pred bránu už neprihral.

54

Rochina poslal loptu z pravej strany do vnútra šestnástky. Tam mali však prevahu hostia a loptu odstránili mimo nebezpečenstva.

52

52. Omar Mascarell (GIJ)

52

Vo vzdušnom súboji hlavou sa nepríjemne zrazili Hernández s Penarandom. Obaja však po krátkych otrasoch pokračovali v hre a zbytočne ju nezdržovali.

49

Neskutočná strela od hráča Gijónu! Spoza šestnástky poslal na bránu Sanabria strelu, ktorá opečiatkovala hornú žrď a spadla tesne pred bránkovú čiaru. Následne loptu do brány doklepol gólom Castro, ale neplatil kvôli ofsajdu!

47

Miguel Lopes sklzom úplne presne netrafil Jonyho, ktorého fauloval a za to je potrestaný žltou kartou.

47

Útočne sa druhý polčas pokúsili začať hostia. Jony poslal z ľavej strany center do vnútra šestnástky, ale obrana Granady si s ním poradila.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme videli vyrovnaný futbal. Viac šancí si predsa len vytvorili domáci hráči, ale gól nestrelili.
Možno v druhom polčase, ktorý sa začne približne o 21:03.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Rozhodcovia nadstavujú dve minúty a rovno trestajú hosťujúceho Omara Mascarella za potiahnutie za rameno Successa.

45

Luis Hernández hlavičkoval po priamom kope od Mascarella. Lopta bola zblokovaná a Sporting bude mať rohový kop.

43

Podľa záberov na gólmana hostí nevyzerá byť Cuéllar stopercentne v poriadku. Dá sa to rozpoznať podľa jeho grimás.

41

Strela od hráčov Granady. Tesne spoza pokutového územia preveril hosťujúceho brankára nebezpečný Fran Rico prudkou strelou. Pichu Cuéllar odolal.

39

Babin nedovolil Carlosovi Castrovi získať loptu pred pokutovým územím. Rozohral ku stredu ihriska a nebezpečenstvo bolo zažehnané.

37

Brankár Cuéllar vyzerá byť mierne otrasený, no nehrozí, že bude jeho účasť v zápase prerušená.

35

35.

35

Šanca pre Granadu! Po zahranej štandardke sa lopta v pokutovom území uvoľnila pre Ricarda Costu, ktorý zakončil mimo. Obaja hráči však potrebujú nakoniec po vzájomnom strete aj ošetrenie.

33

Ani Granada už nie je bez trestu v zápase. Po Costovej chybe mohol vzniknúť priamy útok na bránu a keďže Ricardo Costa Loru fauloval, tak bol potrestaný.

32

Andrés Fernández odkopol zo svojho územia loptu ďaleko za polovicu. Získali ju následne protihráči.

30

Success prehodil loptu do šestnástky k Penarandovi, ktorý prekabátil protihráča, no nakoniec sa jej nezmocnil a bol pri nej skôr v sklze hosťujúci Jorge Meré.

28

Fran Rico poslal na brankára Cuéllara pekne letiacu strelu, ktorá zrotovala a brankár Gijónu sa musel mať poriadne na pozore, aby ju vyboxoval!

26

Rochina prihral pred šestnástku El-Arabimu, ktorý mierne vybehol. Nakoniec si však so svojím spoluhráčom nerozumel a loptu dostatočne dobre nespracoval.

24

Tím Gijón dostáva druhú žltú kartu. Alberto Lora sa rozbehol po domácom Successovi ako odplatu za zákrok na hráča Gijónu Mascarella.

23

Granada si vytvorila ďalšiu príležitosť. Lopes na pravej strane prekabátil protihráča a urobil si pozíciu na strelu. Cuéllar zasiahol, nemal loptu pod kontrolou, ale následne sa už El-Arabi k dorážke nedostal.

22

Šikovný pokus od hráčov Granady. Success poslal center z ľavej strany do vnútra šestnástky, odkiaľ hlavičkoval El-Arabi a prinútil Cuéllara zasahovať.

20

Dvadsiatu minútu dnešného stretnutia uzavrel rýchly pokus od Jonyho, ktorý prenikal do pokutového územia čakajúc na uvoľnených spoluhráčov, no tak sa napokon nestalo.

18

Prvý výraznejší náznak od hráčov Gijónu. Sanabria vyšprintoval po ľavej strane ihriska, dostal sa do šestnástky a strieľal. Mieril vedľa.

17

Gijón sa akosi snažil zaútočiť po pravom krídle, no lopta prešla nakoniec iba priamo k Fernándezovi a ostala už iba na jeho kopačke.

15

Jorge Meré je prvým hráčom dnešného večera, ktorý dostáva žltú kartu. Inkasoval ju po neférovom súboji s Penarandom.

15

Granada predviedla celkom pozoruhodnú akciu na pár dotykov. Lopta sa od Doucourého dostala cez medzeru ku Rubénovi Rochinovi. Jeho následné nahodenie do šestnástky však už úspešné nebolo.

14

Gijón rozohral štandardku nakrátko. Center do šestnástky poslal z blízkosti rohovej zástavky Jony, ale mieril už za bránkovú čiaru.

12

Success nepredviedol príliš stopercentne zahraný aut. Granada však loptu získala opäť a približuje sa k šestnástke.

10

Rubén Rochina poslal z pravej strany center do vnútra vápna, kde číhal El-Arabi, ale k zakončeniu sa nedostal. Granada predvádza prvé náznaky útokov.

9

Fran Rico však loptu poslal veľmi nepresne. Skončila asi dva metre vedľa protiľahlej žrde. Bude z toho odkop z kopačky brankára Sportingu.

8

Success sa šikovne predral do pokutového územia. Faulom ho však odstavil pred hranicou Vranješ a Granada zahráva pomerne nebezpečný kop.

7

Success sa snažil zbehnúť si po dlhú krížnu loptu na ľavý kraj ihriska. Odhlavičkoval ju protihráč a Granada zahráva aut.

6

Hosťujúci Jony predvádzal šikovný pohyb nohami popri krajnej čiare. Zastavený však bol nedovoleným zákrokom.

5

Sme zvedaví, kedy budeme svedkami agresívnejšieho útočenia. Zatiaľ sa oba tímy snažia o optickú prevahu na ihrisku. Lopta sa po priamom kope od Granady dostala do šestnástky, ale zachytil ju iba Cuéllar.

4

Chybu v rozohrávke hostí sa snažili rýchlo využiť domáci. Doucouré vysúval po prave jstrane ihriska Rochinu, ale pri ňom už bol obranca Canella a zasiahol.

3

Opäť sa pokračovalo rozohrávkou cez brankára domáceho mužstva. Hlavičkový súboj na obrannej polovici hostí vyhrali domáci.

2

Po výkope od Cuéllara sa lopta dostala priamo k jeho náprotivkovi Fernándezovi. Ten po chvíľe odkopol do stredu poľa takisto.

1

Úvodný výkop rozohrali futbalisti hosťujúceho Gijónu, ktorí blokovaným odrazom lopty od domácich získali aut a začínajú pre istotu z vlastnej polovice.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči oboch tímov prichádzajú na ihrisko. Domáci futbalisti sa predstavia v červeno-bielej kombinácii a hostia v žltých dresoch.
Úvodné zostavy:

Granada CF: Andrés Fernández – Miguel Lopes, Babin, R. Costa, Biraghi – Rochina, Doucouré, F. Rico (C), Success – El Arabi, Peñaranda.
Náhradníci: J. Fernández – Cuenca, Barral, Foulquier, Krhin, R. Pérez, Lombán.

Sporting Gijón: Cuéllar – O. Vranješ, L. Hernández, Meré, Canella – Lora (C), Mascarell, S. Álvarez, Jony – C. Castro, A. Sanabria.
Náhradníci: Alberto García – Halilović, Aït-Atmane, Carmona, Lichnovsky, Menéndez, Ndi.

Rozhodca: Estrada – Martínez, Martín.
Prajem vám pekný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 27. kola španielskej La Ligy medzi Granada CF a Sportingom Gijónom. Zápas sa začína o 20:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Dnes budeme sledovať duel dvoch tímov, ktoré sa nachádzajú na zostupových priečkach. Domácej Granade patrí 19. miesto so ziskom 23 bodov a skóre 27:51. Gijón je na tom málinko lepšie a patrí mu 18. pozícia s 24 bodmi a skóre 30:46. Čo sa týka formy, tak na tom sú oba tímy asi rovnako. Granada prehrala po sebe štyrikrát, a to s Villarrealom, Realom Madrid, Realom Sociedad a Valenciou. Naposledy však Granada zvíťazila, a to nad Deportivom La Coruňa 0:1.
Gijón naposledy dvakrát remízoval, prehral, remízoval a naposledy podľahol Espanyolu Barcelona 2:4.

Prajem vám teda príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

Granada CF – Sporting Gijón

2:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 72. El Arabi (pen.), 90+3. Success

Karty:   33. R. Costa (GRN), 47. Miguel Lopes (GRN), 67. R. Pérez (GRN), 90. El Arabi (GRN), 90+2. R. Pérez (GRN) – 15. Meré (GIJ), 24. Lora (GIJ), 45+1. Mascarell (GIJ), 78. S. Álvarez (GIJ)   84. S. Álvarez (GIJ)

Granada CF: Andrés Fernández – Miguel Lopes, Babin, R. Costa, Biraghi – Rochina, Doucouré, F. Rico (C) (65. R. Pérez), Success – El Arabi, Peñaranda (69. Barral).
Náhradníci: J. Fernández – Cuenca, Barral, Foulquier, Krhin, R. Pérez, Lombán.

Sporting Gijón: Cuéllar – O. Vranješ (86. Ndi), L. Hernández, Meré, Canella – Lora (C), Mascarell, S. Álvarez, Jony – C. Castro (68. Halilović), A. Sanabria.
Náhradníci: Alberto García – Halilović, Aït-Atmane, Carmona, Lichnovsky, Menéndez, Ndi.

Rozhodca: Estrada – Martínez, Martín