Menu

Futbal

MONACObet liga

Dunajská Lužná – FC Nitra

0:1

koniec (0:0)

06.03.2016, 14:30 • Info o zmenách stavu (Lukáš Pancurák)

: 2.45 3.8 3.29

Skončil sa zápas medzi Dunajskou Lužnou a Nitrou, v ktorom videli prítomní diváci len jediný gól. V 55. minúte ho strelila Nitra, ktorá si tak po výsledku 1:0 vo svoj prospech odnesie do tabuľky 3 body. (16:24:54)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Hlavný arbiter fúkol do svojej píšťalky naposledy a ukončil tak dnešné stretnutie.

90+1

Tá prvá neminula trend dnešného zápasu a zbehla poriadne rýchlo. Zdá sa, že Nitra si už svoj náskok dokáže postrážiť, hoci sa s tým Dunajská Lužná stále nechce zmieriť.

90

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Balaj, prichádza Vodička.

90

Nadstavovať sa budú dve minúty.

89

Bežia posledné minúty riadnej hracej doby, Domáci futbalisti v ostatnom čase niekoľkokrát pohrozili svojmu súperovi, ani jeden zo streleckých pokusov ale nebol natoľko vážny, aby skončil v sieti.

89

A ešte jedna žltá karta pre Nitru. V tomto prípade si ju z blízka prezrel Marián Kolmokov.

86

Hráč hostí bol teraz odmenený žltou kartou. Previnilcom je Balaj.

85

A z desiatich minút je razom minút päť. Dnešné stretnutie plynie poriadne rýchlo, čo v tejto chvíli vyhovuje neporovnateľne viac hráčom Nitry, ktorí si stále držia jednogólový náskok.

84

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Charizopulos, prichádza Fábry.

80

Posledných 10 minút majú hráči Dunajskej Lužnej na to, aby dokázali loptu dopraviť do siete. Pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas.

78

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Valenta, prichádza Lola.

75

Domáci si ale uvedomujú, že tento zápas ešte rozhodne neprehrali. Stačí totiž jediné vážnejšie ohrozenie brány, po ktorom môže Stránský pokojne inkasovať.

70

Pokračujeme za stavu 0:1, domáci prehrávajú po góle z 55. minúty. Na strely je to 2:9, rovnaký stav platí aj pre rohové kopy. Do konca zápasu ostáva ešte asi 20 minút.

67

62

Na rohové kopy je to v tejto chvíli už 1:7. Nitrania výrazne vyčnievajú v tomto ukazovateli, napriek tomu góly zo štandardných situácií nepadajú.

60

Po hodine majú neporovnateľne viac dôvodov k úsmevu futbalisti Nitry, ktorí sa len pred niekoľkými minútami dokázali strelecky presadiť. Budeme zvedaví na odpoveď Dunajskej Lužnej.

58

Striedanie v tíme Dunajská Lužná: z ihriska odchádza Hronec, prichádza Hubert.

55

Nitra dala gól!
Hostia sa po 55 minútach hry ujímajú vedenia. Nitra teraz napla sieť súperovej brány a výrazne sa tak priblížila k trojbodovému zápisu. Hosťujúcu striedačku rozjasal MÁRIUS CHARIZOPULOS.

50

Úvod druhého polčasu prináša rýchly futbal, už po piatich minútach sme videli viacero streleckých zakončení, lopta si ale stále neodkázala nájsť cestu do siete.

46

Začal sa druhý polčas.
Skončil sa prvý polčas stretnutia medzi Dunajskou Lužnou a Nitrou, ani jeden celok sa počas úvodných 45 minút presadiť nedokázal, preto sa do šatní pôjde s bezgólovou remízou.

Druhý polčas sa začne približne o 15:33.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Domáci celok napokon ešte zahrával jednu štandardnú situáciu, po ktorej sme gól nevideli, preto sa pôjde do šatní za stavu 0:0.

45

Nadstavovať sa bude 1 minúta.

44

Striedanie v tíme Dunajská Lužná: z ihriska odchádza Kolesár, prichádza Bielik.

44

Bežia posledné minúty prvého polčasu, hráči oboch celkov už budú chcieť do prestávky vyčkať bez inkasovaného gólu.

40

Nitra dokázala v ostatných minútach pohroziť svojmu súperovi, keď zahrávala hneď dva rohové kopy, skóre sa napokon nemenilo ani v týchto prípadoch.

37

Prvá žltá karta poputovala do domáceho tímu. Napomínaný bol kapitán Kecskéš.

35

Čas dnes plynie skutočne rýchlo, dokazuje to aj údaj na svetelnej tabuli, ktorá naznačuje, že beží už 35. minúta zápasu. Diváci sa do tejto chvíle gólu nedočkali, na strely je to vyrovnané – 2:2.

29

Loptu si na biely bod postavil Petr Trapp, ten ale Močka neprestrelil!

29

Bola nariadená penalta v prospech Nitry!.

27

Do konca riadnej hracej doby ostáva už len menej ako 20 minút, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný čas nadstavený hlavným arbitrom Michlianom.

25

Pokračujeme v zápase, v ktorom sa doposiaľ z gólu nik netešil. Hostia sa do tejto chvíle prezentovali 2 presnými strelami, Dunajská Lužná vypálila na bránku raz.

20

V dvadsiatej minúte vypálila na bránu konečne aj Dunajská Lužná, táto strela ale neprepadla do siete, o čo sa postaral Stránský.

16

Čas pokročil o ďalších 6 minút, diváci prítomní na štadióne mohli sledovať ďalšie dva rohové kopy, tentokrát v podaní Nitry, ani po jednom sa ale hostia z gólu netešili.

10

Nitra v snahe o rýchly protiútok, hráči hostí teraz síce neskórovali, dokázali však preveriť pozornosť Močka medzi troma žrďami. Hrá sa už 10 minút.

9

Domáci celok obstaral prvú štandardnú situáciu zápasu, keď lopta poputovala na ihrisko od rohovej zástavky, skóre sa ale nemenilo.

5

Hráme bez strely na bránku, ani jeden z gólmanov dnes zatiaľ dôvod na vážnejší zákrok nemal. Z úvodu prvého polčasu uplynulo už 5 minút.

1

Zápas sa začal. Po úvodnom výkope sa obe celky budú snažiť s loptou pretlačiť na polovicu svojho súpera, uvidíme, komu sa podarí skórovať.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Dunajská Lužná: Močko – Pipíška, Stankovič, Chromý, Hronec, Nosko, Jackuliak, Hrnčár, Kecskéš (C), Kolesár, Aborig
Náhradníci: Křízek, Hubert, Kadera, Fejerčák, Bielik, Luhový, Horňák

FC Nitra: Stránský – M. Kolmokov, Ďurek, Trapp, Balaj, Kotrík, Ivančík (C), Valenta, Križko, Dunda, Charizopulos
Náhradníci: D. Kolmokov, Pavlenda, Fábry, Oravec, Vodička, Lola

Rozhodca: Michlian – Roszbeck, Sluk – Ďurčo.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

Dunajská Lužná – FC Nitra

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 55. Charizopulos

Karty:   37. Kecskéš (DLU) – 86. Balaj (NIT), 89. M. Kolmokov (NIT)

Dunajská Lužná: Močko – Pipíška, Stankovič, Chromý, Hronec (58. Hubert), Nosko, Jackuliak, Hrnčár, Kecskéš (C) (67. Kadera), Kolesár (44. Bielik), Aborig
Náhradníci: Křízek, Hubert, Kadera, Fejerčák, Bielik, Luhový, Horňák

FC Nitra: Stránský – M. Kolmokov, Ďurek, Trapp, Balaj (90. Vodička), Kotrík, Ivančík (C), Valenta (78. Lola), Križko, Dunda, Charizopulos (84. Fábry)
Náhradníci: D. Kolmokov, Pavlenda, Fábry, Oravec, Vodička, Lola

Rozhodca: Michlian – Roszbeck, Sluk – Ďurčo