Menu

Futbal

Ruská Premier Liga

Dynamo Moskva – FK Achmat Groznyj

0:1

koniec (0:0)

14.03.2016, 17:00 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • 20. kolo • Jakub Hataš (@HatyJ) cz

Fortuna: 2.37 3.0 3.0

To je ode mě pro dnešní večer vše! Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textového přenosu brzy na shledanou! (18:58:03)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 20:11.
Utkání mezi Dinamem Moskva a Těrekem Groznyj je za námi! Ve druhém poločase se hráči Dinama dostali více do hry a byli to oni, kdo diktoval tempo hry. Kolem 60. minuty se do hry dostal i hostující celek, který zvyšoval aktivitu a ta vygradovala v 68. minutě, kdy se o jediný gól zápasu postaral hostující Magomed Mitrišev! Na jeho střelu hledali domácí odpověď marně, nejblíže byl Igor Denisov, který v nastavená čase trefil nádhernou ranou pouze břevno. Tři body si tak dnes odvážejí hosté, kteří se přibližují k pozicím zajišťujícím pohárovou Evropu. Naopak domácí Dinamo se dále protlouká velmi nepovedenou sezónou.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Míč má v závěru zápasu v držení hostující Těrek, který bude zahrávat přímý volný kop z levé strany. Jeho hráči však se zahráním nepospíchají a snaží se natahovat čas.

90+2

90+2. Velká šance Igora Denisova!

90+2

Obrovská šance domácího celku! Střelu z dobrých dvaceti metrů si přichystal jeden z útočících hráčů Dinama, jeho střela mířila přímo do pravé šibenice, dopadla však pouze na břevno branky, kterou stráží Gorodov!

90+1

Taktické střídání v závěru zápasu, ze hřiště je stažen hostující Grozav a je nahrazen Plijevem.

90

Útočná snaha Dinama na levém křídle končí faulem jednoho z hostí na útočícího Hubočana. Domácí tak budou mít k dispozici další standardní situaci.

89

Hráči Dinama se nemůžou dostat ani před vápnu hostí, kteří mají velmi dobře zformovanou obranu na vlastní polovině. Další dlouhý nákop sbírá Semjonov.

88

Po útočné snaze Těreku po levém křídle se k míči dostal jen domácí brankář Šunin, který okamžitě dlouhým výkopem hledá své spoluhráče na hrotu. Obrana Těreku je však důsledná a nebezpečí odvrací.

87

Hostující Těrek se do útoků moc nehrne a snaží se kombinovat na vlastní polovině, což by se mu mohlo vymstít. Do jeho rozehrávky vlétl Tašajev, který však na levém křídle neudržel míč na hrací ploše.

86

Hra je teď vinou různých střídání a žlutých karet velmi kouskovaná, což znesnadňuje pokusy Dinama o vyrovnání. Další obrovskou šanci po centru z pravé strany včas uhasil jeden z obránců hostí.

85

Dalšího střídání využil hostující trenér, když se rozhodl ze hry stáhnout Wilkshira a nahradit ho Pedro Kenem.

84

Střídá také hostující Těrek, ze hry je stažen doposud jediný střelec Mitrišev, kterého nahradil Lebeděnko.

83

Za zbytečný faul ve středu hřiště dostává žlutou kartu hostující kapitán Oleg Ivanov.

82

Dinamo teď sevřelo svého soupeře na jeho vlastní polovině, ze svého tlaku však nedokáže vytvořit žádnou větší šanci.

81

Další útočná snaha Dinama je zastavena nedovoleným zákrokem. Zhruba 25 metrů od branky si bere míč na starost Ješčenko, který jej pošle do vápna.

80

Vzájemnou strkanici mezi Mitriševem a Hubočan se rozhodl rozhodčí Lapočkin odměnit žlutou kartou pro oba aktéry.

Dynamo Moskva – FK Achmat Groznyj

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 68. Mitrišev

Karty:   80. Hubočan (DMO) – 80. Mitrišev (GRZ), 83. Ivanov (GRZ)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 20:11.

Dynamo Moskva: Šunin (C) – Holmén, Kozlov (60. Živogljadov), Hubočan, Ješčenko – Drahun, Zobnin – Ionov, Sosnin (78. Igor Denisov), Tašajev – Bećiraj.
Náhradníci: V. Gabulov, Leščuk – Morozov, Djakov, Živogljadov, Igor Denisov, Katrič, Těrechov.

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Wilkshire (85. Ken), Semjonov, Rodolfo, Rybus – Kuzjajev, Adílson – Aissati, Ivanov (C), Grozav (90+1. Plijev) – Mitrišev (84. Lebeděnko).
Náhradníci: Godzjur – Plijev, Kadyrov, Ken, Mohammadi, Mbengue, Kanu, Píriz, Šachtijev, Lebeděnko.

Rozhodca: Lapočkin – Petrosjan, Širjajev. (vš. Rusko)