Menu

Futbal

První fotbalová liga (CZ)

FK Mladá Boleslav – FK Dukla Praha

2:2

koniec (0:2)

09.04.2016, 18:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • 24. kolo • Vojtěch Tůma cz

80

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Asi jsem to přivolal, opravdu máme srovnáno! Hodně volného prostoru dostal Magera, který vymyslel parádní bochánek pro JANA CHRAMOSTU, jenž technickou ranou k tyči překonal marně se natahujícího Radu!

76

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak domácí se přeci jen dočkali! Dlouhý centr doputoval až k ve vápně stojícímu Chramostovi, který zachoval chladnou hlavu a míč přiťukl pro nikým nehlídaného STANISLAVA KLOBÁSU, po jehož ráně z otočky míč zaplul přesně do šibenice!

11

Dukla právě vstřelila branku!
Nádherná akce Dukly, která vede už o dvě branky! Na pravé straně si parádně narazili Čajić s Marešem, druhý jmenovaný poté míč patičkou posunul k rozběhnutému Miloševićovi, jenž přesným pasem skrze vápno našel nikým nehlídaného BIDJEHO MANZIU a tomu už pouze stačilo trefit prázdnou branku!

2

Dukla právě vstřelila branku!
No vida, to je, panečku, nástup v podání hostů! Na levé straně o balón přišel Ščuk, načež se do protiakce vrhl rychlonohý Manzia, který milimetrově přesným centrem do vápna našel hlavu JAKUBA MAREŠE a ten míč lehce protečoval k levé tyči Šedovy svatyně!

FK Mladá Boleslav – FK Dukla Praha

2:2

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 76. Klobása (Chramosta), 80. Chramosta (Magera) – 2. Mareš (Manzia), 11. Manzia (Milošević)

Karty:   35. Ščuk (MBL) – 68. Čajić (DUK)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:6.

FK Mladá Boleslav: Šeda – Jánoš, Kúdela, Čmovš (46. Chramosta), Fleišman – Ščuk, J. Rada – Čermák, Takács (59. Klobása), Kalabiška (72. Vodháněl) – Magera (C).
Náhradníci: Diviš – Přikryl, Chramosta, Toml, Vodháněl, Pauschek, Klobása.

FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević, Gorkšs, Štetina, Vrzal – Marek Hanousek (C), Považanec, Daniel Tetour (81. Smejkal) – Čajić, Mareš (87. Jurendić), Manzia (73. Albiach).
Náhradníci: David Tetour – Albiach, Bezdička, Jurendić, Breznaník, Smejkal, Preisler.

Rozhodca: Jiří Jech – Tomáš Mokrusch, Lucie Ratajová

Diváci: 2564