Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Sporting Lokeren – Sint-Truiden VV

1:0

koniec (0:0)

16.04.2016, 20:00 • Daknamstadion, Lokeren • Tomáš Reiner cz

90+2

Červenou kartu dostává Kotysch (Sint-Truiden VV).

90

90. Mario TIČINOVIĆ - 1:0

90

Lokeren právě vstřelil branku!
Střídající MARIO TIČINOVIĆ prolamuje bezbrankové skóre a za pět minut dvanáct s největší pravděpodobností rozhoduje o výhře Lokerenu!! Mario Tičinovič si skvěle počkal uprostřed šestnáctky na centr z levé strany pokutového území a po výskoku na místě razantní hlavičkou zamířil přesně k levé tyči. Dutoît si sice na míč sáhl, vytáhnout ho mimo tři tyče ale nedokázal.

89

89. Lokeren spálil obrovskou šanci, míč skončil na břevnu!

89

Rassoui rozehrál volný přímý kop a jeho střela mířila přesně do levého horního rohu brány, jenže Dutoît předvedl nádherný reflexivní zákrok a následná dorážka střídající Patosiho skončila na břevnu, od kterého se míč odrazil zpět do hry!

86

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Mirić, přichází Tičinović.

86

Žlutou kartu dostává Allan (Sint-Truiden VV).

78

Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Swers, přichází Ono.

77

Enoh před pár okamžiky přišel na hřiště a ihned se uvedl střelou, když z pravé strany šestnáctky mířil pod horní tyč, jeho pokus ale zamířil vedle bližšího horního rohu brány!

75

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Jajá, přichází Enoh.

71

Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Gerkens, přichází Tchité.

59

Žlutou kartu dostává Mirić (Sint-Truiden VV).

58

Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází De Sart, přichází De Norre.

58

Žlutou kartu dostává Harbaoui (KSC Lokeren).

58

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Bolbat, přichází Patosi.

52

Jajá vzápětí krásně odcentroval z levého křídla na přední levé tyči našel Miriće, který se snažil zakončit v krkolomné pozici a míč ze vzduchu jemnou tečí pravačkou usměrnil těsně vedle!

45+1

Mirić se na levé straně hřiště krásně zbavil jednoho z protihráčů a po zasekávačce do středu nádherným centrem našel Harbaouiho, který se ocitl úplně sám v blízkosti hranice malého pokutového území a po krásném výskoku hlavičkoval pod břevno, jenže Dutoît vytáhl fantastický reflexivní zákrok a míč vytěsnil nad břevno!

39

Žlutou kartu dostává Galitsios (KSC Lokeren).

33

Žlutou kartu dostává Bagayoko (Sint-Truiden VV).

27

Harbaoui parádně obral o míč jednoho z hostujících obránců a vzápětí posílal do šestnáctky přihrávku, kterou jeden z hráčů Sint-Truidenu sice vystihl, jenže k odraženému míči se na levé straně šestnáctky dostal Bolbat a jeho následná přízemní střela byla sražena do boční sítě u bližší levé tyče!

22

Hosté vypálili z volného přímého kopu velmi nebezpečně a jejich následná střela zamířila těsně vedle levého horního rohu brány. Verhulst se za střelou jednoho z hostujících fotbalistů pouze ohlédl!

18

Žlutou kartu dostává Erichot (Sint-Truiden VV).

10

Harbaoui si naběhl za obranu na krásnou kolmou přihrávku svého spoluhráče a poté udělal kličku vybíhajícímu Dutoîtovi, který už byl překonaný, brankáře hostí ale na brankové čáře zachránil jeden ze spoluhráčů, který přízemní střelu Harbaouiho odvrátil do zámezí!

9

Dutoît sice nedokázal zkrotit v náručí prudkou střelu Lokerenu zpoza šestnáctky, účel ale jeho zákrok splnil, když zabránil míči, aby skončil v síti!

8

Rassoul si naběhl na zpětnou přihrávku svého spoluhráče a zpoza šestnáctky mířil přízemní střelou ke vzdálenější pravé tyči. Jeho pokus byl ale příliš slabý na to, aby Dutoîta překonal!

4

Allan byl zřejmě tím hráčem, který nepříjemně vypálil zpoza šestnáctky a brankář Verhulst měl co dělat, aby jeho tvrdou ránu vyrazil mimo tři tyče, přestože směřovala doprostřed brány!

Sporting Lokeren – Sint-Truiden VV

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 90. Tičinović

Karty:   39. Galitsios (LOK), 58. Harbaoui (LOK) – 18. Erichot (SIT), 33. Bagayoko (SIT), 59. Mirić (SIT), 86. Allan (SIT)   90+2. Kotysch (SIT)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:2.

Sporting Lokeren: Verhulst – Galitsios, Ingason, Ňinaj, Odoi – Mirić (86. Tičinović), Rassoul, Overmeire, Bolbat (58. Patosi) – Jajá (75. Enoh) – Harbaoui. (rozestavení 4-4-1-1)
Náhradníci: Barry, Terki, Dessers, Gyselinck. Trenér: Georges Leekens.

Sint-Truiden VV: Dutoît – Cuevas, Kotysch, Erichot, Bagayoko – Hendrickx, Gerkens (71. Tchité), De Sart (58. De Norre), Swers (78. Ono) – Allan – Proschwitz. (rozestavení 4-4-1-1)
Náhradníci: De Winter, Nirisarike, Fernandes, Angban. Trenér: Chris O'Loughlin.

Rozhodca: Bram Van Driessche. Asistenti: Jimmy Cremers, Karel De Rocker. Čtvrtý rozhodčí: Anthony Hambrouck