Menu

Futbal

Primeira Liga

Boavista FC – CF OS Belenenses

1:0

koniec (1:0)

22.04.2016, 21:30 • Estádio do Bessa Século XXI, Porto (kapacita: 28.263 diváků) • 31. kolo • Lukáš Jasoněk cz

Tipsport: 1.96 3.23 4.2

90+4

Střídání v týmu Boavista FC: v samotném závěru zápasu je za ohromného potlesku z tribun stažen ze hry Zé Manuel. Jediného úspěšného střelce nahradí Iriberri.

87

Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Rúben Ribeiro, přichází Mario Martínez.

82

Poslední střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Miguel Rosa, přichází Tiago Almeida.

79

Avizované střídání v týmu Boavista FC: ze trávníku odchází Tahar, opačným směrem míří Luisinho.

76

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Fábio Nunes, jeho místo zaujme Filipe Ferreira.

74

Hlavní arbitr předchozí zákrok Geraldese (CF OS Belenenses) posoudil jako faul a hříšníkovi za něj udělil žlutou kartu. K exekuci přímého kopu se postavil Rúben Ribeiro, jehož zakončení bylo všelijaké, jen ne přesné.

58

První změna v celku CF OS Belenenses: z hracího pole odstupuje Juanto, místo něj na zelený pažit přichází Tiago Caeiro.

54

54. Červená karta

54

Hostující celek bude zápas dohrávat v oslabení! Ve vzdušném souboji si totiž v rozporu s pravidly počínal Ricardo Dias, který zezadu zasáhl loktem do hlavy Tahara. Hlavní arbitr na nic nečekal, ze své kapsičky vytáhl červenou kartu a alžírského záložníka ve službách CF OS Belenenses nekompromisně vyloučil.

42

42. Zé MANUEL - 1:0

42

Boavista právě vstřelila branku!
Domácí tým se před koncem úvodní pětačtyřicetiminutovky ujímá vedení! Fábio Nunes jednomu z útočících hráčů ukopl míč a kopal se roh. Po centru z něj byl balon hlavou prodloužen na zadní tyč, kde číhal osamocený ZÉ MANUEL, jenž se prosadil chytrým přízemním pokusem vyslaným do protipohybu padajícího brankáře Belenenses.

34

Zatím největší šance zápasu byla k vidění po půlhodině hry! Po autovém vhazování jeden z domácích hráčů odcentroval míč takřka z koncové čáry přibližně na hranici penaltového puntíku, odkud přilétla prudká střela do protipohybu Ricarda Ribeiry. Gólman hostujícího celku ale předvedl brilantní zákrok, díky němuž kulatý nesmysl takřka zázračně vyrazil na roh, a pro tuto chvíli tak může být označen za kouzelníka.

28

Zé Manuel se rozeběhl na levé straně a pouze za cenu faulu a následné žluté karty ho zastavil Gonçalo Silva (CF OS Belenenses), jenž se tak stal vůbec prvním potrestaným hráčem zápasu.

20

Ricardo Ribeiro si připsal první vážnější zákrok po dvaceti minutách, když musel zlikvidovat dělovku vyprodukovanou zpoza šestnáctky. K vyraženému míči se snažil dostat ještě jeden z útočníků, nicméně pozorný obránce mu vystřelit nedovolil a balon poslal na další roh.

Boavista FC – CF OS Belenenses

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 42. Zé Manuel

Karty:   28. Silva (BLN), 74. Geraldes (BLN)   54. Dias (BLN)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:19.

Boavista FC: Mika – Henrique, Correia, Mesquita, Figueiredo, Sampaio, Rúben Ribeiro (87. Martínez), Tahar (79. Luisinho), Mandiang (C), Zé Manuel (90+4. Iriberri), R. Santos
Náhradníci: Nwofor, Martínez, Hackman, C. Santos, Ba, Luisinho, Iriberri. Trenér: Erwin Sánchez.

CF OS Belenenses: Ricardo Ribeiro – Brandão (C), G. Silva, Geraldes, Rosa (82. Almeida), Dias, Pinto, Sturgeon, T. Silva, Nunes (76. Ferreira), Juanto (58. Caeiro)
Náhradníci: Caeiro, Ferreira, Almeida, Ventura, Amorim. Trenér: Julio Velázquez.

Rozhodca: Bruno Esteves – Rui Teixeira, Venâncio Tomé

Diváci: 8468