Menu

Futbal

Chance Národní Liga (CZ)

FC Hradec Králové – FK Baník Sokolov

2:0

koniec (2:0)

17.05.2016, 17:30 • Ondřej Novotný (@NovotOndra) cz

Fortuna: 1.4 4.2 6.3

35

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Dlouhý centrovaný balón z poloviny hřiště od Petra Mareše skončil, trochu nečekaně, až na břevně hostující svatyně. Míč pak u levé tyče doslova vybojoval Marek Plašil a z malého vápna znovu hlavičkoval Pavel Černý. Gólman Jakub Dvořák ho však tentokrát skvěle vychytal. Tím ale akce neskončila, protože se míč odrazil přímo na kopačky JANA PÁZLER, který se už nemýlil a zaznamenává tak svojí šestnáctkou branku v letošní sezóně Fotbalové národní ligy – 2:0!

30

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Domácí jdou po přímém kopu z pravé strany do jednobrankového vedení a otevírají tak brankový účet zápasu. Petr Mareš nacentroval míč na hranici malého vápna, kde do něho trkl PAVEL ČERNÝ. Brankář Jakub Dvořák si sice na míč šáhl, k cestě do sítě mu ale už nezabránil. Domácí hráč tak střílí hlavou druhou branku během čtyř dnů a znovu je to velice důležitý gól – 1:0.

FC Hradec Králové – FK Baník Sokolov

2:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 30. Černý, 35. Pázler

FC Hradec Králové: Ottmar – Holeš (C), Plašil, Nosek, Mareš – Schwarz, Janoušek – Malinský (90. Bederka), Černý, Vlkanova (68. Krátký) – Pázler (85. Shejbal).
Náhradníci: Lindr – Trubač, Bederka, Shejbal, Súkenník, Krátký, Zorvan.

FK Baník Sokolov: Dvořák I. – Kopečný, Vondráček, Jablonský, Urma – Machek, Kratochvíl – Kosak, Dvořák II., Pouček (62. Mejdr) – Přeučil.
Náhradníci: Zaťko – Procházka, Mejdr, Kucalas, Blažek, Vrtělka, Koubek.

Rozhodca: Královec – Mokrusch, Kotalík

Diváci: 1267