Menu

Futbal

Medzinárodné zápasy

Srbsko – Cyprus

2:1

koniec (2:1)

25.05.2016, 17:00 • Užice • Lukáš Jasoněk cz

Fortuna: 1.34 4.8 10.0

90+1

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Stylianou a Artymatas, přichází Christoforou a Nikolaou.

82

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Charalambidis, přichází Englezou.

75

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Rukavina, přichází Sedlar.

73

73. Nevyužité přečíslení Srbů

73

Panečku, tomu se snad ani nedá věřit, co teď domácí nevyužili! Srbové se dostali do přečíslení, když postupovali kupředu ve třech na jediného obránce. Před hranicí pokutového území byl míč adresován doleva pro Ljajiće, který jej nejprve šikovně zasekl a posléze poslal na zadní tyč, kde číhal jeho kolega Živković, před jehož zraky už zívala prázdná brány. Vracející se obránce však stačil balon skluzem odkopnout do bezpečí, čímž zamezil takřka jistému gólu.

67

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Alexandrou, přichází Aloneftis.

66

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Kyriakou, přichází Makris.

64

64. Grujić (SRB)

64

Centrovaný balon od rohového čtvrtkruhu nalezl Grujiće, který se do něj opřel vší silou a z pozice penaltového puntíku ho nasměroval jen těsně vedle pravého horního rohu brány. Georgallides se po střele pouze ohlédl a míč mimo svůj střežený prostor vytěsnil pohledem.

57

57. Ljajić (SRB)

57

Ze střední vzdálenosti napřáhl k pěkně jedovaté střele Ljajić a Georgallides může být rád, že břevno jeho svatyně není o něco výše, jinak by pravděpodobně potřetí v utkání kapituloval.

48

Jako blesk z čistého nebe se před Georgallidesem objevil Živković a gólman Kypru měl co dělat, aby míč po razantní střele z bezprostřední blízkosti vytěsnil mimo tři tyče.

46

O poločasové přestávce došlo v celku Srbska ke střídáním: do druhé půle nenastoupili Kostić, Tadić, Mitrović, Mladenović ani Matić, nahradili je Živković, Ljajić, Pavlović, Kolarov a Grujić.

44

Mladenović (Srbsko) se nyní nezachoval zrovna sportovně, když u pravé lajny v blízkosti středové čáry docela zbytečně a hlavně tvrdě podrazil Stylianoua, za což mu hlavní arbitr vyměřil žlutý trest.

43

43. Soteriou předvedl nasimulovaný pád

43

Soteriou (Kypr) využil přihrávky za obranu a postupoval sám na gólmana, ten ho ale vytlačil do ostřejšího střeleckého úhlu. Kypřan si pak předkol míč daleko od nohy a teatrálně upadl. Za svou hereckou etudu byl odměněn žlutou kartou.

34

34. Rukavina (SRB)

34

Domácí byli velice blízko vstřelení gólu! Po Kostićově vynikajícím centru z levé strany Tadić sklepl míč pro Rukavinu, jehož pumelice otřásla břevnem. Georgallidesovi po této ráně bude nejspíš ještě hodně dlouho zvonit v uších.

32

32. Nikola MAKSIMOVIĆ - 2:1

32

Kypr právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné! Obrovským smolařem okamžiku se stal NIKOLA MAKSIMOVIĆ, který poslal zpětnou přihrávku svému brankáři. Ten to ovšem nečekal, a přestože míč nenabral nikterak vysokou rychlost, došoural se až do sítě. Tohle byl opravdu velice nešťastný vlastní gól srbského týmu.

25

Kostić se rozeběhl podél levé postranní čáry a jeho individuální výpad byl zastaven pouze za cenu nedovoleného zákroku. Za podražení uviděl Merkis (Kypr) žlutou kartu.

24

24. Mitrović trefil tyč

24

Reprezentace Srbska mohla svůj náskok zvýraznit! Mladenović precizní přihrávkou mezi obránci vybídl ke střele Mitroviće, který z ideální palebné pozice uvnitř pokutového území poslal balon do tyče.

10

10. Dušan TADIĆ - 2:0

10

Srbsko právě vstřelilo branku!
Rozdíl ve skóre je v desáté minutě už dvoubrankový! Fanoušky Srbska potěšil přesnou střelou DUŠAN TADIĆ, který se po střele zpoza šestnáctky prosadil přesně k pravé tyči.

2

2. Aleksandar MITROVIĆ - 1:0

2

Srbsko právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají brzkého vedení! Po Tadićově přesné přihrávce mezi několika obránci si mezi hranicí malého vápna a penaltovým puntíkem zpracoval míč ALEKSANDAR MITROVIĆ a poté ho přízemní střelou umístil do levé části brány.

Srbsko – Cyprus

2:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 2. Mitrović (Tadić), 10. Tadić – 32. Maksimović (vla.)

Karty:   44. Mladenović (SRB) – 25. Merkis (CYP), 43. Soteriou (CYP)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 9:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:15.

Srbsko: Kahriman – Rukavina, Milunović, Maksimović, Mladenović – Tadić, Matić, Rajković, Grujić, Kostić – Mitrović

Cyprus: Georgallides – Stylianou, Laifis, Merkis, Charalambous – Laban, Kyriakou, Artymatas, Charalambidis, Alexandrou – Soteriou

Rozhodca: Radovanović – Dević, Dukić