Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy

Poľsko – Severné Írsko

1:0

koniec (0:0)

12.06.2016, 18:00 • Stade de Nice • Skupina C • Dávid Lech

Tipsport: 1.8 3.37 5.45

88

A Poliaci v závere zápasu posielajú na ihrisko Slawomira Peszka. Z ihriska odchádza Bartosz Kapustka.

80

A po dvoch minútach vidíme ďalšie striedanie v podaní poľského tímu. Tentoraz sa na ihrisko dostane Kamil Grosicki, ktorý strieda Jakuba Błaszczykowskeho.

78

Na ihrisko sa na záverečných dvanásť minút dostane Tomasz Jodłowiec, ktorý v hre vymení Krzysztofa Maczyńskeho, ktorý pred pár minútami strieľal spred šestnástky, no strela z jeho kopačky smerovala mimo brány McGoverna.

77

A kouč Severného Írska Michael O'Neill využíva aj svoje posledné tretie striedanie. Úlohy Chrisa Bairda na ihrisku preberie Jamie Ward.

66

A Severní Íri posielajú na ihrisko čerstvé sily v podobe Conora Washingtona. Zápas zo striedačky dopozerá Shane Ferguson.

46

Severné Írsko nastúpilo do druhého polčasu s pozmenenou zostavou. Do hry sa dostal Stuart Dallas na úkor Paddyho McNaira.

Poľsko – Severné Írsko

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 51. Milik

Karty:   65. Kapustka (POL), 89. Piszczek (POL) – 69. Cathcart (NIR)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 14:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:12.

Poľsko: Szczęsny – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Błaszczykowski (80. Grosicki), Krychowiak, Mączyński (78. Jodłowiec), Kapustka (88. Peszko) – Milik – Lewandowski (C).
Náhradníci: Boruc, Fabiański – Cionek, Jodłowiec, Linetty, Grosicki, Stępiński, Wawrzyniak, Peszko, Salamon, Zieliński, Starzyński.

Severné Írsko: McGovern – C. McLaughlin, Cathcart, J. Evans, McAuley – McNair (46. Dallas), Norwood, S. Davis (C), Baird (77. J. Ward), Ferguson (66. Washington) – K. Lafferty.
Náhradníci: R. Carroll, Mannus – McGinn, Grigg, Washington, C. Evans, Dallas, McCullough, Hughes, J. Ward, Magennis, Hodson.

Rozhodca: Ovidiu Haţegan – Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe