Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy

Belgicko – Taliansko

0:2

koniec (0:1)

13.06.2016, 21:00 • Stade de Lyon, Lyon • Skupina E • Roland Hric (@rolandhric)

Tipsport: 2.75 3.0 3.05

78

Antonio Conte mal v rukáve posledné striedanie zápasu a využil ho na to, aby z hry stiahol defenzívneho De Rossiho. Na jeho miesto však prišiel takisto defenzívne ladený záložník Thiago Motta.

76

Strieda sa aj na opačnej strane a to posledný raz: Laurent Ciman už sedí na lavičke, na trávniku je šikovný Yannick Ferreira-Carrasco.

75

Éder týmto spôsobom ukončil svoje dnešné predstavenie. Namiesto neho prišiel do hry Ciro Immobile.

73

Romelu Lukaku sa dnes neukázal v dobrom svetle, keď stratil veľa lôpt a nevedel sa presadiť. Žolíkom Marca Wilmotsa by mohol byť Divock Origi.

62

Radja Nainggolan prepustil svoje miesto na trávniku Driesovi Mertensovi, ktorý je veľmi rýchly a pokúsi sa urýchliť belgické akcie po strane.

58

Taliani striedajú: Matteo Darmian dnes ukázal zo svojho majstrovstva všetko, namiesto neho prišiel na trávnik Mattia De Sciglio.

Belgicko – Taliansko

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 32. Giaccherini, 90+3. Pellè

Karty:   90+1. Vertonghen (BEL) – 66. Chiellini (ITA), 75. Éder (ITA), 78. Bonucci (ITA), 84. Motta (ITA)

Belgicko: Courtois – Ciman (76. Ferreira-Carrasco), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan (62. D. Mertens), Witsel – De Bruyne, Fellaini, E. Hazard (C) – R. Lukaku (73. Origi).
Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Denayer, Kabasele, J. Lukaku, Meunier, Dembélé, Ferreira-Carrasco, Batshuayi, Benteke, D. Mertens, Origi. Tréner: Marc Wilmots.

Taliansko: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi (78. Motta), Giaccherini, Darmian (58. De Sciglio) – Pellè, Éder (75. Immobile).
Náhradníci: Marchetti, Sirigu – De Sciglio, Ogbonna, Florenzi, Motta, Sturaro, Bernardeschi, El Shaarawy, Immobile, L. Insigne, Zaza. Tréner: Antonio Conte.

Rozhodca: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jack Collin (všetci Anglicko)