Menu

Futbal

Olympijské hry - ženy

Zimbabwe – Nemecko

1:6

koniec (0:2)

03.08.2016, 23:00 • Corinthians Arena, Sao Paulo • Tomáš Kopecký cz

Tipsport: 55.0 30.0 1.0

90

90. Eunice CHIBANDAOVÁ - 1:6

90

Německo právě vstřelilo branku!

Nešťastný moment pro Zimbabwe. Centr Goeßlingové si obránkyně EUNICE CHIBANDAOVÁ srazila do vlastní branky a Němky vedou již 6:1.

83

83. Melanie LEUPOLZOVÁ - 1:5

83

Německo právě vstřelilo branku!
Střídající MELANIE LEUPOLZOVÁ přidává pátou branku svého týmu. Míč k jejím nohám prodloužila Poppová a Leupolzová již měla hodně jednoduchou práci a s přehledem zavěsila.

78

78. Melanie BEHRINGEROVÁ - 1:4

78

Německo právě vstřelilo branku!
Behringerová penaltu kopla katastrofálně, Magwedeová však míč vyrazila pouze před sebe a Němka s číslem sedm dostala druhou šanci, kterou se štěstím proměňuje. Míč po zemi propadl gólmance Zimbabwe až do branky.

53

53. Melanie BEHRINGEROVÁ - 1:3

53

Německo právě vstřelilo branku!

MELANIE BEHRINGEROVÁ za to ze standartní situace vzala a trefile míč do horní části branky, kde brankářka Magwedeová nedosáhla, přestože balón rozhodně nebyl nechytatelný. Každopádně Němky vedou zase již o dvě branky a mají situaci zpět ve svých rukách.

50

50. Kudakwashe BHASOPOOVÁ - 1:2

50

Zimbabwe právě vstřelilo branku!

Tato branka Zimbabwe se zapíše do historie jihoafrické země! Zakončení Makoreové z levé strany vyrazila Schultová pouze před sebe a KUDAKWASHE BHASSOPOOVÁ již neměla s dorážkou žádné potíže! Hráčky Zimbabwe snižují na rozdíl jediného gólu.

36

36. Alexandra POPPOVÁ - 0:2

36

Německo právě vstřelilo branku!

Německo se dostává do pohodlného dvoubrankového vedení. Na centr z pravé strany si výborně naběhla ALEXANDRA POPPOVÁ, dokázala si poradit s brankářkou soupeře a neomylně zavěsila. Gólmanka Zimbabwe tento míč podběhla a situaci německé útočnici ulehčila.

22

22. Sara DÄBRITZOVÁ - 0:1

22

Německo právě vstřelilo branku!
Němky dokázaly zúročit tlak na branku afrického celku a dostávají se do vedení. Po rohovém kopu se k hlavičce na malém vápně dostala SARA DÄBRITZOVÁ a zamířila přesně. Magwedeová neměla proti její hlavičce nárok. Vstřelená branka může Němky uklidnit.

Zimbabwe – Nemecko

1:6

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 50. Bhasopoová – 22. Däbritzová, 36. Poppová, 53. Behringerová, 78. Behringerová, 83. Leupolzová, 90. Chibandaová (vla.)

Karty:   41. Makotoová (ZIM), 90+1. Makoreová (ZIM)

Zimbabwe: Magwedeová – Mutokutoová, Makotoová, Majikaová, Chibandaová – Mandazaová – Chiranduová, Nyaumweová – Neshambaová (C) (46. Muzongondiová), Makoreová, Bhasopoová (80. Jekeová).
Náhradníci: Dringiraiová – Emmalulateová, Kaitanoová, Kapfumvutiová, Jekeová, Muzongondiová, Zuluová.

Nemecko: Schultová – Bartusiaková (C), Maierová, Krahnová – Laudehrová (18. Leupolzová), Behringerová, Däbritzová, Kerschowská (74. Kemmeová) – Poppová, Mittagová (64. Goeßling), Marozsánová.
Náhradníci: Benkarthová – Henningová, Kemmeová, Peterová, Goeßling, Leupolzová, Islackerová.

Rozhodca: Ganiová (Malajsie) – Čchuj Jungmei (Čína), Teširogiová (Japonsko)