Menu

Futbal

Chance Národní Liga (CZ)

FK Třinec – FK Viktoria Žižkov

4:4

koniec (2:0)

20.08.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • 3. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek) cz

81

Třinec právě vstřelil branku!
Vyrovnáno! Fantastické utkání deset minut před koncem ještě graduje. Malcharek unikl po pravé straně a přihrál pod sebe na hranici velkého vápna. DARIO KRIŠTO si dal záležet, aby se utaženou placírkou trefil přesně k tyči, což se mu nakonec povedlo – 4:4!

73

Žižkov právě vstřelil branku!
A je to tady! Žižkov otáčí skóre ve svůj prospěch! Na Podrazkého centr si na přední tyči naskočil TOMÁŠ DOČEKAL a hlavičkou k tyči překonal Palečka. Třinecký gólman si na balon sice sáhl, ale gólu už nezabránil. Pražané oslavují neskutečný obrat, na třinecké straně zavládl zmar – 3:4!

64

Žižkov právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné, Žižkov vyrovnává! Sixta prošel až před pokutové území a potom jeho přihrávka po zemi prošla až k VOJTĚCHU ENGELMANNOVI. Žižkovský záložník si zpracoval balon, propálil Palečka a během sedmnácti minut zkompletoval hattrick – 3:3!

57

Žižkov právě vstřelil branku!
Střelecké hody v Třinci po nádherné akci Žižkova pokračují! Sixtovu přihrávku prodloužil za sebe Urbanec a v šestnáctce byl jako první VOJTĚCH ENGELMANN. Záložník s ligovými zkušenostmi zamířil z voleje přesně a rychle pospíchá s balonem na polovinu hřiště – 3:2!

55

Třinec právě vstřelil branku!
IMRICH BEDECS skutečně rozehrál přímý kop a šťastným způsobem zvyšuje na 3:1! Bedecsova rána nebyla nikterak prudká a měla zamířit přes zeď nejspíš k levé tyči. Po teči ve zdi ale balon změnil směr a Hrubeš už na něj nedosáhl!

47

Žižkov právě vstřelil branku!
Takový začátek druhého poločasu si Třinečtí ani v nejmenším nepřáli, Žižkov je zpět ve hře! Po levé straně si za obranu Třince zaběhl VOJTĚCH ENGELMANN a dostal přesnou přihrávku do úniku. Podobně jako v první půli Hošek překonal přízemním pokusem Palečka a snížil na 2:1!

32

Třinec právě vstřelil branku!
Jenže Žižkov udělal v rozehrávce obrovskou chybu a nabídl Třinci druhý gól na zlatém podnose! Dedič přihrál získaný balon Hoškovi, jenž naznačil střelu a přihrál před odkrytou branku JAROSLAVU MÁLKOVI. Proti jeho zakončení už neměl Hrubeš nejmenší šanci – 2:0!

17

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí fotbalisté jdou po rychlé akci středem hřiště do vedení! Na polovině hřiště vybojoval Ižvolt odražený balon a povedenou kolmicí vyslal do samostatného úniku PETRA HOŠKA. Toho marně stíhal bránící Pimpara a Hošek prostřelil brankáře Hrubeše přízemní ranou – 1:0!

FK Třinec – FK Viktoria Žižkov

4:4

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 17. Hošek, 32. Málek, 55. Bedecs, 81. Krišto – 47. Engelmann, 57. Engelmann, 64. Engelmann, 73. Dočekal

Karty:   36. Bedecs (TRI), 74. Málek (TRI) – 54. Opluštil (ZIZ)

FK Třinec: Paleček – Vengřinek (66. Joukl), M. Čelůstka, Bedecs, Janoščín – Málek, Krišto, Motyčka (C), Ižvolt – Dedič (46. Malcharek), Hošek (74. Janošík).
Náhradníci: Adamuška – Joukl, Malcharek, Stříž, Samiec, Janošík, Reintam.

FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Hašek (46. Trýzna), Opluštil, Pimpara, Šandera – J. Eliáš (46. Sixta), Pavlata (79. V. Klán) – Urbanec, Podrazký (C), Engelmann – Dočekal.
Náhradníci: Soukup – Egert, Sixta, Trýzna, Gebert, Volek, V. Klán.

Rozhodca: Emanuel Marek – Marek Podaný, Kamil Hájek

Diváci: 418 (21 % celkové kapacity)