Menu

Futbal

MONACObet liga

MŠK Žilina B – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

3:2

koniec (1:0)

24.08.2016, 16:30 • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.53 3.8 5.15

Béčko Žiliny vyhralo a Pohronie si teda prvé body do tabuľky nepripísalo. Po prvom polčase, kedy sme videli jeden gól, sa v druhom zrodili hneď štyri. Hostia vyrovnali na 1:1, ale MŠk sa otrepala a dokázali dostať stav na 3:1. Rolinec síce znížil, ale dráma sa už nekonala. (18:18:13)

90+1

Koniec zápasu.

90+1

Žltú kartu dostáva Holec (MŠK Žilina B).

90+1

Pohronie malo ešte jednu šancu, ako vyrovnať a získať tak svoj prvý bod v tejto sezóne, lenže rohový kop zakončením kvôli faulu neskončil.

90

Nadstavuje sa 1 minúta.

88

Pri lopte po nepresnom centri brankár Holec. Ten sa snaží natiahnuť čas čo najviac a tým nazbierať dôležité sekundy v závere tohto stretnutia.

87

Aktivita Pohronia je v týchto chvíľach viditeľná, ale nie úspešná, pretože obrana MŠK funguje veľmi dobre. Darí sa jej snahu súpera zachytávať už v zárodku.

85

Napriek tomu, že na trávniku ostáva jeden z domácich, hostia hrajú ďalej a prichádza nebezpečný center pred Holeca. Ten sa nakoniec neujal.

84

Holec pod tlakom rozohral veľmi zle, len na kopačky súpera a mohlo byť vyrovnané, pretože strela h hranice šestnástky išla do otvorenej časti brány. Jeden zo žilinských stopérov ju v poslednej chvíli zrazil vedľa.

84

Dnešné stretnutie sleduje 208 divákov.

83

Ján Nosko v strede poľa poriadne prebrúsil svojho protihráča a hlavný arbiter Erik Gemzický, s ktorým spoločne nastupovali v Podbrezovej, obaja ako hráči, mu udelil žltú kartu.

82

Žltú kartu dostáva Nosko (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).

81

Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Paraj, prichádza Blahút.

79

Pohronie dalo gól!


Po faule domácich vedľa vlastnej šestnástky si obrancovia okrem rozohrávajúceho hráča nepostrážili ani DOMINIKA ROLINCA vedľa neho a tak mal hráč s číslom 2 na drese dosť času presne vystreliť. To sa mu aj podarilo, trafil po zemi k žrdi, čím ešte zdramatizoval záver.

78

Po faule hostí prichádza center od postrannej čiary, ale pas smerovaný na zadnú tyč sa neujal, pretože skončil priamo na hlavne jedného z hostí.

77

Žltú kartu dostáva Matuškovič (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).

75

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Václavík, prichádza Minárik.

74

Kaša si dobre postrážil dlhý pas na svoju osobu, ktorý nepustil ku Garajovi, ale hlavou poslal svojmu brankárovi Holecovi do rukavíc.

MŠK Žilina B – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

3:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 6. Michlík, 67. Michlík, 72. Boženík – 49. Pelegríni, 79. Rolinec

Karty:   56. Klec (ZIN), 90+1. Holec (ZIN) – 63. Sojka (POH), 77. Matuškovič (POH), 82. Nosko (POH)

MŠK Žilina B: Holec – Herrera, Kaša, Ďuratný (C), Letič, Václavík, Klec, Michlík, Haskič, Ceesay, Mandiangu
Náhradníci: Boženík – Tlacháč, Šušolík, Minárik, Krela, Bajza

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Lešňovský – Rolinec, Nosko, Prikryl, Pelegríni (C), Hrnčiar, Frimmel, Nurkovič, Garaj, Blaho, Paraj
Náhradníci: Pittner, Sekereš, Hudák, Sojka, Blahút, Matuškovič, Packo

Rozhodca: Gemzický – Chládek, Jekkel, Nemček