Menu

Hokej

President Cup

Espoo Blues – CSKA Moskva

1:12

koniec (0:5, 1:3, 0:4)

26.08.2016, 17:45 • MINI WERK ARENA, Třinec • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek) cz

Ode mě je to pro dnešní den všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. U dalších přenosů z President Cupu 2016 se těším zítra, na počtenou! (20:12:16)

Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
Kanonáda je u konce, Moskvané po vítězství 7:2 nad Vítkovicemi rozstříleli Espoo 12:1 a suverénně si zajistili postup do semifinále. Blues ještě zabojují o postup v zítřejším střetnutí s Ostravany. Čtyři branky v tomto utkání v dresu CSKA zaznamenali Černov a Abraham, dvakrát se trefil Chulapov a po jedné brance přidali ještě Olejnik s Černým.
Nejlepší hráči utkání:

Robin Holmberg (BLU, 1+0)
Jegor Arbuzov (MOS, 0+0)

Konec zápasu.

59:10

Grigorij Muchanov (MOS) je podruhé v krátké době vyloučen na dvě minuty za hrubost. Tomuto hráči zřejmě vítězství o jedenáct branek nestačí.

58:44

CSKA právě vstřelilo branku!
V oslabení se Moskvané znovu prosazují a opět je to MICHAJL ABRAHAM. Čtvrtá branka Abrahama v tomto utkání se zrodila po přihrávce od Chulapova, Riihimäki byl znovu bez šancí – 1:12! Asistence: Danila Chulapov.

56:59

Grigorij Muchanov (MOS) je vyloučen na dvě minuty za hrubost. Finové si zahrají přesilovku, utkání je v závěru hodně vyostřené.

56:08

CSKA právě vstřelilo branku!
Jedenáctou branku CSKA vstřelil po přihrávce Russua MICHAJL ABRAHAM, čímž uzavřel v tomto utkání hattrick – 1:11! Asistence: Danila Russu.

55:17

Hugo Rikkilä (BLU) obdržel trest pět minut plus do konce utkání za hrubost. Matvej Guskov (MOS) je vyloučen na dvě minuty za hrubost. Finský trest odpyká Miika Niemi.

55:17

Černov zůstal po jednom z hitů ležet na ledě a jeho spoluhráči to nenechali jen tak být. Okamžitě se strhla rozmíška mezi dvěma hráči, kteří budou potrestáni.

55:05

CSKA právě vstřelilo branku!
První desítka letošního ročníku President Cupu je tady! Bucajev s Abrahamem připravili střeleckou pozici pro DANILU CHULAPOVA, a ten svým druhým gólem v zápase navýšil střelecký účet CSKA na deset – 1:10! Asistence: Michajl Abraham, Daniel Bucajev.

54:17

CSKA právě vstřelilo branku!
Necelých šest minut před koncem třetí třetiny se CSKA prosazuje podeváté v zápase. Černyj přihrál křížem útočného pásma doleva na NIKITU OLEJNIKA, jehož střela příklepem prošla Riihimäkimu pod lapačkou až do sítě – 1:9! Asistence: Aleksander Černyj.

53:58

Maarni a Walleniuse se proháčkovali až před branku Skotnikova, ruský brankář už v nepřehledné situaci ležel na ledě, přesto ho dvojice Finů nedokázala překonat.

53:20

Maarni vložil hůl do Muchanovovy střely, a tak byl Riihimäki mimo ohrožení. Poté, co puk zmizel z hrací plochy, se však vhazuje po jeho levici.

52:47

Rissanenova střela na branku neprošla, po pokusu Sjölunda Skotnikovovi kotouč vypadl z rukavice. Jenže zamířil mimo tři tyče.

51:34

Riihimäki vyjel daleko z branky a troufl si na rozehrávku. Zvládl to velmi dobře a založil útočnou akci Espoo, na jejímž konci stála nepřesná střela Puolakky.

50:43

Černov a Černyj v tomto utkání doslova řádí, ale tentokrát z toho nebyla ani střela na branku. Černov přihrál svému parťákovi do těžkého úhlu a Černyj puk odvezl k mantinelu.

49:35

Střelecký pokus Guskova byl zablokován a Espoo se vrhá do útoku. Finští hráči nechtějí zápas zabalit a každý vstřelený gól je pro ně velkou motivací.

48:47

Forslund se šikovně prosmýkl až před branku, srovnal si puk na forhend a zakončil. Skotnikov ramenem vyrazil za bránu.

48:12

Dělovka příklepem v podání Aleksandrova netrefila Riihimäkiho branku. CSKA si však ještě prodlužuje pobyt v útočné třetině.

47:40

Rissanen přihrával ke střele na modrou čáru Tulensalovi, který si ale skákavý kotouč nedokázal přebrat. Škoda pro Espoo.

47:15

Riihimäki zasahuje lapačkou proti pokusu Šaposnikova od modré čáry a připisuje si úspěšný zákrok také o několik sekund později.

46:47

Holmbergova přihrávka ani nahození od modré čáry na branku CSKA neprošly. Hra se bleskově přesouvá na opačnou stranu.

46:22

Iso-Kuortti nedokázal proniknout přes bránícího Olejnika a vystřídal. Nahození od mantinelu poté Skotnikov chytil a zastavil hru.

45:46

Wallenius střílel z levého křídla vedle moskevské branky, na opačné straně přerušil útočnou akci armádního klubu ofsajd.

44:42

Nikišin srazil Rissanenovu střelu mimo Skotnikovovu branku. O něco později si volný Forslund nedokázal zpracovat přihrávku od Walleniuse.

43:46

Také na hráčích Espoo už jde vidět jistá únava, přeci jen mají v nohách také ranní přestřelku s Karlovými Vary. Holmberg nahodil a odjel vystřídat.

43:02

Skutečně ani na začátku třetí třetiny není tempo hry ze strany Moskvanů tak agresivní. Kdo by se divil, CSKA vede o sedm gólů.

42:11

Savenkov minul střelou od modré čáry Skotnikovovu branku. CSKA posunulo kotouč po mantinelu do středního pásma.

41:37

Obránci Blues dokázali zablokovat střely Arbuzova a Guskova, avšak nadále zůstávají pod tlakem Moskvanů.

40:40

Arbuzovovo nahození bylo tečováno, a tak se zakázané uvolnění nepíská. Ale Espoo přichází se svým útokem, střelecký pokus zprava Skotnikova neohrozil.

40:08

Třetí část byla zahájena a CSKA jde hned do útoku. Ruský celek ve druhé třetině nezačal tak dominantně, tak uvidíme, co teď.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina dlouho nabízela vyrovnaný hokej s minimem gólových šancí. Espoo se dostalo do hry, a dokonce dokázalo snížit na 1:5 zásluhou Holmbergovy střely. Nový brankář v brance Blues Riihimäki však vzápětí inkasoval z hole Černova. Sedmý gól byl na světě hned o několik sekund později, tentokrát se prosadil Abraham. CSKA ve druhé polovině prostředního dějství pořádně zapnulo a Černov se trefil ještě počtvrté v zápase. Před třetí periodou vedou Moskvané o sedm branek.
Další třetina začne přibližně v 19:20.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:43

Druhá třetina se dohrává v obranném pásmu Blues. CSKA se ještě snaží vyvinout tlak, ale zřejmě už v prostřední periodě nic nestihne.

38:17

CSKA právě vstřelilo branku!
Černyj se octl za zády finských obránců, ale zcela osamocen před Riihimäkim nastřelil pouze spojnici jeho branky. Kotouč se odrazil k ALEKSANDRU ČERNOVOVI, a ten jej zametl do prázdné klece – 1:8! Pro Černova už je to čtvrtá branka v zápase. Asistence: Aleksander Černyj.

37:45

Rusové hráli polovinu druhé třetiny na půl plny, ale nyní zapnuli, a je to skutečně znát. V každém souboji jsou rychleji a dostávají se do šancí.

37:15

Další starosti pro Riihimäkiho a obranu Espoo. Finský brankář vyrazil střelu Bucajeva jen před sebe, ale spolu se svými obránci odolal všem dorážkám.

36:21

V oslabení pak ještě hodně nebezpečně pálil Olejnik, ale kotouč z jeho hole jen prosvištěl okolo Riihimäkiho branky. Nyní už jsou Moskvané v plném počtu.

33:53

CSKA právě vstřelilo branku!
Jenže CSKA si ze hry v oslabení nic nedělá a pořádně na Espoo vlétlo! Bucajev ujel po levé straně a přihrál před branku MICHAJLU ABRAHAMOVI, jenž ranou z prvního doteku nedal Riihimäkimu šanci – 1:7! Asistence: Daniel Bucajev.

33:35

Viktor Aleksandrov (MOS) je vyloučen na dvě plus deset minut za hrubost. Dvouminutový trest odpyká Danila Russu.

33:35

Zraněným hráčem Espoo je Miro Timmerbacka, který se zhruba po třech minutách na ledě nakonec sám zvedl a dobelhal se na střídačku.

33:35

Po tvrdém zákroku u mantinelu ve středním pásmu se zcela jistě bude vylučovat. Jeden z hráčů Espoo musí být ošetřen přímo na ledové ploše. Aleksandrov následně při potyčce s Holmbergem shodil rukavice, ale finský hokejista se prát nechtěl a odjel na střídačku.

33:06

CSKA právě vstřelilo branku!
Moskvané odpovídají za necelou minutu šestým gólem a Riihimäki kapituluje poprvé v zápase! Guskov a ALEKSANDR ČERNOV ujeli ve dvou finské obraně, vyměnili si kotouč a druhý jmenovaný poslal puk do odkryté klece – 1:6! Asistence: Matvej Guskov.

32:22

Espoo právě vstřelilo branku!
První branka Espoo proti Moskvanům je na světě! Mäkinen přihrál na pravé křídlo svému parťákovi z obrany ROBINU HOLMBERGOVI, jenž zavezl kotouč blíže k brance a nenápadnou střelou pokořil Skotnikova – 1:5! Asistence: Julius Mäkinen.

31:41

To se nemění ani po ostrém projektilu od modré čáry, který vyslal Mäkinen. Kapitán Espoo ale mířil hodně nepřesně a odražený kotouč vylétl z útočné třetiny Finů.

31:20

Maarni vyvezl kotouč až do útočného pásma Blues, kteří už jsou v plném počtu. Ve druhé periodě se stále hraje bez vstřeleného gólu.

30:37

Riihimäki zatím čelí spršce střel od hráčů CSKA úspěšně a ve druhé třetině ještě neinkasoval. V oslabení si poradil se dvěma pokusy Guskova a tvrdou ranou Olejnika od modré čáry.

29:55

Moskvané jsou v plném počtu a drží se v útočné třetině na puku. Arbuzovovu ránu vyrazil Riihimäki na zadní mantinel.

29:03

A je po přesilovce. Další zákrok, který vyvedl Aleksi Poikselkä na Chulapova, už byl posouzen jako faul. Dvě minuty za podražení pro Fina.

28:34

Poikselkä si v obranném pásmu Espoo poslal na Chulapova a čistým stromem ho srazil k ledu. Jenže do útočného pásma se Blues probíjejí zatím marně.

27:53

Espoo je odměněno za aktivní nástup do druhé části přesilovou hrou. Aleksandr Černov (MOS) se provinil útočným faulem a odsedí si dvě minuty za podražení.

27:30

Černyj přihrál před branku volnému Guskovovi, kterému však pokus o střelu vůbec nevyšel. Riihimäki udržel kotouč a nic si nedělal ani z následné strkanice na brankovišti.

27:00

Finové se zlobí na čárového rozhodčího, který přerušil hru kvůli ofsajdu. Jinak by hráči Espoo rovnou ve dvou ujížděli proti brankáři Skotnikovovi.

26:21

Po zakázaném uvolnění CSKA zaměstnali Skotnikova dvě střely, které vyslali obránci Rikkilä a Jungarå. Poté Moskvané znovu vyhodili přes všechny čáry.

25:49

Poikselkä si nabruslil mezi kruhy, dostal od spoluhráčů nabito, ale v největší šanci Blues v dosavadním průběhu utkání nechal vyniknout jen gólmana Skotnikova!

24:57

Sjölund se dravým průnikem po levém křídle zbavil bránícího Nikišina a zkusil zakončit bekhendem. Skotnikov měl první tyčku pohlídanou a kotouč zamířil za bránu.

23:56

Úvod druhého dějství je docela vyrovnaný, možná Moskvané po pětibrankové první třetině trochu ubrali. Každopádně Espoo se více dostává do hry.

23:06

Jungarå zkusil vypálit po ledu od modré čáry a Skotnikov se musel mít na pozoru. Betonem vytěsnil puk do rohu kluziště.

22:57

Holmberg tečoval Šaposnikovovu střelu od modré čáry mimo Riihimäkiho branku. Espoo ujelo do protiútoku, který zabrzdil ofsajd.

22:25

Ale přeci jen se Blues povedlo vybojovat vhazování před moskevskou brankou. CSKA se osvobodilo jen za cenu zakázaného uvolnění.

21:53

Tulensalo udržel kotouč na modré čáře a nahodil po mantinelu. Espoo se snaží o ohrožení Skotnikova, ale zatím marně.

21:11

Rikkilä najel do útočného pásma a přenechával puk za sebou svým spoluhráčům. Tento záměr však zůstal nepochopen a CSKA ujelo do brejku. Riihimäki přerušil hru jistým zákrokem.

20:24

Riihimäki měl hned v první minutě druhé části co dělat. Zleva vyjel až před jeho branku Černyj, ale maskovaný muž z Espoo jeho střelu vyrazil.

20:01

Finové nastupují do druhé třetiny s novým brankářem. Po pěti inkasovaných brankách odstoupil Eemeli Stenroos a vystřídal ho Teemu Riihimäki.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina duelu mezi Espoo Blues a CSKA Moskva je za námi a ruský favorit jasně potvrzuje svou dominanci. Ve čtvrté minutě udeřil poprvé ve vlastním oslabení po úniku Černov a o šest minut později navýšil náskok díky důrazu na brankovišti Černyj. Černá dvouminutovka přišla pro finský celek až posléze. V rozmezí od patnácté do sedmnácté minuty totiž inkasovali hned třikrát, když Stenroose postupně překonali Chulapov, Abraham a svým druhým zásahem v zápase Černov. Mladší dorostenci z Moskvy dělají z toho utkání exhibiční podívanou a Espoo se v kabině musí strachovat, aby ze zápasu neodešlo s pořádnou ostudou.
Další třetina začne přibližně v 18:33.

20:00

První třetina skončila.

19:15

Rissanen neměl na začátku poslední minuty první třetiny daleko k tomu, aby z úhlu ohrozil Skotnikova. Jenže byl nakonec zablokován Andrejevem.

18:10

Niemi se prosmýkl do útočného pásma a vypálil od mantinelu na Skotnikovovu branku. Ruský gólman udržel puk a přerušil hru.

16:28

CSKA právě vstřelilo branku!
Tohle už je v první třetině pořádný debakl pro mužstvo z jižního Finska. Guskov přihrál před branku na volného ALEKSANDRA ČERNOVA, jenž zaznamenal už svou druhou trefu v tomto zápase – 0:5! Asistence: Matvej Guskov.

16:18

CSKA právě vstřelilo branku!
Moskvané spustili hned v první třetině pořádnou kanonádu a vytvořili si čtyřbrankový náskok! Šaposnikovovu střelu tečoval MICHAJL ABRAHAM mimo dosah Stenroose – 0:4! Asistence: Aleksandr Šaposnikov.

16:13

Andrejevovo nahození od modré čáry minulo Stenroosovu branku. Avšak CSKA zůstává usazeno v útočné třetině.

15:47

Skotnikov podržel kotouč před dojíždějícím útočníkem Espoo, ale sudí Trombik mu poté dal čas na rozehrávku.

14:24

CSKA právě vstřelilo branku!
Před závěrem první třetiny už je to o tři branky! Bezprostředně po vyhraném vhazování před Stenroosem se pohotovou střelou prosadil DANILA CHULAPOV – 0:3! Asistence: Michajl Abraham, Aleksandr Šaposnikov.

13:46

Hirvonen okradl o puk rozehrávajícího Černého, ale pak nastřelil jen dalšího obránce Arbuzova. Espoo marně dobývá Skotnikovovu branku.

13:02

Guskov a Černyj vezli před Stenroose další nebezpečnou šanci. Vyměnili si kotouč, ale Černyj už z úhlu nedokázal zacílit přesně do odkryté branky.

12:16

Moskvané se z obranného pásma bez potíží dostali a zakázané uvolnění se pro změnu píská Espoo. Čárový rozhodčí nahání finské hokejisty, kteří stihli utéct na střídačku.

11:43

Po zakázaném uvolnění CSKA se vhazuje před Skotinkovem. Na vhazování už se rovnají Rissanen a Bucajev.

09:32

CSKA právě vstřelilo branku!
Červení vrhli všechny síly do útoku, na minutku pořádně zatlačili Blues a vytěžili druhou branku zápasu! Olejnik zavezl kotouč před bránu, kde se strhla pořádná mela. Kotouč nakonec za Stenroosova záda dopravil ALEKSANDER ČERNYJ – 0:2! Asistence: Matvej Guskov, Nikita Olejnik.

08:46

Guskov vyplaval ve finské obraně na levém křídle úplně sám, srovnal si kotouč ke střele, jenže nedokázal prostřelit gólmana Stenroose!

08:24

Černyj byl u hrazení důrazně atakován Rikkilou, ale o něco později se na levé straně přeci jen uvolnil a vypálil. Vedle.

07:33

Espoo je aktivnějším týmem a snaží se o vyrovnání. Jungarå napřáhl na modré čáře a Skotnikov může děkovat Nikišinovi, že kotouč srazil do ochranné sítě.

07:21

Další Niemiho nahození tentokrát moskevští obránci tečovali mimo Skotnikova. Poté ovšem vyhodili pouze na zakázané uvolnění.

06:35

Skotnikov je v posledních okamžicích v ohni střel. Nejprve ustál situaci proti dorážejícímu Puolakkovi a posléze vytěsnil také pokus Niemiho.

05:54

Na opačné straně ujel po křídle Hirvonen a nastřeloval kotouč před branku, kde cítil najíždějícího Holmberga. Tomu se však zakončit nepovedlo.

05:25

Chulapov získal kotouč na levém křídle a nabil mezi kruhy Chulapovovi, jehož nepovedená střela minula Stenroosovu bránu.

04:50

Hosté jsou v plném počtu a paradoxně až teď se musejí potýkat se zvýšenou útočnou aktivitou Espoo. V obranné třetině CSKA hlasitě duní mantinely.

03:59

CSKA právě vstřelilo branku!
CSKA jde ve vlastním oslabení do vedení! Guskov obětavě padl do rány Tulensala a odrazil kotouč do středního pásma. Finské obránce tam potom přebruslil ALEKSANDR ČERNOV, vymíchal také brankáře a bekhendem vystřelil Moskvanům vedení – 0:1! Bez asistence.

03:13

Už to vypadalo, že se Blues usadí v útočném pásmu, ale Mäkinen byl s pukem vytlačen až za modrou čáru. Alespoň jej udržel pod kontrolou.

02:33

Máme tady první vyloučení, dvě minuty za faul proti Niemimu si odpyká Aleksandr Nikišin (MOS), jenž se provinil nedovoleným bráněním.

01:43

Rikkilä s Forslundem si nerozuměli při přechodu modré čáry a je jim odpískán ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.

01:19

Rusové se provinili zakázaným uvolněním, a tak se bude vhazovat po pravici brankáře Skotnikova. Ten nahradil mezi třemi tyčemi Žerenka, jenž odchytal první duel proti Vítkovicím.

00:45

Espoo se ubránilo úvodnímu ataku Moskvanů, ale samo se dostalo s pukem jen k červené čáře. Nahození Arbuzova míjí Stenroosovu branku.

00:04

Rissanen uspěl na vhazování proti Guskovovi a očekávané utkání mezi finským a ruským klubem odstartovalo. CSKA se tlačí do útočné třetiny.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před začátkem si diváci poslechnou státní hymny Finska a Ruska.
Závěrečné rozbruslení pomalu končí, utkání by mělo za malou chvíli začít. Espoo bude hrát v tmavě modrých dresech se žlutým pruhem, armádní klub z Moskvy v červeném.

Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Espoo a CSKA Moskva, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #BLUvMOS a #PresidentCup.
Úvodní sestavy:

Espoo Blues: Stenroos (Riihimäki) – Holmberg, Jungarå, Mäkinen (C), Poikselkä, Rikkilä, Savenkov, Timmerbacka, Tulensalo – Forsell, Forslund, Hirvonen, Isiguzo, Iso-Kuortti, Kutvonen, Maarni, Niemi, Puolakka, Rissanen, Sjölund, Wallenius.
Trenér: Toni Mäkiaho.

CSKA Moskva: Skotnikov (Žerenko) – Aleksandrov, Ališlalov, Andrejev (C), Arbuzov, Nikišin, Olejnik, Šaposnikov, Šindjakin, Stěpanov, Judin – Bucajev, Gundyrjev, Guskov, Muchanov, Russu, Chulapov, Černov, Černyj, Šebjakin, Abraham.
Trenér: Aleksander Levickij.

Rozhodčí: René Trombik – Přemysl Bartek, Jiří Beinstein.
Oba dnešní aktéři již za sebou mají úvodní utkání turnaje. Finské Espoo podlehlo po přestřelce Karlovým Varům až po samostatných nájezdech poměrem 5:6. To CSKA potvrdilo roli favorita a v zápase prakticky na jednu branku deklasovalo Vítkovice 7:2.
Favoritem utkání je bezesporu ruské CSKA, které loni předčilo všechny své soupeře, včetně dnešního finského soka, zejména fyzickou vyspělostí svých hráčů. Uvidíme, jak si tým z jihu Finska povede v souboji s ruským obrem. Sledujte online přenos od 17:45.
Organizátor turnaje Jan Peterek se v nedávném rozhovoru pro klubový web vyjádřil, že Třinec chce znovu uspořádat turnaj, kde se bude hrát špičkový mládežnický hokej plný talentů a možných budoucích hvězd. Pro ně je zde připraveno adekvátní zázemí a i mediální pokrytí turnaje bude letos dotaženo do dokonalosti v podobě streamů, online přenosů a vlastní mobilní aplikace.
Loni se utkání odehrávala v nové a staré WERK ARENĚ, zatímco letos se namísto staré haly využívá zbrusu nové MINI WERK ARENY, která se nachází v těsné blízkosti hlavního stadionu. Největším adeptem na zisk trofeje je obhajující CSKA Moskva, které před rokem ve finále porazilo domácí Oceláře. Vedle domácích a Moskvanů se turnaje účastní ještě Vítkovice, Karlovy Vary, Sparta Praha, Dinamo Riga, Espoo Blues a Lokomotiv Jaroslavl.

Skupina WERK ARENA

HC Oceláři Třinec
Lokomotiv Jaroslavl
HC Sparta Praha
Dinamo Riga

Skupina MINI WERK ARENA

HC Energie Karlovy Vary
Espoo Blues
HC Vítkovice Steel
CSKA Moskva
Zdravím všechny příznivce vrcholového mládežnického hokeje u utkání President Cupu, ve kterém od 17:45 zkříží hole týmy Espoo Blues a CSKA Moskva. President Cup 2016 je druhým ročníkem mezinárodního turnaje, ve kterém měří své síly týmy hráčů do 16 let. Dějištěm je hutnické a hokejové město Třinec, které díky dvěma moderním halám poskytuje takovémuto typu turnaje perfektní zázemí. Iniciátorem turnaje a jeho patronem je legenda třineckého hokeje Jan Peterek, který si loňským premiérovým ročníkem splnil sen o mezinárodním mládežnickém turnaji pod Javorovým.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

Espoo Blues – CSKA Moskva

1:12

koniec (0:5, 1:3, 0:4)

Späť na online

Góly a asistencie: 33. Holmberg (Mäkinen) – 4. Černov, 10. Černyj (Guskov, Olejnik), 15. Chulapov (Abraham, Šaposnikov), 17. Abraham (Šaposnikov), 17. Černov (Guskov), 34. Černov (Guskov), 34. Abraham (Bucajev), 39. Černov (Černyj), 55. Olejnik (Černyj), 56. Chulapov (Abraham, Bucajev), 57. Abraham (Russu), 59. Abraham (Chulapov)

Espoo Blues: Stenroos (od 21. Riihimäki) – Holmberg, Jungarå, Mäkinen (C), Poikselkä, Rikkilä, Savenkov, Timmerbacka, Tulensalo – Forsell, Forslund, Hirvonen, Isiguzo, Iso-Kuortti, Kutvonen, Maarni, Niemi, Puolakka, Rissanen, Sjölund, Wallenius. Trenér: Toni Mäkiaho.

CSKA Moskva: Skotnikov (Žerenko) – Aleksandrov, Ališlalov, Andrejev (C), Arbuzov, Nikišin, Olejnik, Šaposnikov, Šindjakin, Stěpanov, Judin – Bucajev, Gundyrjev, Guskov, Muchanov, Russu, Chulapov, Černov, Černyj, Šebjakin, Abraham. Trenér: Aleksander Levickij.

Rozhodca: René Trombik – Přemysl Bartek, Jiří Beinstein

Diváci: 40

Priebeh zápasu
1. tretina
02:33 MOS 2 Nikišin, nedovolené bránenie
03:59 MOS 0:1 Černov
09:32 MOS 0:2 Černyj (Guskov, Olejnik)
14:24 MOS 0:3 Chulapov (Abraham, Šaposnikov)
16:18 MOS 0:4 Abraham (Šaposnikov)
16:28 MOS 0:5 Černov (Guskov)
Po 1. tretine
2. tretina
27:53 MOS 2 Černov, podrazenie
29:03 BLU 2 Poikselkä, podrazenie
32:22 BLU 1:5 Holmberg (Mäkinen)
33:06 MOS 1:6 Černov (Guskov)
33:35 MOS 2+10 Aleksandrov, hrubosť+hrubosť, odpyká Russu
33:53 MOS 1:7 Abraham (Bucajev)
38:17 MOS 1:8 Černov (Černyj)
Po 2.tretine
3. tretina
54:17 MOS 1:9 Olejnik (Černyj)
55:05 MOS 1:10 Chulapov (Abraham, Bucajev)
55:17 MOS 2 Guskov, hrubosť
BLU 5+OK Rikkilä, hrubosť, odpyká Niemi
56:08 MOS 1:11 Abraham (Russu)
56:59 MOS 2 Muchanov, hrubosť
58:44 MOS 1:12 Abraham (Chulapov)
59:10 MOS 2 Muchanov, hrubosť
Koniec