Menu

Futbal

Ruská Premier Liga

FK Tom Tomsk – CSKA Moskva

0:1

koniec (0:0)

27.08.2016, 14:30 • Stadion Trud (Tomsk) • 5. kolo • Lukáš Jasoněk cz

Fortuna: 5.2 3.6 1.65

90+3

90+3. Červená karta

90+3

V samém závěru utkání unikl obraně Tomsku Strandberg a za záchranou brzdu zatáhl Alexej Pugin (FK Tom Tomsk), jenž za podražení inkasoval trest nejtvrdší, a sice červenou kartu! Vyloučený hráč přesto příliš smutnit nemusí, do sprch totiž zamíří jako jeden z prvních.

81

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Eric Bicfalvi, opačným směrem míří Oleksandr Kasjan.

79

Zdá se, že se žlutými kartami se v posledních minutách roztrhl pytel, další z nich totiž v rukou sudího vidí Artem Popov (FK Tom Tomsk). A co si budeme povídat, ani on z ní není zrovna nadšený.

77

Alan Dzagojev (CSKA Moskva) byl v rámci pravidel odzbrojen soupeřem, ale s verdiktem sudího neodpískat faul nesouhlasil a pěkně od plic mu vyčinil. Za nesportovní chování nemůže očekávat nic jiného, než žlutou kartu, která k jeho obrovské nelibosti také následovala.

76

Závěrečné třetí střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alexej Ionov, přichází Bibras Natcho.

72

Žlutou kartu dostává Maxim Tiškin (FK Tom Tomsk).

72

72. Vitalij Djakov (TMS)

72

Standardní situace byla rozehrána přihrávkou pro Djakova, jehož pumelici z hranice vápna Akinfejev vytěsnil nad horní tyč.

69

Druhé střídání v týmu FK Tom Tomsk v krátkém časovém sledu: trávník opouští také Kirill Kombarov, na jehož místo nastoupí dravý Artem Popov.

69

Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Lukáš Droppa, přichází Kyrylo Kovalčuk.

68

Za faul u středové čáry byl Georgij Ščennikov (CSKA Moskva) potrestán žlutou kartou.

54

54. Roman JERJOMENKO - 0:1

54

CSKA právě vstřelilo branku!
Kočenkov vyrazil tvrdou střelu ze střední vzdálenosti pouze před sebe a za záda domácího brankáře míč dorazil dobíhající ROMAN JERJOMENKO. Strážce svatyně Tomsku si na balon sice sáhl, ale rozvlnění sítě zabránit nedokázal a CSKA se tak podle předpokladů ujímá vedení.

49

V obrovské šanci se objevil střídající Strandberg. Ten totiž před vyběhnuvším Kočenkovem tečoval míč po stříleném centru a balon dopadl těsně vedle levé tyče.

46

O poločasové přestávce proběhlo v týmu CSKA Moskva střídání: do druhého dějství nenastoupil Georgi Milanov, nahradil ho Carlos Strandberg.

45+1

45+1. Eric Bicfalvi (TMS)

45+1

Exekutorem nařízené standardní situace se stal Bicfalvi, který se rozhodl obstřelit obrannou zeď. Akinfejev se po razantní ráně natahoval k tyči jak mohl a skvělým zákrokem zabránil jistému gólu do šatny!

40

40.

40

Hosté rozehrávali rohový kop a v nepřehledné skrumáži v předbrankovém prostoru se dokázali prosadit! Jenomže gól k jejich údivu neplatí, neboť hlavní arbitr v jednom z předchozích soubojů zřejmě uviděl útočný faul.

38

Střídání v týmu CSKA Moskva: Mário Fernandes se při předchozím souboji zranil a musel opustit hřiště, na jeho místo nastoupil Alexej Berezuckij.

22

Domácí tým se rohovému kopu sice opět ubránil, nicméně Moskvané zůstali u míče. Křižný pokus zpoza pokutového území vyrobil Dzagojev a Kočenkov musel k zemi, aby balon znovu vytěsnil mimo tři tyče.

FK Tom Tomsk – CSKA Moskva

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 54. Jerjomenko

Karty:   72. Tiškin (TMS), 79. Popov (TMS) – 68. Ščennikov (CSK), 77. Dzagojev (CSK)   90+3. Pugin (TMS)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:14.

FK Tom Tomsk: Kočenkov – K. Kombarov (69. Popov), Djakov, Puljić, Bordačev – Droppa (69. K. Kovalčuk), Tiškin, Čuperka, Bicfalvi (81. Kasjan) – Samodin, Pugin.
Náhradníci: Solosin – K. Kovalčuk, Golyšev, Kuzněcov, Dudijev, Kasjan, Baljajkin, D. Jablonský, Popov, Ten, Kudrjašov.

CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes (38. A. Berezuckij), V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Wernbloom, Dzagojev – Ionov (76. Natcho), Jerjomenko, Golovin – G. Milanov (46. C. Strandberg).
Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, Nababkin, C. Strandberg, Natcho.