Menu

Volejbal

Kvalifikácia ME - muži

Estónsko – Česko

3:0

koniec (25:17, 25:13, 25:21)

25.09.2016, 18:00 • Městská sportovní hala, Jablonec nad Nisou • Skupina F • Vít Schück (@VitSchuck) cz

Tipsport: 3.21 1.33

25:21

Je konec. Donovan Džavoronok mohl svým dobrým servisem ještě zdramatizovat závěr setu, ale přestřelil a český tým dnes prohrává.

24:20

Jakub Janouch byl na podání. Z hlavního kůlu se prosazuje Robert Täht a je tu sada mečbolů.

21:17

A už je to o čtyři. Právě Aganits byl na podání a po bloku na Bartoše se Estonci hodně radují. Důležitý bod pro hosty. Je tu ještě jedna pauza pro český tým.

17:14

Džavoronok přišel na podání. A je to bod pro český tým. Středem sítě chybuje z útoku také Aganits. Je tu oddechový čas také pro estonský národní tým.

16:12

Při druhém technickém oddechovém čase vedou Estonci o čtyři body. Kreek nedal bod po útoku středem, ale Jan Hadrava se znovu vyhodil do autu.

14:11

A už je to o tři body. Pupart na podání a to něm přišel blok Kreeka na středu sítě. Češi si berou oddechový čas.

8:6

První dvoubodové vedení ve třetím setu pro Estonsko. Jan Hadrava znovu smečuje jen do autu. Přichází první technický oddechový čas.

25:13

I druhý set jde na stranu Estonska. Libor Leikep byl na podání a to nebyl žádný problém pro estonské přihrávače. Míč se dostal rychle do kůlu, kde zakončil výměnu Pupart.

24:12

Hned dvanáct setbolů pro Estonce. Zmrhal přešlápl půlící lajnu a je to bod pro soupeře.

16:8

Jan Hadrava byl na servisu, ale také on nedal podání přes síť. Estonci tak vedou o osm bodů při druhém technickém oddechovém čase.

14:7

A už je to o sedm bodů. Oliver Venno na servisu přitlačil a Zmrhal byl bez šance. Následuje druhý oddechový čas pro Česko.

10:4

Kert Toobal na podání a znovu je to bod pro hosty. Venno dostal nahrávku na univerzála a dává bod. Češi si berou oddechový čas.

8:4

Při prvním technickém oddechovém čase je to o čtyři body. Habr prohrál souboj nad sítí.

25:17

Nyní už je ale konec setu. Po podání Bartoše se dostal k útoku Oliver Venno a estonský univerzál smečoval do diagonály. Jeho bomba končí v zadní části kurtu.

24:15

Hned devět setbolů pro Estonce. Jan Hadrava poslal svou smeč jen do autu.

16:11

Na druhý technický oddechový čas jdou Estonci při pětibodovém vedení. Venno byl znovu nad síly českého bloku.

13:9

Český tým se zvedá. Po podání Hadravy je to eso! A je to už jen o čtyři body. Estonsko si bere oddechový čas.

11:5

Bartoš přišel na palubovku, ale i on dostává hned přímý bod z podání. Češi si berou oddechový čas.

8:4

A už je to o čtyři. Hadrava jen odevzdal míč, tak Michálek jen přehrál zadarmo blok a to již trestá Allik. Následuje první technický oddechový čas.

5:2

Estonsko vede již o tři body. Zmrhal byl opět nepřesný na příjmu a Hadrava to v útoku nevylepšil. Trefil smečí jen blok. Je tu velmi brzo oddechový čas pro český tým.

Estónsko – Česko

3:0

koniec (25:17, 25:13, 25:21)

Späť na online

Estónsko: K. Toobal, A. Toobal – Pupart, Allik, Täht, Tamme – Treial, Kreek, Tammemaa, Aganits – Teppan, Venno – Losnikov, Rikberg Trenér: Gheorghe Cretu

Česko: Habr, Janouch – Zmrhal, Bartoš, Džavoronok, Michálek – Beer, Holubec, Sobotka, Leikep – Hadrava, Finger – Pfeffer, Kryštof Trenér: Miguel Falasca

Rozhodca: Sotirios Delikostidis (GRC) – Bojan Bardić (HRV)