Menu

Hádzaná

Liga majstrov

Montpellier HB – Tatran Prešov

28:23

koniec (14:14)

25.09.2016, 17:00 • Miroslav Kováčik

: 1.12 17.0 15.0

60

Tak predsa len sa ešte dokázali prešovskí hádzanári presadiť. Domáci uvoľnili priestor Oliverovi Rábekovi a ten definitívne ukončil dnešný zápas. (28:23)

59

Pekným individuálnym prienikom sa presadil Oliver Rábek, pre ktorého je to piaty gól v zápase. Navyše, slovenský hráč vybojoval aj vylúčenie. (28:22)

58

Mimoriadne efektným spôsobom sa presadil aj Jean Loup Faustin. Ten bol v obkľúčení hosťujúcich hráčov, no zadovkou prekvapil aj Vadyma Brazhnyka. (28:21)

56

Vylúčenie v tíme Montpellier HB (Jonas Truchanovicius). (27:21)

54

Domáci tréner si zobral oddychový čas a upokojil svojich zverencov. Tí sa z následného útoku presadili zásluhou Vida Kavtičnika. (27:21)

54

Prešov naďalej bojuje o každý jeden gól. Teraz ostal na pozícii pivota osamotený Marek Páleš a strelou medzi nohy prekonal súperovho brankára. (26:21)

53

Montpellier opäť zvyšuje svoje vedenie. Svoj šiesty gól v zápase zaznamenal Vid Kavtičnik, ktorý zo sedmičky prekonal Igora Chuprynu. (26:20)

48

Vynikajúcu prácu odviedol domáci brankár, ktorý dobre čítal hru a prerušil rýchly brejk Prešova. Naopak, množstvo priestoru využil opäť Mathieu Grebille . (25:19)

45

Jure Dolenec dostal dve minúty za svoj faul a Prešov toho dokázal využiť. Dominik Krok to skúsil po pravej strane a prekonal Vincenta Gérarda. (23:18)

44

Bohužiaľ, domáci si zrejme vytvorili rozhodujúci náskok v dnešnom zápase. Jure Dolenec krásne našiel Mihu Žvižeja a ten pridáva ďalší gól. (23:17)

42

Montpellier zvyšuje svoje komfortné vedenie. Po tom ako sa nepresadil Dominik Krok skóroval z priestoru pivota Miha Žvižej. (22:17)

41

V druhom polčase sa Prešovčanom v obrane vôbec nedarí. Svoj prvý gól v zápase zaznamenal aj litovský hádzanár Jonas Truchanovicius. (21:17)

39

Hostia sa dostali opäť do problémov. Rozhodcovia signalizovali pasívnu hru, ale Dominik Krok sa presadil svojim typickým podstrelom. (19:16)

38

Prešov nakoniec stratil loptu a domáci opäť trestajú. Z rýchleho protiútoku sa presadzuje nikto iný, ako dnes fantasticky hrajúci Théophile Caussé. (19:15)

37

Tak toto je veľmi nepríjemné. Montpellier zásluhou svojho krídelníka Théophilea Caussého opäť dáva gól a navyše bude hrať aj presilovku. Dve minúty dostal Jakub Hrstka. (18:15)

36

Slovenský majster opäť inkasuje z rýchleho protiútoku. Slovinec Miha Žvižej sa uvoľnil na bránkovisku a poľahky skóroval. (17:15)

34

Prešov sa opäť dostáva na kontakt. Domáca obrana sa veľmi zle rozostúpila, čoho využil ruský hádzanár Alexej Peskov. (16:15)

33

Zbytočná chyba nášho majstra je okamžite potrestaná. Z jasnej pozície sa nemýlil jeden z najlepších hráčov zápasu – Mathieu Grebille. (16:14)

33

Domáci už hrali v plnom počte a svoju akciu dotiahli do úspešného konca. Z pozície pivota sa presadil Slovinec Jure Dolenec. (15:14)

32

Žltá karta pre tím Montpellier HB (Théophile Caussé). (14:14)

30

Prešovčania si po prvýkrát v zápase vybojovali sedmičku a tú premenil Jakub Hrstka. Navyše, dvojminútový trest dostal Baptiste Bonnefond. (14:14)

29

To je škoda. Prešov sa teraz veľmi dobre bránil, no napriek tomu skóroval vďaka peknému podstrelu Vid Kavtičnik. Štvrtý jeho gól v zápase. (14:13)

28

Prešov sa stále drží v kontakte so svojim súperom. Stredom obrany sa presadil Stefan Jankovič a strieľa trinásty gól slovenského majstra. (13:13)

27

Domáci sa dostávajú do vedenia. Najskôr síce jeden z hráčov Montpellieru zahodil čistú šancu, no z dorážky sa presadil Mathieu Grebille. (13:12)

27

Opäť je vyrovnané. Z ľavého krídla sa pustil do ťažkej strely Jakub Hrstka, ale technickým pokusom prekonal domáceho brankára. (12:12)

23

Domáci hádzanári krásne dohrali svoju akciu do priestoru pravého krídla. Z tejto pozície sa dokázal opäť presadiť Théophile Caussé. (11:10)

22

Ďalšie vylúčenie na prešovskej strane. Už štvrtú presilovku si zahrá Montpellier, keďže na hráčskej lavici bude dve minúty sedieť Vjačeslav Sadovyi. (10:10)

22

Výborne! Lukáš Urban peknou prihrávkou našiel Olivera Rábeka a ten sa dokázal presadiť aj z pozície pravého krídla. Zápas je opäť vyrovnaný. (10:10)

21

Prešovčania strieľajú mimoriadne dôležitý gól. Dvojgólový náskok znižuje o polovicu presnou strelou z pozície spojky Lukáš Urban. (10:9)

20

Oliver Rábek minul bránu, ale domáci sa previnili technickou chybou. V útoku tak boli opäť Prešovčania, ale aj tí stratili loptu, a tak skóruje Arnaud Bingo. (10:8)

18

Vid Kavtičnik strieľa svoj tretí gól v zápase. Opäť bol z čiary sedemmetrového hodu presný a chladnokrvne premenil svoju šancu. (9:8)

17

Oliver Rábek je v dnešnom zápase zatiaľ stopercentný. Z ťažkej pozície skóruje a vyrovnáva. Dopredu už idú domáci hádzanári. (8:8)

17

Montpellier sa dostáva do vedenia! Hostia sa previnili prerážaním a následne skóroval z rýchlej kontry Arnaud Bingo. Prešov si berie time out. (8:7)

16

A je opäť vyrovnané. Z pozície pravého krídla si zbehol do stredu Théophile Caussé a prekonal ukrajinského brankára Vadyma Brazhnyka. (7:7)

13

Skvelé, Prešov opäť vedie na palubovke favorita. Nikola Portner bol tentokrát bezmocný pri strele Olivera Rábeka. Ten strieľa takisto druhý gól. (6:7)

11

Z rýchleho protiútok skórujú aj zverenci Rastislava Trtíka. Svoj druhý gól v dnešnom zápase zaznamenal po prihrávke Vadyma Brazhnyka Tomáš Číp. (6:6)

11

Po prvýkrát v zápase sa domáci dostali do vedenia. Nikola Portner dobre vyhodil loptu na Arnauda Binga, ktorý skóruje z rýchleho brejku. (6:5)

10

Slovinský hádzanár Vid Kavtičnik premieňa aj svoj druhý sedemmetrový hod. Prudkou strelou prekonal Vadyma Brazhnyka. (5:5)

9

Výborne. Prešov síce stále hrá v oslabení, no napriek tomu skóruje. Rozhodcovia signalizovali pasívnu hru, ale pekným podstrelom sa presadil Lukáš Urban. (4:5)

8

A opäť sme videli góly v rýchlom slede na oboch stranách. Najskôr sa presadil parádnou strelou Oliver Rábek, no o pár sekúnd na to vyrovnal Arnaud Bingo. (4:4)

7

Prešovčania to skúšali hrou bez brankára. Bohužiaľ, zbytočne stratili loptu, a tak Arnaud Bingo nemal problém poslať loptu do prázdnej brány. (3:3)

6

Tak toto je veľmi nepríjemné. Vylúčiť sa nechal aj Leon Vučko, a tak majú domáci k dispozícii dvojnásobnú početnú výhodu. (2:3)

5

Prvé vylúčenie na strane slovenského majstra. Na dve minúty si musí ísť sadnúť na lavičku mladý pivot Marek Páleš. (2:3)

3

Výborne, Prešovčania sa dostávajú opäť do vedenia. Z priestoru pravého krídla sa dokázal presadiť český hádzanár Tomáš Číp. (1:2)

2

Domáci mali výhodu sedemmetrového hodu. Loptu si do svojich rúk zobral Vid Kavtičnik a strelou medzi nohy vyrovnáva skóre zápasu. (1:1)

1

Prvý útok zápasu mal úradujúci slovenský majster. Montpellier predviedol dobrú vysunutú obranu, no napriek tom sa presadil Alexej Peskov. (0:1)

Montpellier HB – Tatran Prešov

28:23

koniec (14:14)

Späť na online

Montpellier HB: Gérard, Portner – Anquetil, Caussé, Truchanovicius, Toumi, Grebille, Dolenec, Guigou, Žvižej, Kavtičnik, Bonnefond, Faustin, Porte, Bingo.

Tatran Prešov: Chupryna, Brazhnyk – Rábek, Šarpataky, Hrstka, Krok, Sadovyi, Urban, Číp, Peskov, Vučko, Jankovič, Páleš, Tsarapkin.

Rozhodca: Férenc Bonifert (HUN) a Viktor Oláh (HUN)

Štatistiky: