Menu

Futbal

Juniorská liga (CZ)

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

1:1

koniec (1:1)

26.09.2016, 11:00 • 8. kolo • Radek Barkman cz

Tipsport: 2.75 3.85 1.9

86

Střídající i Slávisté Žárský vyměnil na hrací ploše Veselého.

84

Ještě jedno sparťanské střídání. Na poslední minuty jde na trávník Kitanovič, nahrazuje na něm Traoreho.

81

Neuvěřitelné, co se dá nedat! Veselý krásným načechraným balonem poslal míč na kopačky střídajícího Krále, který zcela sám z pěti metr trefil jen nohy Štorce!

79

Další mezery zadních řadách Sparty mohl využít Veselý, který utíkal Kadlecovi a prudkou střelou nechal vyniknout Štorce!

77

Slávistická lavička reaguje střídáním. Schulz vystřídal Součka.

71

Palečko odcentroval přímo na hlavu Pence, který byl možná překvapen z toho, v jaké šanci se ocitl a mířil vedle brány Řeháka!

68

Velká šance Sparty! Traore na hranici pokutového území zpracovával balon, nakonec i vypálil, ale jen do míst, kde byl Fialka, který srazil tento pokus jen milimetry vedle levé tyče strnulého Řeháka.

63

Souček zbytečně kritizoval výrok sudí Adámkové, která správně odpískala faul na Konatého a dostal žlutou kartu.

61

Vavrouše nahradil v sestavě sešívaných Alex Král.

60

Sparta nyní skvěle zakombinovala na pravé straně. Traore, Konaté a Kadlec si výtečně vyhověli, přišel centr od posledně jmenovaného a zcela volnému Rejmonovi nechybělo mnoho, aby míč z malého vápna poslal do brány. Nkonec však na něj ani nedoskočil.

52

Letenští podruhé střídají, Císařovský přepouští místo Čmelíkovi.

50

Tutovku měla i Slavia. Antwi akci založil, po následném přiťuknutí se dostal do sprintu Van Buren, bez problémů si obhodil Svátu a tváří v tvář Štorcovi trefil tyčku branky Sparty.

49

Tohle byla výborná akce Sparťanů. Po hrubé chybě stopera sešívaných Fialky získal míč Rajmon, načasoval přihrávku pro Traoreho, ten si navedl míč na střed a prudkou ranou z patnácti metrů donutil Řeháka k vynikajícímu zákroku.

46

Lukáše Železníka nahradil před startem druhé půle Patrik Gilian.

44

Další žlutou kartu uviděl po strkanici v pokutovém území Fialka.

39

Sudí Adámková rozjela karetní mariáš, žluté napomenutí přišlo na stranu Antwiho.

35

35. KONATÉ - 1:1

35

Sparta právě vstřelila branku!
Tak tohle byla parádní individuální akce TIEMOKA KONATÉHO! Ten šel nejprve na útočné polovině do sprintu, i když se k němu slávisté stačili vrátit, Konaté si v pokračující akci dokázal pokrýt balon a utaženou ránou ke vzdálenější tyči překonal Řeháka. Na Xaverově je vyrovnáno.

34

Na druhé straně přišel stejný trest i pro Císařovského.

33

Van Buren to přehnal s důrazem a skolil k zemi stopera Pence. Žlutá karta je logickým vyústěním situace.

19

Vránu předtím v dresu Sparty nahradí Sváta.

16

16. ANTWI - 1:0

16

Slavia právě vstřelila branku!
Tak tohle byla fotalová paráda v podání Slavie. Antwi celou akci nastartoval, podržel míč a posunul ho na Veselého, který záhy odcentroval do vápna, kde našel právě hlavu EMMANUELA ANTWIHO, jehož přesná hlavička nechala Štorce bez šance.

7

Nebezpečná akce Slavie! Do rychlého sprintu se dostal Veselý, vyměnil si míč se Součkem, pak přišel centr do šestnáctky na Železníka, jenž ovšem z voleje mířil nad branku.

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

1:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 16. Antwi – 35. Konaté

Karty:   33. Buren (SLA), 39. Antwi (SLA), 44. Fialka (SLA), 63. Souček (SLA) – 34. Císařovský (SPA)

SK Slavia Praha: Řehák – Železník (46. Gilian), Broukal (K), Veselý (86. Žárský), Badocha, Antwi, Peljak, Vavrouš (61. Král), Fialka, Souček (77. Schulz), Van Buren

AC Sparta Praha: Štorc – Kadlec (K), Penc, Vrána (19. Sváta), Palečko, Cabadaj, Špaček, Traore (84. Kitanovič), Císařovský (52. Čmelík), Rajmon, Konate

Rozhodca: Adámková – Polák, Podaný