Menu

Futbal

Liga majstrov

Borussia Dortmund – Real Madrid

2:2

koniec (1:1)

27.09.2016, 20:45 • Signal Iduna Park, Dortmund • Skupina F • Dávid Švec, Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.45 3.9 3.27

90+3

V závere ešte vzruch v šestnástke Realu, kde o loptu súperil najmä Aubameyang na zemi, pri čom zasiahol nohou Navasa.

90+2

Prudký center Ronalda zľava domáci takmer podcenili. Lopta preskočila jedného stopéra a pred Baleom ju Schmelzer len jemne tečoval. Nakoniec to na záchranu stačilo.

89

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Álvaro Morata.

87

87. André Schürrle (DOR) - 2:2

87

Dortmund dal gól!
Po centri sprava sa lopta odrazila až na hranicu šestnástky, kde sa ju dvojici obrancov Realu Madrid nepodarilo odkopnúť. Veľmi smolný moment pre hostí, ale BVB sa teší, nakoľko žolík z lavičky ANDRÉ SCHURRLE trafil perfektne pod brvno.

83

83. Christian Pulisic (DOR)

83

Ďalší veľmi dobrý zákrok Navasa, ktorý prišiel po tvrdej strele presne k žrdi od Mora spoza šestnástky. Borussia ožila, navyše získala priamy kop z povedľa veľkého vápna.

82

Real síce chcel upokojiť hru, avšak Kroos v strede poľa zle prihral, Ramos nezachytil prihrávku za seba na Pulišiča a po jeho strele sa musel vyznamenať Navas. Následne ešte pred dorážkou do prázdnej brány odkopol Carvajal.

77

Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Raphaël Guerreiro, prichádza Emre Mor.

76

Hráči Realu Madrid vyrazili do protiútoku a takmer to bola situácia štyroch proti jednému! Ručnú brzdu v hodine dvanástej po sklze na Modriča zatiahol Guerreiro.

74

Žltú kartu dostáva Julian Weigl (Borussia Dortmund).

73

Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Christian Pulisic.

70

70. Raphaël Guerreiro (DOR)

70

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza James Rodríguez, prichádza Mateo Kovačić.

69

Oblúčik do šestnástky Realu Madrid síce defenzíva hostí odvrátila, ale len za seba a keďže sa tam spravila obrovská medzera, Guerreiro mal veľmi veľa času na strelu. Tvrdú ranu Navas fantasticky vyrazil.

68

68. Raphaël Varane (REA) - 1:2

68

Real Madrid dal gól!
Teraz to už gól je, pretože po rohu na krátko prišiel skvelý pas na zadnú tyč, ktorý ešte Benzema napálil do žrde, lenže odrazenú loptu RAPHAEL VARANE dorazil do prázdnej brány.

61

61. Cristiano Ronaldo (REA)

61

Veľmi dobrý Danilov center letel presne za Ronaldovho strážcu na hlavu portugalského majstra Európy, lenže ten zakončenie nedokázal nasmerovať medzi tri žrde. Mieril tesne vedľa, ak sa teda loptu vôbec dotkol, pretože to bolo veľmi ťažko posúditeľné.

58

Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Mario Götze, prichádza André Schürrle.

51

51. Ousmane Dembèlé (DOR)

51

Žltú kartu dostáva Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund).

43

43. Pierre-Emerick Aubameyang (DOR) - 1:1

43

Dortmund dal gól!
A je vyrovnané! Domácim sa ich aktivita podarila pretaviť v strelecký úspech. O presný zásah sa postaral PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG. Keylor Navas najskôr vyrazil tvrdú strelu, lenže len pred seba, odkiaľ už gabonský útočník nemal problém skórovať.

25

Aubameyang dostal síce veľmi veľa priestoru pred šestnástkou Realu, ale musel aj tak rýchlo posúvať loptu do strany. Dembéle si ju naviezol cez Varaneho až do skvelej streleckej pozície, bránu trestuhodne minul.

17

Real Madrid dal gól!
Perfektná kombinácia hostí a máme tu úvodný gól! James našiel v šestnástke Balea, ktorý pätou prihral na CRISTIANA RONALDA a ten sa už z hranice päťky strelou k žrdi, kde Burki nemal šancu doletieť, nemýlil.

5

Ani tu ale gól nepadá, aj keď to Gonzalo Castro kopol skvele do rohu brány, Navas sa vyznamenal. Po dvoch veľmi zaujímavých priamych kopoch, po jednom na oboch stranách, ostáva skóre bezgólové. Vidíme však veľmi dobrý úvod.

3

Cristiano Ronaldo vystrelil veľmi nebezpečne ponad múr, lopta padala smerom do brány, avšak brankár Burki vytiahol skvelý zákrok, ktorým zabránil gólu. Následne sa pískal ofsajd.

Borussia Dortmund – Real Madrid

2:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 43. Aubameyang, 87. Schürrle – 17. Ronaldo, 68. Varane

Karty:   51. Schmelzer (DOR), 74. Weigl (DOR), 76. Guerreiro (DOR), 90+3. Aubameyang (DOR)

Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer (C) – Dembèlé (73. Pulisic), M. Götze (58. Schürrle), Weigl, G. Castro, Guerreiro (77. Mor) – Aubameyang.
Náhradníci: Weidenfeller – Mor, Rode, Ramos, Schürrle, Pulisic, Passlack.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos (C), Danilo – Modrić, Kroos, James Rodríguez (70. Kovačić) – Bale, Benzema (89. Morata), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Pepe, Coentrão, Kovačić, L. Vázquez, Morata, Isco.